עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שבת שלום לכולם, תהיתי אם אחד מכם יוכל להמליץ לי על ספר לימוד טוב למקצוע מנהל רשתות תקשורת (MCITP) וגם אם אתם יודעים איפה ואיך נערכת הבחינה ובעיקר איך נרשמים אליה. אני מעדיף ספר לימוד שיהיה בעיקר בעברית אבל גם עם ספר באנגלית לא תיהיה בעיה. תודה מראש לכל התותחים שיעזרו לי

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. כן זה אני שפתח פעם שרשור ארוך על היותי מ.צ..גמרתי טירונות סוף סוף. מחרא אחד עברנו לאחר,עכשיו קורסים. ביום שלישי כבר מעבירים אותנו לקורסים,אין מצב שאני הולך להיות מד'כ זה נשמע תפקיד מדכא ושוחק ממש,עדיף כבר להיות מניאק בשיטור. בקיצור אני גר באופקים,משמע אורים ומחנה נתן הם שני בסיסים של מ.צ שקרובים לבית(עוד לא הבנתי במה כל אחד מתמקד,במחנה נתן יש שיטור,באורים זה רק מצ'ח לא?),יש לי הת'ש 3,והיציאות בשיטור זה 11-3,אמרו לי שאני יקבל אפטרים. איך זה ילך בידיוק עם האפטרים האלה? ואם יתנו לי להיות מד'כ אני יכול להתעקש ולבקש שיטור?,יש לי מילה בכלל בשיבוץ שלי חוץ מזה שרשמתי ששיטור זה עדיפות ראשונה?

• 9 תגובות
    • 8.8k צפיות
  3. שלום, לאחרונה סיימתי לימודי הנדסת תעו"נ בשנקר. עד כה לא מצאתי עבודה וכרגע אני ממלצר (כך עשיתי בשנתיים האחרונות). אני מחפש בעיקר עבודה בתחומי התפעול השונים: ניהול פרויקטים, או"ש, Planning וכדומה. לאחרונה הציעו לי משרה שכוללת התעסקות וכתיבת "קוד" SQL. כלומר, משרה שלא תעזור לי כמעט בכלל לתחומים שלעיל, אך כן תקדם אותי בעולם מערכות המידע, ה BI וכל זה. אני יודע שיש בפורום מספר מהנדסים. לכן רציתי את דעתכם לגבי האפשרות להתפתח בעתיד בכל אחד מהתחומים הנ"ל ועד כמה אפשר להרוויח בהם כאשר אתה בעל נסיון. חלק מהחששות שלי ממשרת תמיכה ב SQL היא שבסופו של דבר, אתה מעיין "סוג ב" של מתכנתים. זה לעומת שאר התחומים, שפשוט מהווים תחום ידע בפני עצמם והם ליבת הנדסת התעשיה. בקיצור, אשמח אם אנשים…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by MODY69,

אהלן, היום התקשרתי לכמה פיצריות (אני גר בצפון הארץ, ככה שלא מדובר בהרצליה פיתוח או סביון) וגיליתי להפתעתי שהם רצו בין 90 ל- 140 ש"ח ל-2 משפחתיות. אני זוכר שלפני 5-7 הייתי קונה 2 משפחתיות ב- 50 כולל משלוח ו-2 בקבוקי 1.5 של קולה במתנה. לא שאני אוכל יותר מדי פיצה, אבל מעניין אותי לדעת. האם המחירים של הפיצריות באמת עלו עד כדי כך או שסתם התקשרתי ליקרנים? תודה, MODY

• 139 תגובות
    • 10.7k צפיות
  5. Started by AiXC,

כתובת האתר היא sceneaccess.org למי שלא יודע... מי שיש לו ורוצה למכור שיתן הצעה בפרטי. או אם אתם רוצים אפשר גם להחליף עבור חשבון/הזמנה לאתר אחר.

6. Started by mshe35,

<blockquote>נרשמתי לאתר ההורדות fileflyer בתור מנוי מתחדש "בתשלום בכרטיס אשראי" להורדה מהירה ואני רוצה להפסיק את השירות ואני לא יודעת איך, למי שיודע איך מפסיקים אותו שיעזור לי בבקשה, הצילו............... זה נורא דחוף לי...... תודה מראש. </blockquote>

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני צריך כמה כרטיסי FW400 וגם FW800 בחיבור PCIe, חשוב מאוד שיהיו עם צ'יפסט TI ולא VIA או Agere. בKSP נגמר במלאי, במור-לוי אין בכלל ובסידי-לוג יש רק כרטיס 800 אבל במחיר מטורף. מישהו יודע במקרה איפה עוד ניתן להשיג כרטיסים כאלה, או איפה כדאי לחפש? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  8. Started by TGA,

איפה אני מוצא את עלות המשלוח ממני לקונה בדואר ישראל? ניסיתי לחפש שמה, אבל לא הבנתי ממש איך הם מתמחרים את המחירים שלהם ליעדים כמו אירופה,אמריקה הצפונית,אסיה.... תודה,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הבעיה היא שאני לא מתקבל לאוני' ת"א ובבר אילן יש הנדסת מחשבים (שזה מעין הנדסת חשמל עם התמחות במחשבים) אז אין לי ברירה אלא ללכת למכללה. בנוסף, מבחינתי מדעי המחשב בעיקר עמוק יותר ותיאורטי יותר (אלגוריתמים ברמה קשה ממש) וקשה יותר ונראה לי שבהנדסת תוכנה הדברים יהיו יותר פרקטיים ועם ההשקעה שאני משקיע במדעי המחשב אני אוכל להגיע לציונים טובים יותר בהנדסת תוכנה. השאלה היא האם זה לא יפגע לי בסיכויים להשתלב אח"כ בתעשייה בפיתוח תוכנה בגלל שאני בא ממכללה ? אילו מכללות באזור המרכז נחשבות בתעשייה לטובות בתחום הנדסת תוכנה ? מה אתם מציעים לי לעשות ? נ.ב, הממוצע שלי כרגע 70 ואני שנה שנייה. תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כותרת ^. נראה שהיד שלי מסובבת במקסימום שלה איך אנשים מגיעים ל -13~14K?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by TripMan,

בינתים לא התפרסמו רשמית המבצעים . . . אבל בבאג בצורה נסתרת כנראה שכבר מופיעים המבצעים, אולי לא כולם : http://www.bug.co.il/subc.asp?t=54

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. טוב, אני כבר הרבה זמן מחכה למהירות גבוה ממה שיש לי כרגע - 12 מגה. NGN לא פרוס אצלי והוט החליטו ש12 מגה זה המקסימום.. עכשיו אנ בודק.. ויש להם 30 מגה! ועוד ב30 ש"ח יותר מה12 מגה לחודש.. http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPrices/internetoffers/ אני רואה נכון, כן? אני רק פוחד שהספק שלי (טריפל C) לא יעבדו עם ה30 מגה (מי יודע), כי אני לא מחליף את טריפל C. מעדיף 12 מגה מאשר לחזור לבזק בינלאומי.

• 50 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by BigTools,

(אין לי מושג איפה לפתוח את הדיון הזה) אחרי דיון קצר בפורום אלק' ומודינג, הגעתי למסקנה שאני רוצה ממיר. השאלה שלי היא כזאת, איך אני ידע שהממיר מתח יתאים לשקע הישראלי הסטנדרטי? כי לפי מה שאני זוכר יש כמה סוגים. אם אפשר לינק מ-DX זה יהיה מעולה. המון תודה.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  14. Started by DUDEnamE,

בעניין הBIDS כשאני שם BID איך שאני מאשר את הBID אני מקבל הודעה שאניOUTBID זה בוט או שזה פשוט מה ? לא מבין :s05:

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  15. אני לא רואה את כל הסמיילים/אייקונים, שינויי גודל כתב/צבע. בקיצור אני לא רואה את כל האפשרויות האלה, אז אם למישהו יש את אותה הבעיה שיכתוב. ואשמח שאחד המנהלים של הפורום התייחס לבעיה(או שהיא ידוע לכם והיא בטיפול). [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  16. Started by lev-27,

אם הייתה לכם הזדמנות לרכוש דירה בגודל סביר 2 חדרים 65 מ"ר מרוהטת ומשופצת עם אזעקה במחיר מאוד מפתה שהיה גורם לדפני ליף להרטיב. הקאץ' שהדירה נמצאת באזור תעשייה ליד מוסכים ונגריות. כלומר מדובר בדירת רווקים נטו. אי אפשר לגדל משפחה בכזה מקום וגם ככל הנראה יהיה מאוד קשה למכור בעתיד (אולי יהיה ניתן להשכיר לעולים חדשים או משרד). הון התחלתי דרוש קטן והחזר משכנתא יהיה מאוד נוח.

