עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אז באיזה שפה אתם יודעים לתכנת? ואני לא מתכוון שלוש וחצי שורות קוד, אלא ברצינות, ברמה מקצועית. אם יש שפה אחרת שאתם יודעים לתכנת פרטו. ואם כבר פתחתי נושא, איזה שפה אתם מעדיפים?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. שלום. היו כמעט ברקים במהלך המבול שהיה בשעה האחרונה בר"ג, ולצערי שכחנו בבית את הטלבזיות מחוברות לחשמל לא פתוחות אבל מחוברות.. היה ברק ממש מחריש אוזנים ואחרוי כל האורות בבית הכול נכבה ניסיתי להדליק את המחשב ואת כל הציוד והכול פעל חות הטזלבזיות בבית שלי סך הכול 3 כאשר אני מדליק אותם אני רק רואה מסך כזה לבן עם מקודות כל הזמן רצות אין קול אין ערוצים אני יכול להעביר ואני רואה את אותו דבר מישהו בבקשה מכיר איזה דרך שאולי תוכל לעזור לי? אני מניח שזה אבוד אבל אם מישהו מכיר איזה משהו שיכול לאפס את הערוצים כי יכול להיות שלא הכול נשרף נכון ? :'( תודה מראש..

• 25 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by approx,

http://www.youtube.com/watch?v=x9fhlByCP7M&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=c8mxxuCFhaU&feature=player_embedded

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. בכל שנה יש מסורת של שכבה יב בכל בית ספר שבפורים עושים בלאגן וכל מיני שטויות בבית ספר יאללה תנו רעיונות ודברים שאתם עשיתם

• 25 תגובות
    • 10.3k צפיות
  5. (חוץ מ- KSP) חנות מחשבים טובה אמינה עם ביקורות טובות הקרובה לאיזור תל אביב, בת ים, חולון, ראשל"צ, באיזורים האלה. תודה.

• 25 תגובות
    • 9.6k צפיות
  6. Started by timac,

רק לאלה שרואים הירוס . בפרק 10 השוטר שקורא מחשבות עוצר בצד אחת עם פרארי שחורה.. מישהו יודע את הדגם במקרה?? תודה.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by yoav9,

היו היה ילד קטן בשם יואב, חלק קרו לו גיבורי, חלקם קרו לו ארוכי שרוכי וחלקם סתם קרו לו אח שלי, (כמובן שיש מיוחדים שקרו לו בראד פיט, טום קרוז, השרירי הזה מהבית ליד וכו...) יום אחד הוא החליט להציו מטרה בחיים, חיפש חיפש חיפש ומה מצא, לקנות ati radeon 8500 ליום הולדת! הגיעה היום הולדת, הלך יואב ובירר טיפה בקשר לraeon אשר בארץ, הלך וגילה שכול הראדונים בארץ הם של חברה זדונית בשם palit, עכשיו היות והכרטיס שהיה ליואב הוא של powercolor השם הזה עשה לו צמרמורת והוא החליט לוותר, יואבי שלנו עסף עוד כסף והחליט, פתאום משום מקום לקנות HERCULES - 3D Prophet III Titanium 500 - GeForce 3 Titanium 500 - 64MB DDR - TV out - DVI out לאחר ספירה מהירה של הכסף בידיו הוא גילה שיש לו מספיק כסף! אך…

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. אני מחפש שירים שהם רק אם פסנתר אבל שמנוגנים ע"י להקות מטאל משהו בסיגנון של dream theater Evenescence - Lithium (3:44) Dream Theater - The Answer Lies Within (5:19) Evergrey - State of Paralysis (2:13) Dream Theater - Solitary Shell (5:47) Dream Theater - Speak To Me (6:10) זה מה שיש לי כרגע אשמח לקבל עוד תודה=]

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by sevenX,

משהו לפנים תורידו http://www.lala.co.il/FILES2/AssaFrishman%20&%20The%20Pioneers%20-%20UNasrallah.mp3

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, מסיבה לא ברורה לא הצלחתי למצוא באינטרנט את תנאי הקבלה ללימודי תואר ראשון בפיסיקה בטכניון. מעבר לכך אשמח מאוד לדעת גם את תנאי הקבלה למסלולים המשלבים: - פיסיקה + הנדסת חשמל - פיסיקה + מדעי המחשב - פיסיקה + ביו-רפואה מפה השגתי מעט מידע על המסלולים השונים: "לימודי פיסיקה בטכניון". בתודה מראש.

