עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iem,

מישהו יודע איך אני שומר תמונת משתמש במסנג'ר ? הכוונה לתמונה של חבר שנמצא בחלון שיחה איתך ויש לו תמונה מגניבה אבל הוא די ***** ולא רוצה לשלוח לך אותה :-) תודה לעונים !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Oranili,

היהלי תדגם הזה : LA32B450 הוא גרוע.... אני יכול להחליף דגם ... מה אתם אומרים על זה ? 32LG34R

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  3. אני רץ הרבה ונמאס לי כבר מהמוזיקה שיש לי חח..למישהו יש המלצות לטראקים\שירים שנותנים כוח בריצה? סתם דוגמא יש לי קטע ממטריקס רבולושנס נראה לי שיש את הקרב הזה על הגג של המשאית שנוסעת בכביש המהיר זה קטע אחד הטובים לריצות...ואני חושב שגם פסיכודאלי מתאים לי בריצה אבל רק פולאון עם הרבה גיטרות עושה לי את זה חח..וקצת שירים שאפשר ל'הכנס' אליהם בזמן הריצה

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by ha_miki,

הייתי לא ממזמן בגרמניה וכל התקופה נהגתי והקשבתי לתחנות מוזיקה גרמניות היה שם שיר שנחרט לי בראש http://www.youtube.com/watch?v=jG1lujlMMsg&feature=related אמנם בגרמנית אבל המוזיקה והלחן זה שילוב מדהים אז סתם בשביל לשתף גם אותכם

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  5. Started by icebreak,

גולשים בפורום ב 3 בלילה ומשועממים ? סתם גולשים ואין לכם מה לעשות? בכל מקרה, הפתרון החדש מבית אייס-סקריפטינג, הלא הוא ה Random HWzone. מה זה אתם שואלים ? ובכן, בכל לחיצה עליו, הקישור לוקח אותכם לדיון אקראי בפורום זו השורה שצריך להעתיק: javascript:document.location='http://hwzone.co.il/community/index.php?topic='+Math.floor(Math.random()*151500); איך משתמשים בזה ? אתם יכולים פשוט להדביק את השורה מלמעלה בכתובת של הדפדפן שלכם (עובד עם כולם). או הפתרון העדיף, תעשו NEW BOOKMARK (או בתפריט או בסרגל כלים שלכם), ואז, להכניס בשם מה שאתם רוצים (כמו Random HWzone), ובכתובת (ה LOCATION), את מה שרשום למעלה בשורה הזו... ואז כל לחיצה תביא אותכם לדיון חדש. אזהרה הקוד הז…

6. תראו את הRAGE שלו עד הסוף

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  7. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

http://magazine.nana.co.il/thestory.asp?Storyid=2541 אבל לפחות לגבי התיאור של מוכר מחשבים הם די קלעו.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by NiTRo37,

היי מהולך, אני צריך עצות או טיפים איך להגיע מאשדוד לבסיס תל נוף,בצורה הכי יעילה :]] תודה^^

• 7 תגובות
    • 10.8k צפיות
  9. אני מה- Old school, עושה הכל בכתב יד, אך תמיד אמרתי לעצמי שאני אצטרך לעבור לדרך המקובלת היום במוקדם או במאוחר. אז מה הדרך הנוחה והטובה ביותר שאפשר ללמוד ולהשתמש בה (אפשר גם להציע תוכנות בתשלום) ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כשאני נכנסת לאתר פלאפון כדי לשלוח SMS לצורך כך מקישה את המס פלאפון שלי ואת הסיסמה שלי ולוחצת על אייקון "החברים שלי" (שם שמורים השמות ומספרי הפלאפון) מופיעים לי שמות ומספרים אחרים מאשר היו לי בעבר. לא מכירה אותם. ושלי אינם... כשדיברתי עם פלאפון (לא הייתי אותה שעה מול המחשב, כי חזרו אלי אחרי מספר ימים... ואחרי שאיש לא הבין בפנייה הראשונית על מה אני מדברת...), הם נכנסו לאתר דרכם, ואצלם הופיעו השמות הנכונים... כשהגעתי למחשב (לא שלי !!!) בדקתי את העניין ונראה היה שהכל אכן הסתדר, אך כששבתי למחשב שלי, שוב שמות אחרים ???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  11. Started by scorpion,

כי אם כן אז מצטער...... אבל תירגע קצת רק רציתי לצחוק קצת עם החברה בפורום off topic ותראה שאין לי שום כוונה לפגוע במה שיואב ניסה לעשות ותסתכל בפורום של שיר תראה איך אני מגיב כל הזמן ועוזר........

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by יהושע מנחם,

למישהו יש המלצה למצלמה בעלת צילום קדמי בלבד,פורמט רחב באיכות טובה, והקלטת שמע

13. חבילה קטנה(נגיד 10*10*10), קלה(עד חצי קילו), ולא מסומנת שנשלחת בדואר רגיל איטי עם מספר מעקב מארה"ב מה הסיכוי שתיתפס. מנסיון עם חבילות מהמזרח סיכוי נמוך האם לצפות שמארה"ב זה יהיה גם כך?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  14. Started by HellWarrior,

אני כנראה יגיע מי עוד ? (ממי שיודע על מה מדובר)

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by Thant,

http://www.thepeople.co.il/_DailyMaily/ItemClean.asp?ArticleID=28666&Vol=1014&SearchParam=&CategoryID=72 נקווה שזה לא ישאר רק בגדר דיבורים.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני מתכוון למסיבה בת"א בפסח המסיבה ההיא שבעים לחנות משלמים 60 ש"ח ומשחקים 12 שעות

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חברת Corsair משיקה קיט כפול חדיש בסדרת ה-Vengeance LPX שלה, שנראה בדיוק כמו כל השאר - אך יעלה לכם יותר מ-3,000 שקלים לכתבה

18. Started by RTTW,

תגידו אמא שלי טסה לחו"ל ולא חוזרת יותר נישארתי אם אבא שלי החורג... ואני מתכוון אוטוטו להיכנס לקבע האם יש סיכוי אני אקבל לשנה הראשונה חייל בודד...

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  19. אני לא זוכר את השם שלה אבל זה משהו עם D. מישהו מוכן להגיד לך מה השם?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by amisha,

מישהו עשה זאת פעם ? (ואם כן על איזה רכב...) מאיזה גיל אפשר לעושת את זה /כמה זמן צריך שיהיה רישיון על מנת שיתאפשר ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Gil28,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by TermiNal,

מישהו מכיר? אם לא אסביר בקצרה. זה משחק שאנחנו אוהבים לשחק בדשא של החטיבה שלנו, קובעים שעץ מסויים הוא הנקודה וקובעים מי יהיה התופס. התופס מנסה לתפוס את כולם על רגל אחת וכולם בורחים על רגל אחת. אם התופס יורד לשתי רגליים מזיינים אותו מכות עד שהוא מצליח להגיע לנקודה, אם התופס תופס מישהו מזיינים את מי שנתפס מכות עד שהוא מגיע לנקודה, ואם אחד מאלה שבורחים נופל על שתי רגליים גם עליו עולים מכות עד שהוא מגיע לנקודה. הכי כיף לשחק את המשחק שיש הרבה ילדים למשל 20. אם מישהו מכיר עוד משחקים מגניבים כאלה, או שמכיר את המשחק כדווארה ורוצה לשתף אותנו בחוקים טיפה שונים שככה משחקים בבצפר שלו שיגיד.

• 23 תגובות
    • 7.3k צפיות
  23. Started by sniper434,

שבוע טוב לכולם. כבר חודשיים שאני מחכה למשלוח מארצות הברית,ואין שום קול ועונה.. קבלתי מספר מעקב ב USPS,ולפי מה שרשום לי החבילה נשלחה. דברתי עם המוכר והוא אמר לי שרוב הסכויים שהמוצר נתקע במכס. אשמח אם מישהו יוכל להביא לי את המספר של המכס בת"א,מספר זמין,שאני יוכל לברר על החבילה.. תודה מראש והמשך שבוע מהנה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Mohammad Halabi1,

אני מחפש ללמוד קורס מחשבים שאוכל להתפרנס ממנו, אני לא מבין בכלל במחשבים. מה המלצות שלכם, מבקש תשובה מדויקת לעניין למי שמבין בנושא. עם הסבר למקצוע שאתה מתאר וגם מה עלויות קורס כזה. ומה ההכנסות מהקורס שאתה ממליץ.

25. עדיף של להקות ועם מוזיקה טובה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים