עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני בן 20 ואני כבר מתחיל ליראות שהשיער שלי נהיה דליל יותר מיום ליום ושה"מפרצים" בראש נהיים עמוקים יותר ויותר עם הזמן והשיער מתחיל לנשור וזה מדכא לאללה... הנשירת שיערות במשפחה אצלי זה תורשתי, לאבא שלי כבר אין כמעט כלום למעלה, הוא "מלווה שיער" רק בצדדים זה מה שנשאר לו איך אפשר לטפל בזה הכי טוב לדעתכם חוץ מניתוחים וסיבוכים יקרים אחרים? ראיתי כל מיני פרסומות כאלה על כדורים שעוזרים לזה אבל אני מפחד מכדורים ומפחד להיות קירח כמו אבא שלי מי שיודע שיעזור, מי שבא להתבדח כאן בבקשה לחזור אחורה.

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  2. http://www.seretkolyom.com/?ftxt=%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%9E%D7%99 מישו יודע מאיזה סרט זה לקוח? או שזה זה סתם סירטון שמישו הכין...? עריכה:זה מתוך הסרט "פגיעה קטלנית"

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Thadar,

בוקר טוב חבר'ה האתר האהוב וויקיפדיה בסכנת סגירה על פי "The marker". עפ"י יור העמותה שמפעילה את וויקיפדיה דרושים 5 מיליון דולר לתפעול האתר, אך עד עכשיו גוייס רק מיליון דולר אחד. כנכתב בעיתון: "כרגע יש לוויקיפדיה משאבים כדי להפעיל את שרתיה רק במשך 4-3 חודשים נוספים". כידוע וויקיפדיה מתקיימת מתרומות בלבד ובחרה שלא להציג פרסומות באתר, אך זה עשוי להשתנות.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני מחפש שירים שהם רק אם פסנתר אבל שמנוגנים ע"י להקות מטאל משהו בסיגנון של dream theater Evenescence - Lithium (3:44) Dream Theater - The Answer Lies Within (5:19) Evergrey - State of Paralysis (2:13) Dream Theater - Solitary Shell (5:47) Dream Theater - Speak To Me (6:10) זה מה שיש לי כרגע אשמח לקבל עוד תודה=]

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. בכל שנה יש מסורת של שכבה יב בכל בית ספר שבפורים עושים בלאגן וכל מיני שטויות בבית ספר יאללה תנו רעיונות ודברים שאתם עשיתם

• 25 תגובות
    • 9.8k צפיות
  6. Started by MasterDK,

לשיראל הרי יש את טילי חץ, פטריות ואת מערכת הלייזר נאוטילוס אז למה לא מורידים את הטילים האירניים/סוריים כל עוד הם באוויר?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by sevenX,

משהו לפנים תורידו http://www.lala.co.il/FILES2/AssaFrishman%20&%20The%20Pioneers%20-%20UNasrallah.mp3

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by xtract1,

מיקרוסופט שיחררו עוד "פרסומת" שמעוררת שמועות... יש לכם ניחושים מזה בדיוק המיקרוסופט אלכסנדריה?

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Gilo2005,

אני מעונין להגיע לתותחנים מה אתם יכולים לספר לי על יחידה זו :\ כי אני ממש לא בטוח בנושא הפרופיל שלי לא מוגדר כי לא עברתי תצו עדין ויש לי בעיית נשימה תספרו לי מה עושים ביחידה הזו חוץ מלראות טילים על לבנון ועל עזה כמו עכשיו

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אם כן אני אשמח לתשובה פשוט כתה יב' אין לי כוח ללמוד יותר אני רוצה ללכת לקורס במקום כל הלימודים האלה ואם מישהו מכיר שיגיד אין בעיה לשלם 10 אלף לשנה רק שזה יהיה קורס שבסופו יוצאים עם תעודה של טכנאי PC ןתגידו בבקשה על שם של מקום ואם יש גם טלפון יעזור מאוד וכמה שעות בערך לומדים ביום תודה מראש לעוזרים עדיף באזור רמת-אביב צפון תל-אביב

