כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע עובד ומתכנן לטוס לחול לפני הלימודים. לטיול אני יוצא לבד משום שאין עוד מישהו שיכול לטוס איתי. השאלה שלי היא לאיפה הכי מומלץ לטוס? התקציב הוא עד 3000 שקל אם קצת חריגות (כולל הכל). מה שאני רוצה בעיקר זה להרגע, להנות קצת, אפשר קצת מסיבות ועדיף שיהיו באיזור אנשים מעניינים. כרגע האפשרות שאני חושב עליה זה אי כלשהו ביוון. מה אתם ממליצים ? נ.ב. הטיול מתוכנן ל4-5 ימים. יש גם אפשרות של הפלגה, אבל אנשים שאני מכיר אמרו שזה יהיה משעמם מדי, במיוחד אם אני לבד. אשמח אם תיתנו את דעתכם גם על זה. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
שלום. בקישור הנ"ל ישנו פתרון לתרגיל בו אני לא מבין את המעבר בסעיף א' תחת הכותרת "נפעיל את הכלל של הערך מוחלט" איך המעבר הזה בדיוק התבצע? כי אם אני מציב את הנ"ל בנוסחה המוצגת אני לא מגיע למה שרשום בסעיף: האתר בו מוצג התרגיל המקורי: http://www.melumad.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%AA%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9D-1-2/ תודה ובוקר טוב!
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש שיר שאני שומע ברדיו הרבה, זה שיר ישן ישן באיזור שנת 2000 אולי קצת פחות. יש תמיד בפזמון נעימה כזו שנשמעת אינדיאנית, משהו כמו OHHH AY, OH AY AY AY יש גם קטע אחרי זה שהוא באמצע פזמון פשוט צועק OHH YEAH YEAH הכל מעין נעימות כאלה...עכשיו מחרפן אותי הקטע שאני לא מוצא את זה. נשמע הזוי נכון אבל אם יש למישהו מושג או לינק ליו טוב זה יעשה את העבודה תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד עכשיו שמעתי בעיקר רוק בלועזית.. התחלתי עכשיו ואני ממש אוהב את ברי סחרוף,כנסיית השכל ואברהם טל יש לכם המלצות ללהקות\שירים ישראליים שדומים לאלה שציינתי תודה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום חברים. פתחתי את הנושא הזה כי מדי פעם נפתחים פה נושאים הקשורים לרכיבה על אופניים וחשתי צורך לעשות סדר(כמו שעשיתי עם אסטרונומיה). אתם מוזמנים לרושם כאן נושאים שמעניינים אתכם ואני אשמח לפתח אותם בסופ"ש. רקע: אני בן 27, שוטר מתנדב וראש צוות ביחידת האופניים של משטרת גבעתיים. אתם מוזמנים לקרוא על מה עושה היחידה ולהתנדב אלינו: https://www.facebook.com/Gbikeunit כושר כדי לשמור על כושר, אני רוכב כל סופ"ש 30 ק"מ בשבילי האופניים של תל-אביב והסביבה ופעיל ברכיבות שטח בשטחים כגון מענית, חרובית, בארי ועוד... ציוד: האופניים שלי הם אופני מותג TREK Fuel EX 9 דגם שנת 2010. http://www.trekbikes.com/us/en/bikes/2010/archive/fuelex9 כתבה מסכמת על כל השאלות שיש ויהיו לכם בנושא האופניים תמ…
-
- 63 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SWQTS8zqYXU#at=50 לדעתי אם הם רוצים הם יכולים (אחרי הכל הם פרצו לדברים קצת יותר מאובטחים מהפייסבוק) מה אתם אומרים יצליחו ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
(להעביר לדקה 3:58) אני יכול לעבוד בקלות במשרת - IT אני יכול לסיים תואר ראשון במדמ"ח בטכניון אני בשל לעבוד בהייטק אני יכול לקנות דירה בצפון ת"א אני פשוט מרגיש את זה.
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
למה מערכת מחשב בארה"ב תעלה בממוצע 40% פחות מבארץ? הרי היבואנים כאן קונים באותו מחיר שAmazon קונה אז למה ההפרש-אין סיבה. גם מלהסתכל כאן על לוח "יד שניה" בא לבכות, אנשים מוכרים מוצר משומש במחיר גבוה מחדש בארה"ב. כבר יותר משתלם להזמין מeBay עובדים עלינו
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם זה נכון - לפחות חיצונית הוא נראה טוב יותר. http://www.tweaktown.com/news/20455/could_this_be_the_iphone_5_supposed_prototype_pictures/index.html http://www.iphone-release.com/the-real-iphone-5-is-coming-what-are-you-waiting-for/#more-408
