כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,656 דיונים בפורום זה
-
תגידו אתם מכירים את אלו שהולך להם בלימודים ויושבים 15 דקות ללמוד למבחן ומקבלים 100? אני כזה, או לפחות הייתי עד ששמצעתי על האתר, מאז התמכרתי, אפילו את ה-15 דקות אני לא לומד ירד לי הממוצע מ98 ל91 (אווווווו.... ) ואני לא לומד ביכלל (כולל עבודה שיש לי למחר ועוד לא התחלתי!!!!) אם למישהו יש הצעה למכון גמילה טוב אני ישמח!!! הצעות יתקבלו בברכה נ.ב- NOVA- אני יוציא ממך סמייל (המבין יבין ומי שלא יקרא את החתימה שלו ;D ) נ.ב יש לי מחר מבחן בדיקדוק ועוד לא למדתי!!!!
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב שסכמתי עליו (פרטים פה) מבוסס AMD כמובן עכשיו המחשב הנוחכי, לקחתי אותו לחנות פה בערד לברר כמה אפשר לקבל עליו זיכוי ככה נושא השיחה שלי ושל אמי עם המוכר התגלגל ובסוף הוא שאל עם אני עדיין רוצה מחשב עם מעבד amd אמרתי שכן, הוא התחיל לצחוק וכל מיני שטויות ואמר שזה מעבד נחות, יש בו בעיות מוזרות וממש לא שווה קניה לעומת האינטל, מעבד יציב, חזק וטוב בביצועים (כמובן החרא הקטן מייצג את אינטל :'() ועכשיו נכנס לאמא שלי לראש, ש AMD זה חרא של דבר, והיא לא רוצה לקנות כזה מחשב ואני לא יודע מה אני רוצה לקנות בכלל ואני סתם עקשן לקנות דברים שבכל זאת זה לא טוב, ולסיכום, היא אמרה שאני מטומטם () ויש ילד אחד מהכיתה שלי, שאבא שלו קנה שמה מעבד אינטל, אבל בהתחלה הוא התלבט (בטח בגלל ש…
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בפגישת מחזור :lol: :lol: :lol:
-
- 24 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שמעתם כבר את הסינגלים החדשים שלהם? אם לא אז מאוד ממולץ! :ylsuper: Infected Mushroom Becoming Insane Promo CDS 2007 Becoming Insane Deeply Disturbed (Infected Remix) Merlin (Infected Remix)
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
וכך הוא ישאר עד שאני אצבוט לך את האף! :ylsuper: :2gunsfiring_v1:
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי. כולם מכירים את כל קלפי הסופרגול וכול האלבומי קלפי מדבקות. אז אני חשבתי מה דעתכם על אלבום איסוף של קלפים בנושא כל מה שקשור למחשב חומרה\תוכנה.? כל מי שיודע לערוך תמונות יכול להכין לי דוגמא של קלף הומוריסטי (דוגמא AM486 #56 )
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חשבתי על להתחיל ללמוד גיטרה. יש לי רקע מוסיקאלי טוב, אבל לא על גיטרה. אני מחפש ספר\ אתר שמסביר מאפס על תווים בגיטרה, תרגילים וכל מה שצריך כדי ללמוד לנגן... תודה לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נגיד ואחרי צבא אני מתכנן לעבור לאמריקה למטרת מגורים ועבודה, מה אני צריך לעשות כדי להוציא גרין קארד שיאפשר את זה? שמעתי שיש כל מיני הגרלות בשביל זה, אין דרך פשוטה שאפשר ללכת למשרד הפנים ולהוציא גרין קארד וויזה אמריקאית? מה צריך לעשות?
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
חד וחלק הטרנסים הכי טובים ששמעתי הם של מילק ,מישהו פה מכיר אותם חוץ ממני (וממתן שנקרא על שמם בפורום) Livin A Lie_New The sun always shines on tv Time in my eyes אלה בנתיים השירים ששמעתי והאהבתי במיוחד את הראשון,אם מישהו מכיר שירים שלהם שיותר יפים נא לציין פה.........שירים חזקים ביותר ,אצלי עכשיו הסאב וופר עומד למות מרוב הווליום ששמתי את השירים......... ;D
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני לקראת לימודי תואר א' ואני מתלבט מה ללמוד רק שיש כמה מושגים שמקשים עליי את הבחירה בגלל שאני לא מבין אותם.. מה ההבדל בין תואר דו-חוגי, חד-חוגי, מורחב או משולב? מה ההבדל בין דו-חוגי לחד-חוגי מורחב? מה ההבדל בין תואר דו-חוגי לתואר כפול? יש דברים ששווים יותר? שווים פחות? כל אחד זה משהו טוב אבל שונה? בנוסף, ראיתי תואר "חקר ביצועים" זה נשמע מאוד מעניין אבל איך אני אדע שלאחר מכן יהיה לי כסף טוב בזה? מה טווח השכר בערך לתחום הזה? תודה מראש, Zinger777.