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום העברתי עכשיו ערוצים בטלויזיה ונתקלתי בערוץ הקניות מפרסמים מחשב, אז חשבתי על הרעיון הזה... ככה תראה פרסומת על הכרטיס TC6200 הגרוע בארוץ הקניות, אילו הם היו מפרסמים אותו. שחקנים: איש, אישה (מכיוון שאני לא יודע את השמות שלהם, אקרא להם כך). נתחיל? איש: הילד מנדנד לך "אבאאאא המחשב לא מפעיל משחקים", האישה רוצה לראות טלויזיה במחשב, מכל אלא יש לך כאב ראש? לא עוד. בזכות הכרטיס הגראפי המהפכני החדש GeForce 6200TC תוכל לפתור את כל הבעיות הללו ולישון עם ראש שקט. אישה: נמצא כאן לידי הכרטיס עצמו, תראו איזה יופי! תראו איזה נוצץ! אבל לא רק זה!, הכרטיס הגראפי הזה הוא שיא הטכנולוגיה! איש: כן, כן. הכרטיס מיוצר מבית ג'יפורס הטוב והמוכר עוד מלפני בזכות הכרטיס המהפכני הקודם, ה …

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. מישהו היה? ספרו חוויות.. מבחינתי היה לא רע בכלל, רק שהיו מלא ילדים קטנים ומעצבנים ומבחר האוכל והשתיה לא היה יותר מדי גדול... אבל בגדול - כן ירבו אירועים שכאלו! וכל הכבוד לחברת קוקה קולה שאירגנה את האירוע (למרות שאני די בטוח שיש להם רווח די נאה מכל העניין)...

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by avivlyaviv,

אני ועוד 3 חברים הולכים כנראה מחר לחלק פליירים.(פעם ראשונה) האם יעשו לנו בעיות שאנחנו באים בקוצה(4)? כאילו בגלל שנסתובב כולנו באותו מקום? כדאי להיכנס כשתי זגות? ומה השכר מינמום לשעה?

• 25 תגובות
    • 5.3k צפיות
  14. Started by IG,

כמה יעלה לי משלוח (וכמה זמן יקח לו להגיע) מארה"ב (קליפורניה) לארץ? תודה לעוזרים.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. טוב, אז שאלה קצת מוזרה אני יודע.. אז ככה, לפעמים, כשאני רוצה גילוח חלק וקרוב יותר אני מתגלח בכיוון ההפוך לצמיחת השיערות(מלמטה למעלה) אבל יום אחרי זה צצים לי פצעים קטנים קטנים כאלה, בעיקר באזור השפם, דבר שלא קורה אם אני מתגלח עם כיוון הצמיחה. אה, ואני משתמש בג'ל גילוח כמובן.. האם זה קורה בגלל שהעור לא רגיל לזה(בכיוון ההפוך) ? האם גילוח יומי בכיוון ההפוך למשך תקופה מסוימת תעזור ? והאם אני יכול להשיג גילוח חלק יותר מהסכין עם מכונה, שנדמה לי שהיא יותר עדינה על העור ? תודה מראש

• 25 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. Started by stone cold,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3535544,00.html תראו שלא תבינו לא נכון לא היה לי אף בעיה אם עלית מחירים כזאת אם חבילת הבסיס היתה שווה משהו אבל איך שחבילות הבסיס היום עלית מחירים זה דבר מאוד מעצבן על מה עלית המחירים ? מביאים תוכניות איכות כמו ROME? -לא מחזירים תכנים שפעם היו בחינם והיום בתשלום ?-לא מבטלים את תשדירי החסות שיש בערוץ 5 לפעמים ? לא אז על מה לעזאזל ?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שמתי לב (ובטח גם כולם פה כמעט שמו לב) שלאחרונה הרבה חברות כמו ASUS,RAZER,לוג'יטיק ועוד ועוד ועוד יוצאים עם הצהרות כמו "המשטח עכבר הזה מיועד במיוחד לFPS ויתן לכם תוצאות טובות יותר" "הכרטיס רשת הזה מהיר יותר וטוב יותר לRTS" וכו' וכו' נניח ונעשה הניסוי הבא: אם ניקח שחקן ברמה בינונית (לדוגמא אותי - מה לעשות לא יצא לי לשחק הרבה זמן כמו שצריך באופן מקצועי), לעומת מישהו שהוא שחקן מעולה (כמעט כמו הרמה של אלו בתחרויות , קצת פחות), ונשים את השחקן הבינוני על חומרה סופר מקצועית מכף רגל ועד ראש (לא יודע תבנו מחשב חלומות מתחילתו ועד סופו בתקציב של 50 אלף גם), ולעומת זאת את השחקן המקצועי והטוב נשים על חומרה בינונית פלוס (נניח עכבר לייזר או אופטי איכותי אבל לא הכי מדהים, מסך נחמד, וציוד…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. מישהו התנסה פעם בקנייה מהאתר? דגש על מכירות פומביות, משמע "מכרזים" האם הגשתם הצעה נמוכה וזכיתם וקיבלתם את המוצר בסוף? איך הפרוצדורה? היו בעיות/טענות/מענות? שווה לעשות איתם עסקים? או שהכל עבודה בעיניים ?

19. Started by [NOS],

שלום כולם ובוקר טוב, רציתי לדעת אם אפשר לחבר את הסט הזה לרכב http://www.shoptech.co.il/39698/PROTECH-500A---BEHRINGER-2222FX כמו באתר, מיקסר משולב עם מגבר ושני רמקולים 500 וואט ... זתומרת מה אני צריך כדי לחבר את זה לרכב (אם זה אפשרי בכלל) ... אני יודע שיש שנאים שמאפשרים חיבור מקרר ודברים כאלו למצבר... תודה, דור

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by שמואלל,

שלום, קוראים לי דוד (שם בדוי). מה שאני הולך לספר הוא דבר שאני נושא אותו מגיל קטן, ואף אחד לא יודע חוץ ממשחפתי. מה שאני הולך לספר הוא אמיתי וקורה כל יום, אז בבקשה ממכם תגובות רציניות ואמיתיות, כי גם ככה קשה לי לספר את זה למרות שזה דרך המחשב. אז ככה כפי שכבר הבנתם אני ילד מוכה בן 17, אבא שלי הוא אדם נורא קשה ואכזרי, שדואג אך ורק לאינטרסים הפרטיים שלו, ותוך כדי שהוא דואג לאינטרים שלו הוא רומס אנשים. אבא שלי נורא אוהב אותי ואני יודע את זה, אבל בכל זאת הוא מכה אותי ואני לא יכול להגיב לו מפני שהוא יותר חזק ממני פיזית וגם מפני שהוא משתמש בחפצים, זה לא נגמר בזה שהוא מכה אותי הוא גם מקלל מעליב מעליב ליד אנשים וצועק אלי. אבא שלי רואה דבר דברים שאני עושה ושהם לא לרוחו הם ישר משתול…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. יש לנו רכז שכבה כזה מטומטם. והוא כל הזמן נטפל אלי. למשל אם יש לכיתה שלי שיעור חופשי הוא רוצה שנישב בחוץ לא משנה גשם שמש או כל דבר אחר. אני רק דורך בשכבה הוא מתקשר לאבא שלי... לא קשור שזה שאבא שלי כבר נמאס לו מתחיל לקלל אותו בטלפון , רק חבל עליו אם הוא מזמין את אבא שלי על השטויות האלה לבית ספר אבא שלי מחלע אותו. למשל היום לא היה אף אחד בקומה השניה של השכבה (לכל שכבה יש ביניין וכולו חלונות ממילא) אז לחצתי על הכפור של הכיבוי אור...בכל מקרה זה לא הפריע וכמעט לא שמים לב לשינוי בתאורה משום שיש מלא אור רוב השכבה חלונות... אני ממשיך לרדת במדרגות כזה הוא קורא לי אומר לי אתה נשאר ליד זה כל היום דואג שאף אחד לא יגע אז אמרתי לו שאין מצב שאני נשאר ליד זה על זה שכיביתי את האור והלכ…

• 25 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. הציעו לי ללמוד את זה בספיר ואמרו לי שזה מקצוע טוב מאוד ובעל ביקוש גדול השאלה שלי אם זה נכון? 6 חודשיי לימוד ג' ו שישי 4 שעות כל שיעור סכום 5500 ללכת על זה? מישהו ניסה את זה?

