כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
קודם כל - לגבי עזה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%9C%D7%A0%D7%93_(%D7%90%D7%99) רואים את השטח הסגול למעלה? (מפה מדינית) זה אנגליה, וכל שאר הירוק זה אירלנד, זה חלק מאנגליה, לאנגליה יש עוד אי שלם, והחלק הסגול הזה למעלה זה סוג של "הדחפות", אבל אנגליה לא יכולה לוותר על השטח הזה כי גרים שם אנשים, כל הזמן יש שם מלחמות על הגבול הזה, זה מזכיר את עזה לפני ההתנתקות, חוץ מהעובדה שאנגליה באירלנד מנותקת לגמרי מהאי אנגליה. אז למה לעזאזל אנחנו התנתקנו ואנגליה בחיים לא תעשה את זה? כי אנחנו מדינה של שמאלנים ובוגדים, שמפעילים לחץ על אחד כמו שרון שהוא ימני בשביל להתנתק ממקום.. שגרים בו אנשים. ובדיוק כמו שאנגליה עומדת על העקרונות שלה. למה אנחנו לא?! בנוסף, ראיינו חייל…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בחודש האחרון האדמתי 3 פעמים משתיית אלכוהול וואלה זה דיי מפחיד... אני רוצה לומר שבער לא משנה כמה הייתי שותה זה לא היה קורה לי... ישמצב שזה קשור בזה שאני שותה כמעט כל יום בחודשיים האחרונים (לא מלא אבל יוצא לישתות ההרבה בירה...) ומתאמן גם... בינתיים אמרתי אני לא אשתה שבועיים ככה בכלל וניראה מה קורה... למישו זה קרה פעם? זה תופעה חולפת או שזהו נידפקתי וזה...?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אנחנו בונים בית קרקע ומחר אמורים להתחיל עם עבודות החשמל. קצת הסתבכתי עם מיקום וסוגי השקעים בחדר שלי, מקווה שתוכלו לעזור בנושא . בחדר יהיה מחשב נייח, ראוטר אלחוטי שישדר לכל הבית (שתי קומות, 189 מ"ר סה"כ), טלוויזית LCD ובהמשך מערכת רמקולים (אם זה משנה, כנראה 2 רמקולים איכותיים ומגבר). כמובן שהסטנדרט הוא שקע בשביל הראוטר/טלפון, שקע ליס/הוט/לווין. מה שאני מתלבט לגביו הוא שני דברים: 1) בגלל גודל הבית, אולי יהיו בעיות קליטה באינטרנט האלחוטי. הבנתי שיש מין מכשיר דמוי ראוטר, שמחברים ישירות לשקע מסויים בקיר של החדרים האחרים והוא אמור להגביר את האות, או בעצם אל המכשיר הזה מחברים כבל רשת וגולשים. מה נכון קודם כל? דבר שני, מה השקע הזה בכלל? דבר שלישי, אני צריך אחד כזה ליתר ביטחו…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עיצבתי מדבקות למקלדת - לתוכנה מסויימת. (המדבקות על כל מקשי האותיות, וחלק מהמספרים והFים) אני מחפש מקום להדפסה, לא נייר רגיל שיתקלף אחרי שעתיים, אלא כמו למינציה כזאת. (אני לא יודע איך קוראים לזה). אם אפשר גם שיהיה חיתוך מסביב לכל מדבקה (שלא אצטרך לחתוך) - עדיף. מישהו מכיר משהו?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר כמה שבועות טובים אני מנסה להזכר בסרט שראיתי לפני כשלושה~ ארבעה שנים, הסרט הוא לא סרט ישן (2000-2006 ) וגם לא דל תקציב, אבל בכל זאת לא הצלחתי למצוא אותו. אחרי שעברתי על רשימה די ארוכה : http://www.best-horror-movies.com/horror-movie-on-dvd.html ועדיין לא מצאתי התייאשתי לגמרי מחיפושים... העלילה פחות או יותר ממה שזכור לי: נחת צעיר חוזר הביתה ומגלה שאחיו ווחברתו נסעו לאנשהו ולא חזרו, ביחד עם החברה שלו וידיד שדלוק על החברה של אחיו הם יוצאים לחפש אותם, אחר כך הם מותקפים על ידי איזשהו נהג זומבי שמת אבל נשאר לשוטט על הכבישים במטרה להעניש את החוטאים, ועל הדרך פוגשים גם את המשפחה שהפכה אותו לכזה שגם הם כבר לא בדיוק חיים. אם מישהו מגלה את שם הסרט - עשיתם לי את היום !
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
משוחחים במכשיר הנייד שלכם צמוד לראש לפחות 30 דקות ביום במשך 10 שנים? אתם עלולים לפתוח גידולים סרטניים במוח. בפעם הראשונה בהיסטוריה, חשפו את התכלס. http://www.israelhayom.co.il/site/newsletter_article.php?id=11455 מצטרף לעוד ממצא מלפני חודש: מחקר: הסלולרי פוגע בפוריות גברים כמה חוקי יסוד שאני אישית עשיתי לעצמי: בלילה - להטעין את המכשיר בשקע בחדר שנמצא הכי רחוק מהמיטה ביום - לשים את המכשיר כמה שאפשר בתיק ולא צמוד למותן בג'ינס ברכב - לשים את התיק או הסלולרי במושב האחורי לסיכום - בכל סיטואציה, להרחיק את המכשיר מהגוף כמה שאפשר. החיים יפים, חבל שנגלה יום אחד שבגלל גוש אלקטרוניקה קיצרנו אותם
-
- 89 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
פעם היה סדרה על שוטר כזה ממש מוכר הנה תמונה של הבנאדם http://www.mmafu.com/wp-content/uploads/2011/03/chuck-norris1-200x150.jpg אני לא זוכר תשם של הסדרה אם מישהו זוכר שירשום.. משו האק הוק האלק לא זוכר בדיוק
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר אמר לי שלא משתמשים בפריים ריליי יותר האם זה נכון? אם כן במה כן משתמשים היום? אם יש למישהו טיפ בשבילי לגבי הקורס הזה אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לאחר כמה שנים ברצוני לעדכן את מלתחת הבגדים שלי ואני מחפש חולצות (tshirt) זולות בסביבות החמישים שקל לחולצה. בעבר הייתי מזמין מthreadless אך מאז שהם עברו לייצור אישי של חולצות רמת בקרת האיכות שלהם ירדה פלאים. בערך רבע מכל הזמנה חוזר להחלפה והאמת? נשבר לי כבר מזה. ניסיתי לבדוק בארץ במשביר לצרכן וH&o אך תמיד נתקלתי במידות הזויות וצורות תפירה משונות (צווארון רחב / צר בכתפיים, רחב עד בלתי נסבל בשאר הגוף/ אורך מטורף) או במידה וישנה חולצה טובה אז מחיר מטורף ולדעתי מחיר של 150 שח לחולצה שתהפוך במהרה לזבלה נראה לי מוגזם מחפש חולצה שמצד אחד תהייה זולה אך מצד שני תשרוד יותר משתי כביסות ואם אפשר אז גם הדפס יפה. אם מישהו מכיר אתר טוב ואמין אז גם אין בעיה תודה
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני יודע שזה לא הכי קונבנציונאלי... אך עדיין הנני כאן אני מבקש את עזרתכם במציאת מישהו שמוסר/מוכר במחיר סביר מיטה זוגית/בסיס מיטה זוגית באמצע השבוע אני באזור כרמיאל, בסופשים יכול להגיע לכל חלקי הארץ... תודות
-
- 4 תגובות
- 998 צפיות
-
-
יש לי מגן ברקים GPT דגם SC9L, להגנה על החומרה של המחשב שלי, שאליו מחובר רב שקע עם הרמקולים, המודם והמדפסת שלי. יש בו שני נוריות: אחת ירוקה (ברקים) ומתחתיה אחת כתומה (הארקה). הנורית הכתומה של המגן מרבה (כבר מלתכילה) מדי פעם לשנות את בהירותה. אך היום גיליתי כי היא כמעט ואיננה מאירה ובנוסף, בהירותה משתנית במהירות. האם זה מרמז על תקלה במגן הברקים וכי יש צורך להחליפו?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה אני מחפש להקות/יוצרים בז'אנרים הנל. כדוגמת אלה: Little People - Moon Mr. Scruff - Honeydew http://www.youtube.com/watch?v=v4YdUwkuwgk
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
bus.co.il לא עובד לי ואגד מביאים לי מסלול של שעה ו40 דרך רמלה. למישהו יש עצה איך לסוע?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה אני(או כל אחד) צריך לדעת לפני שנכנסים לזה? מה התעשה או לא תעשה? מה נחשב אתר אמין?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Norwegian Wood / Kashmir (Beatles and Zeppelin) The Aaron English Band
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי צילינדר ו מספרים של -3.85 ו -4 ביררתי קצת ואמרו לי שמתאים לי PRK ו Lasik ה PRK יוצא יותר זול השאלה עם זה עדיף יש למישהו המלצות וניסיון עם השיטות הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מחפש כיסא למחשב שיש לו משענת גבוהה (בערך 60 ס"מ) שניתנת להטייה אחורה זאת ההטייה המקסימלית שמצאתי עד עכשיו מישהו מכיר כיסא טוב יותר ?? שנותן הטייה גדולה יותר שמעתי על ה f-15 של וקסמן אבל לא יצא לראות אותו במצב הזה עם המשענת מישהו מכיר ויכול להמליץ ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הקוד ג'אוה סקריפט הבא מופיע אצלי בדף האינטרנט. יש אפשרות לתת אישור מבלי לבצע לחיצה פיזית על הכפתור "Accept"? אלא לרשום פקודה של ג'אוה סקריפט בשורת הכתובות? <button onclick="command05;" title="Accept" name="Accept">Accept</button>
