כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,656 דיונים בפורום זה
-
מה הקטע המטומטם הזה של עיריית ראשון? ??? היום מצאתי בדואר "הודעת תשלום קנס" ובו רשום "הנ"ל לא מנע מבעל חיים המשוטט חופשי בתחום העירייה ו/או המווה מטרד לציבור." אני מסתכל ורואה שבאמת רשום על הדו"ח את הפאקינג שם שלי, כתובת, תז ופשוט הכל. והדבר הזה מעולםםם אבל מעולם לא קרה! אני חייל בכלל ואין לי זמן בשיט להוציא את הכלבה שלי שגם ככה אני לא מוציא אותה אלא רק אח שלי ואם דבר כזה היה קורה הוא היה אומר לי. מה הקטע המטומטם הזה? ??? אני דורש לעלות למשפט ושהצדק יעשה כי דבר כזה לא קרה, אני לא יודע באיזה סרט הפקח הזה חי אבל כנראה שהוא הוזה וצריך לקבל תרופות או שפשוט מישהו "הפליל" אותי. וזה לא שאיבדתי את הת.ז או החוגר. דו"ח של 500 שקל. פעם זה קרה למישהו? מה דעתכם?? יוצאים לי ור…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
2006 Lotus Europa S הלוטוס החדשה יצאה לאור. http://www.rsportscars.com/eng/cars/lotus_europa_s.asp לדעתי היא נראית קצת שטוחה וקרה מדי לעומת האליס\אקסיג' המדהימות, וגם הפרופיל שלה די מכוער.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא קשור אבל זה בכללי ^^^
-
- 23 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
לחייל בשירות סדיר מותר ללכת בזמנו הפרטי לעשות צניחה חופשית?
-
- 23 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
רוצים לקחת שנה הבאה עוד 10 שקל על אגרת הטלויזיה ויהיה מונדיאל "בחינם" כל אלה שלא אכפת להם מכדורגל הולכים לשלם עוד 10 שקל על כלום
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה כואב, זה מדמם וזה נפוח - מה זה? ואו זה נראה גרוע ביותר במציאות .
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.thinkgeek.com/homeoffice/gear/8122/ איך בא לי אחד כזה בבסיס...
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תהנו http://www.youtube.com/p.swf?video_id=XPqkkFDDcWI&l=194
-
האם אתם יודעים על רשימת דגמים של מחשבונים המותרים לבגרות למתמטיקה ורשימה כנ"ל לפיזיקה? במקרה שאין לכם רשימה לדגמים, האם מחשבון fx-991ms מותר לשימוש בשתיהן? תודה
-
- 23 תגובות
- 30.4k צפיות
-
-
היום רציתי ללכת לקנות עוד 256 DDR חדש (יש לי 256 אני רוצה עוד אחד כדי לבטל את הזיכרון הוירטאלי) ומה אני לא יכול לנסוע לנתניה אני שואל את השוטר למה .. הוא אומר לי יש קוננות לפיגוע צומת-בית ליד סגורה (מה סגורה#@%@#$%) אז היום אני לא יכול לצאת מהמושב שלי ולא יכול להגיע לנתניה.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם בעוד כחודש בערך אנחנו מחליפים מכונית. יש לנו עכשיו MAZDA 3, ואנחנו חייבים להחליף בעוד חודש. האופציות (שאנחנו יכולים לבחור בהם) זה או קורולה או I30. בעיקרון אנחנו משפחה שפעם בשנה (מקסימום פעמיי) נוסעים לחופשה, חשוב שהמכונית תיהיה מרווחת, בעלת תא מטען ממוצע (שאפשר להכניס בו 4 מזוודות קטנות+תיק), שתיהיה גם אחת שאפשר להתגאות בה (יפה), בטיחותית ולא מסובכת מדיי לנהיגה. אז מה לקחת? מה עדיף? את הקורולה (הגירסא הבסיסית) הלבנה או את הI30 (הגירסא הבסיסית) הלבנה
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא הבנתי 95% מהסרט.. בבקשה הסבר...
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.killsometime.com/Video/video.asp?ID=322 אמיתי או מזויף?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום סתתםםם שאלה פשוטה, כמה מפתחי חומרה מקבלים? אני מבין שזה משתנה בין חברה לחברה, אבל למשל באינטל, אם אתה מפתח "רגיל", לא ראשי או משהו כזה, מה שכר העבודה? :-*
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שהייתי בתערוכה - וראיתי את מערכת המיליון - והתאהבתי בה נואשות... חקרתי את ההוא שמסביר עליה והתוצאות הן כאלה: האיכות תמונה המעולה נובעת מלא אחר מאשר ראדון 8500 התדירות תמונה היא 81.2 קילוהרץ כל אחד מ9 התדרים בסך הכל מבודד ומשם נשלח לרמקולים - ככה שהסיגנל יותר טוב אבל לא יותר מזה... אין שום טכנולוגיות מיוחדות וייחודיות... שכחתי לבדוק איזה דיוידי זה, אבל משהו לא רציני... אבל עדיין - מערכת מגניבה וגם אני רוצה כזה!
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
למען הסר הספק - השאלה הזו נשאלת ברצינות גמורה, ולא במטרה לפתוח ת'רד של שטויות כמו רבים אחרים כאן במדור. אני גר בבניין ישן, שנבנה בשנות ה60 במקרה הטוב. לאחרונה החלה תופעה של מכות חשמל קלות אבל ממש לא נעימות מהברז במקלחת (לא מקלחון, כל העסק נמצא מעל אמבטיה). לא נעשו לאחרונה שום שינויים בצנרת או במערכת החשמל בבית, וגם הגיע חשמלאי שבדק את הברז עם טסטר ואמר שהוא לא מוצא כלום. הבעיה אינה קבועה, היא באה והולכת, אבל זה קורה בתדירות מספיק גבוהה כדי שאפשר יהיה לקרוא לזה מטרד מתמשך. אגב, נעילת כפכפי גומי פותרת את הבעיה (האמבטיה עצמה מתכתית ומן הסתם מחוברת לצנרת המתכתית גם היא), אבל רק כל עוד המים לא עוברים את גובה הסוליה וסוגרים מעגל. הבניין משותף והשכנים לא משהו, אז קשה עד בלתי אפש…
-
- 23 תגובות
- 20.7k צפיות
-
-
היי הכותרת אומרת הכל... תודה מראש install
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה ממש ישן, אבל היום עשיתי למישהו את הקטע של אולגה בטלפון (אתה מתקשר, מבקש את אולגה ועונה לך אחד רוסי שמקלל אותך). בקיצור, הוא לא הכיר את זה. עשיתי לו את זה איזה 6 פעמים, והוא לא תפס את הקטע. אל תשאלו איך הוא קילל אותו בחזרה, כאילו שהוא באמת מדבר עם מישהו. אני נשפכתי, ממש קרע אותי! בסוף לא יכולתי יותר, אמרתי לו "תעזוב, אל תתקשר יותר, בסוף הוא עוד יבוא לפה". עד עכשיו הוא לא יודע שזה לא אמיתי. עשיתי את זה לעוד אנשים מזמן, וגם ראיתי אחרים שעשו להם, אבל זה היה הקטע הכי קורע. בכל מקרה, הבנתי שיש קטעים חדשים של "אולגה 2" ושל "ז'קלין". מישהו מכיר את זה? : אשמח אם תעלו אותם לפה, וגם קטעים מצחיקים אחרים שאפשר לשים בסלולארי.
-
- 23 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היום לראשונה בחיי נכנסתי לאתר פוקט http://main.pocket.co.il/ והאתר מפוצץ בפרסומות , הדף כל הזמן קופץ , ממש מתסכל לגלוש שמה .... ואם מישהו יכול להמליץ לי על פורום טוב לסלולאר+גאדגטים אשמח
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להזהירכם מפני חנות מחשבים בשם זד מחשבים. ולהלן הסיפור: לפני כשנה וחצי רכשתי מחשב מחנות בשם זד מחשבים. לפני כחודש וחצי נהרס לי הרדיסק של סיגייט שעדיין באחריות. ניגשתי לחנות, שבינתים הספיקה לעבור דירה מרמת החייל לראשון לציון, וביקשתי להחליף את ההרדיסק. נאמר לי כי ההרדיסק נשלח לסיגייט בחו"ל ועליי להמתין עד 30 יום, אם הוא לא יחזור עד אז אוכל להגיע ולקבל חלופי. כעבור 30 יום שלא יצרו איתי קשר, הגעתי לחנות ולהפתעתי הראו לי "באותיות הקטנות" מה שנקרא, שבתקנון החברה כי הם מחוייבים לאספקת המוצר תוך 30 ימי עסקים!!! למה לא אמרתם בפעם הקודמת?! טוב, ידעתי שאכלתי אותה, אבל אין ברירה.. נאלצתי להמתין. יום לפני המועד יצרתי קשר עם החברה ושאלתי מה קורה. שוב נאמר לי שעליי להגיע למ…
-
- 23 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
קניתי ב-200 ש"ח לפני כמה שבועות בחנות מסודרת רק מציק לי קצת שאני מסתכל לכיוון השמש והראייה שלי הדרדרה באחת העיניים.
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב לכל הקוראים ! זה שנה שאני כותב על דפים של פורום אלו אך היום הזה הוא השמח בהם - היום נודע לי שהתקבלתי לאוניברסיטת תל אביב ללימודי הנדסת אלקטרוניקה וחשמל, מה שגורר את שיחרורי המוקדם מצהל (כחודש לפני השיחרור המקורי). יתר על כן אני שמח לציין שמחליפי בתפקיד הוא חבר בפורום זה והוא מוכר לכם בתור BigDickBastard. על כן רציתי לברך מעל דפי הפורום את מחליפי בתפקיד בברכת בהצלחה ! ולעצמי גם. דן א.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כן כן אתם בטח גם לא מעמינים אבל יש בית ספר עוד 10 דקות !! ונורה רציתי לברח אותכם אנשים בברכת שנה טובה אז הנה אני עושה את זה : שנה טובה ומווצלחת לכל משתמשיי הפורום !! ;D אני ישמח אם תוסיפו עוד ברכות !
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-