כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
היה כתוב שזה השבדי ההוא שנוסע על אופניים לעבודה ואחרי זה ביל גייטס,לשתייהם יש בסביבות 50 מיליארד דולר,אבל קראתי באיזה עיתון ברוסית שנסיך ברוניי הוא העשיר ביותר..על כול שנייה הוא מקבל מהנפט 400 דולר :kopfpatsch: לא יודעים בדיוק כמה יש לו.. אז מי הכי עשיר?למי להאמין?לפורבס או לעיתון הרוסי?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני לבנתיים ראיתי רק אחד, הלך לי הצוואר מלהסתכל למעלה אז חזרתי לחדר מישהו הצליח לראות?
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
-
אני חייב להודות שזה הפורום שאני מרגיש בו הכי "בבית"... כן, אני נהנה ומתעניין בחומרה ומחשבים ואוברקלורינג ושאר מיני מזונות, אבל מה שבאמת מרתק אותי זה תרבות (ספרות, מוסיקה וסרטים)... ועכשיו שעברנו את ההקדמה ההומואית(מודה באשמה), למה שלא כל אחד יכתוב את 15 המוסיקאים\להקות\הרכבים\תזמורות האהובים עליו אז בשבילי זה: ברוס ספרינגסטין - פשוט אחד מכותבי השירים המוכשרים בהיסטוריה של הרוק, לצערי לא מוערך כראוי בארצנו מיילס דייויס - נגן הג'אז האהוב עלי. חצוצרן מוכשר בחסד עליון, מרגש, עמוק, מתוחכם, חכם. גובל בשלמות סטיבי ריי ווהן - גיטריסט ענק, אולי המוסיקאי בלוז הכי גדול אי פעם העורבים הסופרים\סופרים עורבים (counting crows) - להקה מעולה. מוכרת בציבור עם הלהיט מר. ג'ונס, אבל יש לה עוד …
-
- 60 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
עכשיו צריך לראות אם נכלל גם מה שלא כתוב במפרט: - דיסקים לתוכנות של הלוח, צורב, כרטיס מסך והצ'ופרים הנלווים למוצרים האלה - אביזרים שלא הותקנו אבל עשויים להיות שימושיים בעתיד (כבלים, מאוורר מקורי אם לא הותקן וכו') - חומר כתוב, manual וכל הניירת שבאה עם מרכיבי המפרט. לטעמי, החנות צריכה לספק את זה מבלי שהקונה יבקש. האם זו הנורמה שכל מה שבא בקופסה של מרכיבי המחשב מועבר ללקוח ונחשב כשלו או שיש חנויות שמתחמקות מכך?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שמשתמע מהכותרת ראיתי אתמול את ההופעה של נמרוד הראל ולפני שאני מתחיל עם השאלות, קודם כל אני אגיד שאני בנאדם מאוד מאוד סקפטי בנוגע לדברים האלה. אני לא מאמין לא לפני שנכנסתי וגם לא עכשיו, אחרי שחלק מהדברים שהוא עשה השאירו אותי די פעור פה. בכל מקרה, עד היום האמנתי שכנראה כל האנשים שהוא גורם להם לעשות דברים מוזרים הם פשוט משת"פים שלו או משהו כזה, אבל הקטע שאתמול הוא לקח לבמה ידידה שלי ועוד חבר, ולשניהם הוא גרם לעשות דברים די מוזרים[מיותר לציין שאני סומך עליהם]. אחרי שהם ירדו מהבמה הם נשבעו לי שמשהו מוזר קרה שם, ושהם לא סתם מדמיינים. עכשיו במשך כל ההופעה הוא חוזר ואומר שאין לו שום כוחות על טבעיים, ושזה הכל בעזרת פסיכולוגיה וקריאת שפת גוף וכל מיני דברים כאלה, אבל …
-
- 36 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
אז רציתי לעבור לבנק לאומי. הלכתי לאתר, ראיתי מבצעים וזה, חשבתי, למה לא? נשאיר פרטים. ויחזרו אלי מחר. מילאתי את כל הפרטים שלי, חיכיתי מעט זמן (5 דקות עד שהדף נטען), ואני רואה: "בחר את מועד השיחה הטלפונית:" אופציה ראשונה: 24 רביעי לאוקטובר 2012 אופציה שניה: 25 חמישי לאוקטובר 2012 אופציה שלישית: 26 שישי לאוקטובר 2012 אני לא יודע אם לצחוק או לבכות...
