עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני עומדת לקבל מחשב חדש. את המחשב הנוכחי שלי אשים בחדר אחר בבית ואת המחשב שנמצא כרגע בחדר השני אני מעוניינת לפרסם למכירה. להלן המפרט של המחשב המדובר. כפי שניתן לראות, החלפתי מעבד, כרטיס מסך וצורב מאז רכישת המחשב. כמה לדעתכם אפשר לקבל עליו? תודה מראש לעוזרים. לוח אם: ASUS A8N-SLI - 939 (nForce4) - ATX מעבד: AMD Athlon 64 (Socket 939) Dual Core 3800+ @ 2.0 GHz כרטיס מסך: Powercolor HD 4850 1gb זכרונות: Micron DDR PC3200/400 - Micron original (2 x 1gb) כונן דיסקטים: NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 צורב DVD: LG GSA-GH22N x22 SATA Black דיסקים קשיחים: Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA 2 x מארז: Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum - VA1000UWA – BLUE ספק כוח: Thermaltake -…

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  2. אהלן, הדודה בארה"ב כרגע עד סוף החודש. התלבטתי והחלטתי שאני רוצה נגן טוב, אולי את ה IPOD 4. מכיוון שהיא לא ממש מכירה אני לא רוצה לשלוח אותה לכל מקום בשביל שתביא לי את זה, אבל על הדרך, מה מומלץ, והאם זה משתלם לקניה? אין בעיה עם מכס וכו' כי היא עם 5 נפשות שם בטיול. אגב, האם כדאי להזמין ב EBAY ישירות לבית של דודים שלי בארה"ב ומשם היא תביא לי את זה לכאן? תודה!

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  3. http://funzone.co.il/320.html

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by Oven,

5-9 יומיות (5 ימים בצבא יומיות , 9 ימים בבית) משמרת 6-7 שעות (מ7 עד 2 ) קיצור שירות לשנתיים . בזמן הזה אני אעשה קורס 4יח' מתמטיקה + פסיכומטרי , + עבודה אחסוך כסף ואשפר בגרויות ואלך לאוניברסיטה בגיל 20/21 , לא שווה ?

• 40 תגובות
    • 20.3k צפיות
  5. Started by האיש הירוק,

שלום, ברצוני לברר מה זה הכלי הזה לקחתי את זה מחבר שלי הוא אמר לי שזה כלי עישון ! אני צריך אינפורמציה מה זה הכלי עישון הזה למה הוא משמש איזה סוג עישון מאיפה הוא מגיעה מהמקור מה מעשנים בו איך ! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  6. לצורך שיתופי פעולה?

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  7. Started by sniper434,

ידוע למישהו אם יש איזה אתר זול שמוכר את המותג(פליזים ומעילים) the north face במחירים שפויים כולל מישלוח זול ? באיביי המחירים גבוהים וגם אין משלוחים לארץ.ובארץ מצאתי שתי חנויות(למטייל) אבל המחירים שם . תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Los,

אהלן. נשלח אלי אתמול משחק לPS3 דרך אנגליה ,הבעיה שהחנות הוסיפה בטעות בכתובת משלוח את המדינה [אילינוי שבארצות הברית] בעיקרון התבנית של הפרטי משלוח שהם כתבו נכונים פרט לאילינוי, שמגיע לפני הסוף של הכתובת שבסוף מופיע ישראל , האם יש סיכוי שהמשלוח יגיע אלי אחרי הכל < האתר לא ממש עונה לי, ואין לי כוח עכשיו להמתין חצי יובל בשביל החזר מחברת אשראי במידה ולא אקבל מענה מהאתר.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  9. Started by XCG120,

האם ניתן לנעול תתמונה בפייסבוק?כלומר למנוע הורדה של התמונה,או העתקתה מהכרטיס שלי?ואים כן איך עושים זאת? תודה.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. מישהו יכול לעזור לי עם המאמר? לכל הסטודנטים : מדובר על קורס אנגלית מתקדמים 2.. המאמר צריך להכיל ניסוי\מחקר כלשהו... טבלאות,נתונים וכו'. תודה.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  11. יש את זה עדיין בחנויות? כי זה היה לי בבצפר לפני 5 שנים פלסטיק כזה עם כמה גלגלים עליו שמים את המחשב אין לי מקום על השולחן ולא בא לי לקנות מברגה עם ערכה מיוחדת לעץ לעשות חור בעץ הכי פשוט לקנות את זה כמה זה עולה? ואיך קוראים לזה שאדע לשאול בחנות דרך אגב אפשר באנגלית גם? אולי נזמין מאיבי תודה

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  12. Started by Yossarian22,

אם הלוויתי למישהו סכום מכובד של כסף, והייתי רוצה איכשהו להיות בטוח שכשאני ארצה אותו אז הכסף יחזור אלי, מה אני עושה? השאלה נובעת מכך שהבנתי שכשאני מביא לו את הכסף יש אופציה לכך שהוא יביא לי צ'ק על סך אותו סכום, האם זה באמת יכול להגן עלי ואיך? איך הצ'ק הזה אמור להיות רשום? תודה רבה לעונים!

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  13. אני יכול לכתוב סטטוס בפייסבוק על הוואל שלי, ושלא יהיה אפשר להגיב אליו?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by hellfire03,

אשמח לקישור או איזו מילה על אתר שבו אני יכול לקנות עותק דיגיטאלי של סרט משהו כמו סטים נניח אבל לסרטים (אני מעדיף לא עותק פיזי גם כי אז יש משלוח וכו' וגם כי אין לי כונן לדיסקים בנייד, וגם כי אני מנחש שזה יותר זול בתאוריה) ועם כתוביות בעברית (או שיהיה תואם לכל מה שיש בכל אתרי הכתוביות למינהם), מצטער... נ.ב אשמח למשהו דומה גם למוזיקה (אני יודע בתאוריה שיש כל מני שירותים וכו' אבל חלקם לא פועלים לתושבי מדינתנו הנידחת, אז הייתי שמח גם לאיזו מילה על זה) תודה רבה אריה

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  15. Started by Nahum2,

אני מחפש לקנות ברווז גומי חמוד למטרות DEBUGGING. ראו (http://en.wikipedia.org/wiki/Rubber_duck_debugging) מי מכיר חנויות שמוכרות כאלו?

• 16 תגובות
    • 5.6k צפיות
  16. גברותיי ורבותיי, [move] Red Hot Chili Peppers [/move] יגיעו לישראל ב 10/09/2012 (יום שני) ויופיעו בפארק הירקון!!! http://www.tkts.co.il/show.asp כנסו לאתר שם תראו עוד מידע על ההופעה. אני כבר הזמנתי לי ולחבר כרטיס ל Gold Ring, כן מה לעשות 750 ש"ח אבל הופעה שיכולה להיות גם פעם בחיים, אני מוכן לשלם את המחיר נא להשתתף בסקר Let the good times roll :beerchug: :beerchug: כרגע מחירי הכרטיסים הם: VIP נמכר ב1,200 ש"ח Gold Ring נמכר ב750 ש"ח רגיל (דשא) נמכר ב320 ש"ח

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by parlov,

אני מנסה כבר כמה ימים להוריד את הלינק הבא:http://www.tp-link.com/resources/simulator/841_v5/index.htm אבל ללא הצלחה הכוונה שלי להוריד את כל האתר שזה כמה דפים. זהוא בעצם אמולטר של נתב של TP-LINK אשר אני רוצה להוריד אותו למחשב פשוט ניסיתי עם כמה וכמה תוכנות אבל דווקא עם האתר הזה התוכנות לא מצליחות להתמודד. עם למישהו יש רעיון או עצה אני אשמח. תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Symbore,

שלום חברים לפני תקופה מסויימת קניתי פן של קנדי ואני מנקה בעזרתו את המחשבים שלי כל חודש ואני מאוד מרוצה מהתוצאה. הפן מוציא על מקסימום חתיכת זרם והמחשבים נשארים נקיים מאוד. כתוצאה מניקוי של פעם בחודש אף לא מתקשח אבק על המאווררים ובכך אני חוסך לעצמי נקיון עם מטלית. לפני כמה קבועות הייתה כתבה באתר על ניקוי מחשב והיו שם הרבה תגובות שהזהירו לגבי ניקוי בגלל חשמל סטטי, איך בדיוק חשמל סטטי יכול להגרם ולמה זה מסוכן? ומה אני יכול לעשות על מנת לצמצם אתה סיכוי שיקרה משהו דומה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  19. Started by yigael_o,

היי, חבר פנה אלי ורצה להתייעץ בתור מישהו שכבר עובד בתחום, על קורס פיתוח התוכנה בטכניון (תל- אביב) כמובן שבגלל שאין לי ניסיון בנושא אז החלטתי לפנות אליכם. המידע בקשר לקורס הרלוונטי מופיע כאן: http://cont-edu.technion.ac.il/?catid=%7bC1AA0FED-3BDD-4433-857B-988A27DC3212%7d האם מישהו מכיר ויודע האם מומלץ או לא?

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. Started by maxl4me,

שלום לכולם! מישהו יכול בבקשה לקוון אותי ליבואן של Sonicare Electric Toothbrush המון תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  21. Started by Googleness,

למי שלא מכיר: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3670375,00.html http://www.haaretz.co.il/literature/1.1439762 בקיצור אני חיפשתי ולא מצאתי ברשת באיזה חנות אפשר לקנות את שתי הפסרים הבאים: המרגל שלא ייאמן / המחסל / למישהו יש מושג? את כל שאר הספרים שתורגמו כבר יש לי...

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. חבר שלי עשה טעות הוא נרשם ל"אימות הדו שלבי של גוגל" שזה אומר שכדי להכנס לשירותים של גוגל הוא צריך לאחר הכנסת שם משתמש וסיסמא, הוא מקבל SMS עם קוד וצריך להכניס אותו. מה קרה - הוא טס לחו"ל ושכח לבטל את זה, וכרגע הוא לא יכול להכנס לחשבון. הוא אמר שמילא איזה טופס עם הרבה מאוד שאלות ואמור לקבל אישור לאימייל הגיבוי, אבל זה לא קורה כבר מעל 40 שעות. מישהו מכיר אפשרות הכנס בכל זאת? למרות שלא אמור להיות. אשמח לעזרתכם.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Orillion,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות קייס ורוד/פרוותי/מנומר/בצורת חיה לדיסקים? עדיף באיזור תל אביב. חלק ממתנה שאני מרכיב לחברה...

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by Mantis,

בזמן האחרון אני שם לב שהזכרון שלי (בעיקר זה שמבוסס על מילים, בניגוד למשל לזיכרון מבוסס תמונות שנראה לי שאצלי הוא סביר) לא מתפקד בצורה ראוייה לדוגמא קורה לי שאני שומע מושגים ושוכח אותם מהר מדי, או לומד מילה בשפה זרה ושוכח ישר, או סתם שוכח מילה/שם רנדומליים). אני מרגיש לפעמים כאילו הזיכרון שלי "חסום", שאין לי גישה אליו, או שמילה שבדיוק שמעתי "מתאדה". מה שאולי קשור אני גם שם לב שאני די מתקשה להביע במילים רעיונות שאני מבין, כלומר קשה לי לתרגם אם ההבנה למילים. עכשיו בהנחה שהבעיה שלי היא יותר חוסר ניסיון מאשר כשל מוחי (אני בהחלט יכול להעיד שתקופה די ארוכה הייתי די מתבודד ודי המעטתי בתקשורת עם אנשים),שאלתי היא מהי הדרך הטובה להתאמן על שיפור הזיכרון הספציפי הזה? אני מחפש תרגיל,…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. לא ידעתי אם זה שייך לאחד הפורומים האחרים אז כתבתי בפורום זה. לפני כמה זמן הייתי בחנות TNT, ושמתי לב שבתא ההלבשה ישנה מנורה שנראה לי שהיא מקנה גוון (אולי אדמדם מעט) הגורם לעור הגוף להראות שזוף יותר ממה שהוא באמת. יש למישהו מושג על מה אני מדבר, איך זה נקרא, האם דמיינתי, איפה קונים את זה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים