עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Iko89,

אוקי, אז קבלתי אחרי שנה על הכביש את הדוח הראשון שלי .. מבין את הטעות והכי הרבה כועס על עצמי שלא הצלחתי להתבכיין מספיק לשוטר כדי שיבטל את הדוח (הוא רק מזער אותו .. גם טוב..) העברה היתה פניית פרסה על קו לבן עם תמרור שאוסר על פניית פרסה.. השוטר אמר שזה 500 שקל קנס + 6 נק' והוא מפחית ל250 בלי נקודות כלומר מתחשב רק בפניית הפרסה האסורה .. מפה לשם העניין כאן שהאוטו על שמי וכמובן איתו כל ההוצאות (דלק, ביטוח, תיקונים וכו ) אם זה משנה השוטר עמד רגלית בצידי הכביש והורה לי לעצור.. לעניין הבנתי שאם זו העברה הראשונה שלך ניתן לבטל / להמיר לאזהרה ? ד"א מה שממש גרם לי להשתגע מעצבים זה שבסוף השיחה השוטר אמר " קח אחריות על העבירה .. מה אתה חושב שאני באזרחות לא עושה עבירות ומקבל דוחות…

2. במיחוד שמות מתחם ישראליים ? . בדקתי באתר האינטרנט של איגוד האינטרנט הישראלי יש אתרים כמו ווי נט ואול סייל שהפרטים שלהם מוחבאים ויש אתרים כמו hwzone שלא . :s05:

3. Started by BarBee,

מישהו יודע מה זה "פרס שני בלוטו"? על פי מה הוא נקבע? איזה טופס צריך למלא? אין שום מידע באתר של מפעל הפיס, ממש מידע סודי.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by מישהי D::,

אני לא בטוחה שזה המקום.... יש לי שאלה, איפה הכפתור של הסנכרון באייטונס? כן, זאת שאלה מטומטמת, אבל קיבלתי אייפון רק לפני שבוע

5. Started by Domovoi,

http://www.worldometers.info/ תסתכלו על:Oil left

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. השאלה בכותרת, תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  7. שליחת כרטיס מסך מקצועי דרך דואר גוביינא? מסוכן ? מה דעתכם? אני משחרר אותו ב1500 ש"ח מזומן דרך הדואר.

8. אהלן, אני מחפש שיר שאני שומע ברדיו הרבה, זה שיר ישן ישן באיזור שנת 2000 אולי קצת פחות. יש תמיד בפזמון נעימה כזו שנשמעת אינדיאנית, משהו כמו OHHH AY, OH AY AY AY יש גם קטע אחרי זה שהוא באמצע פזמון פשוט צועק OHH YEAH YEAH הכל מעין נעימות כאלה...עכשיו מחרפן אותי הקטע שאני לא מוצא את זה. נשמע הזוי נכון אבל אם יש למישהו מושג או לינק ליו טוב זה יעשה את העבודה תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

שלום. בקישור הנ"ל ישנו פתרון לתרגיל בו אני לא מבין את המעבר בסעיף א' תחת הכותרת "נפעיל את הכלל של הערך מוחלט" איך המעבר הזה בדיוק התבצע? כי אם אני מציב את הנ"ל בנוסחה המוצגת אני לא מגיע למה שרשום בסעיף: האתר בו מוצג התרגיל המקורי: http://www.melumad.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%AA%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D-1-2/ תודה ובוקר טוב!

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  10. Started by maoros,

שלום, אני מעוניין לקנות אייפד 2 עם 3G מאיידיגטל.. אך אני לא מצליח להבין איך בעצם אני קונה את שניהם מהחברה.. אפשר לקנות אייפד 2, אבל איך אחר-כך אני נרשם לאינטרנט? תודה.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  11. מישהו יודע משהו על המדור הזה? העיסוק שם הוא מחשבים ומתחלק לכמה תחומים עיקריים, חומרה...ERP... ועוד... מישהו משרת שם או מכיר את המדור הזה?

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  12. אני מעוניין לדעת אם יש דירוג ליצירות טראנס החל מהתקופה שהוא פרח (כלומר מ-1992)

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by benor,

(להעביר לדקה 3:58) אני יכול לעבוד בקלות במשרת - IT אני יכול לסיים תואר ראשון במדמ"ח בטכניון אני בשל לעבוד בהייטק אני יכול לקנות דירה בצפון ת"א אני פשוט מרגיש את זה.

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by א אוהל,

סתם השבוע החלטתי להוריד במינון באופן ניכר בשתייה מתוקה ולשתות מים. רציתי לדעת מה עם שאר האנשים .

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by yacovmateo,

פתחתי את זה גם בFXP בגלל שאני צריך כמה שיותר תשובות בזמן קצר. חבר שלי היה לו גיוס ביום ראשון,עלה על האוטובוס לבקום בת'א הכל טוב ויפה. הוא היה מיועד למג'ב כרזרבה,בסופו של דבר הקצין מיון אומר לו שהוא לא יכול מג'ב כי יש לו עבר עם כתב אישום,שנסגר בכלל! בקיצור אחרי שדפקו אותו ככה הוא לא מעוניין יותר בשירות קרבי. אמא שלו הייתה מאושפזת אז נתנו לו פס רק להיום,מחר בבוקר הוא אמור כבר להיות שמה ככה שהוא צריך עזרה דחופה. הציעו לו בודק מעברים במ'צ,והוא לא מעוניין בזה זה תפקיד חרא לטענתו וכולם אומרים לו תברח מזה,ובצדק. הקצין מיון סגור על זה,איך הוא יכול לעבור לתפקיד אחר?,ג'וב או משהו כזה..משהו שיכול לתת לו תפקיד טוב לעתיד,אשמח לעזרה זריזה זה מאוד דחוף. פרופיל 82 קבא נמוכה סביב ה…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by simonsix,

חברים יקרים, אני שמח לשתף אתכם בסינגל החדש שלנו (שחלק מהחברים הטובים כבר מכירים) היום הוא משוחרר לכל החברים ולפייסבוק ויוטיוב ושבוע הבא ישוחרר לרדיו. למי שיש חשבון יוטיוב נשמח אם תגיבו בסירטון יש לנו גם עמוד פייסבוק עם פלייליסט מובנה נ.ב. הקליפ זמני עד שנצלם חודש הבא מילים ולחן: simonsix

• 27 תגובות
    • 4k צפיות
  17. היי.. רציתי לשאול אם זה רק אני.. אבל יש לי רושם שמחירי האופניים פשוט הרקיעו בצורה בלתי פרופורציונאלית... היו לי אופניים לפני איזה 10 שנים, עלו בסביבות ה -600, היו בסך הכל עם כזה קפיץ משכך קדמי, הילוכי שימאנו, VBRAKES, מה שהיה הסטנדרט בימים האלו.. מאז לצערי גנבו לי אותם כשנעלתי אותם מתחת לבניין בתקופת שיפוצים.. בכל מקרה, חשבתי לקנות אופניים לאחרונה והמחיר המינימלי לאופניים "סטנדרטיות" של ימינו עומד על 1200 לשקל בערך נראה לי.. הגיוני???? איפה לעזאזל אני יכול להשיג אופניים "פושטיות" כמו שהיו לי.. (אני לא צריך אלפי משככי קפיצים, לא צריך שלדה סופר דופר אלומניום קלילה, בטח שלא צריך מנוע חשמלי וכו'..)