23. שלום אני מחפש עבודה בנרות אני לא אחד שמתפנק יותר מדי ככה שאין לי בעיה לעבוד בעבודות שנחשבות "קריעת תחת" (ארומה, תדלוק וכו') בכל מקרה, חפשתי בהמון חנויות בכל מני מקומות והשארתי פרטים (טלפון, גיל, שם וכו') ואף אחד לא חזר אליי אז חשבתי שאולי כאן יוכלו לעזור לי למצוא עבודה מהסוג שמתאים לגיל שלי (17-18), כי זה בערך הממוצע גילאים כאן אני מתכוון לעבודות כמו מלצרות, עבודה בגניי אירועים, מכירת בגדים, עבודה בקניון, במכולת.. אתם יודעים, כל העבודות של "לפני גיוס" אולי יש איזה אתר אינטרנט שאפשר למצוא דרכו עבודות וכו'? אני גר בירושלים אם מישהו כאן יודע על איזה מקום עבודה פנוי באזור אני אשמח אם תגידו תודה רבה

• 25 תגובות
    • 7.4k צפיות
  24. שלום, קרה לי מקרה שאני רוצה לשתף בו את כולם כדי שאתם לא "תאוכלו אותה" כמוני, פשוט רמאות! אם מישהו מכיר אתר שעוסק בזה אני ישמח שתפנו אותי. הנה מה שקרה בקצרה: רכשתי בחנות "זול יותר" הנמצאת בת"א רחוב יהודה הלוי 47 פינת אלנבי117,מכונת גילוח של פיליפס המכונה לא נראתה חדשה אבל המוכר התעקש שזה שום דבר ואם ארצה להחליף אין שום בעיה. בנוסף לא הייתה לו בכלל תעודת אחריות מצורפת, אז (רק לאחר שהסבתי את צומת ליבו כמובן) הוא לקח ממכונה אחרת ושם אצלי. בסוף כשהגענו לקופה הוא רצה יותר מהמחיר שהיה על המכשיר ובאתר שלו, לאחר ויכוח די סוער הוא הסכים למכור לי את המכונה במחיר של האינטרנט (באמת תודה),אבל לא נתן לי קבלה ואמר לי שלא מקבלים קבלה על מזומן! (שיקר לי!) שוב פעם ויכוח,ונתן לי לאחר דיונים …

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Dark_Phantom,

נסעתי לעבודה למשמרת הלילה בנטוויז'ן. כשהתקרבתי עם המונית לצומת מקסים בחיפה היה לפנינו ג'יפ שראיתי משהו עף ממנו. לא ייחסתי לזה חשיבות באותו רגע. כשהתקרבתי לחפץ שהיה על הכביש הזדעזעתי. אדם גוסס שכב לפניי. יצאתי מהמונית והזעקנו אמבולנס מהג'יפ נשמעו צרחות אדירות של בחורה ועוד גבר יצא מהג'יפ והסתכל כל האדם שמוטל הכביש. מצבו היה אנוש. פרפורי גסיסה. כשראיתי שאין עוד משהו שנותר לעשות נכנסתי למונית והמשכתי לעבודה. אדם נהרג, 2 משפחות נהרסו- שלו ושל הנהגת שהרגה. היות והייתי שם אני יכול להגיד לכם שאשמה כנראה שלו- הוא קפץ לאמצע הנתיב לא במעבר חצייה ומי שגר בחיפה יודע כמה מהר נוסעים שם. אבל בכביש אין צודק ולא צודק. יש אנשים חיים ויש מתים. זה השורה התחתונה.לראות את המוות מול העינ…

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים