עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by wooper,

אני אוהב לאכול במבה. אני מחסל כל שבוע 2 אריזות במבה גם מתוך שעמום האם במבה נחשב לחטיף בריא יחסית?

• 26 תגובות
    • 11.2k צפיות
  2. Started by darkie,

שלום, אני חייל משוחרר טרי ושוקל לטוס בקרוב לעגלות בארה"ב, לוס אנגל'ס ואני שומע הרבה דברים טובים וגם הרבה רעים. רציתי לשמוע חוות דעת אולי מאנשים שחוו והתנסו בעגלות בארה"ב לאחרונה ויכולים למקד ולשפוך קצת אור בנושא. תודה רבה מראש.

• 26 תגובות
    • 8.5k צפיות
  3. Started by askme,

באינטל העסקים כרגיל. מכה קלה בכנף שם, מכה קלה בכנף כאן, אבל בגדול זה ממש לא מזיז ליצרנית השבבים הענקית. כמדי ארבע השנים האחרונות, גם השנה יחולק בונוס של שתיים וחצי משכורות לכל עובדי החברה, כביטוי לרווחים גם השנה. https://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3730562,00.html לבריאות לכולם !

4. אהלן, שמי יוסי בן 31, ותיק פה בפורום (אבל לא פעיל בו הרבה). לא האמנתי על עצמי שאני אגיע למצב כזה בחיים שלי ועוד אכתוב על כך בפורום.. מצטער מראש אם זה ארוך מידי.. גדלתי במשפחה חרדית ומגיל קטן גם הייתי במוסדות חרדים, עד גיל 18 עוד איכשהו הסתדרתי עם זה, לאחר מכן די מאסתי בלהיות חרדי ולאט לאט התחלתי לרדת מזה. עדיין נשארתי דתי אבל לא חרדי. יש לי שתי אחיות שיצאו בשאלה, ורק אמא שלי חרדית ואחי דתי כמוני. הייתה תקופה ששכרתי דירה לבד, אבל כרגע אני חי עם אימי ואחי. למרות שנשארתי דתי, גם מזה חלה אצלי ירידה רוחנית, הפסקתי להתפלל וללמוד תורה ודברים שדתיים עושים. אני כן מתפלל בשבתות וחגים בבית כנסת ושומר שבת ועדיין אוכל כשר. ופה מגיעה הבע…

5. האם משתמשים במטהר אוויר רגיל של השירותים או בנרות או קטורת או פשוט מניחים סבונים ריחניים?

• 26 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. בעשר שנים האחרונות הנושא של קיום חיים מחוץ לכדור הארץ עלה שוב ושוב לכותרות בשלל תוכניות. כיום יש המון סברות לקיומם של חוצונים,יש כאלה שסוברים שאותם חוצונים ביקרו אותנו עבר וחוזרים לבקר אותנו שוב,יש הסבורים שבכלל אלו בני אדם מן העתיד ועוד ועוד... לאחרונה חשבתי,שאם נניח באמת שחלק מן החוצונים הללו חיו לצידנו בעת העתיקה,(משם יכול להיגזר גם המושג של האלוהות שהיא בעצם סוג של ניסיון שלהם להטיל עלינו מרות),הרי שחלק מהם התיישבו פה במרוחק מאיתנו וניצלו את משאבי הטבע שלנו בהתאם. עכשיו אין שום זכר משום מה להתיישבות חייזרית,ייתכן והם התיישבו ביבשת אטלנטיס הידוע. אם נניח שהם באמת חיו פה,ייתכן שאם השנים אותם מושבות של חוצונים ניתקו את הקשר שלהם עם כוכב האם שלהם(אם היה להם בכלל). עכשי…

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. קיבלתי את המייל שבתמונה כביכול מפייפל. אני מתייעץ לפני שאני פותח את הלינק בו בטח יבקשו פרטים או יישאבו פרטים. מישו קיבל דומה? שם המייל הוא בשחור למעלה בתמונה..הדבקתי כדי שתראו אותו.

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by yosdaboy,

שלום, אני צריך לקנות מכונית כמה שיותר זולה, ואין לי שום הבנה במכוניות ובטח שלא ברכישת מכונית. יש לי רק 2 דרישות מהמכונית: 1. כמה שיותר זולה. 2. שמעתי שמכוניות יד שנייה או שלישית הן בעיתיות כי צריך לתקן אותן ומידי פעם עלות התיקון עולה על עלות המכונית. אשמח להמלצות על מכוניות יד שנייה, שלישית איזה מכונית לדעתכם תהיה עמידה עד 8 אלף. תודה.

• 26 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by jokoono,

או איזה אירגון למועמדות לפרס נובל?

• 26 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by Delta1,

מחפש אקר מקצועי 0547609483

• 26 תגובות
    • 10.1k צפיות
  11. Started by Kukishin,

בלי להיכנס בכלל לוויכוח פוליטי כזה או אחר אני רוצה להעלות שאלה. בעיר מגורי עבד אירגון V15 כפי שפעילי מפלגת העבודה סיפרו לי - כמו מכונה משומנת. לא אכפת לי עשכיו שמאל או ימין, האם להביא ארגון מחוץ למדינת ישראל שיפעל למען מטרות פוליטיות של צד מסויים עם כל הכסף הרב שיש לארגון זה - האם זה לא פאק באמינות כלפי מדינת ישראל?

• 26 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. Started by chenrp,

שלום, אני מחפש סוכן לפתיחת קרן השתלמות שתעבוד עם אלטשולר. אני יכול לפנות ישירות לאלטשולר אבל אז העמלות גבוהות יותר. אשמח לקבל המלצה על סוכן.

• 26 תגובות
    • 5.2k צפיות
  13. הרבה זמן קניתי מארה"ב ופתאום הייתי צריך לקנות בארץ. הלכתי לדלתא וזה פשוט הזיה, הציעו לי תחתונים ב-45 שקלים לאחד, או 3+1 במתנה, אם אני אעשה חבר מועדון שעולה כסף. עדיין מחיר משוגע לגמרי. היה עכשיו מבצע בקסטרו של 6 תחתונים ב-100 שקל, וזה נשמע סביר, אבל די נגמר להם המלאי. יש עוד חנויות בארץ שאפשר לקנות במחיר נורמלי?

• 26 תגובות
    • 6.8k צפיות
  14. Started by matan_18,

שלום לכם, הצבא כמו שכולנו יודעים מורכב מאנשים אשר באזרחות הם אפסים גמורים. ארגון שאין בו היגיון ,מושחת וכ"ו. אני משרת בצריפין כל יום בביית וסוחב איכשהו.אבל לתת רמה כמו שקרה השבוע לא האמנתי שאני יגיע. הייתה ביקורת אכ"א בבסיס למי שמבין היא נחשבת לביקרות קשה. קמתי באותו יום שחכתי להתגלח ויצאתי לבסיס כהשגעתי נזכרתי שלא התגלחתי ומצחו לי 2 וחצי שערות (אני מגלח רק את הפיאות כי רק שם גודל שיער) רצתי לספר אך הוא היה בגור הלכתי לשק"ם אבל נגמרו הסכיני גילוח . היגיע נגד משמעת של פעם עם שפם ורשם שאני לא מגולח ( 2 וחצי שערות אני מזכיר לכם) כעבור 2 דקות חזרתי אליו מגולח והוא מחק אותי חשבתי שזהו והתכוננתי נפשית לטיול לאית בסוף השבוע אותו תיכננתי הרבה לפניי. ביום רביעי שכולי קם בבוקר ביד…

• 26 תגובות
    • 9.4k צפיות
  15. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

http://www.savetoby.com/ האתר אומר שאם הם לא יקבלו 50000 ש"ח עד ה-30 ליוני, הם יאכלו את טובי! (הארנב). עכשיו ב-"היום שהיה" (תוכנית חדשות בערוץ 10), אחד מאנשי הפוליטיקה של ארה"ב דיבר עם מפעיל האתר, מפעיל האתר אמר לו שהם גייסו רק 25000 ש"ח ואם לא ישיגו 50000 הם יאכלו את הארנב! אנשים מכל העולם תורמים, כדי שהוא לא יאכל את הארנב. אתם תתרמו?

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by moses_23,

http://www.virtualbartender.beer.com/VB2/ והפעם זה יותר טוב...שתי נשים!

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. What do you think about that car ? i am thinking about buying one and i heared its quiet problematic car.. what do you think ? Thank you all...

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Kalim3ro,

ערב טוב לכולם וחג שמח!!! אני שמאלי וכותב ומשתמש לרוב בשמאל, אבל יד ימין שלי הרבה יותר חזקה ואני רוצה להתחיל לשפר את הקאורדינציה ביד ימין... איך אני יכול לשפר אותה חוץ מכתיבה? תודה לכולם! ;D

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Red-AnGel,

תמונה אמיתית שצולמה במסיבה ותפסה בת במצב מביך אנשים לקחו את התמונה ושידרגו אותה בשילוב עם תמונות אחרות תוצאות אפשר למצוא כאן: http://www.labusas.org/phpBB2/viewtopic.php?t=62756

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by The UnKnown,

My comp works 24/7 about 2 weeks, what do you think ?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by yanushka,

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=C6B8822DC9314457A051AEBD2EAC4AF1&alid=222218&page=1&dspmode=1 שימו לב, ישנם 5 עמודים, שניתן לדפדף בינהם בחלק העליון/התחתון של העמוד! למי שעוד לא הספיק לבקר, מועדון ה-5 הוא חניון שמכיל מכוניות בעלות חמש ספרות על לוחית הרישוי לצד מכוניות אקזוטיות (לא יודע למה, בטח בגלל התשלום בכניסה [האנשים מקיסריה טחונים]). לפרטים נוספים

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. כמו שהכותרת אומרת....(וכאשר אני מדבר על טראנס אני לא מדבר על טייסטו וכדומה, אני מדבר על טראנס פסיכודלי) ובבקשה מכל השאר שלא יפריעו ... אל תתחילו פה ריבים מה או מי יותר טוב!!! אם יש פה אנשים אז תנו כמה Dj's או הרכבים שאתם אוהבים ( יותר תנו המלצות על הרכבים) ואם אתה הולכים להופעות ? המלצות שלי infected mashroom astral projection וסקאזי לא הולך להופעות... המלצות: http://he.israel-music.com/infected_mushroom/

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by love-its-my-name,

שלום, אני תלמיד כיתה י' והשנה, כמו שאתם יודעים כנראה, תלמידי כיתות י' עושים בגרויות בהיסטוריה ולשון. רציתי לבקש מכם טיפים, עצות וכדומה בקשר לבגרויות. הינה חלק מהדברים שאני עשיתי במהלך השנה : 1. אגרתי סיכומים שהכנתי בעצמי כל פעם על כל חומר. המורה שלנו לימד אותנו בדרך מאוד טובה לדעתי - פשוט חילק דפים עם שאלות על החומר שהוא יודע שיהיה וככה אנחנו עונים בבית והוא בודק בכיתה ומסכם גם כן הוא. בסך הכול יש לי בערך 40-50 שאלות ולכל שאלה סיכום שמה שבטוח, הוא טוב! קיבלתי בזכותם במבחנים 100 ללא מאמץ בקושי. 2. אני אתחיל להתכונן מעכשיו לבגרות בהיסטוריה [המתכונת ב17 חודש הבא] כל פעם אני אלמד קצת... 3. בלשון אני לוקח מורה פרטי שבודק איתי את כל החומר מתחילת השנה עד סופה ורואה מה אני…

• 26 תגובות
    • 5.1k צפיות
  24. Started by overload,

הסיבה היחידה שאני לא אוהב את פורש זה הקטע שלהם עם הדגמים שהם מחליפים פעם ב300 שנים וגם אז אין להם את האומץ לשנות את העיצוב כל מה שמשתנה זה המנוע והשם. אז השבוע סוף סוף הם הציגו רכב חדש וסוף סוף שינו בקצת את העיצוב... באמת הגיע הזמן ! כל הכבוד, לדעתי זאת הפורש השניה הכי יפה אחרי ה קררה GT http://www.rsportscars.com/eng/cars/porsche_cayman_s.asp http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3089319,00.html

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by it4chi,

שלום, אני מעוניין להזמין כרטיסים להיום בערב ל Sin City ורציתי לדעת אם הסרט מוגבל ל-18+ בלבד? בנוסף על כך, אם אני מזמין כרטיס ובעת הרכישה לא צויין שהסרט מוגבל ל-18+ יכולים למנוע ממני להכנס? אם כן, אני מקבל החזר כספי? תודה.

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים