כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
אשמח אם משהו יוכל לעזור לי לזהות את השירים מהמעברונים של MTV שמשודרים מדי פעם בין שיר לשיר. למי שיודע למה אני מתכוון זה אלה עם הקטעים מהשירים האלה למשל: alice in chains - would the ting tings - thats not my name blur - country house יש שם עוד כל מיני שירים מגניבים שאני לא מצליח לזהות, והקליפים האלה לא מופיעים באתר הבית של MTV........
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שאתה פותח ת'רד חדש על זה כי הקודם היה כל כך טוב ואתה לא רוצה להקפיץ אותו. זה כתוב בחתימה של מישהו: אתה יודע שאתה פריק מחשבים כשאתה מנסה להעיף זבוב מהמסך בעזרת סמן העכבר. זה הרגע קרה לי. זה היה מפחיד. קרה לי המון הת'רד ישן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302021.210
-
- 627 תגובות
- 69.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
לפני שבוע וקצת נעלמו לי כל הTasks מהGoogle Calendar. חשבתי שכמו תמיד יש להם בעיה זמנית והתקלה תתוקן תוך זמן קצר, אך לרוע המזל עדיין הבעיה ממשיכה. יש לציין שאני ממש תלוי בזה, כל המטלות וההגשות שאני צריך ללימודים מתועדים שם. מישהו אחר נתקל בזה או שזה רק אצלי?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר כמה פעמים שאני מנסה ליצור קשר במייל עם מוכר ולא עובד. מכמה מחשבים ודפדפנים. מישהו חווה את זה?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
http://www.facebook.com/SelfEmployedRights like
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
כמתכנת אתרים מזדמן, התבקשתי להוסיף פרסומת קופצת לאתר מסויים (לא חלון קופץ, אלא פרסומת שמופיעה בתוך הדף ומכסה את התוכן עד שלוחצים X). עוד לא נתתי תשובה, אך בכוונתי לסרב, מטעמים 'אידאולוגיים' - אני חושב שפרסומות קופצות, זזות ומהבהבות מכל סוג שהוא צריכות לעבור מן העולם, והסוג שצויין הוא אחד הגרועים לטעמי. אשתי חולקת עלי וטוענת שזה בכלל לא מפריע לאנשים וזה רק אני. היא גם הוסיפה "תשאל בפורום הזה שלך, תראה מה הם חושבים". אז הנה אני שואל: מה דעתכם על פרסומות קופצות, זזות ומהבהבות? מה דעתכם על פרסומות בכלל? האם זה לא מפריע, או שמתרגלים, או שזה דבר שצריך להעבור מן העולם? וגם: האם יש מקום למפתח אתרים לנסות להימנע מהשתתפות ביצירת פרסומות כאלה, או לפחות להביע את דעתו לממונים עליו (ב…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נניח ויצאתי לפאב עם חברים ברכב של אחד מהם. נניח שאותו חבר שתה יותר מדי (לפחות מבחינה חוקית), ואילו אני או אחד החברים האחרים כשיר לנהיגה. לבעל הרכב פוליסת ביטוח חובה לנהג יחיד. אם במצב כזה אחד החברים ינהג ברכב כשבעל הרכב והפוליסה נמצא בו אך אינו נוהג, האם הביטוח תקף? האם התשובה לשאלה זו מותנית בהאם אותו חבר שנוהג הוא בעל "מאפיינים" זהים או עדיפים (מבחינת הביטוח) על אלו של בעל הפוליסה, כלומר בכך שאינו נהג צעיר יותר, אינו בעל עבר תעבורתי עשיר יותר וכו'?
-
- 11 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב ?? בזמן האחרון יש מישהו ששולח לי הודעות ממספר מירס , עכשיו שאני מחזיר לו הודעה היא מגיעה אבל כשאני מנסה להתקשר אליו הוא אומר לי המספר לא מחובר , התקשרתי לחברת מירס ואומרים לי שהמספר הזה לא קיים אין מנוי כזה . איך זה יכול להיות ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא קשור לפורום, אבל אני חושב שיש פה אנשים עם נסיון חיים שאולי יוכלו לעזור לי? זה הולך להיות קצת חופר - מי שרוצה להמשיך לקרוא מפה..זה רק מי שבא לו לעזור אני עובד שנה ו8 חודשים במקום מסוויים, עם בוס מטורף וקמצן - גם הבעלים של החברה. אין לי שום חוזה בכתב - אני עובד במקום רפואי 9 שעות ביום, מקבל שכר רק על 8 וחצי שעות. קיבלתי פנסיה רק על 5 חודשים מהתקופה. למרות שהיה לי גם פנסיה במקום עבודה הקודם. אני עובד 9 שעות ביום ומקבל שכר רק על 8 וחצי,למרות שמדובר במקום רפואי שאי אפשר לצאת מהמקום חצי שעה פיזית מחשש לחיי אדם. הוא סופר את הזמן של השירותים וללכת מפה לשם בתור הפסקה. לאחרונה הוא גם שם מצלמות והוא טוען שהמצלמה מצלמת במצטבר שיוצאים מעל חצי שעה וחוקי להוריד. למרות ש…
-
- 33 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
קיבלתי הודעות פרסומיות מחברה X (בנק) שאני בטוח ב 100% שלא נרשמתי אליהם ו/או אישרתי דבר מה פרסומי. ההודעות נשלחו דרך חברת פרסום בשם Publicators. זה נמשך גם לאחר שפניתי וביקשתי להפסיק את ההודעות, ושאלתי מאיפה הם קיבלו אישור לשלוח לי דברים פרסומיים - כמובן שלא קיבלתי תשובה. את מי עלי לתבוע? as simple as that.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
טוב, עלתה תוכנית לטוס לברלין עוד שבועיים לשבוע. אנחנו זוג בשנות ה20 המוקדמות, יש עודף מידע (כן אני אחפור בלמטייל), אבל אם למישהו יש משהו אישי ועדכני אשמח לקצת מידע מחפש מלון נגיד 2 כוכבים, לא חייב במרכז אבל שיהיה נגיש (איך המטרו?), לא צריך מותרות, רק מקום נקי ונוח לישון להתקלח ורצוי ארוחת בוקר, WIFI יהיה בונוס טוב. עד 70$ ללילה נשמע לי הגיוני, (יוזמן כמה ימים לפני כדי לחסוך עלויות), יש לי היכרות טובה עם איביס במקומות אחרים טיסה תוזמן גם ברגע האחרון לפני המלון. המלצות למה לעשות, איפה לטייל וכו' יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
זה כאילו ששר התחבורה אמר "לא אכפת לי מתושבי הדרום!! שרק לתושבו הצפון יהיו רכובות כל הלילה"... =\ עזרה בבקשה.....תודה =]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מבין את זה. שנים יש לי מוצרים מארצות הברית (ספקי כוח, PS3, ועוד) ואני משתמש בשנאי רגיל שעולה 30 ש"ח מהכל-בו מתחת לבניין כדי לשנות את התקע לשקע של הארץ.. אבל עכשיו אני מגלה שעבור טוחן אשפה חדש ששלחו לי מארצות הברית.. אני צריך שנאי אחר שעובד בעצם כמו ספק כוח. משהו כזה - http://www.amperel.co.il/categories/20041/?sortby=price_desc&search_text= יש בזה אמת? אני פשוט לא מבין איך כל מוצר 110v אחר שלי עובד יפה אבל הטוחן אשפה צריך ספק כוח משלו. תודה מראש!
