עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. למי שלא מכיר, מדובר בשירות שמאפשר גישה לחשבונות בפרימיום בכמה עשרות אתרי שיתוף קבצים בקנייה של מנוי אחד. מישהו ניסה ויכול להמליץ?

• 37 תגובות
    • 5.8k צפיות
  2. Started by wooper,

הי כל הזמן מתקשרים אליי לסלולרי כי חושבים שהוא של משהו אחר מהמשפחה כל פעם אני נותן את המספר של משהו אחר מהמשפחה אני לא יודע למה חושבים שהמספר הוא של מישהו אחר איך אני משנה שהמספר יופיע על שמי?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  3. שלום זאת אישתו של ברוס לי למישהו יש המלצה על מכשיר שיעשה את העבודה טוב ? יש לי מכשיר ישן והוא כבר לא מוריד טוב תודה מראש ברוס לילי

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. היו לי פעם במועדפים כמה אתרים ישראלים שדיווחו יומית על כל תאונת דרכים, תאונת עבודה, מכות, דקירות וכל פיפס קטן בסגנון, דברים שהרבה מהם בכלל לא הופיעו באתרים כמו ynet וכו', כנראה מחוסר עניין ורייטינג. מישהו מכיר אתרים כאלה? לא מצליח לעשות חיפוש נכון בגוגל, מגיע רק לשטויות...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מחפש מאמרים עליו, וכדי לעשות זאת אני צריך את השם שלו. אני לא לגמר זוכר אבל הוא מאוד מפורסם בעצותיו הרפואיות למרות שלא למד רפואה באופן רשמי מעולם

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. שאשכרה תחזיק כל הלילה... אני לא מחפש את המנורות המטופשות האלה שהם גם סוללה מסריחה וגם לד מעפן שלא נותן אור כמעט... אני רוצה לבנות מערכת סולרית שלמה. עברתי על Dealextreme וראיתי כל מיני אופציות.. המטרה היא לקנות פאנל סולארי , סוללה\מצבר ומנורות לד.. ושיפעל כמובן רק בחושך.. הקטע הוא שאני לא כל כך מבין אם זה אפשרי להטעין סוללות ישירות ע"י הפאנל... נגיד הפאנל הזה: http://www.dealextreme.com/p/solor-power-panel-auto-car-battery-charger-71635 והסוללה הזאת: http://www.dealextreme.com/p/12v-9800mah-rechargeable-portable-emergency-power-li-ion-battery-90998 יהיה אפשרי להטעין את הסוללה הזאת עם הפאנל הזה? אם כן אז איך - צריך איזה וסת או משהו? הפאנל הזה אמור להטעין מצבר באוטו - אולי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Far_Away,

ולמי שכן מכיר- יש לזה איזה הסבר הגיוני (למה בהתחלה לא כולם רואים את זה)? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. ראו בסירטון :

• 12 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by yogev_23,

אני מסיק את זה כי התקנתי את הראש (צבע שחור, מלא לחלוטין, מקורי) והמדפסת לא מדפיסה שחור. א. יש תופעה כזו, דיו מתייבש? ב. יש דרך כלשהיא 'לחמם' אותו חזרה?

• 18 תגובות
    • 24k צפיות
  10. Started by gkman,

היי. אני נמצא כרגע על הטלפון עם הצבא כבר שעה. ובזמן שאני יושב וממתין לנציג אני תוהה לעצמי אם עולה לי כסף כל זמן ההמתנה הזה. מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by kilom,

הדיסק נקנה לפני יומיים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  12. אהלן לאחרונה כמעט כל אתרי ההעלאות מגבילים בתצורה משמעותית את מהירות ההורדה מהם אם אתה לא אחד ממשתמשי הפרימיום. יש לי כבר פרימיום ב-fileflyer ומיכוון שהפופלריות שלו ירדה עשיתי לאחרונה גם ב-megaupload. עכשיו פתאום צף לו wupload או oron שגם מהם אני רוצה להוריד מספר קבצים - ולמשתמש חינמי זה מוריד ממש לאט. זה כבר נהיה מטרד, אפילו אם יש לך פרימיום לאתר \ שניים זה לא הסוף. מעניין אותי מה עושים אנשים אחרים פה שאני מתאר לעצמי מורידים הרבה יותר ממני.

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by Oztriker,

בזמן האחרון שמתי לב לתופעה מטרידה... כמות הפרסומות שיש בכל עמוד באינטרנט פשוט מוגזמת ומציקה שלא לדבר על זה שהן אוכלות זיכרון! אבל בעיקר גוזלות זמן יקר. ניסיתי להשתמש בחוסמי פרסומות למיניהם, אבל זה לא באמת יעיל ובדרך כלל צריך לסגור אתן אחת אחת ידנית... לפעמים הדפדפן פשוט קורס(יש לי פיירפוקס, כנראה שהגיע הזמן להחליף אותו, יש המלצות?) אני כבר מעדיף לשלם סכום סימלי בחודש לאתרים שאליהם אני בעיקר נכנס(שזה 4-5) ולא לראות את כל זה.... הם פשוט מגזימים!

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by Krazy-Hawk,

שלום, אני מחפש חומר הדברה בשביל להרחיק חתולים וכלבים מלחרבן לי בחצר נשבר לי כבר מהמתנות שהם משאירים שם. עכשיו השאלות שלי הם כאלה. 1. אני יודע שיש חומר כזה, אני רק לא סגור על השם. השאלה עד כמו הוא אפקטיבי, מישהו פה ניסה פעם יצא לו לשמוע על זה ? 2. זה לא מסריח מדי או מזיק לבני אדם ? כי השימוש יהיה בחצר איפה שיש אנשים, ילדים קטנים וכו... 3. כמה זמן זה מחזיק וכל כמה זמן צריך לפזר שוב את החומר ? בתודה ,

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by J S Bach,

שלום, ברצוני לקנות שולחן מחשב חדש כאשר המגבלות/דרישות הן: -מידות שלא עולות על 120 ס"מ רוחב * 50/60 ס"מ עומק (עדיפות ל-50). -עדיף שהמחיר יהיה מתחת ל-1000 ש"ח. -שיהיה עמיד ויציב. -שיכיל לפחות 4 מגירות (או שלוש כאשר אחת מהן גדולה/גבוהה במיוחד) -שיכלול משטח נשלף לעכבר ולמקלדת (או לא נשלף, העיקר שיהיה נמוך יחסית ונוח לשימוש). -*-שיראה טוב. (עדיפות לעץ בגוון של אורן מיושן/אלון/חום בינוני-כהה) -מומלץ מאוד שיכלול עמדה למחשב עצמו. -שהמיקום משטח המקלדת יהיה בצד שמאל או באמצע, רק לא בצד ימין. בתודה מראש.

16. Started by Moty_p,

שלום... מאיפה אני יכול לקנות מדבקות של אוזניות בצבע ירוק ומיקרופון בצבע אדום? כמו בתמונה הבאה: תודה לעוזרים...

17. רלוונטי עבור אלו שכבר יש להם ממיר כלשהו של YES והחליטו לשדרג אותו ל MaxHD. אני משדרג את אחד הממירים הנוכחיים ל MaxHD והנציגה המבולבלת והמבוהלת משו זיבלה לי שהשקע הנוכחי בקיר לא מתאים לממיר הזה וש*קבלן* צריך להגיע במיוחד ולהחליף אותו באחד שכן מתאים, ועל זה למעשה נגבה הסכום המדובר. חוץ מזה כמובן יש את התשלום על הממיר עצמו. מנבירה קלילה ב Layout של הממיר, שמן הסתם מקבל את אותו כבל קואקס 75Ω קלאסי שכל ממיר שקדם לו ב YES ונמצא אצלי עוד מתקופת "תבל" מקבל, אני פשוט לא מבין על מה ולמה? על זה שהטכנאי צריך לשבת עוד 2 דקות, להכנס לתפריט ולסנכרן אותו מול הראוטר בשביל לאפשר את ה VOD? אני יכול לעשות את זה, תודה. ה"התקנה" תתבצע רק עוד שבועיים. אז, האם מדובר בשיטת מצליח חדשה של יס או שזה…

18. שלום חברים. פתחתי את הנושא הזה כי מדי פעם נפתחים פה נושאים הקשורים לרכיבה על אופניים וחשתי צורך לעשות סדר(כמו שעשיתי עם אסטרונומיה). אתם מוזמנים לרושם כאן נושאים שמעניינים אתכם ואני אשמח לפתח אותם בסופ"ש. רקע: אני בן 27, שוטר מתנדב וראש צוות ביחידת האופניים של משטרת גבעתיים. אתם מוזמנים לקרוא על מה עושה היחידה ולהתנדב אלינו: https://www.facebook.com/Gbikeunit כושר כדי לשמור על כושר, אני רוכב כל סופ"ש 30 ק"מ בשבילי האופניים של תל-אביב והסביבה ופעיל ברכיבות שטח בשטחים כגון מענית, חרובית, בארי ועוד... ציוד: האופניים שלי הם אופני מותג TREK Fuel EX 9 דגם שנת 2010. http://www.trekbikes.com/us/en/bikes/2010/archive/fuelex9 כתבה מסכמת על כל השאלות שיש ויהיו לכם בנושא האופניים תמ…

• 63 תגובות
    • 11.6k צפיות
  19. סיפוור הזוי (לא שלי) מפורום אקט-מוזיקלי. חשבתי לשתף, אז הנה. (יש לינק ישיר.. אך חייבים להירשם כדי לקוראו)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by NadavAfuta,

היי, אז אני מתגייס עוד כמעט חודשיים ורציתי לבקש המלצות מהגברים פה למכונת גילוח. נראה לי מאוד לא נוח להשתמש בסכין גילוח בצבא. הרצתי חיפוש בפורום אבל לא ראיתי יותר מידי מכונות. השאלה אם זה אפשרי בכלל למצוא מכונת גילוח שעושה גילוח קרוב וטוב?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by talevi83,

אהלן חברים, כשהייתי בהודו שמעתי איזה שיר הודי שמשמיעה איזה בובה של גנש עם כל מיני לדים צבעוניים שמקשטים אותה, שבוע שעבר שמעתי את זה שוב בכניסה למסעדה "24 רופי" בת"א. ושוב, אותה בובה של גנש... מישהו יכול לעזור לי עם השם של השיר הזה? מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותו? חיפשתי ב youtube מנטרות של גנש אבל שום דבר ממה ששמעתי לא היה מה שאני מחפש. תודה לכל מי שיוכל לעזור...

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  22. שלום, הידע שלי בתחום שואף לאפס. אין לי אפילו מושג מה הרכיב הדרוש לחיבור אלחוטי לראוטר. בכל אופן, ברשותי ראוטר ואני רוצה להזיז את המחשב לחדר אחר, ככה שיש צורך בכרטיס/אנטנה לחיבור אל-חוטי. השאלות הן: 1. האם חיבור אל-חוטי יכול להשתוות בביצועיו לחיבור חוטי/ישיר לראוטר? 2. מה הרכיב הכי זול בעל הביצועים הטובים ביותר למחירו שניתן לקנות? העיקר שתהיה פגיעה מינימלית בביצועים. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  23. בלי להכנס לבעד / נגד, בסיומו של יום, אחרי עסקת שליט ועם שחרורם של אלף פעילי טרור / רוצחים למיניהם, וכמובן ההבהרה שלחטופים שלנו יש ערך גבוה כקלף מיקוח, מדינתנו היא לבטח לא מקום בטוח יותר. מאחר ולא נדיר שאני יוצא לטייל ו/או לסייר במקומות מבודדים, החלטתי להוציא רשיון אזרחי לנשיאת נשק, אלא שמאז השירות הצבאי שתם לו לפני מעל ל4 שנים, לא נגעתי בנשק, וגם אז זה היה M16 בלבד, כך שאני לא מתמצא באקדחים למיניהם. הייתי שמח, אם מישהו באמת מבין בזה משהו, ייתן המלצה על דגם/ים של אקדח/ים וגם ידע לתת את סדר גודל העלויות שלהם.

• 30 תגובות
    • 5.8k צפיות
  24. Started by עוד אחד,

טוב, כבר די הרבה זמן שכשאני כותב תגובות ולוחץ אנטר בפורום - יוצא לי מרווח שורה כפולה בהצגה למרות שכשאני כותב הכל רגיל. מישהו יכול להסביר לי מה אני עושה לא בסדר ?

25. Started by card,

כשמתקשרים לטלפון שלהם, עונה מענה קולי של בזק, ואומר שהקו איננו מחובר.. קצת קשה לי לעכל, שזה אומר שהחנות נסגרה ממש אהבתי לקנות שם דברים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים