עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מחפש מורה נהיגה בירושלים על ידני במחיר בין 80-90 ש"ח ל-40 דקות. מורה דובר עברית כשפת אם. עדיף שיהיה ממולץ גם כמובן. תודה מראש.

• 85 תגובות
    • 13.3k צפיות
  2. Started by ronbadu,

שלום רב ,שמי רון ואני משתמש חדש יחסית באתר ובפורום . רציתי לדווח על בעיה שיש לי ואמנם זה לא המקום ,אבל אני עדיין לא מורשה לשלוח הודעה פרטית . הבנתי שרק לאחר 20 הודעות בפורום בערך ,אני אוכל לשלוח הודעות פרטיות ,אבל משום מה ,אף הודעה שרשמתי בפורומים לא הוחשבה לי במונה ... יש לי גם עוד בעיה שאני לא יכול לראות פרופילים של משתמשים אני אתן פרינט-סקרין בהמשך . מצטער על המקום הלא קשור ,אך זו האפשרות היחידה שלי לרשום הודעה ..מקווה שהבעיה תיפתר. שבוע טוב , רון .

3. יש לי כמה שאלות בקשר לסטודנטים למחשבים שרוצים לעבוד בזמן התואר כדי לצבור הניסיון. 1. מה השכר המקובל לסטודנט שהולך לעבוד בסטרטאפ? משלמים לפי שעה או במניות של החברה? 2. הידע שלהם מספק בשביל להתמודד עם תכנות אפליקציות ברמה גבוהה? או שהם נדרשים לעבור השלמות של החומר? 3. יש הבדל משמעותי בין סטודנטים לתואר ראשון וסטודנטים לתואר שני? 4. יש פה אנשים שמכירים שעסקו בעבודה כזאת ויכולים לספר מה היה השכר שלהם ואיפה הם עבדו?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. עברתי ממסך ביחס 4:3 למסך סטנדרטי כיום 16:10. אתרי האינטרנט לא נראים מותאמים בעליל ליחס הזה, יש שוליים לבנים (חלק מת) מאוד רחבים בצדדים של הדפדפן. נכון, אפשר לעשות Cntrl + + אבל זה מגדיל תמונות ברזולוציה נמוכה ונראה זוועה (אתרי חדשות למשל). למה בוני האתרים לא מראש בונים את הממשק כך שיתאים ליחס רחב? (או לפחות שתיהיה בחירה)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by AnTiSh0ck,

קראתי לאחרונה בידיעות שאושר (סוף סוף) מלגות מטעם המדינה לסטודנטים הלומדים בפריפריה. אבל! אחרי חיפושים ובדיקות נרחבים באינטרנט ובמכללה, אף אחד לא יכל להגיד לי איך מקבלים את המלגה.. איפה מגישים טפסים? איזה טפסים? והלאה... יש למישהו מושג מה קורה עם המלגה הזו ?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by shubi_moto,

Without Steve Jobs (February 24, 1955 – October 5, 2011) we would have: No iProducts No over expensive laptops Without Dennis Ritchie (September 9, 1941 – October 12, 2011) we would have: No Windows No Unix No C No Programs A large setback in computing No Generic-text Languages. We would all read in Binary.. They died in the same year and the same month but it seems only few notice the death of Dennis Ritchie compared to Steve Jobs. מי שמעוניין לעשות share בפייסבוק: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=280769918630549&set=a.178720218835520.36880.100000926309079&type=1&ref=nf

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by GaTor120,

יש לי אוזניה של מיקרוסופט שחיבור ההטענה שלו נכנס פנימה,הבעיה שאף פעם לא נתקלתי בכזה בורג,הוא קטן מאוד ויש לו צורה כזאת בערך: מישהו אולי מכיר עם איזה מברג אפשר לפתוח כזה בורג? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by 00000,

אני לא מצליח למצוא ביד 2 או באגורה, בעבר היו במחירים באזור ה-500 שקל אבל כבר אין, אני מחפש בכל מקום.. תודה רבה

9. אנשים!! תקראו את ההודעות האחרונות שלו: http://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;area=showposts למה הוא לא מורחק על טפשות? Remember, remember, the 5th of November - The Gunpowder Treason and plot ; I know of no reason why Gunpowder Treason Should ever be forgot.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by F430,

יש שק שינה ברמה של מה שיש בקישור במחיר יותר שפוי? התכנון טיול למזרח צריך שנה מינוס 6 עדיפות לפוך חומר פינימי וקל משקל http://alpinestyle.co.il/Product.asp?productid=34&catcode=20

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אם נכנס לשבייעיה אולי זה יביא קצת מזומנים למדינה הקטנה שלנו... http://www.new7wonders.com/vote-2

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. איך אני מכווץ את הוידאו? כרגע יש לי יחס ממוצע של 740MB לשעה, עשיתי כמה בדיקות עם התוכנה Handbrake, ובסוף נשארתי עם ההגדרות האלה: level=30:mixed-refs=1:bframes=4:b-adapt=0:direct=none:weightb=0:b-pyramid=1:me=umh:analyse=i8x8,i4x4:8x8dct=1:cabac=0:psy-rd=1.0,0.0:no-fast-pskip=1:no-dct-decimate=1:deblock=1,1:mbtree=1:vbv-maxrate=10000:vbv-bufsize=2500:weightp=0:ref=4 והאמת שרואים דיי טוב, אבל הכיווץ לא משהו, הצלחתי להוריד 19.2% מנפח הוידאו (598MB לשעה), יש אפשרות להוריד יותר? יש למישהו אולי הגדרות טובות יותר או תוכנה טובה יותר? אולי FFMPEG?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Ovid,

שלום, יש בימי שישי בבוקר-צהריים אוטובוסים/מוניות שנוסעות מהכפר הירוק לכיוון נתניה? תודה.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by YTZ,

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  15. מאיזור חיפה? אני זקוק לכזה להתקנת וינדוס בלפטופ... הערכה וכבוד רב ינתנו לאיש שיתן לי להשתמש בכונן שלו לשעה וחצי תודה

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by Nahum2,

הי חברים אני מתכנת C# עם 4 שנים נסיון. אני מחפש לקחת קורסים ב WPF / WCF /DESIGNPATTERNS מישהו יכול להמליץ לי על מקום טוב? שהוא היה מרוצה ממנו? דרוש לי משהו מקיף ביותר. ברמה אקדמאית ולא של סרטוני YOUTUBE שמיועד לאנשים מנוסים, ולא יכנס לזוטות. איפה עשיתם? כמה עלה? מרוצים?

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. למי שפיספס או לאלה שלא ביקרו לאחרונה בפורום משחקים ההזמנה היא לגירסת ה PC וכל הפרטים כאן מועד ההשקה יהיה כנראה בראשון הקרוב 6/11 בערב

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by UponTheRose,

אהלן, שמעתי שיש אספנים בארץ של כל מיני סיכות מתכת ובד... רציתי לדעת אם יש כאן אנשים שמבינים בעניין כדי לזהות זיופים או סיכות שהן בלאי (חבר התחיל לאסוף ולא ממש מבין באיך לזהות זיופים או איפה בטוח לקנות סיכות) נגיד מישהו אמר שבריקושט אולי יש כמה סיכות פגומות תודה

19. Started by raphaels,

שלום. מה אתם אומרים אל הפורום שלי ו אך אני אכול להשפר אותו http://computer.darkphpbb.com/

• 5 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by asiofjiojqwr,

האם יש פה מישהו שעבר את התהליך ויכול לתת קצת טיפים? האם זה ריאלי ללמוד לבגרויות לבד? (מתמטיקה בפרט), או שעדיף לקחת קורס באחת המכללות למיניהן?

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by GAGO,

שלום, השתחררתי מהצבא לא מזמן ואני מחפש עבודה ולא כל כך מוצא משהו. פיזי אני לא יכול בגלל בעיות רפואיות, לעבוד עם אנשים אני מסוגל, אבל אני משדר שלא, כי אני אדם קצת סגור אז הרבה פעמים אני נופל בראיונות עבודה. חשבתי ללכת ולעבוד בתחום כלשהו במחשבים אבל יש כל כך הרבה דברים ונושאים שאפשר ללמוד ולהתמחות בהם שאני לא יודע במה לבחור. אז אמרתי אולי במקום לחפש עבודה, אני אנסה ללמוד איזה מקצוע כלשהו בתחום המחשבים ואיתו אולי לחפש עבודה קטנה כזאת, ואם אני אראה שאני מתחבר לתחום אז אני אמשיך איתו בהמשך. חשבתי ללמוד בג'ון ברייס john bryce או במקום אחר שאפשר ללמוד בו משהו. על מה הייתם ממליצים לי ללמוד בתור התחלה? ומשהו שאפשר גם למצוא עבודה לא בחברה ענקית אבל אפילו בתור נציג שירות שלפחות יהיה…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני בשנה שלישית עכשיו ואני לא רואה דרך לסיים את התואר בממוצע מעל 73 . תהיה לי בעיה למצוא עבודה בתחום או שבסוף כולם מוצאים ?

• 66 תגובות
    • 24.1k צפיות
  23. היי, אני מעוניין לקנות מעיין בריסטול גדול (100*50 ס"מ או יותר) בצבע שחור מט שאני אוכל על השולחן כולו. אני מעדיף שהדבק יהיה על הבריסטול עצמו כדי לשמור על אחידות. חשוב שיהיה מט אך בעל טקסטורה עדינה כמה שניתן (שיהיה חלק). בתודה מראש. *עדיפות לחומר קשיח כמו פורמיקה, שיהיה חסין לשריטות ודק כמה שניתן. מומלץ משהו שיהיה קל להדביק (לא כמו אנודייזד אלומיניום...). **האם יש חומר כמו הציפוי של הפדים הקשים לעכברים רק בקנה מידה גדול? משהו כמו משטח הSphex של Razer רק בקנה מידה גדול.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  24. אם לפני שנה זה היה איזה יום שמטוס עובר פעם בשעה, זה היה נסבל. אני גר ברובע יא באשדוד. וכיום זה פשוט בלתי נסבל. אני סטודנט שלומד ועובד בשעות לא קבועות, ויוצא לי להיות בבית בשעות הבוקר ואחר הצהריים. במשך כל השבוע, כולל היום, רעש המטוסים פשוט לא מפסיק. זה מגיע לכך שכל כמה דקות עובר לו מטוס מעל הבית. וככה כל היום. במשך כל השבוע. הראש שלי מתפוצץ כבר. זה פשוט בלתי נסבל. וחמור ביותר, למי תתלונן? אני לא יודע עד כמה הדיון הזה יעזור, אם בכלל, אבל פשוט הייתי חייב לשתף את התסכול שלי ואולי יש פה עוד אנשים מהאיזור שמודעים לבעיה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. באה עליי הדודא לסרטים גיקים בסגנון "רשת החברתית" ודומיו. אומנם אני לא מעוניין בהם- אבל בין הגדולים יש את סטארקראפט ומלחמת הכוכבים . ניתן להכליל גם את מטריקס, טרון וכאלה לצד שלל הסרטים. סרטים על האקרים מפורסמים כגון HACKER ARE PROPLE TOO (מקווה שלא טעיתי בשם) וכאלה גם ניתן להוסיף לרשימה. לסיכום- כל סרט שמדבר על טכנולוגיה, מחשבים, קצת מד"ב טוב, סרטים אוטוביוגרפים וכיוצא בזה. רצוי שיהיו סרטים אייכותיים/ מומלצים. תודה! נ.ב- איך קוראים לסרט התיעודי של THE PIRAT BAY? הוא יצא כבר "לאקרנים"? (מקווה שזה עדיין בגדר חוקיי הפורום.)

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים