עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. למסיבה מושקעת מאוד דרושה תחפושת של חרדי-היכן ניתן להשיגה במרכז? שימו לב,מדובר בתחפושת המיועדת למסיבה של מבוגרים.... ועל כן היא צריכה להיות מאוד מושקעת מכל הבחינות. חשבתי אולי בכיוון של חברות שמספקות תילבושות להצגות תיאטרון וכיוצא באלו. אבל אני לא מבין בזה כלום. רעיונות יתקבלו בברכה.... אגב,תמיד אפשר לקפוץ לבני-ברק ולרכוש את מה שצריך... אלא מה,זה יוצא סיפור יקר למדיי ולכן אני חושב יותר בכיוון של שכירת תחפושת מאשר רכישה.........,שהרי אין לי שום כוונה לחזור בתשובה

2. הסולו בסוף מטורף אין מילים והעוגיה של פורטנוי: "We promise to come back"

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Ewingum,

...

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by IG,

בינתיים הספקתי לראות רק את "חסין מוות", ואני חייב לציין שטרנטינו התעלה על עצמו שוב. ברבע שעה של מסרט יש יותר קללות מבכל הסרט של סאות'פארק אגב, רבע שעה של הסרט הזה גם מצחיקה יותר מכל הסרט של סאות'פארק... וכמובן, איך אפשר לשכוח את השריף ו"בן מספר אחד" האגדיים שמופיעים גם כאן. מומלץ

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  5. יש לנו רכז שכבה כזה מטומטם. והוא כל הזמן נטפל אלי. למשל אם יש לכיתה שלי שיעור חופשי הוא רוצה שנישב בחוץ לא משנה גשם שמש או כל דבר אחר. אני רק דורך בשכבה הוא מתקשר לאבא שלי... לא קשור שזה שאבא שלי כבר נמאס לו מתחיל לקלל אותו בטלפון , רק חבל עליו אם הוא מזמין את אבא שלי על השטויות האלה לבית ספר אבא שלי מחלע אותו. למשל היום לא היה אף אחד בקומה השניה של השכבה (לכל שכבה יש ביניין וכולו חלונות ממילא) אז לחצתי על הכפור של הכיבוי אור...בכל מקרה זה לא הפריע וכמעט לא שמים לב לשינוי בתאורה משום שיש מלא אור רוב השכבה חלונות... אני ממשיך לרדת במדרגות כזה הוא קורא לי אומר לי אתה נשאר ליד זה כל היום דואג שאף אחד לא יגע אז אמרתי לו שאין מצב שאני נשאר ליד זה על זה שכיביתי את האור והלכ…

• 25 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. השאלה בכותרת לא עבדתי כמה חודשים אחרי הצבא ובין עבודה לעבודה...זה אומר שאני צריך לשלם ביטוח לאומי בכל זאת לא? איך אני יודע? עד עכשיו לא שלחו לי שום דבר, או שהם מחכים שזה יתנפח ואז ישלחו?

• 25 תגובות
    • 21.2k צפיות
  7. שיבת המלך! (שר הטבעות 3) . עזבו את זה שזה הסרט הכי טוב גם מבחינה וויזואלית ובכלל הסרט הכי טוב שאי פעם יצא. אתמול ישבתי וראיתי את הסרט כמו שצריך בבית ואני אומר לכם, בקולנוע פשוט אי אפשר להעריך אותו כמו שצריך! ואני שילמתי 45 שקל לסינימקס (עם הSDDS וכל הזבל הזה!)!!,אני לא רואה יותר סרטים בקולנוע. אתם חיבים לקחת הבית\לחבר\אולם תצוגה של B&O ( ;D או כל חברה שמוכרת רמקולים ב 90 אלף שקל) ולשמוע אותו כמו שצריך. זה פשוט דבר אחר. ללא ספק האיכות הכי גבוה של סאונד ששמעתי בסרט אי פעם, וראיתי כל סרט טוב שיצא בזמן האחרון בבית עם אותם התנאים בדיוק. אני לא יודע מה עושה את הסאונד כל כך טוב, אולי זו באמת איכות טובה של הקלטה אולי זה רק השקעה ממש גדולה בפרטים ובמנגינות והקולות והכל …

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. זאת שיחה אמיתית שהוקלטה בשיחה בין מפקד ספינה אמריקני ל... תגלו לבד

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Ewingum,

אז תכתבו לי מהר הצעות למסר לאומה שיכתב לידי בספר מחזור, ותחביבי קיטבג מצחיקים

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. http://www.3dgameman.com/vr/3gm_special/500th_video_review/video_review_03.html תהנו

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  11. קחו לדוגמא את הבחינה הבאה: http://www.codeguru.co.il/oldtest/test2003_a.asp מעני כמה תקבלו..פרסמו את התוצאות (:

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  12. יפה או לא זה מהמישחק של אינטר נגד מילאן זמן החזזים הכל כך יפים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום המייל שלי הפך ללא שמיש משום מה (gmail). הססמה לא עובדת בכניסה למשתמש (שאני זוכר אותה בעל - פה מעל לשנתיים) הססמה נכונה משו בחשבון נדפק אצלם אני חושב. מיכוון שגם הface book לא רוצה להתחבר. (אני רשום במייל הזה שם) מיכוון שגוגל היא חברה ענקית אני משאר שיש איזה שהוא מוקד ארצי שלהם חיפשתי בגוגל את גוגל, טוב לא מצאתי כל כך. איך אני יוצר קשר עם גוגל ישראל ? תודה.

• 25 תגובות
    • 6k צפיות
  14. http://www.seretkolyom.com/?ftxt=%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%9E%D7%99 מישו יודע מאיזה סרט זה לקוח? או שזה זה סתם סירטון שמישו הכין...? עריכה:זה מתוך הסרט "פגיעה קטלנית"

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by lol_minbet,

חלק מהחברים שלי מגלחים בית השחי רציתי לדעת אם זה מקובל? :s05:

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. נמאס לי ליהיות כזה עגלה אז החלטתי שאני מתחיל לרוץ לי בפאנן בתוך המושב. אז הבנתי כבר שאסור לאכול ממש ליפני כי אז אני אקיא, או קיי, אבל אז הבנתי שצריך לפני הריצה לאכול חלבונים ואחריה לאכול פחמימות או איזה שטות כזאתי, זה משנה בכלל ? ואם אתם יכולים תנו דוגמאות שאפשר להשיג, איזה אחד אמר לי : "תאכל שומן דגים" וטען שזה בריא :s05: ושלא ייפלו עליי שהייתי צריך ליפתוח את זה באיה פורום רפואה, אין לי כוח להכין משתמש וכל זה, פשוט אני רוצה לקבל תשובה פשוטה וזהו.. תודע.

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חברה תמליצו לי על טרנסים,לא טרנסים דפוקים בלי בסים וזה! אני רוצה טרנסים כבדים עם הרבה בס! כאלה ששמים במסיבות! [עדיף שתביאו אלבומים]

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by anatoli,

אהלן חברים, מאז שהתגייסתי אין יל הרבה מדיי זמן פנוי, אבל כשאני בבית אני אוהב להתפנק באיזה סרט או שניים. בין הסרטים שיצא לי לראות הסופ"ש הזה היה הסרט Epic Movie. בקצרה, פארודיה על סרטים אחרים בסגנון מת לצעוק. איך הסרט? מעולה! אולי אין לו את המקוריות שהייתה למת לצעוק הראשון כשהוא יצא כי הרעיון כבר לא חדש, אבל ללא כל ספק אחד הסרטים המצחיקים ביותר שראיתי כבר הרבה זמן. ההומור בחלקו הגדול לא חכם במיוחד, אבל בשביל לפרוק קצת לחצים אין כמו זה. פשוט לא להאמין כמה להקות וכמה סרטים מקבלים בראש בסרט הזה! Narnia, Snakes on a plane, The Da Vince Code, Charlie And The Chocolate Factory, Punked, MTV's Kribs, Click, Mission Impossible, Harold and Kumar go to white castle, X-men, Borat, Sta…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by OR007,

כולנו מכירים את ההודעות המציקות מהיוזרים הלא קיימים באייסיקיו, אבל ההודעה הבאה חדשה לי - "היי Or סוף כל סוף הצלחתי למצוא אותך באיי סי קיו אולי תעשה הפסקה לרגע ותתקשר אלי. אני לבד עכשיו בבית וממש משעמם לי והאמת היא שאני חרמנית תתקשר אלי אני מחכה לך במירס שלי *צונזר* " מישהו עוד נתקל בתופעה הזאת ? או שאני היחידה בינתיים ?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. היום יש למסקר הנכבד שלנו יומהולדת 15, אז תפציצו בשמנמנים!!! :birthday: :birthday: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by adamginz,

אני כמובן בעד, כי מאז אני בפורום (כבר 10 חודשים + לא הזדמן לי להגיע לאף מפגש).

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. בנידון? שמעתי שרזים אם הם משמינים אז הם משמינים בבטן ולא ברוחב. האם רק ריצה יכולה להוריד לו את הבטן הזאת? בכל השנים הוא היה אוכל כמה שבא לא ובחיים לא היה משמין. והוא עלה במשקל בסביבות ה8 9 קילו. הוא מטר 74 היה שוקל 60 62 ועכשיו 71 72 . לפי דעתי יותר יפה לו 71 72 קילו אבל את הקטע של הבטן איך עושים אותה שטוחה לגמרי? זה מה שהוא אמר לי לשאול אז חברה תעזרו לו חחחחח כל הקטע הזה מצחיק אותי.

• 25 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. הציעו לי ללמוד את זה בספיר ואמרו לי שזה מקצוע טוב מאוד ובעל ביקוש גדול השאלה שלי אם זה נכון? 6 חודשיי לימוד ג' ו שישי 4 שעות כל שיעור סכום 5500 ללכת על זה? מישהו ניסה את זה?

24. http://frenzy.morpheme.co.uk/frenzy/index.jsp?gameId=0 המשימה:להקליד את ה ABCD.... כמה שיותר מהר, תרשמו את התוצאות שלכם ותוסיפו HW בסוף כדי שנוכל לזהות.

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by Euthanasia,

אחת מכוערת עושה קניות עם שני הילדים שלה, כשבדרך לקופה עוצר אותה גבר זר. "תגידי", הוא שואל, "הם תאומים?". "לא", היא עונה, "למה?". "אני פשוט לא מאמין שזיינו אותך פעמיים". ;D

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.