כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אם ישות כלשהי , אלוהים , השטן , תנשמת פסיכופטית עם נטיות מוזרות , הייתה מתגלה אליכם , ואומרת לכם לעשות משהו , הייתם עושים את זה ?
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי עכשיו טלויזיה, ופתאום צצה משום מקום פרסומת של לוגיטק. נראה לי פעם ראשונה שחברת ציוד היקפי של מחשבים עושה כזו פרסומת(בישראל).
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה אני צריך בישביל לקבל ויזה עבודה לארצות הברית? האם אני צריך שישליחו לי מארצות הברית איזה שהיא המלצה אליי או משהוא כזה? תודה.
-
- 25 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
ההצבעה רק למסיימי גיל ההתבגרות... מה לעזאזל הקטע עם הסקרים המפגרים האלה? כל אחד פותח פה סקר מתוך שעמום וחוסר עניין בדברים אחרים שמועילים לחיים... מה אכפת לכם מה הגובה של שאר הפורום? [http://ebaumsworld.com/forumfun/whocares2.jpg] אולי תשאלו גם מה צבע העיניים, מבנה הגוף, משקל, [שאלו לא?], פנים, אף, אורך ציפורניים ותדירות גזירה ואולי אפילו מספר מקלחות ביום.. למה לא לפתוח סקרים ששואלים לדוגמה - כמה זמן ביום אתם משקיעים בקריאת ספרים ובהכנת שיעורי בית או כמה זמן אתם משקיעים בהכנת סיכומים והתכוננות למבחנים? חחחח אני סתם צוחק אבל מה הקטע בסקרים שפולשים לפרטיות של חברי הפורום? וגם הפרטים לעניית השאלה דפוקים לא פחות! לדוגמה - בסקר הזה אני מבקש רק מבנים להצביע! בנות לא להצביע! ו…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סעמק אני לא מצליח להבין תחרא הזה! >< איך לעזאזל אני אמור לדעת כמה מס' שמתחלקים ב-9 יש בין 200 ל-500?? אני יודע שזה סתם חומר קל, אבל אני לא מצליח אותו. =(
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. היו כמעט ברקים במהלך המבול שהיה בשעה האחרונה בר"ג, ולצערי שכחנו בבית את הטלבזיות מחוברות לחשמל לא פתוחות אבל מחוברות.. היה ברק ממש מחריש אוזנים ואחרוי כל האורות בבית הכול נכבה ניסיתי להדליק את המחשב ואת כל הציוד והכול פעל חות הטזלבזיות בבית שלי סך הכול 3 כאשר אני מדליק אותם אני רק רואה מסך כזה לבן עם מקודות כל הזמן רצות אין קול אין ערוצים אני יכול להעביר ואני רואה את אותו דבר מישהו בבקשה מכיר איזה דרך שאולי תוכל לעזור לי? אני מניח שזה אבוד אבל אם מישהו מכיר איזה משהו שיכול לאפס את הערוצים כי יכול להיות שלא הכול נשרף נכון ? :'( תודה מראש..
-
- 25 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עוד שרשור כמעט מיותר אבל עם זאת עם ניחוח של "וואלה בדיוק את זה חיפשתי"... או שלא?! כל מקרה, תכתבו תשם שלכם, אף אחד כאן לא זוכר את השני חוץ מכינויי חיבה כגון "רוקפורד" "ההוא שבצבא מאה שנה" "זה שתמיד עושה מיקסים לא ברורים" "ההוא עם הפיאט אונו וצפצפה של מוטורולה" "הצ'ונג הכי וותיק בצהל" "סמל מין בהתהוות" וכו... יום טוב ושבת שלום לכל בית ישראל.
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יפה או לא זה מהמישחק של אינטר נגד מילאן זמן החזזים הכל כך יפים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בן דוד שלי ניסה את השיטה ויש לו שם בערך 400$... שאלתי אותו איך והוא שלח לי את המכתב: שווה? [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סרטים מפחידים כמו הצלצול 2 ולא סרטי אימה זולים. תודה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ושתית בירה בלטיקה וזה היה מגיעל לגמרי אופס!!! זה לא היה חלום זו באמת הבירה הכי מגעילה ומסריחה ששתיתי אבל בכל אופן אני לא רוסי....
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
...
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
רציתי לגוון קצת ולעבור מרוק קצת לטראנסים ומוזיקה אלקטרונית וכאלה... הרבה אני לא מבין בזה, אז עם אפשר המלצות על שירים אלבומים.. תודה!
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מזל טוב איתי ! יום הולדת שמח ומהנה שיהיה לך תודה על ההשקעה בפורום ובפרט, מודה לך תמשיך לעזור ולנהל כמו שצריך כחבר וחבר צוות האתר - wish you the best of the best
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
http://frenzy.morpheme.co.uk/frenzy/index.jsp?gameId=0 המשימה:להקליד את ה ABCD.... כמה שיותר מהר, תרשמו את התוצאות שלכם ותוסיפו HW בסוף כדי שנוכל לזהות.
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני אישית פעיל של מרצ ועוד אין לי זכות בחירה, אבל תאורטית הייתי מצביע או למרצ או לגמלאים.. נראה לי מרצ.
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ישנם 1001 חנויות מחשבים שונות בארץ, ואני רואה בכולם פחות או יותר זהות, כאשר הבחירה של הלקוח מתמקדת בעיקר בטיב השירות ובמחיר, למרות זאת, ראיתי מספר רב של פעמים הודעות בפורום שאנשים מנסים להזמין מחוץ לארץ מוצרים ספציפיים, דברים שלא נמצא לרוב בכל חנות מחשבים, דברים כמו אוזניות מהסוג היותר יקר והיותר טוב, עכברים מקצועיים יותר, פתרונות קירור ומודינג אחרים למינהם, והשאלה שלי היא,ועוד מגוון רב של מוצרים שלא נמצאים בארץ ומשיחות עם ספקים ומוכרים הבנתי שפשוט אין ביקוש, אבל כנ"ל לפי הפורום זה לא כך בכלל. האם חסר בארץ חנות שמתקמקדות בנוסף לכל שאר חלקי המחשב והטכנולוגיה גם בסיפוק מוצרי מודיג, HIGH END וכדומה (ולא אני לא מתכוון לתת קטגוריה כמו שיש במספר חנויות ואתרים שמציעים כ-20 מוצ…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין אם זה הגיוני יצור כזה...
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אימייל של גוגל כבר מאז שייצא, ובזמן האחרון התחלתי לקבל יותר מדי תקלות מעצבנות שלא נותנות לי להיכנס לתיבה שלי בשרת, ואני מצליח רק אחרי כמה דקות! אז החלטתי לשנות לקליינט אימייל אחר, שייקבל את הודעות האימייל במהירות אחרי שנשלחו (בדיוק כמו בגוגל, ולא כמו בוואלה שלוקח לפעמים יותר מ-3 שעות עד שאימייל מסויים מגיע ), שיהיה נוח לשימוש וכל הנילווה. האימייל של וואלה, והאימייל שמקבלים מהספק לא באים בחשבון בגלל שלוקח המון זמן עד שההודעות מגיעים לאימיילים האלה וזה ממש מעצבן. דרך אגב, מצטער אם זה שייך לפורום "אינטרנט...", לא הייתי בטוח. אם כן, אז פשוט תעבירו .
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני צריך לבחור לאבא שלי פלאפון מרשת סלקום וממה שראיתי בחוברת רשמתי לעצמי התלבטות בין הדגמים הבאים: נוקיה 6630 סמסונג S410i סוני אריקסון W800 אולי גם V3... זהו זה הדגמים וגם אחרים באים בחשבון ,אבל העיקר הוא שיהיה פלאפון טוב,שישמעו בו טוב,שיראו טוב,עדיפות גם אם יש אאוטלוק בפלאפון ושיהיה בו הרבה אפשרויות. בעיקרון מה שנראה לי הכי טוב מביניהם זה ה6630... אבל נראה לי שאתם מבינים קצת יותר ממני... ד"א למי יש את המצלמה הכי איכותית ואולי גם שאפשר לשמוע בו מוסיקה..???
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אמרו לי שכדאי שאני יתחיל להוריד בתוכנת ביטורנט כי היא הרבה יותר מהירה מאמיול (קבצים לגיטימים וחוקיים כמובן.), אז הורדתי גרסא שממליצים עליה, Azureus והתחלתי לשים קבצים בהורדה. דבר ראשון שהיא עובדת אין סיכוי לעבוד אם האינטרנט בשום דבר אחר, לא עם האמיול ולא עם הדפדפן.. אבל הכי אכזב אותי שאני משאיר אותה לילות שלמים והיא מגיעה למהירות של 14 מקסימום! מישהוא יודע למה זה קורה? חשבתי שביטורנט אמור להיות מטוס..
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נסעתי היום באוטובוס ושמעתי כמה אנשים מדברים על זה שרוצים להוריד את תקופת המלווה ל חודשיים,זה נכון או סתם בלבולי ביצים?
-
- 25 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מסמך נדיר, ממש מצמרר! לחכות בסבלנות לשירת התקווה. הקלטה נדירה של שירת התקוה מלפני 61 שנה שנערכה ע"י כתב ה BBC שרות השידור בריטי במאי 1945 במחנה הריכוז ברגן-בלזן אשר בצפון גרמניה. הצבא הבריטי אשר שחרר את המחנה מצא שם כמה אלפי ניצולים כמחציתם יהודים, רבים היו במצב גסיסה. הרב הצבאי הבריטי אירגן תפילת קבלת שבת, עבור היהודים במקום היתה זו קבלת השבת הראשונה אחרי 6 שנות מלחמה, ואחרי יותר מ- 10 שנות רדיפת יהודים על אדמת גרמניה. במאמץ רב, התארגנו היהודים, וביודעם שמקליטים אותם - ושרו את התקוה. אגב, זו גרסה מיושנת של שירת התקוה, בסגנון תחילת המאה ה- 20. בינתים עבר ההימנון שלנו שינויים קלים והוא נשמע היום קצת אחרת. נפתלי בלבן, לינק לאתר ההקלטה: http://genealogy.org.il/BergenBelsenHa…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-