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by dani9998,

עד עכשיו שמעתי בעיקר רוק בלועזית.. התחלתי עכשיו ואני ממש אוהב את ברי סחרוף,כנסיית השכל ואברהם טל יש לכם המלצות ללהקות\שירים ישראליים שדומים לאלה שציינתי תודה

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  19. זה מה שחבר שלי טוען. לפני כשלוש שנים הוא קיבל SMS מסתורי לנייד שנראה כאילו נשלח מהטלפון שלו עצמו. הוא אומר שזה מהחברה שלו שנפטרה מסרטן לפני ארבע שנים. אני לא זוכר בדיוק את תוכן ההודעה אבל זה היה "אלוהים רואה ואוהב אותך" או משהו בסגנון הזה. אחרי שביררתי עוד כמה פרטים, התברר שבאותו הזמן שהוא קיבל את הטקסט, הוא התווכח במסנג'ר עם אחיה הגדול על אותו נושא שחוק; האם יש חיים אחרי המוות? ומי זה האלוהים הזה בכלל? אחיה,כך נראה, הוא איש מחשבים שיודע דבר או שניים על האקינג. אני חושב שאת ההודעה שלח אחיה הגדול דרך תוכנה ייעודית וכדי להוכיח זאת ישבתי לחפש בגוגל תוכנות כאלו אבל כל מה שמצאתי היו תוכנות חשודות ואתרים מפוקפקים. חבר מישראל אמר לי שיש תכנה שעושה את זה אבל רק למספרים ישראלי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by NadavAfuta,

שלום לכולם, חברים שלי ואני לפני גיוס, כולנו בני 18 וקצת ואנחנו רוצים לטוס לאירופה. כרגע תכננו לטוס בערך לשבועיים בהם נעבור בין איטליה, צרפת, הולנד וגרמניה דרך רכבות. אני אשמח מאוד לטיפים מאנשים שאולי עשו דבר דומה או סתם יודעים כמה דברים על אירופה. אנחנו צריכים בעיקר לדעת על מקומות בילוי או אטרקציות במדינות הללו, עדיף שיתאימו לצעירים... בנוסף, אנחנו לא בטוחים לגבי עלות הלינה. אנחנו מתכוונים ללון בהוסטלים, מה המחירים של כאלו ללילה? בכלל, כל דבר שיכול לעזור לנו בתכנון, או לחסוך עלויות וכאלה יעזור! תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by --Shadow--,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם זה נכון - לפחות חיצונית הוא נראה טוב יותר. http://www.tweaktown.com/news/20455/could_this_be_the_iphone_5_supposed_prototype_pictures/index.html http://www.iphone-release.com/the-real-iphone-5-is-coming-what-are-you-waiting-for/#more-408

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  22. Started by TGA,

שלום, ברצוני ליבא מוצרים מסויימים לארץ בשביל למכור בארץ דרך האינטרנט. עכשיו איני יודע במה זה כרוך כמו לדוגמא מכס, מיסים וכו'.. יש מישהו שיכול להסביר לי איך זה הולך? אני לדוגמא יודע שיש מקומות דרך אינטרנט שבמקום שהמוצר שאני קונה יגיע אלי אז הוא ישר נשלח לבנאדם והחשבונית נשלחת אלי הביתה, האם זה גם כרוך בתשלום מסויים למדינה? תודה,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן, אחרי שהילדים עשו טרור בבריכה, נכנסתי לנקות אותה, מדובר בבריכות הענקיות האלו מהגומי של ה 3 מטר ברדיוס והעומק של מטר וחצי. המים נהיו צהבהבים..ללא ריח מוזר חוץ מהכלור כמובן, אבל שפתחתי תמכסה של הכלור היה שם מעין קצף כזה, והמים עצמם צהבהבים והרצפה מרגישה כאילו אני הולך על חמאה...מגעיל אכן, האם לרוקן את המים? יש לומר שהמים חדשים..הפילטר לא נוקה היטב ושניקתי אותו היה מלא ב "חרא" אבל עדיין לא נקי. להחליף מים?

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. השאלה בכותרת.. קיבלתי דודא חזקה להוריד איזה כמה קילו של העוגות האלו, האם קיים סניף בארץ??

• 42 תגובות
    • 6.9k צפיות
  25. אני עושה חיפוש דרך הFF בסרגל כלים הזה למעלה. בקיצור פעם זה היה לי עברית,שיניתי את זה פעם אחת לאנגלית והחזרתי שוב לעברית,עכשיו כל פעם זה מראה לי רק תוצאות באנגלית! איך אני מעיף את זה שיהיה רק בעברית ולתמיד?

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים