עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. 1. ישראלי זה לריב עם מישהו ולצעוק עליו "למה מה קרה?" ו"חכה-חכה, זה עוד יעלה לך ביוקר" תוך נפנופי ידיים, ושעה אחרי זה לשבת איתו על כוס קפה, לטפוח לו על הכתף ולהגיד "אתה בחור טוב, אתה" 2. ישראלי זה ללכת ברחוב שכולם בו היו איתך בצבא, להיכנס למסעדה עם תפריט בעברית, לשמוע את המלצר קורא לך "אחי" ולדעת- שאתה בהודו, ניו-יורק או תאילנד 3. ישראלי זה הבן אדם היחיד שמוחא כפיים כשהוא חוזר ארצה, ולא יכול לחכות לרגע שהוא יעוף מפה שוב 4. ישראלי זה לשבת ביום שישי עם חברים, לראות חדשות ולבכות עם כולם על המצב וחצי שעה אחרי זה לצחוק עם הטברנה או לימור. 5. ישראלי זה לטעון שכדורגל הוא ספורט בריא, ספורט חשוב, ספורט מעניין, אבל תוך כדי ישיבה על הספה בבית וטפיחה על הכרס הענקית. 6. ישראלי זה …

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. במהלך שיטוטיי ביד 2, אני לא רק רואה מוצרים מצ'וקמקים במחירים מופקעים, אלא גם מודעות הזויות וכשלים מוזרים בתיאור המוצר, ואפילו סתם מודעות מצחיקות. למשל: מחיר- 150 ש"ח מחיר- 150 ש"ח ללא ספק מועמד חזק לפרס המודעה המפגרת: מחיר- 450 ש"ח פרס החומרה המתקדמת: מחיר- 300 ש"ח. שווה כל אגורה. וראיתי עוד מודעות מוזרות הרבה יותר, גם ברכב. מישהו אחר מכיר את התופעה? אתם מוזמנים לשתף. אתם מכירים אולי מקום נורמאלי יותר ליד שנייה? winwin לא בא בחשבון- האתר פשוט לא בנוי טוב ממשקית, וגם שם המודעות והמחירים הזויים (אבל פחות). אם אתם מכירים מקום כזה- שתפו אותי. בינתיים אני תקוע עם יד 2.

• 33 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by artyom,

ישבנו באיזה מסעדה בחוף הקשתות והזמנו פיצה.... נתחיל בזה שהפיצה לא הייתה הכי רגילה שיש... http://xs217.xs.to/xs217/07290/DSCF2910.JPG http://xs217.xs.to/xs217/07290/DSCF2912.JPG ומצטער על הגודל

• 49 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. אני יודע שיש כרגע ת'רד נוסף על סקאיפיסי אבל הוא לא רלוונטי כל כך. סרקתי את זאפ ועוד כמה מקומות על ביקורות בנוגע לסקאיפיסי, ולפי איך שזה נראה יש 50%-50% כלפי אמינות השירות שרוב המקרים הטובים מתייחסים למקרים בהם הוזמן מוצר, סופק ועבד בלי בעיה. רוב הביקורות הרעות התייחסו למקרים בהם היה צריך לנצל את האחריות. אני מתכנן בעתיד לקנות מסקאי, אבל די מבולבל מעצם השוויון הזה בביקורות מחשש שעל איזה צד אפול ואם יש לי מה לדאוג במצב שאני מרכיב את אחד המוצרים ולהפתעתי מגלה שהוא תקול. ביקורות\נסיונות אישיים עם החנות? (וכן, אני מודע למקרה של Bag2000, ובנוגע למקרה של הת'רד השני- זוהי לא אשמת החנות...)

• 24 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by davidcohen,

היי יש לנו הוט בבית ובשלט שלהם יש גם אפשרות של ווליום אבל זה לא עובד ובשביל להגביה ולהנמיך אני משתמש בשלט הרגיל של הטלויזיה (גם הכיבוי וההדלקה של הטלויזיה זה ככה). איך אני מגדיר את הווליום שיהיה מהשלט שהוט מביאים במקום להשתמש בשני שלטים כל פעם ? תודה

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. Started by ORrrr,

מורכב יותר ממבחנים אחרים ישנם כמה שאלות דיי קשות אבל ישנם גם קלות וחלק גם לא הבנתי כל כך.. (אנגלית-קשה יותר) בכל מקרה אני קיבלתי 113 שזה מעל לממוצע אבל בגדר נורמלי.. פרסמו תוצאות, את תתיאשו ואל תרמו.. ואם לא יודעים תנחשו.. בהצלחה.. 8) מצטער על הקטע עם הלינק פשוט עד שקלטתי שלא שמתי את זה אני מנסה להכנס שעה לדף הזה ולערוך אבל האינטרנט אקספלורר לא אוהב את האתר ומעלה כל הזמן את הדף חלקית אז הצלחתי סוף סוף.. הנה הלינק מצטער http://www.highiqsociety.org/flash/nonmembers/iqtests.htm בחרו ב ultimate

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by Yehudaa,

http://grooveshark.com דפדוף באוצר השירים ממש כמו בספריה ביתית .

