כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את זה כבר כמה פעמים אבל אף פעם לא הבנתי מה זה בדיוק בן אדם אחד עומד עם חצובה צהובה גבוהה כמו של מצלמה "ומסתכל" לתוכה, ובן אדם שני עומד 10-15 מטר ממנו עם עמוד אדום לבן (כמו של סנטה קלאוס) בגובה של איזה 3 מטר ומסתכל על הראשון. מה הם עושים?
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
האם אפשר לצאת לחול בזמן סדיר ללא אישור? נגיד לטוס לקפריסין ליום אחד ולחזור בזמן שאתה בחופש מהצבא, האם יש איזשהו איסור יציאה מהארץ לחיילים אןו שלא?
-
- 7 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
אני מחפש גזיה לשטח על מה אתם ממליצים אני קונה אותה באיביי?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
בגדול אני הולך להיות במזרח בגבוה כנראה של עג 5000 מטר
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
it is like everyone around him are his bitches
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני כרגע סוגר שבת בצבא והתחילו לצאת לי מהקיר, או יותר נכון מהמשקוף של הדלת, חרקים מעופפים דמויי תולעת עם כנפיים. מצד אחד מבחינה חיצונית זה לא כל כך מסתדר עם התיאור של ויקיפדיה, אבל מצד שני איזה עוד חרקים אוכלי עץ יש חוץ מטרמיטים... בינתיים ריססתי אותם, הזרקתי סולר לחורים וסתמתי עם טסה. מצורפת תמונת תקריב [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו שם לב בלילות האחרונים נהייתה סביב הירח סוג של "הילה" כזאת ? מישהו יודע להסביר את המצב ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע עד כמה זה קשור, אבל בתור אחד ששנים קונה כרטיסי מסך ולוחות של חברת GIGABYTE, אני נכנסתי עכשיו לאתר שלהם וראיתי משהו שלא כל כך אהבתי. מתוך רשימת הארצות, יש שם ארץ שנקראת palestine ב middle east, ראו screenshot זה קצת מעצבן ומתחיל להרתיע אותי אישית מהחברה הזו. מה איתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון ראיתי שהשיניים שלי הצהיבו קצת, ולכן החלטתי להתחיל להשתמש במשחת שיניים מלבינה. אכן תוך כמה ימים כבר התחלתי לראות הבדל והשיניים שלי מתחילות לחזור להיות יפות השאלה היחידה שלי היא זו: אמרו לי שלא טוב ולא בריא לשיניים להשתמש במשחה מלבינה באופן קבוע (משהו כמו שיש בה חומר שמזיק לשן). זה נכון?
-
- 29 תגובות
- 9k צפיות
-
-
אני אוהב לאכול במבה. אני מחסל כל שבוע 2 אריזות במבה גם מתוך שעמום האם במבה נחשב לחטיף בריא יחסית?
-
- 26 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
שאלת איכות סביבה (נראה לי יותר מתאים לכאן מאשר פורום ניידים): האם יש מקום "תקני" לזריקת סוללה ישנה של מחשב נייד? אני מכיר המון מקומות לזריקת סוללות אצבע משומשות, אבל לא יודע כמה סוללה גדולה תתאים שם והאם בכלל כדאי ומותר. אשמח מאוד לדעת, לא רוצה לזרוק במקום לא מתאים...
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לא מצאתי שום פורום שעוסק בזה, אז במקרה הכי גרוע, שמישהו יעביר את זה לפורום הרלוונטי. בכל מקרה, נכנסתי היום בג'ימייל שלי לרשימת 10 מקורות התחברות האחרים ונתקלתי ב2 התחברויות (ברצף) מארה"ב. הנה תמונה (אני זוכרת שכשקראתי בפעם הראשונה את החוקים היה איזה אזכור לגבי איסור העלאת תמונות מאתרי אחסון או משהו כזה, ועכשיו כשחפשתי את החוק הזה, לא מצאתי אותו, אז שוב. אם יש בעיה, אשמח אם תסירו את התמונה ולא תעשו לי בעיות כי באמת חפשתי.. (: ) עכשיו, אם אני לא טועה, זה כותב IMAP כשיש התחברות דרך הג'ימייל נוטיפייר. אז למישהו יש מושג מה זה אומר? פרצו לי לחשבון או שזו יכולה להיות סתם טעות מפגרת? (כמובן שהחלפתי סיסמא והכל... אבל עדיין) תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הי, עד לפני כמה חודשים ב IMDB היה אפשר לראות איזה סרטים יצאו מתי בעמוד הזה. היה איקון של "previous week" שבאמצעותו היה אפשר לחזור אחורה כמה שנים ולראות איזה סרטים יצאו ומתי. עכשו אין את זה, ואני רוצה להתעדכן במה יצא בחודשים האחרונים... יש מקום שמאפשר את זה? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
I lold hard אני מזדהה עם השיר, מה איתכם?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
איך שמים חתימה זה לא נותן בשתי השפות... אני מניח שהיה עדיף שהייתי שולח את הפוסט הזה להנהלה, אבל אני לא מיוחד וגם אני מאמין שיש פה עוד אנשים שלא יודעים איך לשים חתימה, גם אין פורום מיועד לזה. גם לא אהבתי תאיקונים ששמתם ליד כול פורום נותן תחושה של פורום חובבני של מתחילים- תנו למעצב לעצב לכם פיקטוגרמות...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי שלא שם לב, התאריך היום י"ד במרחשוון התשע"ב
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בן 23 אוטוטו ידע נרחב בתחום החומרה ופיתוח אתרים וכו' ניתן לראות תמחשב החדש שלי שיהיה שבוע טוב נשמות .
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו יכול לחוות דעה מניסיון, זה יעזור מאוד מאוד.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אין לי מה להגיד ... אין כוסיות ... ;D
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הזמנתי מוצר מסוים מאתר אינטרנט בחו"ל, הוא יצא למשלוח ב-29/6/11. לצערי, הזמנתי אותו ללא יכולת מעקב על המשלוח ובחיוב אשראי רגיל. (לא PAYPAL) האם הגיוני, שהמשלוח יכול להתעקב במכס למשך תקופה ארוכה? התכתבתי עם השולח באימייל, והוא אמר לי שהוא לא יכול להחזיר לי את הכסף עד שהמוצר לא מגיע אליו בחזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משיטותי ביוטיוב מצאתי את הסרטון הזה: וזה נראה לי באמת הגיוני, חיפשתי עוד מידע על ריצה ללא נעליים וראיתי שיש עוד מלא אנשים שממליצים: http://www.youtube.com/results?search_query=barefoot+running&aq=f גם ראיתי שמוכרים מין נעל ריצה שמותאמת לרגל כמו כפפה Vibram Five Fingers. האם מישהו מכיר או יכול להאיר עוד על הנושא מנסיון שהיה לו בריצה עם הנעליים הנ"ל או בלי נעליים בכלל? לפי המחירים באיביי הם דיי גבוהים כמו בארץ.
-
- 46 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
איפה ניתן למצוא גרסה נוחה לקריאה (pdf,ספר ממשי) עם ההוכחה המלאה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי dvd מקליט ועליו הקלטתי כמה קליפים... עכשיו אני רוצה מתוך ה50 שיש לי שם להעביר למחשב אחד בלבד... איך אני מעביר אותו למחשב ? אני מזכיר הדיסק מוגן לאחר שסגרתי אותו בdvd
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
העיצוב החדש פשוט גרוע, כאילו עצבו אותו לילדים בני 10-13 בלבד. אני בעד חזרה לעיצוב הישן.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-