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברים שלי ואני לפני גיוס, כולנו בני 18 וקצת ואנחנו רוצים לטוס לאירופה. כרגע תכננו לטוס בערך לשבועיים בהם נעבור בין איטליה, צרפת, הולנד וגרמניה דרך רכבות. אני אשמח מאוד לטיפים מאנשים שאולי עשו דבר דומה או סתם יודעים כמה דברים על אירופה. אנחנו צריכים בעיקר לדעת על מקומות בילוי או אטרקציות במדינות הללו, עדיף שיתאימו לצעירים... בנוסף, אנחנו לא בטוחים לגבי עלות הלינה. אנחנו מתכוונים ללון בהוסטלים, מה המחירים של כאלו ללילה? בכלל, כל דבר שיכול לעזור לנו בתכנון, או לחסוך עלויות וכאלה יעזור! תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מה שחבר שלי טוען. לפני כשלוש שנים הוא קיבל SMS מסתורי לנייד שנראה כאילו נשלח מהטלפון שלו עצמו. הוא אומר שזה מהחברה שלו שנפטרה מסרטן לפני ארבע שנים. אני לא זוכר בדיוק את תוכן ההודעה אבל זה היה "אלוהים רואה ואוהב אותך" או משהו בסגנון הזה. אחרי שביררתי עוד כמה פרטים, התברר שבאותו הזמן שהוא קיבל את הטקסט, הוא התווכח במסנג'ר עם אחיה הגדול על אותו נושא שחוק; האם יש חיים אחרי המוות? ומי זה האלוהים הזה בכלל? אחיה,כך נראה, הוא איש מחשבים שיודע דבר או שניים על האקינג. אני חושב שאת ההודעה שלח אחיה הגדול דרך תוכנה ייעודית וכדי להוכיח זאת ישבתי לחפש בגוגל תוכנות כאלו אבל כל מה שמצאתי היו תוכנות חשודות ואתרים מפוקפקים. חבר מישראל אמר לי שיש תכנה שעושה את זה אבל רק למספרים ישראלי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פתחתי את זה גם בFXP בגלל שאני צריך כמה שיותר תשובות בזמן קצר. חבר שלי היה לו גיוס ביום ראשון,עלה על האוטובוס לבקום בת'א הכל טוב ויפה. הוא היה מיועד למג'ב כרזרבה,בסופו של דבר הקצין מיון אומר לו שהוא לא יכול מג'ב כי יש לו עבר עם כתב אישום,שנסגר בכלל! בקיצור אחרי שדפקו אותו ככה הוא לא מעוניין יותר בשירות קרבי. אמא שלו הייתה מאושפזת אז נתנו לו פס רק להיום,מחר בבוקר הוא אמור כבר להיות שמה ככה שהוא צריך עזרה דחופה. הציעו לו בודק מעברים במ'צ,והוא לא מעוניין בזה זה תפקיד חרא לטענתו וכולם אומרים לו תברח מזה,ובצדק. הקצין מיון סגור על זה,איך הוא יכול לעבור לתפקיד אחר?,ג'וב או משהו כזה..משהו שיכול לתת לו תפקיד טוב לעתיד,אשמח לעזרה זריזה זה מאוד דחוף. פרופיל 82 קבא נמוכה סביב ה…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אמור לעשות מיונים לעתודה במכון אדם מילוא. איזה מבחנים יהיו לי שם ואיך כדי לי להתנהג כדי לעבור אותם? תודה
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אהלן, השאלה בכותרת, רוצים לצאת לצימר בצפון עם משפחה, לא לזוגות. מישהו מכיר או יכול להמליץ על איזורים טובים ספציפים? צריך שהצימר עצמו יהיה עם בריכה לילדים וארוחות אם אפשר. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני צריך לבצע שיחה דחוף ולהקליט אותה. הבנתי שיש אפשרות דרך סקייפ, האם שמקליטים זה עושה רעשי "תות תות תות"? יש גם את השירות החדש של גוגל שזמין לישראל אך לא ראיתי אם יש דרך להקליט. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות גל המחאות ששוטף אותנו וההתעוררות הכלכלית של אנשים החלטתי להרים את הכפפה ולתרום את חלקי.פיתחתי מערכת לניהול תקציב משפחתי, שמטרתה לעזור לאנשים לעקוב יותר בקלות אחר ההוצאות והכנסות שלהם בכל חודש. בניגוד למערכת אחרות שיש באתרי הבנקים, המערכת נועדה להיות מאוד פשוטה כך שתתאים כמעט לכל אחד. לעצלנים במיוחד ישנו גם Sidebar Gadget שמאפשר לבצע עדכונים בסיסיים בחשבון ללא צורך להיכנס לאתר. לא יודע לכמה מכם זה שימושי (בעיקר בגלל הגיל) אבל אתם מוזמנים להירשם ולתת חוות דעת: http://sum4me.co.il תהנו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממליצים עליה? איך היא? אם אני ממש לחוץ בתקציב ללכת עליה או שיש אחרות? הבנתי שהיא מריצה HD מעולה עם כתוביות והכל. עולה איזה 1800 אם אני לא טועה עם אחריות והכל מה תגידו עליה? בעיקר אשמח לשמוע את הסרונות שלה שכבר הספקתם להכיר תודה
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום, ברצוני ליבא מוצרים מסויימים לארץ בשביל למכור בארץ דרך האינטרנט. עכשיו איני יודע במה זה כרוך כמו לדוגמא מכס, מיסים וכו'.. יש מישהו שיכול להסביר לי איך זה הולך? אני לדוגמא יודע שיש מקומות דרך אינטרנט שבמקום שהמוצר שאני קונה יגיע אלי אז הוא ישר נשלח לבנאדם והחשבונית נשלחת אלי הביתה, האם זה גם כרוך בתשלום מסויים למדינה? תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפרסומות עושות "עקוב אחרי" ??? ,אתרים עלומים שאני נכנס אליהם במקרה. וגם כאלה שבדרך-כלל אני נכנס אליהם.ופורומים שונים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מאד מבקש שרשור הזה הזה לא יגרר לענייני ט באב. אם אתם מכירים מסעדה שהייתם מוכנים לאכול בה ופתוחה היום בערב המליצו. אם לא שתקו. אני מבהיר: תגובות שהן לא המלצה למסעדה שפתוחה היום לא יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
זה לא אמור להשתנות משנה לשנה הימים שהוא נופל עליהם? יש פה מישהו שמבין במסורת?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר כאלו? למטרות משרדיות.תקציב 650 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-