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שמתי לב (ובטח גם כולם פה כמעט שמו לב) שלאחרונה הרבה חברות כמו ASUS,RAZER,לוג'יטיק ועוד ועוד ועוד יוצאים עם הצהרות כמו "המשטח עכבר הזה מיועד במיוחד לFPS ויתן לכם תוצאות טובות יותר" "הכרטיס רשת הזה מהיר יותר וטוב יותר לRTS" וכו' וכו' נניח ונעשה הניסוי הבא: אם ניקח שחקן ברמה בינונית (לדוגמא אותי - מה לעשות לא יצא לי לשחק הרבה זמן כמו שצריך באופן מקצועי), לעומת מישהו שהוא שחקן מעולה (כמעט כמו הרמה של אלו בתחרויות , קצת פחות), ונשים את השחקן הבינוני על חומרה סופר מקצועית מכף רגל ועד ראש (לא יודע תבנו מחשב חלומות מתחילתו ועד סופו בתקציב של 50 אלף גם), ולעומת זאת את השחקן המקצועי והטוב נשים על חומרה בינונית פלוס (נניח עכבר לייזר או אופטי איכותי אבל לא הכי מדהים, מסך נחמד, וציוד…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by hichkock,

היה פה קישור לא מזמן למלא תמונות של נתב"ג 2000... אני זוכר שצחקו על זה כי מישהו אמר שחבל שלא רשמו "nutbag" או משהו כזה... מישהו מוכן להביא לי את הקישור? תודה מראש.

• 25 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

My : Sccoty doesnt know ד"א זה phone ring or ring phone?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by DAN,

זה עובר כל גבול: http://www.pitum.com/ דן

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. מסמך נדיר, ממש מצמרר! לחכות בסבלנות לשירת התקווה. הקלטה נדירה של שירת התקוה מלפני 61 שנה שנערכה ע"י כתב ה BBC שרות השידור בריטי במאי 1945 במחנה הריכוז ברגן-בלזן אשר בצפון גרמניה. הצבא הבריטי אשר שחרר את המחנה מצא שם כמה אלפי ניצולים כמחציתם יהודים, רבים היו במצב גסיסה. הרב הצבאי הבריטי אירגן תפילת קבלת שבת, עבור היהודים במקום היתה זו קבלת השבת הראשונה אחרי 6 שנות מלחמה, ואחרי יותר מ- 10 שנות רדיפת יהודים על אדמת גרמניה. במאמץ רב, התארגנו היהודים, וביודעם שמקליטים אותם - ושרו את התקוה. אגב, זו גרסה מיושנת של שירת התקוה, בסגנון תחילת המאה ה- 20. בינתים עבר ההימנון שלנו שינויים קלים והוא נשמע היום קצת אחרת. נפתלי בלבן, לינק לאתר ההקלטה: http://genealogy.org.il/BergenBelsenHa…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by OmEr8,

וזהו... אני כ"כ שמח!

• 25 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by udicol,

צעד מבריק - הם קנו את השם - Pcpro .

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by talel18,

-כמה זה עולה -והאם זה מסוכן? אני פשוט מת לנסות את זה

• 25 תגובות
    • 7.1k צפיות
  19. טוב, אני לא ידוע איך בדיוק להתחיל, אז כעיקרון, אני רוצה לעשות תואר בהנדסה\מדעים\הנדסת תוכנה, וגם על הדרך לשלב את זה עם הצבא, עכשיו הבעיה היא, שיש לי תעודת בגרות מלאה, אבל 3 מטמיקה, 4 אנגלית, 5 כימיה, 5 ביולוגיה, פסיכומטרי עדיין לא עשיתי. בשביל תואר אני יצטרך אחרי הצבא להשלים ל4\5 מטמטיקה על ציון גבוהה, ולקוות להפציץ בפסיכומטרי ככה 670+, שאר התעודות בגרות בסדר+ אין ציונים מתחת ל85, אבל עדיין הממטמטיקה הארורה. עכשיו ראיתי, שאני יכול להמשיך ליג'-יד', ואז לקבל תעודת הנדאסי, שזה פחות ממהנדס, וגם בפחות זמן, וגם בצבא מוצבים בתפקיד, שמיישם את מה שלמדתה, עכשיו השאלה היא מה יותר כדאי לי? האם כדאי להתגייס, לעשות 3 שנים, אז לצאת לעשות פסיכו+השלמה ל5 מטמטיקה, מה שהיה מעיק ומציק אחרי צ…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. רציתי לגוון קצת ולעבור מרוק קצת לטראנסים ומוזיקה אלקטרונית וכאלה... הרבה אני לא מבין בזה, אז עם אפשר המלצות על שירים אלבומים.. תודה!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by xyo,

http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1057078 2 שאלות מה זה הפה הזה איך לכל הרוחות הוא הוציא את הקליפה

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. http://nfc.msn.co.il/archive/001-D-48302-00.html?tag=13-56-34 מי שמוצא לזה כותרת עיניינית מקבל..לאדע מה

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by gggilad13,

אני רוצה לעשות שידרוג רציני למחשב שלי או בכלל לקנות מחשב חדש... באיזו חנות הכי כדאי לבצע את הרכישה? (איזור חיפה) אני מכיר שם את החנויות: נועה מחשבים, KSP, אקסלנט , פנדה... באיזו מבין החנויות האלו או אחרות הכי כדאי לקנות? שמעתי שהשירות בפנדה וKSP ממש לא טוב, אז מה אתם אומרים?

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.