כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,656 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם ובוקר טוב, רציתי לדעת אם אפשר לחבר את הסט הזה לרכב http://www.shoptech.co.il/39698/PROTECH-500A---BEHRINGER-2222FX כמו באתר, מיקסר משולב עם מגבר ושני רמקולים 500 וואט ... זתומרת מה אני צריך כדי לחבר את זה לרכב (אם זה אפשרי בכלל) ... אני יודע שיש שנאים שמאפשרים חיבור מקרר ודברים כאלו למצבר... תודה, דור
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מיקרוסופט שיחררו עוד "פרסומת" שמעוררת שמועות... יש לכם ניחושים מזה בדיוק המיקרוסופט אלכסנדריה?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי מהמחלקה הביא ליחידה דיסק שנקרא "דיסק מצחיק" או בהעדפה לועזית "Amha's greatest hits" (מיד תבינו למה)... הדיסק הזה נשבר כשאמא של אייזק התיישבה עליו. הדיסק הכיל מלא שירי מזרחית כבדים, שהם תאווה לאוזניים, הומור טהור, אשכרה לשמוע ולהינות... מופעי סטנד-אפ של ההרכבים הטובים בארץ מתגמדים לעומת תכולת הדיסק הזה. בין ההברקות (אישה שטן, לשיר מאחורי סורגים, המכתב, סוהר ועוד...) היה שיר, שאין לי מושג מי המבצע שלו והוא הולך כך : מתחילים בפזמון... "יש לי אישה מטומטמת, יש לי אישה מפגרת. יש לי אישה... רק צרות עושה". בית ראשון : היא לא יודעת לבשל, היא לא יודעת לכבס... היא לא יודעת לנקות... לטאטא ת'רצפות. ושוב הפזמון (מדי פעם מושמע עם אפקט Dual Voice). קיצר, מדובר באחת ההברקות העמחאי…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סרטים מפחידים כמו הצלצול 2 ולא סרטי אימה זולים. תודה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך כבל מאריך ATX 4 פינים 12V. לסינים יש את זה להציע: http://www.aliexpress.com/item/ATX-12V-4-Pin-male-to-8-Pin-Female-Power-Cable-Adapter/417040356.html השאלה היא כמה זה בטוח? אני מכניס מערך כבלים זולים למחשב יקר.
-
- 25 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לגשת לאוניברסיטה, ואחד משני המקצועות שאני מתלבט בינהם הוא הנדסת חשמל ואלקטוניקה. בכל מקום שמתי לב שזהו השם של המקצוע, מלבד בבאר-שבע שם המקצוע הכי קרוב שמצאתי הוא הנדסת חשמל ומחשבים. אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר לי מהם ההבדלים בין השניים. תודה, Anatoli.
-
- 25 תגובות
- 4k צפיות
-
-
http://postalnetwork.org/cgi-bin/dl/download.cgi?file=36
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מהם הדרכים הטובות ביותר להסתיר מיידע כל שהוא במחשב ,כדי למנוע מציאתו ,גם אם המחפש מקבל גישה ישירה למחשב ,הכוונה לא במערכת ההפעלה אלה במקומות אחרים?
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה חוות דעת באופן דחוף ביותר על הפלאפון Motorola E815 ברשת אסקייפ[אל תשאלו למה...] אפשר גם להשוות עם מכשירים אחרים ברשתות אחרות יש לו 40 מגה מובנים+128 מגה שבאים בחבילה שלו, נגן MP3 מובנה, ותומך בבלוטות'. נראה טוב מאוד לא? הוא בא עם אוזניות סטריאופוניות. יש לו ספקיר וטייפ מנהלים מובנה, מצלמה עם 1.3 מגה פיקסל עם פלאש ותומך בסרטוני וידאו. הוא תומך בכל אפשרויות הדור השלישי של פלאפון כולל הטלוויזיה וכל השטויות שלהם.. נראה כמו הפלאפון הנורמלי הראשון שהביאו באסקייפ עד עכשיו לא? תודה רבה רבה אני חייב את עזרתכם דחוף ביותר!!! אבי.
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני שאתם חושבים שזהו לא יצאו יותר סרטים טובים, בקרוב הוא מגיע סרט המדע בדיוני הכי טוב שיצא איי פעם ורק לצורך ריענון יוצא גם הTRANSFORMERS 3 בקרוב עוד סרטים חדשים שיוצאים בקרוב: Cowboys And Aliens The Mechanic Red Riding Hood Source Code Thor Real Steel The Rite The Green Hornet
-
- 24 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
תראו בעצמכם, כל מילה נוספת מיותרת: http://www.mako.co.il/news-world/international/Article-3f33993656ae121004.htm
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מי חשב שזה יגמר בנשיקה? Perfect Match - Bar Refaeli's Big Kiss! | Official GoDaddy.com Commercial
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קיצר בלי הרבה סיפורים מסביב מישהו פרץ לאייסיקיו של מישהו אחר, (לא עשה שם כלום רק פרץ, שינה ל-5 דקות את הסיסמה והחזיר אותה בחזרה.בלי שום תוכנה לפריצה, הוא ידע את הסיסמה.) מחק את האייסיקו, מחק את כל הקוקיז, מחק כל כל זכר לאייסי והתקין מחדש, שתי הצדדים עשו ריסט והאייפי השתנה. איך המשטרה יכולה לגלות את מי שפרץ אם אייפי השתנה והכל נמחק ומה העונש על זה? (בגין פריצה לתוכנת המסרים המיידית הידועה בשם ICQ נידן החשוד לעונש מוות!!!!!!!!!! )
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, בדיוק סיימתי בית-ספר. אני לא מתגייס לצבא מסיבות רפואיות, ולכן אני רוצה להשקיע בפסיכומטרי עד שאני אתקבל (במידה ואתקבל, כן?) לשירות אחר בצבא. חברים שלי עברו את הקורס אצל לחמן, ולא קיבלו ציונים מדהימים (סביבות 600-640). כמו כן יש לי שם עדיין הנחת תיכון מפני שרשמית עוד לא סיימתי את הלימודים. אני כמובן מחפש מקום שיהיה קרוב לבית (רחובות). אשמח להמלצות. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מאוד מעניין אותי לדעת כמה מהאנשים פה מכירים בנות שמבינות במחשבים אני לא מדבר על כאילו שיכולות להתקין מסנג'ר במחשב לבד . אני מדבר על בנות שמפרקות מחשב ותולשות חוטים עם השיניים . זאת אומנם תופעה מאוד נדירה בערל כמו לראות מוסכניקית בת אבל אני משוכנע שיש כמה . אני כבר 25 שנה כמעט על כדור הארץ ויצא לי להסתובב הרבה בעולם אבל לפגוש בנות שמבינות במחשבים לא ממש יצא לי . וזה דווקא דיי מעניין כי הרי הבנה במחשבים היא לא משהו שקשה או מיוחד ללמוד . אולי בגלל שזה מסתובב סביב דברים טכניים יותר ובגלל זה יש חוסר עניין ? אבל גם בגדים ואופנה הם הרי בדיוק אותו דבר, הבנה בחומרים ובאופנה הם הרי אותו דבר כמו הבנה באיך המארז ייראה טוב ויפה . יש למישהו רעיון ?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לבאי\באות הדיון אני רוצה לשתף\להתריע מפני שיטת השיווק של חברת נוקיה ישראל (אני לא בא להשמיץ !!!!) אני מחזיק ברשותי את הדגם הישן 6310i והיום התבשרתי עלי ידי נציגה חביבה של יורוקום שעל דעתם הגיע הזמן שאשדרג את המכשיר שלי לדגם חדשני יותר. מכיוון שאני לא חובב תרבות הסולולר שאלתי אותה מה יש להם להציע לי כאחד שדור שלישי לא מעניין אותו.היא ענה בלשון יבשה "את זה תשאל את הסוכן שאשלח אליך".דעתי היתה תמוהה עוד יותר שהיא ממש התעקשה לקבוע לי פגישה עם הסוכן למרות שבנימוס רמזתי לה שאני כרגע לא מעוניין. והשאלה היא כזו : ברור לי שיש פה ניסיון לקדם את תרבות הצריכה ושיווק הדור השלישי לקהל שאינו משדרג את מכשיריו כל חצי שנה.(אני עם המכשיר שלי כבר 3 שנים ו 7 חודשים.אבל מה היא המגמה הזו …
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרות מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיקה ולסבול ב…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ובגלל שזה פורום שרובו בנים. אני סולחת לכם על זה ששחכתם.
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פסח שמח! אני לא מתכוון להרבות במילים מכוון שאין לי ממש מה לומר,חוץ ממה שאמרתי שורה אחת למעלה. : אני בעיקרון יוצא בכל יום למקום אחר,אני לא אבזבז את פסח בבית.. ואני מקווה שגם אתם לא בקיצור, בואו נצטט מלמעלה, למי שלא קורא משפטים של שתי מילים (כמוני,למשל? : ) חג פסח שמח וכשר שיהיה לכל קהילת HWzone נ.ב ,בבקשה אל תגרמו לנעילת הת'רד ע"י ספאם.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=D4a1z7NLnNk הרג אותי ההוא שניסה לעשות PRINT-SCREEN בעזרת מכונת הצילום.
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עוד כשבוע לפי מה שקראתי בעיתון (אני זוכר שלפני כ-חצי שנה גם דיברו על זה), נוסף לכל מספר פלאפון ספרה חדשה P=. כל חברה חוזרת לקידומת המקורית שלה, מה שאומר שכל בעלי מכשיר מחברת פלאפון יהיו 050, אורנג' 054 וסלקום 052. אני חושב שעומד להיות בלאגן בארץ ביום שיסיפו את הספרה, זו תיהיה מהפכה של ממש! כל הכרטיסי ביקור, מודעות ברחובות ודברים כאלה יהיו חסרי חשיבות כמעט, כי רוב האנשים לא יזכרו בעל פה לכל קידומת ישנה איזה מספר נוסף. וגם למשל אני צריך לעבור על כמה עשרות מספרי טלפון ולהתחיל לשנות אחד אחד..זה סיוט! :-X אז הינה הרשימה : בעלי חברת פלאפון עם הקידומת : 050 אין שנוי בקידומת, ספרה נוספת 5. מה שתמקבל -> 050-5XX-XXXX. 051 הופך ל050, ספרה נוספת 7. מה שמתקבל -> 050…
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מתחיל להתמיין למסלול פסגות בעתודה, למי שלא מכיר זה תואר כפול של פיזיקה והנדסת חשמל ואלקטרוניקה, אפשר גם בטכניון וגם באוניברסיטת ת"א, הבנתי שהטכניון ברמה הרבה יותר גבוהה אבל הציונים שם הרבה יותר נמוכים והשעות הרבה יותר תובעניות. בסה"כ הולך להיות לחץ ואני מפחד שאני לא אעמוד בו בטכניון, אבל מצד שני אני לא רוצה לוותר על ההזדמנות לסיים במוסד הכי נחשב בישראל, מה לדעתכם כדאי לעשות? ההבדל כזה משנה?
-
- 24 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
נתחיל איתי אני משרת כרגע בבה"ד 13 (כן, לכל מי שמבין משהו זה אומר רק דבר אחד.... אני מניאק כלומר שוטר צבאי) בקורס מצ"ח בה"ד 13 = ליד נתניה
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי יודע מה השם של זה? איפה אפשר לקנות? ואם זה נכון שיש צבעים שונים לפלסטיק לפי רמת קושי ? [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ההצתה החימום חיל הרגלים חיל האויר כך הגיע לקיצו עוד סוף שבוע.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-