כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
-
זה מבית GOLD LINE יש על זה הרבה פירסום לאחרונה וחשבתי אולי לקנות... מעניין אותי אם זה באמת הרבה הרבה יותר טוב ממאורר רגיל ומה הצריכת חשמל שלו בהשוואה למאורר רגיל או מזגן.
-
- 29 תגובות
- 19.7k צפיות
-
-
שלום וברכה, לי כבר נמאס מהמאוורר בבית שסתם מושך אליו אבק וכו'.... חשבתי לקנות את המאוורר הזה שדומה ל"מגדל" (הוא ייחסית חדש בארץ) ולפי מה שהבנתי הוא גם מסנן את האוויר... מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://unlimiteddetailtechnology.com/ מאוד מעניין אלגוריתם חכם שמחסל את הצורך בחומרה עם שרירים בשביל להציג פירוט תלת מימד *אינסופי*. אם זה נכון אז לא צריך יותר כרטיסי מסך לחישובי תלת מימד... מעניין מה יעלה בסופו של העניין הזה, ואם זה ייקבר עמוק עמוק לטובת אינטרסים כלכליים.
-
- 47 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום האם לאחר שמכרתי מוצר באיבי העמלה נלקחת אוטומטית מהסכום שמועבר לפאיפאל או שאני צריך לשלם את זה ידנית לאחר השלמת העסקה? אשמח לתשובה
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הי, אנחנו מחפשים להתנתק מ"אין-מה-לרהוט" הידועים לשמצה, עכשיו כמובן שניקנה ממיר של עידן+ (לצערנו אי אפשר להתקין יס בבית) אבל אבא שלי מתעניין על עוד כל מיני תוכניות פעם ב... הוא בעיקר אוהב את הקטע שיש לו מבחר והוא אומר מה הוא צריך (חשוב להוסיף גם שהוא רוצה תרגום) עכשיו אני יודע שiTunes יש איזה משהו בסגנון כאשר משלמים איזה $ לתוכנית או משהו כזה אבל אף פעם לא התנסתי עם זה. למישהו יש המלצות לדברים בסגנון? אם אנחנו קונים סטרימר, האם צריך להחליף את הראוטר ל802.11n או שגם עם g זה יעבוד טוב? (רזולוציה של עד 720P). האם יש סטרימרים עם ראוטר מובנה? מה הטווח מחיר של דבר כזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
מסקרן אותי לדעת אם המשלוח usps הוא דואר הנשלח מארה"ב בלבד ? עד היום כל המוצרים שהזמנתי מארה"ב הגיעו דרך המשלוח הזה. עשיתי הזמנה כלשהי ממוכר בקוריאה,שילמתי לו על המשלוח 24$ והוא: USPS Priority Mail International Medium Flat Rate אגב לא קיבלתי מס' מעקב בטענה שהמוכר אמר שהמידע לא יתעדכן.. בכל אופן החבילה כבר בדרך אליי לפי מה שהמוכר אמר לי. הגיוני ?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני צריך למצוא פתרון אחרי שהבנתי מהמפעילה הסלולרית שלי שזה לא הולך להיות זול דרכם.. מהי הדרך המומלצת להתקשר מחו"ל בעצם? בסקייפ הבנתי שהמחיר מאד משתלם לטלפון קווי,אבל לא יצא לי להשתמש בשירות אף פעם ואני לא יודע אם אפשר להסתמך רק על זה בלי לעשות תוכנית גיבוי עם חברה אחרת... סה"כ אני מעוניין בחבילה של דקות ולא למשך תקופה כמו שבד"כ מציעים. אשמח לקבל המלצות מאנשים שרכשו בזמן האחרון חבילות בסגנון\או שאולי בכל זאת לדבוק בסקייפ (למרות שזה מכביד את השימוש כי אין לי סמרטפון להשתמש בו וצריך יהיה לפתוח את המחשב כל פעם..)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני מבצע הזמנה מהאתר bookdepository (בעקבות המלצה של חבריי הפורום) זה מגיע במשולח ישיר עד לבית או שאני אצטרך לגשת לדואר . תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חזרתי לחיים! ;D רציתי להתייעץ איתכם, מה קונים ליום ההולדת של אבא? (בן 44) אין לי שמץ של מושג! לגבי תחומי עיניין מעניינים שלו, אני לא כל כך בקיא בהם. אשמח לעזרה אביעד.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
ועכשיו גם אנחנו יכולים להתקשר דרך גוגל ועדיין חינם ליעדים בתוך ארה"ב ובישראל לנייח 0.02$ ולנייד 0.10$ לדקה צריך לטעון בסכום של 10$ כל פעם וכשאתם כבר לא צריכים אתם עושים REFUND ומחזירים לכם את הכסף. ממש מגניף להרשמה: www.google.com/voice http://youtu.be/QG190LlSmrg
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
-
לאחרונה רכשתי מסך תלת מימד של סמסונג. ברשותי כרטיס מסך מסוג nvidia quadro 400 ואני מעוניין למצוא נגן שיתאים לנגינה דרך המחשב. יש לציין שדרך נגן חיצוני הכל עובד טוב ויפה, אך אני מעוניין למצוא לזה פיתרון תכנתי למחשב. האם אתם מכירים נגן שתומך בזה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
גוגל התחילה לאפשר את הנ"ל (לינק לוידאו: ).מישהו יודע האם השירות ניתן בחינם, או שמא כל sms שאני מקבל עולה כסף? אאל"ט שירות התזכורות ב sms ב google calendar עולה כמה אגורות על כל sms שמקבלים (תקנו אותי אם אני טועה), ואני לא יודע מה לגבי השירות הזה.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני שואל זאת, כיוון שלהבדיל מפיירפוקס, כאשר שדרגתי את אינטרנט אקספלורר בחלונות 7 שלי מ-8 ל-9, ההתקנה דרשה ממני לסגור איזה מיליון תוכנות במחשב שלי (ראו קובץ מצורף), ולאחר מכן להפעיל את המחשב מחדש. דבר שכזה לא היה קורה אם אינטרנט אקספלורר בחלונות 7, לא היה חלק מובנה במערכת ההפעלה, אלא תוכנה נפרדת כמו במקרה של Windows Live Mail שהיא תוכנה נפרדת מחלונות 7 בניגוד ל-Outlook Express שהיא חלק מובנה בחלונות XP. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מסיבה לא ברורה לא הצלחתי למצוא באינטרנט את תנאי הקבלה ללימודי תואר ראשון בפיסיקה בטכניון. מעבר לכך אשמח מאוד לדעת גם את תנאי הקבלה למסלולים המשלבים: - פיסיקה + הנדסת חשמל - פיסיקה + מדעי המחשב - פיסיקה + ביו-רפואה מפה השגתי מעט מידע על המסלולים השונים: "לימודי פיסיקה בטכניון". בתודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום (: קוראים לי עידן, אני חייל משוחרר ויש לי מס' שאלות לגבי האונ' הפתוחה: 1) האם תעודת בגרות הכרחית לקבלה ? ואם כן, האם צריך ציונים גבוהים ? 2) לגבי לימודי מדעי המחשב/טכנאות מחשבים/הנדסת תוכנה/ניהול: האם צריך מינימום 4 יח"ל מתמטיקה או שניתן להסתפק ב- 3 יח"ל ? 3) האם לאחד או יותר מהלימודים הנ"ל צריך תעודת בגרות ? ואם כן, האם צריך ציונים גבוהים ? 4) האם בשנה הראשונה מומלץ לבחור בקורס אחד או בשניים ? תודה (:
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני כבר מחפש המון זמן מחזיק מפתחות סכין יפני (זה שעולה גרושים) וכל מה שהצלחתי למצוא זה קניה במינימום של כמה מאות כאלה (משרדי פירסום). האם מישהו יודע איכן ניתן להשיג כאלה מחזיקי מפתחות באיזור השרון/מרכז ? בסגנון הזה תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מתחיל ללמוד הנדסאי תוכנה עוד חודשיים בבית הספר להנדסאים בטכניון סה"כ זה לימודים של שנתיים, כ- 4 סמיסטרים מה אתם ממליצים ממני ככאלו שסיימו את הלימודים בשנה הראשונה? איזה מקצועות ספציפיים אני הולך ללמוד בשנה הראשונה? ועל מה לשים דגש במיוחד ? יש לי עכשיו חודשיים חשבתי אולי לרכוש ספר או שתיים כדי להתחזק בבסיס לפחות לקראת שנת הלימודים אז איזה ספרים כדי לי לרכוש? נורא מעניין אותי ( שימו דגש על שנה ראשונה ולא על שנייה בבקשה )
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש פעם ראשונה בחיים אחר אופניים לשטח (יערות, הרים וכו') ורציתי לשאול בערך מהו טווח המחירים שהכי מומלץ להשקיע, אתם יודעים, המחיר הזה שמתחתיו אני אבלה את כל הנסיעות בתהיה למה לא קניתי את היותר יקר, ושמעליו אני אתבאס כי בזבזתי כסף ללא תמורה. מה שחשוב לי בעיקר: 1. כמה שיותר חזקות וגדולות, אני מאוד גבוה, ומאוד כבד.. אסור שזה יהיה צעצוע שישבר. 2. זה חייב להראות טוב ולא כמו "עוד אופניים", סגנון זה מאוד חשוב. אני אוהב להשתמש בדברים שנראים כמו "כלי עבודה" ולא צעצועים. 3. כל האביזרים הנחוצים, בלמי דיסק, בולמי זעזועים וכו'. 4. המושב חייב להתאים לסעיף 1, ניתן גם לרכוש מושב מאיביי אם תתנו המלצה. 5. אפשר בבקשה המלצה לפורום יעודי לזה שאפתח ת'רד גם שם ?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
[table][tr][td] <blockquote>היי מה קורה שמי דוד ואני סטודנט במכללה להנדסת חשמל ואלקטרוניקה וסיימתי כבר שנתיים מהלימודים. אני גר במרכז. הלכתי ללמוד במכללה מלכתחילה מכיוון שלא התקבלתי למגמת הנדסת אלקטרוניקה באוני' ת"א על סמך בגרות ופסיכומטרי. איני מרוצה מרמת הלימוד במכללה ואני מרגיש שאיני ממצה את הפוטנציאל שלי במלואו. תמיד הייתה לי בלב התלבטות לגבי הבחירה שלי ואני מרגיש לא שלם עם עצמי. אני לא אוהב את החבר'ה במכללה יותר מדי. מרגיש לי שרובם באו לעשות שכונה במקום ללמוד . אני גר עם אימי והמצב הכלכלי שלנו ממש לא טוב ואני עובד ולומד. העניין הוא שבמכללה הספציפית הזאת אני מקבל מלגה על סך חצי שכר הלימוד בערך, מטעמי מצב פיננסי וציונים גבוהים. הייתי רוצה לדעת האם ישנה דרך כלשהי…
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אתמול הזדמן לי אתר שלא ידעתי עליו אשר הניב לי תוצאות מוזרות מאד {בחלקם} איני יודע על אמינות האתר וטיב דבריו אבל אם הוא מהימן אז הנתונים באמת מפתיעים... האתר הוא http://clients.futuremark.com/peacekeeper/results.action?key=6Nvb שבודק כביכול איזה דפדפן יהיה הכי טוב למשתמש.... עד לבדיקה הייתי בטוח שכרום הוא הכי קל ומהיר אבל אחרי השוואה לפי נתוני האתר האקספלורר 9 היה כפול או יותר קצת ופיירפוקס היה כמעט כפול מהאקספלורר... מה אתם אומרים
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום, יש לי איזה תמונה קטנה אחת, אי אפשר להבין שם כלום, וכשאני עושה זום אז מן הסתם הכל נהיה "קוביות" ואז בכלל אי אפשר להבין כלום. האם יש דרך להגדיל את התמונה ולהוריד את ה"קוביות" האלה ? לשפר את איכות התמונה במלים אחרות... תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, צריך מתנה ליום הולדת של ידידה טובה עד 50 ש"ח. איפה אפשר למצוא מוצרים קטנים ונחמדים למישהי?
-
- 11 תגובות
- 5.1k צפיות
-