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזו מכונית לא הייתם רוצים שאבא יקנה לכם?... כלומר, על איזו מכונית אתם חולמים, כלומר על איזו מכונית הייתם רוצים לנהוג ולדעת שעמלתם קשות בשביל להשיג אותה? בקרוב הסקר.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
בס'ד. אני יודע שטחנו את זה ושאלו את זה כמה פעמים,אבל יש כמה דברים מעבר שאני רוצה לשאול גם. אני בכיתה י'ב,ואני כמעט בטוח לא יגמור את השנה עם תעודת בגרות מלאה,יהיה לי ביד סביב ה15 יח'ל. •אני רוצה לדעת אם אלה שאין להם בגרות מלאה פה זה באמת פגע בהם במציאת עבודות אחרי צבא וכו'.. •אני שוקל לעשות עוד פעם י'ב,אבל לעשות את זה בקידום נוער,וזה במקום להשלים אחרי צבא,גם ככה הגיוס שלי יהיה בסביב חודש מרץ שנה הבאה,פשוט אני לא יכול ללמוד עם עוד 15-20 תלמידים סביבי,אני בחיים לא מרוכז,שמה אני יכול לקבוע באיזה שעות אני רוצה ללמוד,ומספיק לי ללמוד 2-3 שעות ביום וזהו. מה אתם אומרים שכדאי לי לעשות?,באמת שאני צריך הכוונה מהחברה היותר מנוסים שפה.
-
- 41 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
אוקיי אז עכשיו חזרתי לצפון הרחוק, הייתי בטוח שמשתמשי הפורום מהמרכז יקדימו אותי אבל הם כנראה עצלנים. בכ"מ, אני לא ארחיב יותר מדי כי אני לא טוב בזה: היה פשוט ענק! גם השירים החדשים וגם קיבלנו הוכחה שאנט יכולה להחזיק יפה מאוד גם את הישנים. זהו, אפשר ללכת לישון בשקט.
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
סוף סוף משתחרר מצה"ל... לצערי רק לחצי שנה (פרופיל 24) אבל זו התחלה טובה אמרו לי להתייצב מחר בבקו"ם עד 9 בבוקר... למישהו יש מושג במקרה אם אני באמת צריך להיות שם ב9 בבוקר או שאני גם ככה אצטרך לחכות כמה שעות? איך אני משלם על דברים שאיבדתי? (דווקא היום איבדתי כומתה, ועוד חסר לי זוג של מכנס+חולצה צבאיים...) עוד משהו מיוחד שכדאי שאני אדע? ... ואיך לעזאזל אני מגיע למקום הזה? אני בן אדם דיי מעופף, ולמרות שהייתי פעמיים במיט"ב בחצי שנה האחרונה, כל מה שאני יודע זה שזה איפהשהו באיזור ת"א, מקום שנקרא "תל השומר"? למישהו יש מושג במקרה איזה קווים אני יכול לתפוס מתחנות הרכבת בת"א לשם? (רק לא מהמרכזית שליד ת"א הגנה... לא סובל את המקום הזה) תודה רבה וברוך שפטרנו...
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
אני פה מאי שם בסוף 2007.. ותמיד תהיתי בבעלות מי האתר? תמיד החשבתי את מילפרוד כבעל האתר אבל יכול להיות שהוא רק מן אחראי ראשי. כי למען האמת לא ראיתי את עמרי מחלק אזהרות או מעיף אנשים (בטח שיותר חביב מכמה אנשי צוות גועליים..) ברור לי שהאתר הזה מכניס הרבה כסף מפרסומות ולפי וויקיפדיה חלק מצוות האתר מקבל משכורת. אז איך זה בכלל הולך? הכתבים הם אלו המקבלים משכורת? האתר הזה (בימוחד פורום כללי ואקטואליה) נהפכו לחלק מחיי ואני רוצה לדעת יותר על המקום בו אני מבלה כה הרבה זמן
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני יודע שיש כרגע ת'רד נוסף על סקאיפיסי אבל הוא לא רלוונטי כל כך. סרקתי את זאפ ועוד כמה מקומות על ביקורות בנוגע לסקאיפיסי, ולפי איך שזה נראה יש 50%-50% כלפי אמינות השירות שרוב המקרים הטובים מתייחסים למקרים בהם הוזמן מוצר, סופק ועבד בלי בעיה. רוב הביקורות הרעות התייחסו למקרים בהם היה צריך לנצל את האחריות. אני מתכנן בעתיד לקנות מסקאי, אבל די מבולבל מעצם השוויון הזה בביקורות מחשש שעל איזה צד אפול ואם יש לי מה לדאוג במצב שאני מרכיב את אחד המוצרים ולהפתעתי מגלה שהוא תקול. ביקורות\נסיונות אישיים עם החנות? (וכן, אני מודע למקרה של Bag2000, ובנוגע למקרה של הת'רד השני- זוהי לא אשמת החנות...)
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום. אני משוחרר כבר שלושה חודשים, והגיע הזמן להתחיל להתעניין בפסיכומטרי, יש לי וואוצ'ר מהצבא (צהוב כזה) שאם אני לא טועה אני משלם רק 1500ש''ח מסך הקורס אבל לא כולם עובדים איתו. אתמול התקשרו אלי מ-HIGH Q והסבירו לי קצת על הקורס, וזה נשמע די טוב אבל הם לא מכבדים וואוצ'רים והקורס עולה אצלהם כמעט 9 אלף שקל אבל אם אני נרשם למועד אפריל אז יש לי מין מלגה כזאת לחיילים משוחררים וכמעט 50% הנחה אז יוצא כמעט 5-אלף שקל לקורס. שווה? איפה אתם עשיתם את הפסיכומטרי שלכם כמה עלה והאם הייתם מרוצים? תודה
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כרגיל משעמם ואין מה לעשות..אז סתם משחק the witcher ושותה אקסלים כמו מטורף יש לי הרגשה כאילו שאני מסוגל כל היום D: נ.ב
-
- 29 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לאחרונה התגלה באג חדש. אם אתם רושמים na_Áay±maÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇá±Çá§±Çár×ÁÇ á+NÇ áLáÇá בpersonal msg (הודעת אישית,הכתב האפור ליד הניק אחרי המקף) בMSN live (עד כמה שאני יודע,זה לא פוגע בגירסא 7 ו 7.5) , אתם לא יכולים להיכנס לאותו מייל מהמחשב הנוכחי. יש דרך לתקן את זה,אם נפגעתם: היכנסו ל: C:\Documents and Settings\USER_NAME_HERE\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts ומחקו את התיקיה של המייל הפגוע. שום מידע (כמו הניק שלכם\אנשים ברשימה) לא ימחק,והבאג יתוקן. אתם מוזמנים להפיץ לחברים שלכם\לפורומים אחרים,רק תיתנו לי קרדיט אם אתם מעתיקים את הניסוח המדויק
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
On March 16, Menu Foods, Inc. recalled dog and cat foods produced at two of its facilities between Dec. 3, 2006, and March 6, 2007, and sold under a number of different brand names. Several other companies also have voluntarily withdrawn products from the market. http://www.fda.gov/oc/opacom/hottopics/petfood.html
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כניסה לאתר ynet מקפיצה כמעט מיד חלון אזהרה עם הטקסט: האתר שנמצא בכתובת www.ynet.co.il מכיל אלמנטים מהאתר iandm.1host.co.il שכפי הנראה מארח תוכנה זדונית – תוכנה שעלולה לגרום נזק למחשב או לפעול בו ללא הסכמתך. די בביקור באתר שמכיל תוכנה זדונית כדי שהמחשב שלך יידבק בה. למישהו יש רעיון מה קורה פה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתחיל מזה שאם אתה זוכרים שקניתי את המסך VIEWSONIC VX922 אחרי שבוע היו שני פיקסלים שרופים ו KSP לא רצו להחליף לי את המסך. יש אחריות של חודש אם נמצא פיקסל אחד שרוף לפי התקנון של VIEWSONIC באתר. עכשיו בשנית קניתי צורב PIONEER 122D ואחרי 4 צריבות הוא הפסיק לצרוב, ניסיתי 2 חברות דיסקים יותר מ 18 דיסקים הלכו לי על כל ניסיו,ן כי רציתי להיות בטוח לחלוטין שהצורב הוא דפוק, שאחרי כל ניסיון לבדוק אם זה הכבל או הגדרות ביוס, אוורקלוק או ביוס מחודש או בטא. אז למען ביטחון האמת יש לי את הצורב BENQ DW 1640, יותר משנה כמעט שנקנה מחנות שאני לא אציין, כי זה לא חשוב אבל חנות מחשבים ידועה מאוד שקניתי עוד חלקים בהזמנה כגון לוח אם וספק כח, והחלקים עובדים יותר מ 7 חודשים בלי בעייה אחת כפי שאתם רו…
-
- 19 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
האתר בפרט http://help-israel-win.org/ מצוין באתר YNET כאתר זדוני לינק לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3650277,00.html
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב. ברצוני להזהיר אתכם מתקריה (פנצ'ריה) באשקלון "על גלגלים". הם ממוקמים באזור התעשייה צפוני מתחת לשלט ענק של "TIRE CLUB" (למרות שהם כמובן לא שייכים לרשת, הונאה בפני עצמה) תחילה ניסו למכור לי צמיגים מ-2012 (!), [בסוף התעקשתי וקיבלתי שבוע 31 שנת 13, גם לא משהו] בהמשך, בשנייה שהורדתי עיניים מהרכב הם פתחו את הבורג במכרז הצמיג (נאבה), תוך כדי מצג שווא שיש לי בעיה מכנית ברכב. כרגע גם גליתי שאחד הצמיגים לא ישב טוב על הג'אנט וכל האוויר ירד ממנו. מזל שזה קרה בזמן עמידה ולא בנסיעה. בקיצור חובבנים. ממליץ להתרחק. [אני יודע, היו מיליון דברים שסימנו לי להתרחק, אבל הם היחידים באזור שמחזיקים FALKEN]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכל משתמשי Yahoo Mail היה ותקבלו דוא"ל שהשולח הוא Yahoo Mail Security או משהו כזה והתוכן הוא your account will be disabled for improper use , if you still wish to use it in the next three days please resign your account information דעו שזהו וירוס w.beagle32! אין לפתוח את קובץ ה zip המצורף שלכאורה מכיל הסברים למה סגרו לכם את החשבון (בדרך כלל מצורפת סיסמה לאותו קובץ ZIP)
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-