כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש סדנת שוק הון למתחילים -איך כמה למה איפה וכו' באורך של עד שבוע (אני מתכנן לקחת בסוף אוגוסט) מישהו יכול להמליץ על משוה מנסיון?
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי מספר ואני רוצה לדעת של מי הוא. מישהו יכול לעזור בבקשה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין חוט דנטלי לסרט דנטלי? עם מה עדיף להשתמש? ובאופן כללי האם אתם קונים מהארץ או מזמינים מחו"ל? כי לא הגיוני שכל אריזה תעלה 15 ש"ח ותיגמר אחרי חודש. אני מעדיף לקנות כמות גדולה לשנה מראש. מכירים מקום טוב?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
עברתי "תאונה" לפני חודשים וריסקתי את העקב ועוד עצם או שניים בכף רגל. לאחרונה התחלתי בשיקום ואני זקוק להמלצה לנעליי ספורט אורטופדיות. שיהיו כמה שיותר נוחות ויתפסו את כל הרגל בצורה טובה. נכון לעכשיו אני משתמש בקרוקס אבל הן לא מספיק יציבות כי הן לא תופסות את כל כף הרגל. נעלים אורטופדיות שהן לא ספורט גם בסדר, רק שיראו בסדר ולא כמו חללית. התקציב עד 700 שקל עדיף בפחות, העיקר שהיה נוח.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עקב טיול שורשים, אני מעוניין להגיע לספארי באוטובוס, מאחת תחנות הרכבת בתל אביב, ז"א או לקחת אוטובוס מעזריאלי, או מתחנה מרכזית ת"א. יש קצת בלבול בין אתר האוטובוסים, לבין ההצעות באתר הספארי. אשמח להמלצה לדרך המהירה ביותר כרגע האופציה הטובה ביותר זה 63 ואז ללכת
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אני רוצה לספר לכם מקרה שקרה לי עם טקטיקבול בקישור הבא: http://www.indexportal.co.il/tacticball/ אשמח מאוד אם תעזרו לי להפיץ את הקישור במערכות הפורומים השנות ובפייסבוק לחברים תודה לכם. ותזהרו מהם
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני יודע שהרבה מהאפשרויות האלה נחסמו אחרי 11.9 בגלל שזרים לא יכולים יותר להחזיק חשבון בנק. אבל האם אין שום אפשרות לכרטיס אשראי שמשוך על בנק אמריקאי שאפשר להטעין אותו בכסף איכשהוא לקניות? כל רעיון יתקבל בברכה.
-
- 18 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
הבנתי שהוא כבר תקף כרגע ללקוחות חדשים, וללקוחות עם התחייבות קיימת רק מנובמבר. בכל מקרה אשמח לשם של החוק ואולי לינק לכתבה שמסבירה בדיוק מה קורה עם לקוחות קיימים בהתחייבות. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא דבילי אני יודע, אבל אני מחפש ICON כבר שעה באינטרנט של אוניברסיטת תל-אביב ואני לא מוצא כלום (אפילו לא כאלו באיכות חרא). מישהו אולי מבין בדברים האלה , יכול איכשהו להכין אחד ? תודה. אני מתכוון ללוגו שלהם, הכחול הזה (עם או בלי אשכרה השם)
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה "פרס שני בלוטו"? על פי מה הוא נקבע? איזה טופס צריך למלא? אין שום מידע באתר של מפעל הפיס, ממש מידע סודי.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
במיחוד שמות מתחם ישראליים ? . בדקתי באתר האינטרנט של איגוד האינטרנט הישראלי יש אתרים כמו ווי נט ואול סייל שהפרטים שלהם מוחבאים ויש אתרים כמו hwzone שלא . :s05:
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
סליחה שאני פותח הרבה ת'ארדים בזמן האחרון. הגיוס שלי הוא ב23.10 פרופיל עוד לא ידוע אמור להיות לי סיכום פרופיל שנדחה משום בגלל שלא שלחתי בדיקת דם נוספת(שלחתי לפני חודש וחצי,אבל לא היה לי עד עכשיו סיכום פרופיל),בינתיים הפרופיל 97+הת'ש 3. בתיכון למדתי במגמת CCNA,הוצאתי את התעודה הזאת. לא עשיתי מיונים מוקדמים כי הייתי מיועד להיות קרבי,כרגע לא. קבא 48 ד'א. השאלה שלי היא איך אני אוכל להגיע לצבא לתפקיד שקשור למחשבים? הציעו לי חייל התקשוב לפני כמה זמן שמישהו מהלשכת גיוס התקשר דירגתי את זה ראשון ואת מ'צ שני(אני יודע שעשיתי טעות תחסכו : ) ואיך חייל התקשוב בכללי?,מה עושים שמה מבחינה פרקטית?,הבנתי כבר שזה תפקיד מאוד כללי,מה היציאות שמה ואיך התנאים? אשמח לעזרה של הוותיקים,מאמי…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כ7 חודשים עלתה הצעה של איסור הטלת קנסות יציאה על לקוחות של יס והוט. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4007642,00.html רציתי לדעת אם יש התקדמות עם ההצעה הזאת, לא הצלחתי למצוא מידע עדכני בקשר לחוק הזה. כיום קנסות יציאה מהחברות עלולים להגיע לאלפי שקלים, פשוט לא הגיוני. אשמח לתשובה. שבוע טוב לכולם
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב,אני אמור להתחיל קורס קד''ץ טכני בבסיס חייל האוויר בחיפה. עכשיו השאלה שלי היא האם הקורס שווה ואיך הבסיס עצמו (אוכל,מקלחות וכד'..) אם מישהו מוכן לפרט יותר אני אשמח לשמוע .
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
כמו בכותרת, האם קיימת חנות מחשבים שפתוחה גם בשישי שבת ? סתם שאלה שעלתה לי עקב מקרה חירום של חבר...
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אוקי, אז קבלתי אחרי שנה על הכביש את הדוח הראשון שלי .. מבין את הטעות והכי הרבה כועס על עצמי שלא הצלחתי להתבכיין מספיק לשוטר כדי שיבטל את הדוח (הוא רק מזער אותו .. גם טוב..) העברה היתה פניית פרסה על קו לבן עם תמרור שאוסר על פניית פרסה.. השוטר אמר שזה 500 שקל קנס + 6 נק' והוא מפחית ל250 בלי נקודות כלומר מתחשב רק בפניית הפרסה האסורה .. מפה לשם העניין כאן שהאוטו על שמי וכמובן איתו כל ההוצאות (דלק, ביטוח, תיקונים וכו ) אם זה משנה השוטר עמד רגלית בצידי הכביש והורה לי לעצור.. לעניין הבנתי שאם זו העברה הראשונה שלך ניתן לבטל / להמיר לאזהרה ? ד"א מה שממש גרם לי להשתגע מעצבים זה שבסוף השיחה השוטר אמר " קח אחריות על העבירה .. מה אתה חושב שאני באזרחות לא עושה עבירות ומקבל דוחות…
-
- 29 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
מישהו יודע משהו על המדור הזה? העיסוק שם הוא מחשבים ומתחלק לכמה תחומים עיקריים, חומרה...ERP... ועוד... מישהו משרת שם או מכיר את המדור הזה?
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אייפד 2 עם 3G מאיידיגטל.. אך אני לא מצליח להבין איך בעצם אני קונה את שניהם מהחברה.. אפשר לקנות אייפד 2, אבל איך אחר-כך אני נרשם לאינטרנט? תודה.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שליחת כרטיס מסך מקצועי דרך דואר גוביינא? מסוכן ? מה דעתכם? אני משחרר אותו ב1500 ש"ח מזומן דרך הדואר.
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-