-
- 24 תגובות
- 8k צפיות
-
-
שלום,אני מהנדס אך לא עוסק במקצועי (כמובן שהייתי רוצה לעסוק במקצוע אבל התעודה ממכללה וכמעט ואין משרות מתאימות) , ובעוד כמה חודשים אקבל ראש צוות בדיקות תוכנה בחברת הייטק טובה. אני מתלבט באם ללכת להיות מנהל פרוייקטים בחברה קטנה ללא אופציות ומניות ועם שכר דומה... מה שקורץ לי בחברה הקטנה זה העניין, בכל שנה מחליפים פרוייקט, ואילו ראש צוות בבדיקות תוכנה לא מעניין אותי כלל (למרות שאני טוב בזה). אשמח לקבל הערות בנושא. תודה לעונים.
-
- 24 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
בעקבות זה שההורים שלי פשוט אומרים לי שאני מדבר שטויות ומדבר איתם על חלקים ג'נריים, החלטתי לפנות אליכם לנסות להסביר להם מה זה. אני יודע שזה בעצם כוונה לחברות או מוצרי זבל תוצרת סין שזה לא איכות וכ"ו, אבל אני צריך סוג של הגדרה לזה (אמרתי את זה להורים שלי, הם אומרים לי שלא, ושאומרים בכלל גנרי בלי ה-', ושזה בכלל לפי המילון משהו כללי, דברים כלליים). בקיצור, אם מישהו בכלל יודע, מאיפה זה בא ומה זה בדיוק אומר? תודה.
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני קורא הרבה חומר (כתבות, ביקורות, מאמרים, מדריכים וכו') באתר מאז שנת 2001, וידוע שסיימתי קורס טכנאים בג'ון ברייס ואני מתכוון להמשיך ל- MCITP: MCSE 2008 (אלא אם כן אצטרך לעשות את הקורס טכנאים החדש קודם, או את הקורס טכנאים למערכות עסקיות)- אבל השאלה שלי היא כזו: אני לא רוצה שכל החומר שאני מדפיס מהאתר ילך לזבל, באמת שלא, ולכן עוד ב-2001 קניתי לי קלסר גדול לאחסן בו הרבה חומר, וחשוב לי מאוד לדעת- עד כמה מקצועי החומר שיש באתר? עד כמה רחוק אפשר להגיע עם כל הביקורות/מאמרים/כתבות/מדריכים האלה? התשובה חשובה לי מאוד!!!
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מעוניין להתפטר מהעבודה בגלל סיבות כאלו ואחרות מה אני כותב במכתב? מבלי להיות פלצני זה סה"כ חנות מכירות
-
- 24 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
כמו בכותרת ??? נ.ב אני מתעניין רק מתוך סקרנות ולא יותר מזה! פשוט ראיתי בטלויזיה תוכנית על זה ולא הבנתי כלום תודה לעוזרים
-
- 24 תגובות
- 26.9k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Porsche-Boxster-LOW-RESERVE-SPORTS-CAR-HERES-YOUR-CHANCE-BEFORE-SUMMER_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6015QQihZ017QQitemZ270089138135QQrdZ1#mainImage אם אני קונה את זה ב 15000$ כמה יצטרך לשלם על ההפלגה המכס וכו'? שזה יהיה פה כמה אני יצטרך להוציא מהכיס?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משהו כמו זה: במחיר כמה שיותר זול
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אז החלטתי לעשות פינת מתכונים מכיוון שלנהל את פורום אוברקלוקינג זה קשה מידי כל שבוע יתווסף למאגר המתכונים מתכון יחיד ומיוחד. כל המתכונים הינם בלעדיים ולא ניתנים לפירסום! אז, בואו ניגש לעבודה. חומרים - - קופסאת שימורים של חומוס - כורכום,כמון,פפריקה מתוקה,זעתר - מלח ופלפל שחור כמובן - שמן זית - מיץ מחצי לימון - חצי שן שום - מעבד\קוצץ מזון כלשהוא. - טחינה גולמית אופן ההכנה. נפתח את קופסאת השימורים ונרוקן את תוכן הקופסא כולל את המים שבתוכה לתוך סיר קטן. לסיר נוסיף עוד מעט מים(משהו כמו חצי כוס עד כוס) נוסיף כפית מלח וכף שמן זית. נרכך את החומוס על אש קטנה(זה נקרא ריכוך מכיוון שהחומוס בקופסאת השימורים הוא כבר מבושל והמטרה כאן היא לגרום לו להיות רך כך שלאחר הטח…
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לא מצאתי איפה לכתוב את הבעיה, אז אני כותב בכללי שמתי לב שיש בכול הממירים הדיגיטליים של HOT בעיה של פסים שעוברים על המסך כל כמה שניות זאת בעייה שמציקה לעיניים.. מישהו שם לב לזה? יכול להיות שזה רק בכמה ממירים או שזה בעייה בשידור? ואם קיימת בעייה, יכול להיות שכשנעבור לHDTV זה ייפתר?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ההורים שלי משגעים אותי הם רוצים כתוביות ברוסית(עדיף) או בעיברית ואני לא מצליח למצוא משהו טוב כרגע אני מחפש כתוביות לסרט: The Fabulous Baker Boys אני שמח לעזרה והמלצה כללית לאתר טוב
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הי יש לי קטע שאני יכול לשמוע מתי שטלוויזית CRT עובדת וזה נשמע כמו רעש בטווח גבוה משהו כמו: טיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי זה ברמה כזאת שישימו לי כיסוי עיניים ואני אמצא את הטלוויזיה לעומת זאת ההורים שלי לא שומעים את הרעש הזה וגם לא האחיות הקטנות שלי ככה שיש פה שלילה של גיל צעיר מה הולך פה?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישןןןן אבל ממש ישן, תראו את המפרט בצד. עכשיו כדאי לי להוציא את ה 256MB ולהוסיף עוד ג'גה ל 512MB או שעדיף להוציא את הארד דיסק הישן 40GB ולהשים משהו כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=590765 והאם הוא בכלל יתאים? הבנתי שזה יעשה את המחשב מהיר יותר וגם יהיה יותר מקום (למרות שאני מסתפק ב 40 )
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השאלה מתייחסת לאנשים שטסים לאמריקה - מנהטן... השאלה היא אינה ספציפית הנושא יכול לנוע על נושא שקשור לאלקטרוניקה/גאג'טים/מחשבים. כעיקרון אני אקנה איזו אוזניה של סנהייזר (כניראה PX100) כיוון שהמחירים בחו"ל הכי כדאיים. אני בעיקרון רוצה לקנות גם פלאפון (W800I) גם המחיר בחו"ל של האוזניה הוא זול (כמו מכשיר יד שניה בארץ). מסך מחשב, טלויזיה 21 אינץ, כרטיס קול, מצלמה דיגיטאלית.. ועוד... מי שיודע על מוצרים+ חברות שהן מאד זולות בחו"ל (כדוגמא עם האוזניות) אני אשמח לשמוע.. אפילו דגמים שאתם מכירים שהם נורא זולים.... עוד פעם הנושא פתוח וכמה שיותר דעות עם מיקוד גבוהה ככל האפשר רק יגביר את הצלחת הת'רד.
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי היום סתם נכנסתי לאתר של פורשה, וגיליתי שיש חלק באתר שבודק איזה פורשה מתאימה במיוחד לך! קודם כל הלינק: מבחן הDNA של פורשה (לוקח קצת זמן עד שאתר עולה) לי יצא PORSCHE 911 GT2 91% (זה בודק לפי אחוזים) אז כל מי שעושה את המיבחן בבקשה ישיכתוב איזה פורשה יצא לו. מקווה שתהנו מהמבחן Install
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי סכום מסויים של כסף וחשבתי אולי להשקיע אותו בלקנות דולרים ולחכות שהדולר יעלה , יש לי מספיק זמן לחכות האם שווה? או שהדולר עומד להשאר בזמן הקרוב והרחוק על אותו מדד ?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-