עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by rednit,

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. היי לכולם! מישהו יודע מה הם בסיסיי הדרישות של ממרם בצה"ל כדיי להתקבל לשם ??? כי אני רוצה להתקבל לשם ואני רוצה לדעת את הדרישות שלהם. בתודה מראש !

• 26 תגובות
    • 4k צפיות
  3. עומדות בפני 2 אפשרויות: הנדסת תוכנה - תואר ראשון B.Sc או תואר ראשון .B.A במדעי המחשב. הראשון זה 4 שנות לימוד, בעוד שהשני 3 שנות לימוד. מה ההבדל ביניהם? איזה תואר נחשב יותר קשה ויותר מוערך?

• 26 תגובות
    • 5.7k צפיות
  4. קניתי עוד נייד שיהיה בתיכנון לקנות עוד 2 אחד לייד המיטה ואחד בעמדה של הדיג'יי תהנו ...איך ניראה סבבה לא? הרבה מסכים.. [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Yehudaa,

זוהר שמות וארא : פתח רבי אבא ואמר כי אז אהפוך אל העמים שפה ברורה לקרוא כולם בשם ה' לעבדו שכם אחד.וכתיב והיה ה' למלך..ביום ההוא יהיה ה' אחד ושמו אחד. רבי יוסי ורבי חיא היו הולכים בדרך.אמר רבי יוסי לרבי חיא מדוע אתה שותק ?,הרי הדרך לא נתקן אלא בדברי התורה. התעלף רבי חיא ובכה ,פתח ואמר "ותהי שרי עקרה אין לה ולד" אוי על זה אוי על אותו זמן שהולידה הגר את ישמעאל (אבי אומות ערב) אמר לו רבי יוסי מדוע ? והרי הולידה אחר כך והיה לה בן גזע קדוש. אמר לו אתה רואה ואני ראיתי, וכך שמעתי מפיו של רבי שמעון דבר ובכיתי. אמר לו מה הוא? אמר לו אוי על אותו זמן, שמפני ששרה היתעכבה כתוב "ותאמר שרי אל אברם...בוא נא אל שפחתי .." ועל כן עמדה השעה להגר לרשת את שרה גבירתה ,והיה לה בן מאברהם . ואברהם…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Kukishin,

בלי להיכנס בכלל לוויכוח פוליטי כזה או אחר אני רוצה להעלות שאלה. בעיר מגורי עבד אירגון V15 כפי שפעילי מפלגת העבודה סיפרו לי - כמו מכונה משומנת. לא אכפת לי עשכיו שמאל או ימין, האם להביא ארגון מחוץ למדינת ישראל שיפעל למען מטרות פוליטיות של צד מסויים עם כל הכסף הרב שיש לארגון זה - האם זה לא פאק באמינות כלפי מדינת ישראל?

• 26 תגובות
    • 5.6k צפיות
  7. Started by kfirbep,

סקר להמצאה:https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dE5oVWxneXo5VjFoZkx0cFZKc3FwNXc6MQ חולצה שמקררת ומחממת את גופך. נשמע אחלה רעיון לקיץ לא? בסך הכל 2 שאלות קצר וקולע ולא ארוך וצולע

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. הת'רד אמור לרכז את הפריטים שחברי הפורום מעוניינים לקנות בבאר שבע במסגרת Black Friday ביומיים הקרובים. כך נוכל "לחבר" בין אנשים שמעוניינים בפריטים דומים ולנצל את המבצע כמו שצריך... על הכוונת שלי (כרגע, מתעדכן): 1. עכבר MX1100 - עולה 100 ש"ח במסגרת 1+1 בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8023&perur=2&t=9&c=201 2. מסך MIMO בחיבור USB בלבד (7 אינטש) - 250 ש"ח במסגרת 1+1 בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7487&perur=2&t=16&c=296 3. כרטיס SD 8G SDHC ULTRA II - עולה כ~75 ש"ח במסגרת 1+1 בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7100&perur=2&t=28&c=421

• 26 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by amisha,

כמה אתם שזה הוגן לשלם לטכנאי מחשבים להרכבה מלאה של מחשב ?(ללא מע' הפעלה )

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Cha0stAlker,

אוקי אז בא לי לעשות שדרוג ניק.. יאללה תצביעו איזה שם נשמע הכי יפה תציעו גם הצעות חדשות אם יש למישהו (העיקר שיהיה בפנים Chaos כדי שיזהו אותי).

