כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
5ני יודע שאפשר לחפש מידע בגוגל, אבל רציתי לשמוע אם יש למישהו תובנות אישיות על איפה כדאי ואם יש המלצות מסויימות?
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
-
או לוח אם קבר וכיוצא בזה... הערה: סמיילים בלבד לא נחשבים לתשובה לכן אודה לכם אם לא תשלחו לי פרצופים צהובים מחייכים בתור תשובה.
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ברצוני ללכת ללמוד ברומניה (בעל אזרחות כפולה) מעבר לעובדה שהלימודים שם זולים. השאלה שלי היא - מה היחס לתארים מחו"ל? במיוחד לתארים ממדינות עולם שלישי.. לצורך העניין אני רוצה ללמוד רנטגנאות ודימות , האם ייתכן מצב שלא יראו בתואר הזה בכלל בארץ או שיבקשו ממני לעשות את כל מבחני החפיפה המקובלים? (אמרתי מקובלים בגלל מספר לא מבוטל של רופאים ובעלי תארים מתחום הרפואה שהגיעו מחו"ל - צעירים ומבוגרים). תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מחר מבחן, ובגלל שיש לי מורה משוגע, אף אחד מהחברים שלי לא יודע איך לפתור, הסברים מפורטים מאוד יעזרו לי המון ! בסדרה חשבונית יש מספר זוגי של איברים. סכום האיברים שנמצאים במקומות האי זוגיים הוא 100. סכום האיברים הנמצאים במקומות הזוגיים הוא 120. האיבר האחרון בסדרה גדול ב-38 מהאיבר הראשון. מצא כמה איברים בסדרה. תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד מהתחלה מLVL1, מרגיש לי מאד מאד קל. יש כמה דברים מפגרים בתוכנה שהיא לא קולטת את מה שאני אומר לה וזה מתחיל לתסכל בשלב כלשהו. הקטע המוזר בתוכנה שהיא לא מסבירה את הבסיס. היא לא מסבירה דקדוק אלה פשוט נותנת תרגילים בלי הסבר. יכול להיות שפספסתי רמה מסויימת? עד כמה באמת אפשר ללמוד אנגלית דרך התוכנה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
היי ח'ברה!!! השתתפתי לאחרונה בתחרות שנערכה באתר של חברת GAINWARD שהפרס בה הינו זוג כרטיסי מסך 7900GS. נבחרתי בין חמשת התמונות המוצלחות ביותר, כאשר עתה התחרות פתוחה להצבעות. התמונה שתזכה במספר ההצבעות הגבוה ביותר, תזכה את המשתתף בזוג כרטיסי מסך 7900GS. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לחבר ותיק בקהילת HWZONE ע"י כך שתצביעו לי. כל שעליכם לעשות הוא להיכנס לכתובת המצויינת מטה ולבחור בי (תמונה מס' 5). כן, זה אני שמצולם ב"עירום" שם... אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לזכות. הנה הכתובת: www.gainward.net/contests
-
- 36 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט על רכישת מחשב נייד עם המפרט הבא: מעבד: Intel Core Ultra 7 258V (דור Lunar Lake, Series 2) 32GB RAM, 1TB SSD מסך 16" 3K OLED 120Hz (דגם ASUS Vivobook 16 Flip TP3607SA-RJ027W) שימוש עיקרי: כרום (1-2 חלונות), VS Code + Claude Code, לפעמים TradingView, Docker מזדמן. המחיר הנוכחי הכי טוב שמצאתי: כ-4,750 ₪ (סניף אילת, פטור ממע"מ). מה שאני רוצה לדעת: מכיוון שדור Panther Lake (Series 3) כבר יצא ב-2026, יש סיכוי סביר שהמחיר של דגמי 258V ימשיך לרדת בחודשים הקרובים? יש עונות ספציפיות (בלאק פריידי, סוף שנה) שבהן ASUS/החנויות בישראל נוטות לתת הנחות משמעותיות יותר על דגמים "מהדור הקודם"? למישהו יש ניסיון עם מיקוח מול חנויות כמו באג, האם זה בפועל עובד? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי כרגע בעו"ש סכום של כ-35 אלף שקל שהצלחתי לחסוך. לאחרונה אני שומעת יותר ויותר אנשים אומרים לי שחבל שהכסף סתם שוכב בחשבון ושאני יכולה לעשות איתו משהו בשביל רווח בנתיים. אני לא ממש מבינה במניות ואני גם לא חושבת שאני אוכל לעקוב אחרי זה, איזו אופציות יש עוד שהן יותר סולידיות? אשמח לתגובה, תודה וסופ"ש נעים לכולם!