-
- 34 תגובות
- 20.5k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לאחר חיפוש ברשת ומציאת תכנים לא אחידים אשמח אם יעלה ויבוא אדם היודע על מה הוא מדבר ויסביר לפחות מבחינת תכני חינוך,מה צריך לדעת כדי להיות מוכן לקורס קצינים. אם תוכלו לפרט על מה נבחנים ואולי אפילו לזרוק איזה מסמך טוב המרכז את החומר אני אהיה אסיר תודה לעד,ומעבר לו~
-
- 9 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום חברה', בקרוב אני מתכוון לקנות רכב, הונדה סיויק שנת-96-98, ובינתיים לא הצלחתי למצוא חברת ביטוח שתהיה מוכנה לעשות ביטוח מקיף לרכב הזה. אני יודע שזה לא כל כך שווה לעשות מקיף על רכבים משנים האלה, אבל בגלל שזה הונדה ואני גר בבאר שבע, הסיכוי שידפקו לי אותו יותר גבוה, ואני לא רוצה לקום איזה בוקר ולראות שהלך לי 15-18 אלף לאיזה כפר בדואי... אשמח אם מישו יוכל להמליץ לי על חברת ביטוח שתהיה מוכנה לעשות מקיף לרכב זה
-
- 47 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני מתכוון לטוס לקנדה בזמן הקרוב ואני אקח איתי את הסלולרי והמחשב הנייד. כמובן שאני אצטרך להטעין אותם. למיטב הבנתי השקעי חשמל שם שונים מאלו שיש לנו בארץ. איזה שקעים יש להם? איזה מתאם אני צריך והיכן ניתן לרכוש כאלו? (אם מישהו יוכל להביא תמונה זה מאוד יקל עליי).
-
- 4 תגובות
- 13k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו מחברי הפורום ביקר במקום? אני מתכוון ללכת לשם באוגוסט ויש לי כמה שאלות בנושא: 1) האם ניתן להגיע לשם לא במסגרת טיול מאורגן? כלומר לחצות את הגבול דרך המעבר, להגיע למקום ולשלם על סיור מודרך? 2) האם שינה סכנה בטחונית לכל הנושא? 3) אם עדיף לעשת זאת במסגרת טיול מאורגן מישראל - דרך איזו חברה מומלץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כמה שמות של ספרים ממולצים שאוכל לקחת מהספריה , הרבה זמן כבר לא קראתי ספר שנהנתי ממנו. מתחשק לי להתחיל לקרוא ספרים כדוגמת "שר הטבעות" וגם אהבתי את "משחקי הכס" , משהו בסגנון הזה. גם אם יש ספרים בסגנון של הסרטים טרויה או 300- שממש אהבתי בתור סרטים אני אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
נתקלתי בצלם ממש מוכשר ביוטיוב, וממש אהבתי את הסרטונים שלו. לדעתי מגיע לו הרבה יותר צפיות אז חשבתי לשתף אתכם! זו דוגמא אחת שאהבתי: ממש ממליץ שתצפו בשאר הסרטונים בערוץ שלו. (HD חובה!) D:
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מהירות הלוע של רובה היא 250m/s. אדם מכוון את הרובה לעבר מטרה הנמצאת 200m ממנו. לאיזה גובה מעל המטרה עליו לכוון את קנה הרובה כדי שיפגע במטרה? (תשובה: 3.14m) סימנתי את הגובה מעל המטרה ב-h. לפי פיתגורס הקשר שלו לזווית a (זווית הירי) הוא h=200*tana ניסיתי להשתמש במשוואת המסלול, ע"י הצבה של x=200, y=0 (הקורדינטות בסוף התנועה) v0=250. לא יצא לי מה אני מפספס? אני לא רואה דרך אחרת
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מעוניין בדואונדורנט ליום יום שיש לו כמות מכובדת של מ"ל ובמחיר טוב. יש כזה דבר?
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ניגשתי לאתר שלהם להזמין את הקינדל אחרי ששמעתי הרבה דברים טובים והבנתי שאין בעיה בשליחה שלו לארץ, אבל אני רואה שהתווסף לחשבון בצ'קאאוט בסוף גם משהו שנקרא Import Fees Deposit על סך של בערך $70 שנראה שלא היה קיים בעבר אצל מי שקנה מהם. לפי ההסבר באתר זה פיקדון שיוחזר אחרי שינוכה ממנו מסים, בגלל שאני מבין שצריך לשלם גם מע"מ ומכס אין לי בעיה שזה ירד מאותו פיקדון או שאני אשלם בנפרד ואקבל את הפיקדון בחזרה במלואו, אבל בכל זאת זה יותר מחצי המחיר של המכשיר אז אני קצת חושש שמשהו ישתבש. מישהו רכש לאחרונה קינדל עם התוספת הזאת, ויכול להרגיע ולהעיד שבאמת מחזירים את הפיקדון ושאין כאן גביה כפולה או איזה משהו בעייתי? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-