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
^ הטרילר נבחר באקראי לקבלת התרשמות ראשונית. אני חבר באחר הפורומים שמוזכרים שם, גאווה . שמעתם על stucksnet ועל הנזק שזה עשה לרבע מהצנטריפוגות בנתאז באירן? ישראל הודתה בפיתוח משתוף עם ארה"ב. מעניין פעם ראשונה שאני שומע על זה. מי שרוצה לינק פרימיום מהיר להורדה שיפנה אלי בה"פ. החלטתי להסיר בגלל שיש פה מדיניות לא ברורה בנוגע ללינקים כאלה.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום רב אני גר בבית על צלע ההר, מעליי יש שכונה של חילוניים. עזבו את זה שכל כמה ימים אנחנו עולים על הגג ומתחילים ליילל אל הירח (אשמח להסביר את פשר ההתנהגות המוזרה) בכל מקרה בחודשים האחרונים אני והפרזיטים קנינו לייזרים וכל לילה אנחנו מסנוורים את הרחוב של איזה אחד. הלייזרים הללו ללא ספק חזקים כי ממרחק גדול יחסית הם ממלאים את הבית בצבע ירוק זוהר. למי שלא יודע נזקי הלייזר מאוד חמורים ומספיקה שנייה בשביל לפגוע בעין. הם די חסרי אונים. אם הם יכולו לדעת מאיזה בניין ומאיזה חלון הם היו יכולים לפנות אל המשפחה או לפחות לערב את המשטרה, לשמחתינו הם לא מצליחים לזהות את הבניין ולא פעם כאשר ראינו שהם בחוץ בחוץ שיגרנו כמה וכמה אלומות לייזרים ואני לא אתפלא אם הם חושבים שזה כמה משפחות המפעיל…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יודע שזאת חברה שמיצרת קפיצים ניראה לי חברה רוסית אבל אני לא יודע את השם שלה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב אני גר בבית על צלע ההר, מתחתיי ישנה שכונה של דתיים. עזבו את זה שכל כמה ימים הם עולים על הגג ומתחילים ליילל אל הירח (אם מישהו יוכל להסביר לי את פשר ההתנהגות המוזרה אני אשמח) בכל מקרה בחודשים האחרונים הפרזיטים קנו לייזרים וכל לילה הם מסנוורים את הרחוב שלי. הלייזרים הללו ללא ספק חזקים כי ממרחק גדול יחסית הם ממלאים את הבית בצבע ירוק זוהר. למי שלא יודע נזקי הלייזר מאוד חמורים ומספיקה שנייה בשביל לפגוע בעין. אנו די חסרי אונים. אם היינו יכולים לדעת מאיזה בניין ומאיזה חלון היינו יכולים לפנות אל המשפחה או לפחות לערב את המשטרה. הבעייה שאנו לא מצליחים לזהות את הבניין ולא פעם כאשר היינו בחוץ ראינו כמה וכמה אלומות לייזרים ואני לא אתפלא אם זה כמה משפחות המפעילות טרור דתי. המשט…
-
- 83 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
היי, אני חייל משוחרר ולא מזמן התחלתי לעבוד בהיי-טק, וכבר הספקתי לקבל משכורת על חודש מלא. עכשיו לא ברור לי כל העניין של הפטור ממסך כי כל אחד אומר לי משהו אחר. יש לי 4.25 נקודות פטור במס הכנסה כמו כל חייל משוחרר רגיל. לפי האתר של היחידה לאכוונת חיילים משוחררים זה אומר שעד משכורת של 7583 שקל אני פטור ממס. http://www.hachvana.mod.gov.il/pages/zchut/zchut_mas_hachnasa.asp?UN=3&HD=3&SUB_UN=3 במקרה שלי אני המשכורת יותר גבוהה. השאלה היא - מה קורה ברגע שהמשכורת חורגת מ - 7583 ש"ח? האם רק משם מתחילים לחשב את המס פרוגרסיבית החל מ-10%? (מדרגות מס) כי אני שאלתי את החשבת אצלנו בחברה, והיא אמרה שזה אומר שרק מגיעה לי הנחה של משהו כמו 400 שקל במס הכנסה. משהו שלפי דעתי הוא נמוך …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות אלכוהול 70% על בסיס אתנול, ששאר המרכיבים יהיו לא מוליכים (מים מזוקקים וכו'). איפה אפשר להשיג את זה? בכל מקום שאני הולך אליו כתוב 70% אלכוהול 30% מים... לחיטוי מכשירים אלקטרוניים (אני לא רוצה 99% או 95% - http://www.wisegeek.com/why-is-alcohol-a-good-antiseptic.htm)
-
- 15 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
בוקר טוב... ;D העליתי מספר קטעים חדשים ,מקווה שתיהנו, זה מסודר לפי תאריך העלאה, תגובות בברכה: Lior Saban - Guitar Classical Improvisation Pink Floyd : Marooned by Lior Saban Deep Purple - Child in Time : Lior Saban (Cover)
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-