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום רב לכל חברי הפורום. אז ככה, אני הולך לתקלט מחר במסיבה של כ-50 איש שהגיעו מהמשלחת לגרמניה. ובנוסף לכל המאגר שיש לי של כל השירים הרגילים שבד"כ מושמעים במסיבות, הייתי מעוניין בהמלצות לשירים בגרמנית. אולי איזה שירים שנחשבים ללהיטים בגרמניה, או שירים מקפיצים בגרמנית. אני חושב שהם ישמחו אם אני אשים להם איזה שיר בגרמנית במסיבה אני יודע שיש פה מס' לא קטן של משתמשים שדיי מבינים בנושא הזה(כל מני שירים בגרמנית), לכן פתחתי את הת'רד הזה בתקווה לקבל עזרה. תודה.

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by masterb,

מכירים את זה שאתם אוכלים ארוחה עם כל המשפחה וכשאתם באים למזוג שתיה לכוס שלכם....? כל המשפחה מצטרפת ומביאה לכם את הכוסות שלהם כדי שתמזגו להם גם.... ?מכירים את זה שכל פעם שאתם מגיעים למכונת משקאות ואתם לבד אתם מתפללים או מקווים שמישהו השאיר שם עודף...? תמיד אתם מתים שיהיה שם איזה שקל אחד ,?זה מה שיעשה לכם את היום.... ?מכירים את זה שתוך כדי אכילה אתם קוראים את המרכיבים של השתייה? ?ואז אתם מתחילים כזה.. "?גליצרול GF3, C2, ?פרוטלקעקיו CVSD23" (?משו כזה) ?ולמרות שאתם לא מבינים כלום אתם ממשיכים לקרוא הכל? ?ויש את הקטע שאתם לא שמים לב שאתם נסחפים ואז אתם כזה.. "?בתוקף עד ה.." מכירים את זה שאתם קמים מהמיטה באמצע הלילה, נגיד לשירותים, הכל חשוך ולא רואים כלום, ואז אתם דופקים את…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מאיפה אני יכול לקנות? אני צריך משהו כמו 20-30 אם יש במחיר טוב. תודה רבה.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Mortar,

רוב האנשים פה באתר ובפורומים הם בערך בממוצע בני 15-18 ? בגיל כזה אמורים לדעת שכשאתה כותב בגוף ראשון, בזמן עתיד - הפועל מתחיל בא' ! אאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! :bash: אני לא ילך, אני אלך הוא ילך !!!!!! הוא יקנה !!!! אני אקנה!!@#!@#!@#?!@#?!@#!@ כמה פעמים אפשר לטעות ככה ? אני לא מורה ללשון, יש לי אפילו בגרות השנה ומגישים אותי על 63 (לא שאני גאה בזה אבל רק שתבינו ...), לא צריך להיות אבשלום קור - זמן עתיד בגוף ראשון זה עם א'. נ.ב וDUAL אומרים דואל, כמו דו-פלקס ? כמו דודו טופז ? אז אומרים את זה כמו "דו" ו"על" דואל. המשך גלישה נעימה אחים שלי.

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by askme,

באינטל העסקים כרגיל. מכה קלה בכנף שם, מכה קלה בכנף כאן, אבל בגדול זה ממש לא מזיז ליצרנית השבבים הענקית. כמדי ארבע השנים האחרונות, גם השנה יחולק בונוס של שתיים וחצי משכורות לכל עובדי החברה, כביטוי לרווחים גם השנה. https://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3730562,00.html לבריאות לכולם !

16. החל מה 1.5.10 נכנס חוק חדש כנגד נהגים חדשים החוק אומר כי -המלווה ימשך חצי שנה -טסט יהיה מחולק לשלושה חלקים שכל חלק הוא כשעה -תאורייה תיהיה מחוייבת בלימודים עיונים בקורס מה שיעלה את מחירה לכ700 שקל -המלווה יצטרך לעבור קורס מלווים שימשך כ 10 ימים -ואולי בהמשך גיל זכאות לרישיון יעלה לגיל 19-20 תחתמו והפיצו לחבריכם.. http://www.atzuma.co.il/newdriver/1000/ מקורות: אתר אור ירוק http://www.oryarok.org.il/?p=11 אתר ווינט http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3464094,00.html

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by rogbi,

מישהו שמע עליהם? ראיתי לא מזמן תוכנית בטלויזיה אבל עכשיו הם עלו לי לראש ותשמעו הם פשוט גאונים! ולא בגלל שיש שם הרבה חברה עם 170 IQ אלה הרעיון שלהם: לוותר על ה (לפי התפיסה הדתית) ולטענתם זה יעזור לעשות שלום וזה גאוני וזה נכון איך הם עושים את זה אני לא יודע (וגם מה יוצא להם מזה) ודבר שני אני לא מבין איך אין רוב יהודי באירגון הזה איינשטין ישו פרויד וכל אלה היו יהודים, אין מספיק חכמים בשיבל האירגון הזה? ציפיתי ליותר מאיתנו

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Nihility,

משעשע למדי מסך ASUS LS201

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by CrossFire,

מתי בדר"כ ייתקיים ואיפה המפגש הזה יהיה השנה? (אם אני לא טועה שנה שעברה זה היה בעזריאלי)

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by EasyPooper,

שלום! לאחרונה תיכננו לנסוע עם חברים לצפות בסרט AVATAR בתחת מימד אבל מהחוויה שנישארה לי מקולנוע ה3D האחרון שהייתי בו (עיר המלכים באילת) הצפייה בשבילי הייתה קשה מאוד, לי יש את משקפי הראייה שאני צריך ללבוש ועוד את משקפי התלת מימד מעליהן... דבר מאוד לא נוח שיוצר חוויה שבורה לכן יש לי שאלה- מה לעשות? תודה מראש

• 26 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. לפני שנה בערך התחלתי להתמיין לגאמא במודיעין, וגם העליתי פה שאלות על הפרוייקט, בסופו של דבר עברתי את המבחנים והתמיינתי רק למסלול אחד של QA השתדלתי כל השנה להגיע לרמה מסויימת בתיכנות כדי שאני אוכל לעבור את הריאיון, אז התחלתי לכתוב בnetbeans וקצת להרחיב את הידע בריאיון סיפרתי על העובדה שאני 5 יחידות מחשבים, ועל מה עשיתי באופן עצמאי בבית בnetbeans, ולא שיקרתי למראיינים או אמרתי להם דברים לא נכונים, הם גם ככה עקצו קצת בריאיון ושאלו אותי איך עושים דברים מסויימים בתיכנות, כדי לראות אם אני מחרטטת אותם בכל מקרה, הם התרשמו ממני בריאיון, הם אפילו בסוף הריאיון רמזו לי שעברתי אותו, וחשבתי שאני בטוח מתקבלת למסלול אם הצלחתי להרשים אותם ככה. באמת עברתי את הריאיון והיה לי תחקיר, אבל בערך …

• 26 תגובות
    • 8.6k צפיות
  22. Started by omri09,

מה שמפתה אותי לגבי כבאות זה שהשירות של כבאי נמשך רק שנתיים, ואם מחשבים גם את היציאות של שבוע- שבוע השירות בפועל הוא בסה"כ שנה. אפסנאי בסה"כ נראה לי תפקיד נחמד, לא עושים שם יותר מדי. אשמח למידע על אופן השירות ומה כל אחד היה מעדיף..

• 26 תגובות
    • 8.3k צפיות
  23. Started by orlupo,

מזל טוב ל-Component!!! :biggthumpup: הוא בן 19. בהצלחה בצבא, באוניברסיטה ובהמשך....

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. זהו, נגמרו השטויות. אתמול, ה-9 למרץ שנת 2003, קיבלתי את התעודה הגרועה ביותר בחיי. 4 נכשלים, זה לא ממש צחוק... אבא שלי גם לא ממש צחק, והופ, לא ביזבז זמן מייותר והאינטרנט נעלם... לבערך עד סוף השנה, במקרה הטוב אז אני נאלץ להפרד מכם לכמה חודשים רעים.. אני אנסה לבקר לעיתים מחברים, מהבית ספר... להת', בהחלט העברתי פה זמנים יפים יותר ויפים פחות, האתר מאוד יוחסר לי... שלכם, מישה העצבני, TheHunter.

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by Born2Kill,

למישהו מכם זה קרה קומבינת ה-Winner? לי זה לא קרה, אבל אם זה קרה לאחד מכם תוכלו לקבל פיצויים אם אני לא טועה... ראיתם בנוסף את התרגיל של הניברים? זה תרגיל ענק, בקלות אפשר היה לעבוד עליו...... כבר הרוויחו ממנו 40,000$!-!-! התחלה זה היה אמיתי ואח"כ הם עבדו עליו ברגע האחרון...

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.