כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת. נ.ב. חיכיתי כבר למעלה מ-45 דקות שיענו לי ב-*2800 של אגד אבל לא יכולתי כבר להחזיק מעמד, צריך לשרוף להם את המקום.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז זה הסינגל הראשון שלי... אשמח לשמוע דעות ותגובות. תמיר בן נעים - מלך הגפנים מלך הגפנים - תמיר בן נעים
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, אני זוכר שמתי שMW2 וBO יצאו היו כאן בפורום קניות קבוצתיות עם הנחה משמעותית על המשחק. השאלה שלי היא האם מתוכננות כאלה גם לMW3 ולBF3? אם כתבתי במקום הלא נכון בבקשה להעביר את הדיון, אני פשוט זוכר שהדיונים על הקניות היו בפורום הזה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, לפי מה שהבנתי יש במקצוע הזה גם היבט כלכלי וגם הנדסי. זה נשמע לי מאוד נח, כי אני כבר הרבה זמן מתבלט בין שני הענפים (כלכלה / הנדסה) אני עדיין לא מבין אבל עד הסוף את מהות המקצוע, את התפקיד של מהנדס תעשייה וניהול. מה הידע הדרוש ממהנדס תעשייה וניהול בכל אחד מהתחומים? למשל, בהיבט ההנדסי, זה יותר בכיוון הנדסת אלקטרוניקה או תוכנה ? (שמתי לב שיש קורסים כמו JAVA בתכנית הלימודים של התואר) תודה.
-
- 27 תגובות
- 15k צפיות
-
-
אהלן. אני עוד כמה שבועות טס לחו'ל בלי נדר. רציתי לדעת במידה ואני גולש על האינטרנט של סלקום (אינטרנט סלולרי) בחו'ל, הם לא מחייבים אותי על גלישה מחוץ לארץ? או שאין קשר בין האינטרנט הסלולרי (סלקום) לבין חו'ל? גלישה רגילה ללא עלות נוספת? (במידה ואני לא חורג מעל ה-300 מגה שהקציבו לי). תודה
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני חייל משוחרר ואם הכל יסתדר מתחיל שבוע הבא לעבוד בהיטק. Xמשכורת + Y להוצאות אני מחפש הסבר על קרנות פנסיה/השתלמות/מנהלים ביינתים מה שאני מכיר זה שרק החלק X מקבלים ממנו הפרשות לפנסיה וכאן הידע שלי מסתיים. אשמח לאיזשהו הסבר על מה קורה בארץ בעניינים הללו. ועצה היכן אני יכול לקבל יעוץ (אפשר גם בתשלום)
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת אם מישהו פה מכיר איזשהו מבחן IQ טוב בעברית (ועדיף מאוד בחינם) באינטרנט .. מצאתי כמה שהיו מחורבנים לגמרי, או מבחני 10 שניות חארטה. יש די הרבה באנגלית, שאותם עשיתי אבל לפעמים נתקעתי במצבים שהשפה קצת הפריעה .. בכל זאת לא שפת אם. יש משהו ?
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
משום מה צצו לי שביבים של זכרונות מתקופות אחרות חשבתי נוודא האם היה כדבר או שהכל פרי מוחי זכורה לי תקופה שהיה דבר כזה שהיית פותח איזו תוכנה ומריץ סריקות של טווחי IP של ספקיות היה מוצא שמות של מחשבים ואז כל מה שהיה צריך זה לעשות קופי פסייט של ה IP לחלון באקפלורר והיית מטייל במחשבים של אנשים זוכר משהו היית מחפש פורט מסויים TCP נראה לי הזוי שהיה כזה דבר פעם איזה תקופה יפה זכור לי שהייתי מטייל בחיפושים אחרי תמונות עסיסיות של בנות ארצנו היפות אבל לרוב הייתי נתקל בגלריות של קשישים ותיעוד מסעותייהם באתרי תיירות כגון קפריסין והסביבה אני יכול להשבע שאם אחפש טוב מספיק עוד אוכל למצוא פה את הספרייות ששמרתי מהשיטוטים שלי שוכבות איפשהו זכור לי פעם אחת שטיילתי לאיזה בחור במחשב הע…
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מכתב על הגשת מועמדות לפרוייקט גאמ"א. ראוי לציין כי: לא למדתי מחשבים בבית הספר. אני לא מבין הרבה ברשתות, שפות תכנות, פרוטוקולים וכו'. הקב"א שלי היא 52. האם כדאי להשקיע ובכל זאת להגיש את המועמדות ולענות על המבחנים או פשוט לוותר על זה כי במילא אין לי שום סיכוי? תודה ויום טוב.
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
mailto:http://www.youtube.com/watch?v=Ggzl8z9Csho&feature=player_embedded#at=16 ah,what??
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום, התגייסתי באוקטובר '08, עברתי טירונות כלל צה"לית, ומשם עברתי קורס נהיגה עד 12 טון בבה"ד 6. לאחר שנת שירות כנה"ג בחיה"א, הורי הסכימו לחתום על אישור התנדבות ליח"ש, ועברתי לחש"ן, לעשות מסלול עם נוב' 09'. סיימתי מסלול, עשיתי מחזור במבצעית, ואמא שלי התחרטה. היר התכוונה "למשוך" את החתימה חזרה, וזה הגיע למג"ד, שהחליט שאין טעם ללכת עם הראש בקיר, ואישר להעביר אותי למפח"ט, ומשם בחרתי לעבור חזרה לבא"ח שריון, לשרת כסרס"פ (רק שבסוף, היא אפילו לא ביטלה את החתימה, כי השתכנע שאני כבר לא לוחם). בשלושה חודשים הראשונים שלי כסרס"פ בגדוד הפיקוד, הגדוד ההשכרתי-מבצעי בחטיבה 460, עדיין קיבלתי שכר לוחם, והייתי סבור שאני על תקן לוחם, ושכך יהיה עד שחרורי. כמו כן, הייתי בטוח שיהיו לי מספיק חוד…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את הרעיון על המשחק הזה מפורום אחר מה שצריך לעשות זה לתת "באן" על כל דבר שקשור וגם לא קשור איכשהו למשתמש, זה יכול להיות כל דבר שעולה לכם בראש (גם אם זה קשור לפרופיל שלו או לאיזה בדיחה פנימית שלכם או אל צורת הדיבור/לבוש/כתיבה שלו) לדוגמה: משתמש1: קיבלת באן על זה שלא עברת את 500 הודעות משתמש2: קיבלת באן על זה שאתה מתרברב שאתה עברת את ה500 הודעות משתמש3: קבלתה באן אל זה שיש לך 0 בREPUTATION משתמש4: קיבלת באן על זה שיש לך שגיאות כתיב נ.ב. תזכרו שזה רק משחק, אף אחד לא יתן לכם פה באן במשחק הזה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
נסו את הדבר הבא: הכנסו לאתר http://code.google.com/p/namebench/downloads/detail?name=namebench-1.3.1-Windows.exe&can=2&q= והורידו את namebench (תוכנה שמשווה DNSים). לאחר הרצה קצרה תגיעו לעמוד שנראה כך: (ה DNS ש 192.168.1.1 מצביע אליו הוא של בזק בינלאומי במקרה הזה)... אני הולך להתייחס עכשיו ל isohunt כי הוא האתר הראשון ברשימה. בדקתי מה ה IP הנכון שאמור היה להיות לו ע"פ האתר http://whois.gwebtools.com/isohunt.com וה IP שלו הוא 208.71.112.30 אבל אני לא יכול לעשות ל IP הזה ping למרות שמהאתר הזה אפשר לעשות לו ping. המסקנה מכל העסק הזה היא שהחליפו את ה IP של האתר כך שיצביע למקום שונה מהמקום של האתר האמיתי, וחסמו את הגישה אל האתר האמיתי... נסו לכתוב isohunt.com ותגיעו ל…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני באמצע קורס של mcitp כרגע מה שהולך בקורס זה שהמורה מעביר את המצגות ומסביר עליהן בדכ אחרי כמה מצגות הוא נותן לעשות תרגיל ואנחנו צריכים לחזור אחריו עכשיו אם זה תרגיל יחסית ארוך אני בד"כ מסתבך ולא זוכר איך לבצע את מה שהוא עשה אם אני לא מבקש ממשיהו שסיים אני נתקע . אני רושם כל תרגיל איך ביצעתי איך זה הולך בעבודה אם נותנים לי משהו לבצע ואני לא יודע בדיוק ? באופן אישי קשה לי לזכור דברים אחרי פעם אחת
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאתה מפריש סרטונין בזמן הרצת מחשבות על הפוסט הבא ואז הדיון ננעל והכל נעלם ואז שוב מאושרר כי עשית את הדבר הכמעט בלתי אפשרי כשהצלחת לפתח את [move]V3.0[/move] עריכה כבוד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356969.0
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש חיה כזאת או שאעלץ לחכות עד מחר?