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  17. הסרטונים קצת "ישנים" אבל לא ראיתי שהעלו אותם לפורום. אני מזהיר מראש שרק בן אדם עם חוש הומור מוזר ובלתי רגיל, יוכל להבין מה מצחיק ב-2 הסרטונים האלה. ולשים לב ל-"פנינים" שנמצאים בסרטון הראשון. המקור: הפארודיה:

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by ross,

קרוב משפחה צריך לעבור מבחני מיון לתפקיד מנתח מערכות בבנק, והוא רוצה לעבור קורס הכנה. בעקרון ישנם שלושה מכונים (נועם, הדס והדר) שמספקים קורסי הכנה. אם למישהו יש נסיון עם המכונים האלה אשמח לקבל תגובות.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by Kiwovo,

חברה נושא דיי רציני אני מבקש קצת תשומת לב!

• 35 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. Started by darkie,

שלום, אני חייל משוחרר טרי ושוקל לטוס בקרוב לעגלות בארה"ב, לוס אנגל'ס ואני שומע הרבה דברים טובים וגם הרבה רעים. רציתי לשמוע חוות דעת אולי מאנשים שחוו והתנסו בעגלות בארה"ב לאחרונה ויכולים למקד ולשפוך קצת אור בנושא. תודה רבה מראש.

• 26 תגובות
    • 8.5k צפיות
  21. הציעו לי לצאת לקצונה לפני כמה חודשים בתור קצין שלישות עכשיו, התפקיד שלי הוא ג'וב בתל השומר לא משהו רציני ולא משהו שאני אוהב (לא מצריך יכולות מסוימת) בכללי קצונה מתאים לי, לא מפריע לי השנה קבע הדבר היחידי שמפריע לי הוא שכרגע יש לי פטור שמירות (בגלל בעיה מסוימת אני לא אפרט) מה שדי גורם לי להתלבטות היה לי ראיון לפני חודש אמרו לי שהפטור מתבטל בקצונה מן הסתם מישהו פה היה קצין שלישות? זה שווה את זה?

• 8 תגובות
    • 17.5k צפיות
  22. Started by yehonatan_giladi,

יש לאמא שלח להגיש עבודה מחר ולא הצלחתי 5 שאלות אשמח אם מישהו יענה לי: 1. פרט את השיקולים בבניית שיעור כיחידת הוראה באמצעות התוכנות שלמדנו ואת היתרונות של דרך זו ? 2. פרט את הסיבות שלך כמורה לבחור להשתמש במצגת? 3 .באלו שעורים/נושאים תבחר להיעזר במצגת / באקסל / בוורד והנימוקים לבחירתך זו? 4. באלו שעורים/נושאים תבחר להיעזר ב- Google Docs (וורד/אקסל/מצגת) והנימוקים לבחירתך זו? 5. פרט את היתרונות בשימוש באתר של Google Sites לצרכי הוראה. בבקשה ממכם אשמח אם מישהו יענה,זה בדיוק 5 דק'

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  23. Started by OcOc,

אני לא יודע עם זה קשור לפה אני חדש אז אני לא כל-כך מבין בבקשה תעזרו לי. כותרת.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום רב לכולם. ברצוני לעדכן רק, למי שמחפש מתנות, קנייה וכו'. מומלץ להכנס לרשתות אופיס דיפו, המצבעים הינם 1+1 על רוב האיבזרים למחשב כולל LOGITECH כמובן. הנחות על ניידים ללא מע"מ!!! יוצא אפילו יותר זול מאייבורי ו KSP. בהצלחה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני בשנה שלישית עכשיו ואני לא רואה דרך לסיים את התואר בממוצע מעל 73 . תהיה לי בעיה למצוא עבודה בתחום או שבסוף כולם מוצאים ?

• 66 תגובות
    • 24k צפיות

דיונים חדשים בפורומים