-
- 37 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש למישהו מושג על מה אני מדבר? סרט אקשן אומנויות לחימה ממש טוב, שעם הרבה מתמודדים שיש איזו סצנה שהם מנסים להגיע לאיזה פרס שיש על ערימה ענקית של ברזלים כמו שעושים פרקור וכו'...עם שחקן שדיי מזכיר את הסיני/יפני הזה מהסרט טקן. אם יש למישהו מושג יש לסרט הזה איזה 5-8 שנים. אה ולא זה לא מורטל קומבט או סטריט פייטר
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ישנו? או ישנם? אני בתקופת יובש אם אפשר לקרוא לזה ככה, ואני צריך להתעורר קצת. איך Bride.Wars מלחמת הכלות? עברתי עליו עכשיו ונראה לי יותר מדיי לבנות.. סרט נוסף שיש לי הוא המירוץ לזהב מוכר?
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מקווה שלכל מי שניגש היום הלך טוב, ולמי שניגש מחר שיהיה לכם בהצלחה! רציתי לשמוע ממכם (אלו שניגשו היום) חוות דעת על המבחן (קשה\קל ?)... וגם אם עוד מישו שם לב שבפרק 8 (אנגלית ) תשובות 2 לא היו נכונות עד לשאלה 17?
-
- 78 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
לא יודע איפה לפתוח את התראד הזה, אז הוא פה אני לפני קניית מע' i5 ועשיתי סקר שוק קטן, מתברר ש KSP לא רק הכי זולים, יש להם גם רכיבים שאין במקומות אחרים כמו הלוח P55-UD4P שאין באף חנות אחרת, עולה יותר זול מה UD4 הרגיל שחנויות אחרות מוכרות! (ההבדל בין הלוחות הוא זניח.. רק צ'יפ ל Bluetooth ב P אבל אם הוא יותר זול אז למה לא..) או זכרונות של G.Skill Ripjaws 1600Mhz הם מוכרים ב 530 ש"ח, TMS מוכרת אותם ב 550 ו IQPC ב 580 ובכלל עוד כמה חלקים אחרים שהסתכלתי והשוואתי ופשוט KSP יותר משתלמים.. לי אף פעם לא יצא לקנות מהם משהו אז אין לי כל כך ניסיון איתם, אבל כל מה ששמעתי עליהם באינטרנט הוא רע מאוד (בדרך כלל זה אנשים שאתה רואה שהם לא הכי מבינים במחשבים, אם אתה קונה מעבד ב 300 ש"ח…
-
- 25 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
קניתי מיקרוגל של פיילוט באחד מסניפי שופרסל אתמול. בתוך המיקרוגל יש מעין לוחית מחומר שלא זיהיתי (יש תמונה) ואין לי מושג אם היא צריכה להיות שם או שאני אמור להוריד אותה. בחוברת הפעלה רק כתוב שצריך להוציא מהמיקרוגל את חלקי האריזה ולא כתוב משהו על זה במפורש. בסניף ממנו קניתי את המוצר לא ידעו להגיד לי מה עושים עם זה. כמו כן, במספר של שירות הלקוחות שמופיע בחוברת המוצר עונה הודעה מוקלטת שאומרת שיש לפנות לסניף ממנו נרכש המוצר... אני מאמין שהלוחית צריכה לרדת, אבל רק כדי להיות בטוח הייתי שמח אם מישהו יוכל להגיד לי בוודאות.
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
שלום, יום חמישי לפני יומיים הגעתי לנועה מחשבים במטרה לקנות GTX260 שבימצבע היתברר שאזל המלאי ולכן היתפשרתי ולקחתי 9800GTX+ עם קירור של AC, גרסאת OC, ושקר כלשהו נוסף בעיקרון, זה זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4605 הוא הראה לי במחשב שזה הדגם שאלתי על הנחת מזומן והוא ענה לי "5 אחוז למזומן" המחיר היה 900 ש"ח, פחות 5 אחוז, 855 ש"ח. הוא עשה במחשבון ומילמל 855.. ואז אמר 870 .. הייתי דיי לא בפוקוס באותו זמן אז הוצאתי מהארנק 870 שילמתי ולקחתי את החבילה (דפק לי 15 שקל!) פתחתי את הקופסא וגליתי להפתעתי מס' דברים אלון המידע היא קרוע קצת והופתעתי לגלות שבאופן מוזר, חסר מאוורר .. כלומר, זה לא Accelero Xtreme כמו שמתואר באתר הרישמי של Inno3D ובנועה, זה קירור Twin Tu…
-
- 58 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
-
סוף סוף אני מקווה שנקבל מספיק תשובות שיספקו אותנו כדי להשאר עם הסדרה לפחות עוד עונה.. אז מה הולך לקרות?? קודם כל, הקטע של המטוס בפרק שבון מת, הוא מקבל הודעה ברדיו we are the survivers of flight... אז מה זה אומר? שהוא פשוט שומע את עצמו שוב? שיש עוד ניצולים על האי? זה קטע ממש מוזר לדעתי.. ומי שראה את הטריילרים לפרק סיום יודע שזה נראה כאילו דניאל (הצרפתיה) לוקחת את התינוק של קלייר, וזה נראה גם השריטה על היד שלה היא ממאבק עם קלייר.. וכמובן שהולכים לפתוח את הפתח המוזר עם המספר הזה שכל הזמן מזכירים בתוכנית. מה הולך להיות בפנים לעזעאל?? וגם הנקודה על הראדר ברפסודה, מזה זה יכול להיות? ודבר אחרון, המפלצת זו באמת מפלצת? בפרק הקודם דניאל אומרת שזאת "מערכת אבטחה" יכול להיות ש…
-
- 38 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני עוסק בשאלה הזו זמן רב. למה אני חי, מה המטרה שלי בחיים, מהו יעשה אותי מאושר וכו'. לכל אחד יש תשובה שונה לסוגיה הזו, את התשובה שלי עוד לא גיליתי. מה שכן גיליתי לאחרונה, זה שאני עשוי להיות מאושר יותר אם לא אתחתן ואקים משפחה. זה ישתלם לי מבחינה כלכלית, לא אצטרך לפרנס אישה וילדים, ואוכל במקום זאת להשקיע את הכסף שאמור ללכת על משפחה. בנוסף, לא אהיה מוגבל לאישה אחת, כי אם אתחתן, אין סיכוי שלא אבגוד. אני פשוט יודע שאני אשתעמם מאישה אחת ובטח נתחיל לריב כל הזמן. רווקות היא חופש מבחינתי, וחיי משפחה הם, לפחות בשבילי, כלוב. כשאני מוזמן לחתונות של קרובי משפחה וחברים, אני תמיד חושב לעצמי ''הם כל כך מאושרים עכשיו, יש להם מושג למה הם הכניסו את עצמם?'' אני גם לא מוטרד מהמשכיות, גידול יל…
-
- 33 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מסגרת יותר כדאית לטלוויזיה - גבס או עץ? אני מדבר על משהו כזה:
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אולי יש פה למישהו מושג... אני צריך שיבוצעו כמה עבודות ואני מעוניין שהכל יהיה חוקי ורשמי, שלא יגיעו אח"כ בטענות, כך שאני רוצה לשלם ביטוח לאומי, תנאים סוציאלים, מס הכנסה, ביטוח עבודה וכו'... אני רוצה גם שתהיה בידי חשבונית על כל הסכום שאני משלם. הבחורה שאותה אני רוצה לקחת עושה את זה סתם כחלטורה ולא מעוניינת בכאב ראש של ביורוקטיה. אני זוכר שלפני 7 שנים היה ניתן לפנות לחברת חשבוניות (חשבונית לשכיר) שאתה משלם לה כסף והיא מתפקדת בתור מעביד- הבעיה היא שעכשיו אחרי חיפוש באינטרנט הבנתי שבית המשפט קבע לפני שנתיים שהן לא חוקיות. מה אני יכול לעשות בנידון? האם אני חייב לעבוד בשחור? תודה.
-
- 18 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מתפלא שלא שאלו את זה עד היום.... מי מתחפש לעושק קברים? :lol:
-
- 34 תגובות
- 3.8k צפיות
-