כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן, חבר שלי מתכנן לטוס לצ'כיה בעתיד וכנראה נופל על בלאק פריידי, הוא רוצה לדעת מה מומלץ לקנות באירופה ואיפה בדיוק מתרחשים המבצעים הגדולים של הבלאק פריידי אם למישהו יש ניסיון נשמח לשמוע בעיקר איזה מוצרים זולים באירופה בבלאק פריידי
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אז ככה נניח ששמפקד כלשהו רוצה להעניש אותי, ואי אפשר להעניש אותי בלי למנוע ממני טיפול רפואי כלשהו שהמליץ עליו רופא מומחה בצה"ל אני לא אהיה בסיכון לנזק ארוך-טווח כלשהו אם אני לא אקח את הטיפול הזה, אבל זה עדיין עלול לדרדר את המצב הרפואי שלי קצת זה מותר?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני משתמש ב-שלוש מחשבים בהם אני צופה בסירטוני Youtube: 1. המחשב שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית הוט במהירות של 2.5 מגה ביט 2. המחשב של אמא שלי המחובר לבזק בינלאומי ותשתית בזק במהירות של 2.5 מגה ביט 3. המחשב של אבא שלי המחובר ל-012 סמייל ותשתית הוט במהירות של 12 מגה ביט בכל שלושת המחשבים הללו הסירטונים ב-Youtube נטענים נורא לאט כאשר במחשב השלישי בו מהירות התשתית גבוהה יותר, המצב גרוע יותר מאשר במחשב הראשון. אותן בעיות של מהירות טעינה איטיות קרו גם עם אתרי שיתוף מדיה אחרים. מהי הסיבה לבעייה? (אני משתמש בפיירפוקס בכל שלושת המחשבים).
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני זקוק לדרכים אפשריות להמרת הקליפים והורדה למחשב. קיבלתי פעם מספר אתרים שעושים את זה אבל הם נעלמו לי. מי שמכיר, אשמח לדעת.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מישהו במקרה יודע איך אפשר לעשות את ההרשמה בפורטל שלהם בסלולרי כדי שרק המספר יופיע? הכוונה לא להירשם דרך הרשמה רגילה, פשוט בדרך כמו שאתה מקבל את המכשיר והמספר מופיע למעלה ואפשר להשתמש בתכנים שם.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
נתקלתי בבעייה לאחרונה בפייסבוק. קבוצה בבעלות חבר מקבלת בקשות לחברים חדשים. לאחר האישור, מספר החברים בקבוצה עולה, אך אין אפשרות למצוא את החברים בקבוצה. מישהו נתקל במשהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קראתי הצעת עבודה IT Infrastructure Demand Manager מה זה אומר תכלס מה עושים בעבודה הזאת?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים אבא שלי קונה בחנות ירקות מסויימת בחיפה ,עכשיו הוא יודע בוודאות שהמשקל באותה חנות מכווון להראות שקניתה 100 גרם יותר על כל קילו ,הוא מעוניין איכשהו להעניש את אותה חנות ,יש איזה נציב פניות ,איפה ניתן להגיש תלונה בנושא ושיעשו משהו בנושא ? תודה
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים קניתי מפנדה אוזנית של Sennheiser. האוניה הימנית לא עובדת יותר, וממה שהבנתי פנדה פשטו את הרגל. האם יש בכל זאת דרך בה אוכל לממש את האחריות? במידה ולא, יש טעם לנסות לתקן אותם אצל איש מקצוע? יש בכלל מקומות שמתקנים בהם אוזניות?
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אז ככה.. אני מתכנן טיסה לקוס ביוון עם עוד חבר\שני חברים. שנינו בני 20, בצבא, מחפשים לנוח, להשתזף, ליהנות, לפגוש בנות, לצאת לפאבים, מועדונים... בקיצור חופשה. אנחנו רוצים לטוס לשבוע ומחפשים מלון טוב שיהיה קרוב למרכז העיר ושיהיה ממוקם גם ליד חוף שנחשב לטוב שם. אשמח לשמוע מאנשים שהיו שם ומוכנים לפרט קצת על מה שהולך שם, מה יש לעשות איפה שווה להיות וכל זה. תודה!! עריכה: אנחנו רוצים לטוס ל6 ימים והגבול שלנו למחיר למלון וטיסה סה"כ הוא בערך 700 דולר...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני טס עוד מעט לחו"ל ורציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר את הנייד לאינטרנט לשבועיים בערך, במחיר שפוי? אני יודע לגבי WEBBING , אבל הם לא נורמליים עם המחירים שלהם... שכירות לשבוע (בין 5-7 ימים) €50 יום נוסף (מעבר לשבוע) €6 הבעיה גם שבמקום בו אני אהיה בטוח לא יהיה WIFI. אם למישהו יש פתרון לא יקר, שישתף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
עד כמה שאני יודע כל מה שאני רושם בפייסבוק אז גם החברים רואים,למשל אם אני חבר ב MAKO ואני רושם משהו בדף שלהם אז ישר כל החברים רואים הייתי רוצה להיות די אנונימי בפייס כאילו כל מה שאני רושם החברים לא יראו,האם יש דרך כזאת? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
תשלחו לי הזמנה לאימייל שלי: יםםלן@gmail.com תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שמתקבלים לעבודה הם מחייבים לחתום התחייבות לשנתיים. האם זה אומר שמי שירצה לעזוב לא יוכל אלא אם ישלם קנס? אני מתכוון האם בפועל מקפידים על זה? איך אפשר לאכוף כזה סעיף?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש קורקינט חשמלי טוב, שיספיק להסיע אותי למקומות. אני מחפש משהו עד 20 קילומטרים, מהיר וכמובן בטיחותי. כאשר אני בא לרכוש, מה צריך לשאול? על מה צריך להסתכל? אשמח גם אם תמליצו לי על דברים טובים שאתם מכירים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום אם זה לא הפורום המתאים אז סורי בקיצור השאלה בכותרת... איפה עדיף לעשות פרימיום? בקשר למחיר, לחודש אחד זה אותו דבר ומעבר לחודש אז MEGAUPLOAD יותר זול... תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, נרשמתי ללימודי הנדסה בתוכנית של ספיר שנה הבאה, שבשנה הראשונה כל הפקולטה להנדסה מתחלקת לשתי מחלקות כמו שהבנתי, הייטק ולואו טק. לכן אני מבקש את עזרתכם שתמיינו לי מה זה מה כי אני לא מצליח למצוא ברשת ויש מקצועות שאין לי מושג לאן הם משתייכים, מאחר ואני לא סגור עדיין מה אני רוצה ללמוד: תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אז סוף סוף השתחררתי וקיבלתי מימון מלא לקורס הבעיה היא שיש הרבה אנשים שאומרים שהקורסים שמממן משרד הביטחון לא הכי איכותיים אז אם אתם יכולים לעשות לי קצת סדר בראש ולדרג לי את הקורסים מהטוב ביותר לטוב פחות ולמה (לחמן,OK,אנקורי וקידום? אה ורציתי ללכת לאיי קיו אבל קיבלתי את המימון אז אני חושב זה סתם לזרוק כסף אם אני לא אשתמש בזה נכון ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מקור חיפוש\אתר עם הרבה ידע בשפה העברית על אופן העבודה של GPS (לא AGPS), ואנא אל תביאו לי את וויקפדיה (ביקרתי שם, והכל שם מסופר בקטנה - אני צריך יותר לעומק) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי אופציה להמשיך לימודים בטכני (בח"א 21) ולעשות הנדסאי מכונות במשך שנה וחצי ואז להתגייס במאי 2013 (זאת אומרת להמשיך יג'-יד'). הדילמה שלי האם זה שווה את זה ומה זה נותן לי בהנחה וקבע כרגע לא נראה לי אעשה ואני מתכנן בעתיד אחריי הצבא ללמוד בטכניון, אך הציונים שלי דיי ממוצעים מינוס (מתמ'-3, אנגלית 5, פיזיקה 3) ולכן אצטרך להשקיע הרבה זמן בשיפור בגרויות אחריי הצבא או במהלכו (כמה זמן זה בערך לוקח?! שנה? וחצי?). היתרון להבנתי בלהמשיך הנדסאים היא ה-1500 תוספת בקבע אם ארצה להמשיך והדיפלומה בשקל (תרתי משמע- עולה 2800 לכל הלימודים) שאני עושה אותה בצורה "מואצת" במהלך שנה וחצי ולא שנתיים כמו במכללה בחוץ . דבר נוסף הוא שזה מקל עליי בתואר, כל אחד זורק את זה באוויר, אבל בת'כלס אף-אחד …
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הזמנתי 2 (יש לי צורך בזה) 1 פשוט מDX השני יקר ממש ונראה הרבה יותר רציני - מאנגליה תוך כמה זמן זה אמור להגיע אם עשיתי אקספרס?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום לכם ראשית אציין שלא מצאתי מקום מתאים לשאול בפורום ולכם מחוסר ברירה אני שואל כאן... איך הם עושים את זה? בבתי מלון יש טלוויזיות ממש ישנות שרואים שם את השידורים של הוט איך הם משדרים לכל במלון את הערוצים באנלוג? איך זה עובד?
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר פתרון טבעי טוב לקושי בהירדמות אני מוצא את עצמי הרבה פעמים ער עד 3:00 אם אני ישן באמצע היום אחכ בבוקר אני בקושי קם ובאמצע היום גמור מעייפות
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-