• 29 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. Started by michaelr,

היום הלכתי לקחת מסכת אב"ח מהדואר מה איתכם?

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by Your-AsSaSsiN,

יש לנו בעיה בביתנו הקט, מדי יום ישנם ילדים שמשחקים בגינה הציבורית השוכנת למרגלות הבניין ועושים לא מעט רעש, אנחנו נמצאים בקומה הראשונה וסובלים מכמות לא קטנה של צעקות מצד הילדים הקטנים הללו שמפריעים להורים לנוח ולי ולאחותי לעשות את שיעורי הבית. מה שרציתי לברר, האם יש משהו שאפשר לעשות, כי הגיונית ניסינו לדבר אל ההורים והם מסרבים לתת לילדים להתרחק מטווח הראייה שלהם.... הילדים הללו שוכנים בגן ברוב שעות היום, בעיקר לאחר בית הספר (לאחר שעה אחת או בשעה שתיים) ובשעות שבין הצהריים לערב: ארבע עד שבע. עוד שאלה שצצה בנדון, היא האם במידה של הגשת תלונה בגין הפרעת מנוחת השכנים בין שתיים לארבע יהיה מענה מצד המשטרה ? והאם יש מקום להגשת תביעה משפטית ומה טווח הטיפול בבעיות הללו ? תודה רב…

• 51 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by IceTea,

עם לא כמה עולה ליבא אותו לארץ+המחיר של הרכב עצמו? [או אם איזו סוכנות בארץ אני יכול לדבר? למי לפנות?]?

• 66 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. רעיון נחמד, כל אחד יכתוב באיזה ספק ותשתית הוא מחובר וכמה הוא משלם לכל אחד או לשניהם ביחד. כך נוכל לעשות השוואה וכשתיגמר ההתחייבות להוריד מחירים או לעבור ספק אני בבזק + בזק בין לאומי דרך חבילה של 2.5M YES תשלום 89 שח סה"כ

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. טוב , נתחיל , רק משהו קטן לפני , אם אתם מכירים את החידה אל תכתבו את התשובה ישר.. תנו לאנשים לשבור את הראש קצת חידה 1) קלה יחסי יש מערה , 4 חברים צריכים לעבור אותה , ולהגיע לצד השני. יש להם פנס אחד (לא ניתן לעבור את המערה בלי הפנס) , בכל פעם , מקסימום 2 חברים יכולים לעבור.. ומישהו מן הסתם צריך לחזור להחזיר את הפנס. חבר ראשון - לוקח לו 5 דקות לעבור את המערה חבר שני - לוקח לו 10 דקות לעבור את המערה חבר שלישי - 20 דקות חבר רביעי - 25 דקות יש להם בדיוק 60 דקות (שעה) לעבור את המערה שכולם בצד השני. אממ , סתם לדוגמא משהו שמבלבל , אם נגיד החבר הראשון והחבר הרביעי עוברים את המערה ביחד , אז זה לא יקח להם 25+5.. זה יקח להם בזמן של האיטי מבניהם , יעני 25 דקות... ולא 30. …

• 25 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. או בקיצור: LOTR: TTT-TT בכל מקרה, הטריילר הרשמי של הפרק הבא בטרילוגיה האגדית של טולקין יצא וניתן להורידו (או לראות ב live stream) באתר של Apple: http://www.apple.com/trailers/newline/the_two_towers/

• 36 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. אני נרשם לפייסבוק ומחייבים אותי לשלוח קוד אישור לטלפון נייד אל מנת לוודא שהחשבון שייך לבן אדם אמיתי עכשיו מישהו יודע איך מתגברים על זה? ומה אם אני לא רוצה להזין את הסלולרי ומה אם אמנם החשבון הוא סתם חשבון שפתחתי בשביל השעשוע זה קרה לי בחשבונות חדשים וגם בחשבונות קיימים אתה לא יודע מאיפה זה יבוא לך פתאום יכול להיות שלא תוכל להשתמש עד שתאשר עם הסלולר ומה עם אנשים שבכלל אין להם נייד

• 29 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. אתם מכירים את המורים למחשבים האלו שלא מבינים כלום חוץ מVB וPHOTOSHOP... אז בזמן השיעור שהמורה לימד אותנו כל מני דברים בVB (למרות שאני יודע הכל לא נורא לחזור קצת...) אז לכל אחד הייתה תיקיה בכונן הרשת שהמורה עשה נכון? אז פיתאום אני מזהה שמחקו לי את התקיה שלי וכל העבודות שם (שהיו הכי טובות שיש מאותה קבוצת הלימוד...) לא הצלחתי לגלות מי מחק לי! התלוננתי למורה... הוא אמר לי שלפעמים BACKUP עוזר... ושהייתי צריך לעשות אחד... (בלה בלה בסגנון) התעצבנתי!!! ישר גלשתי לאתר של נענע הורדתי את Folder Protector ונעלתי את התיקיה של כל התיקיות של התלמידים שהיו בביצפר ולמדו באותה הכיתה... שיניתי את הנתיב כאילו זה הקונטרול פנל... חחחחחחחחח התאפקתי מצחוק שכל התלמידים בכיתה אמרו "ממממה…

• 40 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. Started by iem,

מישהו התנסה בהוצאה של דרכון רומני לאחרונה (אחרי מרץ 2007) ? אני ממש לא יודע את השפה הרומנית ועד ינואר 2007 אלה היו הדרישות כי מאז שהם הצטרפו לאיחוד אולי חלו שינויים כאלו ואחרים... בעיקרון הדרכון כבר פג תוקף מ-1995 ואני מעוניין "לחדש" אותו, כלומר להוציא חדש... אשמח לעצות והכוונות... תודה

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by Born2Kill,

עכשיו ברגעים אלה מתחיל הארוויזיון 2007, תתפללו שנקבל מקום מכובד. הלהקה שלנו היא "טיפקס" בשיר "Push The Button". ערוץ 11 בהצלחה! :xyxthumbs: :yelclap: :yelclap:

• 61 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. מה אתם אומרים? תרכוש אותה? או שהיא יכולה להצליח בענף הגיימרים בלעדייה ?

• 69 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by bd,

אפשר כתבה או מידע על זה! אתר אינטנרטנ או משהו חיפשתי בגוגל מצאתי משהו לפני חודש ולא רשום איזה הצעה התקבלה כי זה חשוב לי !?!?! בתנאי שיצאו חוקים חדשים ושהם פועלים ??? כמה זמן תקופת המלווה כמה מותר להסיע.... :-[

• 39 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by Cereal Killer,

מי מהוותיקים כאן?

• 43 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. לפני כשנתיים קניתי דיסק קשיח מסוג Western Digital WD4000KD מלמיר מחשבים, עם אחריות של 3 שנים (בידי החשבונית). לאחרונה הדיסק הקשיח כשל. היות ולמיר נסגרו, האם מישהו יודע כיצד אני אמור לממש את האחריות על הדיסק הקשיח?

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by NuNaTaK,

טוב, לא בדיוק, אבל... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3701159,00.html :lol: :lol:

• 55 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. Started by eran256,

בזמן האחרון (שנה+-), החלה תופעה מוזרה, החתולה אוכלת רק מה שנמצע באמצע הקערה ואז מתחילה לילל שאין לה אוכל. הבעיה לשים לה הרבה אוכל (כדי שישאר באמצע) זה שהיא לא אוכלת אוכל שעמד כמה שעות בחוץ... מה אתם מציעים לעשות? זה ממש מעצבן כל פעם אחרי שהיא אכלה מהאמצע לסדר לה שוב. ד"א תעלו רעיונות, אני אנסה הרעיון הראשון הוא לקנות קערה גדולה יותר. תודה מראש ערן.

• 41 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. ערב טוב לחברי הפורום, היתי השבוע בבר אירי, ויצא לי לשמוע את השיר הבא - כמובן שהמנגינה שלו נשמע לי מאד מאד מוכרת, ומתברר שצדקתי, לשיר הזה - (שיר ישראלי!) http://www.youtube.com/watch?v=rezCXSuauWo יש מנגינה מאד דומה. ואני שואל אותכם, מה דעתך? אותה מנגינה, ואם כן, מי העתיק ממי?

• 38 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. אף אחד לא הולך לקולנוע וגם לא שוכרים בבלוקבסטר. אז ממה הם מרוויחים???

• 44 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים