עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yigael_o,

שלום לכם, כאשר הייתי סטודנט בטכניון מאוד נהינתי לראות הרצאות בספריית הוידאו. ראיתי שהעלו אותם לאתר http://video.technion.ac.il/main.html ולצערי אני חושב שהכניסה חסומה למי שהוא לא סטודנט. האם מישהו מכיר שיטה לעקוף את ההגבלה? אני מכיר את האתר של MIT http://watch.mit.edu/ ומסתובב בו שעות (במיוחדOCW) אבל אני קצת מתגעגע להרצאות בעיברית וגם הייתי רוצה מקום שאוכל להמליץ לחבריי שלא שולטים בצורה טובה בשפה האנגלית. אם אתם מכירים אתר נוסף\שיטה לצפות אשמח אם תוכלו לשתף גם אותי. תודה, יגאל

• 25 תגובות
    • 18.6k צפיות
  2. Started by hagay21,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=99163&sid=10

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

ברשימה זאת איזה רכב (עריכה - :auto: ) הייתם בוחרים ומאילו נימוקים מודה מאד לעוזרים וחב להם את חיי

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by askme,

היי לכולם אישית, אהבתי את הטאצ'ים העדינים ויחד עם זאת המועילים בעדכון הגראפי שנעשה לאתר היום. אולי ( סביר להניח ) יש יותר מזה, בכל אופן, קבלו ח"ח, צוות האתר על השיפור. כשמגיע, מגיע !

5. Started by Zeev86,

היי. יש לי מספר שאלות: 1. המבצעים חלים על חיילים משוחררים במשך חמש שנים? 2. אני רוצה לקבל מבצע על כרטיס בקולנוע. מההסבר שלהם לא ממש הבנתי, האם אני צריך לקבל את ההנחה במקום של האגודה שלהם או שאני בא לקולנוע איפה שקונים כרטיסים ומציג את החוגר? תודה לעוזרים.

• 25 תגובות
    • 5.7k צפיות
  6. Started by SpiritKnight,

בAXN, כל יום בעשרים לשלוש בצהריים ובעשרים לשבע אחה"צ, אתם רואים? אני התחלתי לפני שבוע, זאת סדרה פ33ה!!!!!!! :D תכתבו: האם אתם רואים או לא?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Gilo2005,

אני מעונין להגיע לתותחנים מה אתם יכולים לספר לי על יחידה זו :\ כי אני ממש לא בטוח בנושא הפרופיל שלי לא מוגדר כי לא עברתי תצו עדין ויש לי בעיית נשימה תספרו לי מה עושים ביחידה הזו חוץ מלראות טילים על לבנון ועל עזה כמו עכשיו

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by taimor,

חחחחחחחחחחחחח תראו את זה : http://www.aish.com/movies/israelboycott.asp ואחרי זה : http://www.aish.com/movies/jphone.asp ובסוף : http://www.aish.com/jewlariousMultiMedia/jewlariousMultiMediaDefault/World_Dreidel_Tour.asp חחח

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by SpeciAL,

שמעתי דברים על החברה אבל אנשים אומרים שהם השתפרו... בכל אופן אני מעוניין לקנות שם ואני לא רוצה לעשות טעות . אם כבר פתחתי את הנושא אז אם מישהו מכיר חברה טובה באזור המרכז הרצליה,רעננה ,תל אביב ,רמת גן (משהו באזור הזה) אז שיביא לי ... תודה לכולם ושבת שלום.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ETB,

בשעה טובה שני משתחרר מחר מהצבא המטומטם הזה על פרופיל 21 רפואי, 4 חודש לפני המועד המקורי. וכידוע צריך למסור את החוגר עם השיחרור ואת התעודת לוחם אני משאיר אצלי. אבל אני רוצה לנצל את הארבע חודשים הנותרים שיש לי של תחבורה ציבורית חינם עם הצגת תעודת חוגר ולוחם על אזרחי. אני יודע שעם אני בא לבקו"ם בלי החוגר, לא משנה מה ההסיבה, אני חוטף בראש אלה עם כן יש סיבה מוצדקת. אז חשבתי ללכת למשטרה, ולהוציא תופס שגנבו לי את הארנק עם החוגר והתעודת לוחם, ואז כוויכול תהיה לי סיבה מוצדקת, ולא יעשו לי כלום. מישהו מכיר את הפרוצדורה הזאת של אי מסירת חוגר עם השיחרור? ועם תופס מהמשטרה משטרה באמת יעזור?

• 25 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. תאריך הגיוס הוא בסוף יולי יש לי טיסה עוד כמה ימים אבל הקטע שקניתי כרטיס לכיוון אחד ... יש מצב שלא יוציאו אותי מהארץ? מה קורה אם אני מאחר לצו הגיוס בכמה שנים חח נגיד אני בא לארץ בגיל 23-25 אני נכנס לכלא או מה? אפשר יהיה ללכת לשרת בגיל זה מבלי להכנס לכלא? תודה רבה!

12. Started by Wood-Elf,

סעמק אני לא מצליח להבין תחרא הזה! >< איך לעזאזל אני אמור לדעת כמה מס' שמתחלקים ב-9 יש בין 200 ל-500?? אני יודע שזה סתם חומר קל, אבל אני לא מצליח אותו. =(

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. היום צריך לקבל החלטה על מה הולכים, להגיש מנילה ולבחור קורסים. אני צריך עזרה בלקבל החלטה. אני בעל פרופיל 97 וקב"ה גבוהה, קיבלתי מנילה קרבית, ואני רוצה תפקיד שהוא לא יותר מדי קרבי (אבל גם לא יותר מדי ג'ובניק), משהו כזה באמצע. יש לי 4 בחירות: מרום טכנולוגי, צוללות, נ"מ, קצין שלישות את המרום טכנולוגי אני צריך למלא היום, אם אני בוחר במסלול זה זה חוסם לי את המנילה, ואז אני לומד שנה וחצי לדיפלומת הנדסאי אלקטרוניקה ועוד שנה וחצי קבע. הבנתי שזה לא עוזר לי בחיים יותר מדי, כי התואר הזה לא שווה. את הצוללות אני צריך לעשות גיבוש, אך רק 1 מתוך 10 אנשים עוברים, אז הסיכויים הם לא גבוהים ואני לא בטוח שזה מקצוע מועיל במיוחד, אלא רק חוויה (אין תרומה לעתיד) נ"מ זהו תפקיד עורפי ברובו (אלא אם מ…

14. שלום רב יש לחבר שלי יומולדת(בן 19) ואני ועוד חבר רוצים לקנות לו מתנה ראויה ויפה הוא חבר מאוד טוב שלנו ואנחנו מחפשים רעיונות למתנה נחמדה ומקורית ראוי לציין שלא חסר לו כסף ויש לו הרבה מאוד דברים ככה שאנחנו מחפשים דברים שסביר להניח שאין לו כבר.. לא סתם דברים נדושים ולא מקוריים התקציב הוא עד 300 שקל בערך תודה מראש לכל העוזרים!

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by amitshental,

מכירים את זה שאתם מזמינים אורחים הביתה לארוחה והם שואלים מה להביא, אז אתה רב איתם, ובסוף יוצא שאתה אומר להם להביא את הקינוחים........... קיצר, היום זה קרה לי. באו אורחים הם הביאו עוגה והיא היתה פשוט נוראית, פשוט נוראית בחיים לא טעמתי משהו יותר רע מזה לא היה לה טעם לא היה בה כלום. קיצר אורחים שאנחנו אוהבים, ואני פשוט לא הצלחתי לשקר כולם כזה "העוגה בסדר לא מדהימה אבל בסדר" (לא נורא שאפילו לדפים של העיתון היה טעם יותר טוב, מניסיון, אבל זה ספור אחר) אז אמרתי "מה אתם כולם מתחסדים זה הדבר הכי מגעיל שטעמתי בכל ימי חיי זה פשוט נוראי". העינין הוא שאבא שלי הוא שף ואני מבשל ממש טוב (ביחוד איתו),ואני אוכל טוב מאוד כל יום ואני אוהב אוכל אז ממש קשה לי לשקר על אוכל כי בכל מקום שאני אוכל…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  16. ניסיתי להוצאי מהחשמל ולא עזר. [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אם כן אני אשמח לתשובה פשוט כתה יב' אין לי כוח ללמוד יותר אני רוצה ללכת לקורס במקום כל הלימודים האלה ואם מישהו מכיר שיגיד אין בעיה לשלם 10 אלף לשנה רק שזה יהיה קורס שבסופו יוצאים עם תעודה של טכנאי PC ןתגידו בבקשה על שם של מקום ואם יש גם טלפון יעזור מאוד וכמה שעות בערך לומדים ביום תודה מראש לעוזרים עדיף באזור רמת-אביב צפון תל-אביב

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. עד לא מזמן הייתי ממוין לתפקיד במודיעין (גאמא) זרקו אותי ממש בסוף (מתגייס עוד חודש וקצת) ועכשיו אני תקוע בלי שום תפקיד שמתאים לי... אז יש כמה שאלות כמובן. קרבי אני לא יהיה - זה לא מתאים לי, הקב"ןית כתבה לי: השאלה היא מה זה כולל, אז אני לא ישכב בעזה וירה בערבים אבל אני יכול לשבת בטנק ו..לירות בערבים? (לא שיש לי בעייה עם זה, כל עוד אחרים עושים את זה ) יש לי כרגע, למרות הקשיי הסתגלות, פרופיל 97. אני כבר יכול להוריד ל82 כי יש לי משקפיים במספר גדול מספיק, השאלה אם ההורדה הקטנה הזאת שווה משהו. אני גם לא מסוגל לרוץ יותר חצי קילומטר מקסימום, אפשר להוריד על זה? הייתה לי פעם אלרגיה לחלב - כרגע זה לא מפריע לי אבל פעם הייתי במצב קשה בגלל זה - אפשר להוריד? משקל - 56 וגובה 17…

• 25 תגובות
    • 10.3k צפיות
  19. Started by wooper,

הי אני מחפש פתרון שלא אשמע את כל הדיבורים/פטפוטים בדירה ניסיתי אטמים שהתתברר כפתרון גרוע האם יש פתרון טוב כנגד רעשים בתדרים אלה? באופן כללי מפריע לי דיבורים שאני צריך ריכוז

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. להלן מצ"ב השאלון. [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. היסטוריית הגלישה ? אפשר כאילו לדעת באיזה אתרים גלשתי ? ( אצלי אומנם זו לא חוכמה - כאילו רוב האתרים ( עאלק רוב ) כל האתרים הם של סקס , אבל לך תדע :errrr: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3281649,00.html http://startpanic.com/

22. שלום אני מחפש עבודה בנרות אני לא אחד שמתפנק יותר מדי ככה שאין לי בעיה לעבוד בעבודות שנחשבות "קריעת תחת" (ארומה, תדלוק וכו') בכל מקרה, חפשתי בהמון חנויות בכל מני מקומות והשארתי פרטים (טלפון, גיל, שם וכו') ואף אחד לא חזר אליי אז חשבתי שאולי כאן יוכלו לעזור לי למצוא עבודה מהסוג שמתאים לגיל שלי (17-18), כי זה בערך הממוצע גילאים כאן אני מתכוון לעבודות כמו מלצרות, עבודה בגניי אירועים, מכירת בגדים, עבודה בקניון, במכולת.. אתם יודעים, כל העבודות של "לפני גיוס" אולי יש איזה אתר אינטרנט שאפשר למצוא דרכו עבודות וכו'? אני גר בירושלים אם מישהו כאן יודע על איזה מקום עבודה פנוי באזור אני אשמח אם תגידו תודה רבה

• 25 תגובות
    • 7.5k צפיות
  23. מישהו יודע?

24. ראיתי היום תפרק האחרון של The King of Queens ואומנם העונות האחרונות לא היו מצחיקות כמו הראשונות בכל זאת היה נחמד ליצפות פה ושם בסידרה ואחרי הפרק הבנתי שאין לי אף סידרת קומדיה ליראות אני אוהב את נשואים פלוס\The King of Queens רימן וסדרות בסיגנון בקיצור יש בכלל סדרות בסיגנון היום? כי סדרות כמו המשרד לפחות בגירסה האמריקאית מאוד משעממות אותי

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by ben007,

שלום לכולם, היום קיבלתי זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחמ"ן ( חיל מודיעין ) בנושא פרויקט גאמא. לפי האתר של חיל מודיעין :"פרוייקט "גאמא" הינו מסלולי מיון למגוון תפקידי מחשוב ותפקידים בתחום המדעים המדויקים בחיל המודיעין" לעוד מידע http://www1.idf.il/aman/site/spotting/spotting_docCourse_Popup.asp?fld_id=40010&docid=41764 עכשיו לשאלות: 1) יש משהו שכבר עבר את המבחנים ויכול לתת קצת מידע? ( איך זה, על מה נבחנים ושאר ירקות ) 2) משהו קיבל זימון ליום שני הקרוב? : תודה מראש

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.