עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shai_ka,

שלום לכולם ברצוני לשתף את חברי הפורום ( במיוחד הגיימרים שבינכם) בחווית קניה של כרטיס Palit Revolution Deluxe 4870X2 .... ובכן הכל התחיל בפניה למספר חנויות ש"מוכרות" את הכרטיס אך הוא לא במלאי (לא בחנות ולא אצל היבואן....) נציג אחד אף אמר לי שיש בוודאות את הכרטיס במלאי ! לאחר שהגעתי לחנות ...לא כרטיס ולא נעליים ,גם לא אצל "היבואן" (היה נחמד מצדו להציע לי משהו אחר...) לבסוף נמצא צדיק...R.S.M....הזמנתי ולמחרת קיבלתי את הכרטיס! ( גם במחיר מעולה...). כאן העלילה מסתבכת.... שמח ומאושר קיבלתי את הכרטיס הראשון . לא עבד . Bios לא עולה...בשני מחשבים. חזרתי ל R.S.M . ללא כל בעיות הכרטיס הוחלף. שמח ומאושר קיבלתי למחרת את הכרטיס השני . לא עבד. מסך כחול בהתקנת דרייברים. כל גרסאות הדריי…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by חן מ,

שלום רציתי לשאול:האם בחוף גיא איפה שנמצא הלונגל בכינרת בטבריה,אפשר לשלב גם לינה של לילה אחד בסוף שבוע וגם כניסה לפארק באותו מחיר?או שעל הכניסה לפארק משלמים בכל מקרה בנפרד? תודה

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. אני בן 20 ואני כבר מתחיל ליראות שהשיער שלי נהיה דליל יותר מיום ליום ושה"מפרצים" בראש נהיים עמוקים יותר ויותר עם הזמן והשיער מתחיל לנשור וזה מדכא לאללה... הנשירת שיערות במשפחה אצלי זה תורשתי, לאבא שלי כבר אין כמעט כלום למעלה, הוא "מלווה שיער" רק בצדדים זה מה שנשאר לו איך אפשר לטפל בזה הכי טוב לדעתכם חוץ מניתוחים וסיבוכים יקרים אחרים? ראיתי כל מיני פרסומות כאלה על כדורים שעוזרים לזה אבל אני מפחד מכדורים ומפחד להיות קירח כמו אבא שלי מי שיודע שיעזור, מי שבא להתבדח כאן בבקשה לחזור אחורה.

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. חברתי ואני רוצים לטוס בסוף אוגוסט ליעד כלשהו באירופה למשך כמה ימים. לצערנו התאריכים לא ממש גמישים. חשבנו על איטליה או גרמניה, אבל ראינו שברומא ממש חם בקיץ (בערך כמו בארץ), ובגרמניה אמנם נעים אבל נוטה לרדת הרבה גשם (במיוחד בקיץ). מישהו היה בגרמניה בקיץ ויכול לחלוק (ובתקווה להפריך את חששותינו)? למישהו יש אולי יעדים אחרים מומלצים באירופה (שאינם צ'כיה, ספרד, צרפת או אנגליה)? תודה! עדכון: החלטנו ככל הנראה ללכת על איטליה. שאלות נוספות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418932.msg3602047#msg3602047

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by eliil1,

http://www.dealextreme.com אמין? רציתי פשוט להזמין משם מכשיר סלולרי ..

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by DXM,

שלום רב! אני מחפש עלויות של 200 ליטר בירה גולדסטאר, אין בעיה להזמין גם בחביות או בבקבוקים, (ברז אין לי בעיה להשיג בחינם). אשמח אם מישהו יודע כמה אמור להיות מחיר סביר.

• 25 תגובות
    • 8.3k צפיות
  7. Started by pringles,

מבקש המלצה לשירי מטאל בסיגנון IRON MAIDEN SLAYER BLACK LABLE SOCIETY קיצר שירים כאלה שיש הדגשה לסולואים של גיטרות

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by WizMaster,

תראו במה נתקלתי..(EncOder בשבילך..) כנסו!

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. ביום ראשון הקרוב אני אמור לעבור ניתוח בברך, לאחר הניתוח אני אמור להתאשפז לתקופה קצרה (שלושה ימים בערך אולי קצת יותר..) לא אכפת לי כל כך מניתוח, אלה מהאשפוז, אין לי מושג איך אני הולך להעביר את הזמן שם.. הדברים היחידים שאיכשהו יוכלו לעזור לי זה האיפוד 80gb שיאכלס מוזיקה, והאיפון שימש כנגן סרטים.. השאלה שלי, אילו עוד דרכים יכלו לעזור לי להעביר את הזמן.. כל עצה תתקבל בברכה.. Install

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. מה שאני מתכוון זה שאם מישהו יוריד את הפקק שמסמל את החדר שלי בארון חשמל אז שזה לא יוריד לי את החשמל בחדר... זה נשמע לי דבילי ולא אפשרי אבל אני פשוט חייב למצוא שיטה כדי שכמה קרציות במשפחה שלי לא יהרסו לי את המחשב ואת המוצרים החשמליים.. ואני יודע שיש כזה דבר אל פסק אבל בכל זאת אני מחפש משהו אחר כל דבר שיכול לבטל את האופציה של הורדת מתח החשמל ועדיין שיהיה חשמל ... תודה למרות שאני פסימי כי זה דבילי לגמרי

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. החלטתי בסוף להתנדב - הפסיכומטרי ב9.12 והגיוס הוא ב20.12 האוניברסיטה מתחילה בעשירי אם אני לא טועה [תקנו אותי] אז אני אתנדב לכמה חודשים עד האוניברסיטה... אמרו לי שאני יכול להכנס להכול חוץ מלקרבי או למודיעין [שזה אני צריך כאילו להכנס ל3 שנים או יותר וכל החרטה הזה...] לאן אתם ממליצים? המליצו לי למשטרה צבאית. חשבתי על דובר צהל אבל שמעתי שאם אני אלך לשם אני אהיה פקיד. אני רוצה להדגיש - נאמר לי במפורש שהצבא לא ישלח אותי לשום קורס על חשבונו!!!! אם אני רוצה קורס כלשהו אני צריך להתחייב ל 3 שנים [שזה לא בא בחשבון]. שזה אומר שכנראה וידפקו אותי בתור עובד רס"ר ברוב המקומות אז אני צריך לחשוב טוב טוב לאן להכנס... תודה מראש. עריכה : מחר אני אכנס לאתר להוציא את כל התפקידים [שמות] אבל בינ…

12. Started by er0101,

שמתי לב בזמן האחרון שאני גולש למעט אתרים. יש לכם רעיונות לאתרים מעניינים? (אני יודע שזו הגדרה סובייקטיבית...)

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלי טוב יש לי טונות של סרטים שהקלטתי והורדתי... מהיר ועצבני-הכל . אמריקן פאי-הכל. כל הפחדים כולם. משימה בלתי אפשרית3. מת לחיות 4 שם קוד דג חרב. אושנ 12. אייס ונטורה (אין לי מושג אם זה 1 או 2). טוב זהו נראה לי... (סביר להניח שכשאני אחפש בספריית וידאו אצלי בבית אני אמצא עוד כמה)

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by stone cold,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3535544,00.html תראו שלא תבינו לא נכון לא היה לי אף בעיה אם עלית מחירים כזאת אם חבילת הבסיס היתה שווה משהו אבל איך שחבילות הבסיס היום עלית מחירים זה דבר מאוד מעצבן על מה עלית המחירים ? מביאים תוכניות איכות כמו ROME? -לא מחזירים תכנים שפעם היו בחינם והיום בתשלום ?-לא מבטלים את תשדירי החסות שיש בערוץ 5 לפעמים ? לא אז על מה לעזאזל ?

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by Sub-sw32,

לבחירתך 6 בחירות כדאי לבחור רק פעם אחת לכל אחד מהאפשריות.

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by סמיילי,

בסיגנון זה של גוגל? לא צריך לציין שאין לי סכומים כאלה אבל מסקרן ומי שכותב שיכתוב בבקשה איפה הוא מצא את זה (שזה עולה ככה) תודה :]

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

עוד שרשור כמעט מיותר אבל עם זאת עם ניחוח של "וואלה בדיוק את זה חיפשתי"... או שלא?! כל מקרה, תכתבו תשם שלכם, אף אחד כאן לא זוכר את השני חוץ מכינויי חיבה כגון "רוקפורד" "ההוא שבצבא מאה שנה" "זה שתמיד עושה מיקסים לא ברורים" "ההוא עם הפיאט אונו וצפצפה של מוטורולה" "הצ'ונג הכי וותיק בצהל" "סמל מין בהתהוות" וכו... יום טוב ושבת שלום לכל בית ישראל.

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש טעם להשקיע 1000 ש"ח בגיטרה למתחיל? אפשר דגמים ספציפיים? חנות? תודה רבה!

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. זהו. נגמר. פיניטו. נגמרה העונה הראשונה של גיבורים. את הפרק כנראה כבר ראיתם. אז מה אתם חושבים, השערות לעונה הבאה, ושאר דברים שנוגעים לסדרה לפה. * אני יודע שיש ת'רד ענק ב"אקטואליה ותרבות", אבל צריך להתחיל מחדש, הדיון ההוא כבר עמוס (והוא גם לא בדיוק בפורום הנכון). נ.ב: הנה הקומיקס האחרון לעונה: http://www.nbc.com/Heroes/novels/downloads/Heroes_novel_034.pdf מי שעוד לא קרא את כל השאר, שירוץ לקרוא אותם. הם משלימים את הפרקים עצמם, ויש בהם כמה פרטים שבכלל לא מוזכרים בפרקים. כמה לינקים: * האתר הרשמי של הסדרה * Heroes ב-TV.com * האתר הישראלי של הסדרה * Heroes ב"תפוז"

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by omri_ro,

חנות באירופה שניתן להזמין את הIMP-350 הם עושים מישלוחים בינלאומיים, כרגע שלחתי להם EMAIL שבו שאלתי עם ישראל נמצאת על המפה שלהם...

21. Started by nadav275,

שלום.. מבקש המלצה למוסיקה "קופצנית" לריצות ואימוני כושר. אני לא אוהב מוסיקה "זולה" עם חרטוטי מילים. אז שיהיה טראנסים על רמה או כל דבר אחר שנראה לכם.

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. יש תמונות של נשים... ואתם נותנים ציונים כנסו לכאן

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by גד :),

בזמן האחרון חנות המחשבים סקאי פי.סי מבטלים לי המון הזמנות מה שלא קורה לי בשאר החנויות, לעוד מישהו זה קורה? הזמנה אחר הזמנה מבוטלת ללא הסבר!

• 25 תגובות
    • 5.3k צפיות
  24. Started by EyeVein,

לכל אחד (חוץ מאלה שהניק שלהם הוא שמם הפרטי ) יש סיפור מאחורי הניק ובחירתו.... מה הסיפור מאחורי הכינוי שלכם ?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by aldema,

אני צריך לבחור לאבא שלי פלאפון מרשת סלקום וממה שראיתי בחוברת רשמתי לעצמי התלבטות בין הדגמים הבאים: נוקיה 6630 סמסונג S410i סוני אריקסון W800 אולי גם V3... זהו זה הדגמים וגם אחרים באים בחשבון ,אבל העיקר הוא שיהיה פלאפון טוב,שישמעו בו טוב,שיראו טוב,עדיפות גם אם יש אאוטלוק בפלאפון ושיהיה בו הרבה אפשרויות. בעיקרון מה שנראה לי הכי טוב מביניהם זה ה6630... אבל נראה לי שאתם מבינים קצת יותר ממני... ד"א למי יש את המצלמה הכי איכותית ואולי גם שאפשר לשמוע בו מוסיקה..???

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.