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
גוגל היום השיקו את השירות החדש שלהם, הוא כרגע דיי סגור לכל העולם ואחותו, אבל אני צופה לו עתיד ורוד וגדול. השירות החדש בא לאחד לכם את Facebook, Twitter, להחליף את הBuzz ולתת במה מחודשת לWave הכושל. http://goo.gl/tmlf8 מידע מהמקור באנגלית http://googleblog.blogspot.com/2011/06/introducing-google-project-real-life.html מה אתם אומרים ?
-
- 68 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שמצאתי בספרייה עותק מעלה אבק של הסרט המופתי אקסמן 2 עלו בי געגועי נוסטגליה עזים לסדרה המצויירת ששודרה בערוץ הראשון ( כל יום בשעה שלוש וחצי). מישהו יודע את מספר העונות של הסדרה המדוברת ( אני זוכר מספר עצום של פרקים כולל כמה בחלל עם חייזרים וכמה שמשלבים מסעות בזמן ) ואם יש מקור טוב לראות את כל הפרקים ברשת? חוץ מזה אין ספק שמגנטו שולט
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יכול להיות שזה המקום הנכון, אני מקווה שכן.. אין לי את כל העידכונים החדשים בפייסבוק (היסטוריה של צ'אט\הצ'אט החדש מהיום) למי יש מושג איך לעדכן את הפייסבוק שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, סוף סוף עשיתי רישיון! וכאט יש לי המון שאלות שאף אחד לא יכול לענות בוודאות, וכן אני מודע לשזה שזה פורום של מחשבים אבל בכל זאת אני מאמין שהרבה מכם עברו את זה. אז ככה: לפי מה שהבנתי אסור לי לנהוג ברכב אם אין לי בטוח חובה. גם לפי מה שהבנתי לא כל ביטוח חובה תופס וזה שלאבא שלי יש ביטוח לא אומר שאני יכול לנהוג באותו רכב, ואני צריך ביטוח בנפרד שגם יעלה יותר כי אני נהג חדש/צעיר. עד כאן נכון? הדבר השני שמעניין אותי זה האם הביטוח חובה משופע מהמחיר של הרכב? האם רכב יקר/בעל רכיבים יקרים יותר, יהיה עליו ביטוח יקר יותר? או שזה ביטוח כללי לכולם? דבר שלישי, אני עובד ואני סטודנט ולכן אני מתכנן לקנות אוטו כי אני נע הרבה בין הבית לעבודה ללימודים ועם הרפורמה החדשה של האוטובוסים זה פש…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למרות שזה היה ממש מזמן עכשיו שאני רואה את הערוץ בלווין אני אומר לעצמי ואללה, זה הערוץ עם התוכניות הכי חזקות שיש! most shocking most world amazing videos היה טעות להוריד את הערוץ הזה לפי דעתי
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני יודע שקצת לא קשור... אבל בכל זאת אשמח להמלצה לגזיה טובה שאפשר להזמין מאייבי במחיר של בערך -30-50 דולר ... תודה לך העוזרי
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-