כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
http://www.planetboredom.net/video.php?id=2944
-
- 37 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
כמה ילדים בשיכבה שלי צילמו אותי בעירום והם מתכוונים להכניס את התמונות לאתר האינטרנט שלהם... מה שלהם נראה סתם מעשה קונדס יפגע בי מאוד ואני לא יודע מה לעשות... אני צריך עצות מה אפשר לעשות...תודה מראש! מישהו הציע ל י להפיל את האתר שלהם אבל אין לי מושג איך עושים את זה..(אז עם מישהו יודע שבבקשה יפנה אלי בפרטי בשביל שלא ינעל התרד). כל אחד אחר שיש לו עצה אחרת בבקשה שיעזור לי...
-
- 59 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
חבר מתחתן ואנחנו רוצים להכשיר טוקסידו כל החברה , איפה יש כזה בארץ ואם מישהו יודע מחירים אז בכלל יהיה מצויין. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
-
היה פעם אתר שמלמד כל מיני טריקים עם מצתי זיפו. למישהו יש תכתובת? מצאתי http://lightertricks.com/index.php תודה בכל מקרה
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
מממ....אני חושבת שסיכמתי הכל בכותרת...לא? סתם...אני לא ממש טובה בהתמודדות עם פרידות...(too much touchiness 4 me)...אז אני אנסה לקצר... היה נחמד להכיר אותך, אתה באמת אחלה...(קצת מציק, מעצבן ומרביץ...אבל שטויות...עברנו כבר דרך זה... ;D) אני מקווה שיהיה לך טיול מדהים בדרום אמריקה...שתספיק כל מה שתכננת וגם מה שלא...שלא תתפוס חס וחלילה שום מלריה ואל תשכח לשים את הכובע, הצעיף, הסוודר, הגרביים העבות והמעיל...שמעת??? (בקול של סבתא פולניה מעצבנת)... אבל הכי חשוב: Have the time of your life... חוץ מזה אני מבינה שמיותר להזכיר לך לשמור על קשר, לשלוח גלויות ותמונות, להביא מתנות וכל המרבה הרי זה משובח.... (אחרת אפילו אל תחשוב לחזור לארץ....I know where & how 2 find u... :d…
-
- 39 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
לזיקים הגיע קצין מיון של ח"א וכמה קווקזים גנבו ממנו מסמכים. באותם מסמכים היה כתוב את הקב"א, פרופיל ודפר של כל האנשים שהולכים לח"א. גיליתי שיש לי קב"א 49. זה מוכיח שצה"ל חושב שאני אידיוט גמור, וזו הסיבה שלא אקבל שום תפקיד סביר בשלוש שנות שירות. סביר להניח שגייסו אותי בשביל לאכול חרא ולעשות עבודות שחורות בצבא. יש לי חשק עז לקחת את ה-M16 שקיבלתי בטירונות ולסיים את ההשפלה.
-
- 47 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה, כפי שסיפרתי בעבר, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב או הנדסת תוכנה (האמת היא שאני עדיין לא מבין מה ההבדל). כמובן שאני רוצה ללמוד את זה לצורך תעסוקה ופרנסה, ולא למטרת הרחבת אופקים בתחום המחשבים. אבל הבנתי גם שאני רוצה להיות עצמאי, לא רוצה בוס, לא רוצהלהיות שכיר שמסתכל על השעון וסופר את הדקות עד שיוכל ללכת הביתה. אז השאלה שלי היא, האם אפשר להיות עצמאי בתור בוגר הנדסת תוכנה/מדעי המחשב? אשמח לשמוע על אפשרויות שונות שאפשר לעשות בתור עצמאי.
-
- 46 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לא מזמן (טוב נו, לפני 5 דק') קבלתי את המסמך הבא, קראו והחכימו . אני מקווה שיגדל כאן דיון יפה על תורת החשמל איך לרצוח אנשים עם טוסטר באמבטיה? בלדד השוחי פותר עוד בעיה יומיומית שמטרידה כל אחת ואחד מאיתנו. שאלה אחת ביום בלדד השוחי 08:00 16.12.2003 בלדד היקר שלום! האם ניתן לחשמל בן אדם השוהה באמבטיה באמצעות מצנם? ואם הוא שוחה להנאתו בבריכה? ובים? בקיצור, מה כמות המים המקסימלית שניתן לחשמל בה בן אדם באמצעות מצנם (של סמסונג( ? תודה, צמרמורת צמרמורת יקרה, הגיע הזמן ללמד אותך דבר או שניים על עובדות החיים ועל חשמל. אך ראשית חכמה, אזהרה: חשמל יכול להרוג. אני מחזיק בדעה שכדאי לשחק עם דברים, לפרק ולהרכיב אותם, להתנסות. אבל אל תנסי את הגישה הזו על מינון קטלני של חשמל…
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היום פגשתי בפחית קולה ערביה, וזה כל כך הצחיק אותי שהייתי חייב לבדוק את העניין לעומק. שלפתי את המצלמה, והתחלתי לעקוב אחרי הפחית. תוך זמן קצר הצלחתי לצלם אותה מלפנים ומאחור (השתמשתי בעדשת זום x100, לא קל לעקוב אחרי פחיות ערביות!). מתוך סקרנות טבעית, המשכתי לעקוב אחרי הפחית. בהמשך הדרך נודע לי שזה בכלל פחון, ושקוראים לו אבו-סביח. אבו-סביח, כך מסתבר, הוא רועה כבשים מאוד מכובד בכפר שלו, כל מי שגר בסביבה ידע לספר לי על שדה המרעה של אבו-סביח. החלטתי לקחת את מצלמתי ולארוב לאבו-סביח בשדה. לפי התרשמותי, אבו-סביח דואג מאוד לכבשים, ומטפל בהן בעדינות וביראת כבוד. ניגשתי לאבו-סביח, ושאלתי אותו לשלומו. לבסוף אזרתי אומץ וביקשתי רשות לשמור ואף לפרסם את תמונותיו. אבו-סביח נענ…
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן... פתחו עיתון מעריב...הסתיימה התחרות, ושוב, ארז (Simla) זכה מקום 2 :-) מזלט לעדי גרוסמן, לרון וארז, ולעודד ואור סביון על 3 המקומות הראשונים! רק משהו שלא ממש קלטתי, עשיתי כמה דברים יפים שלא ממש רואים אותם, חלקם בצד השני של המארז (מדבקת דיזל ענקית), אך הם רשמו שחתכתי את דלת המארז בצורה מקורית - -- --- אני לא נגעתי בדלת של המארז. :-\ בכל מקרה, מי יתן וירבו תחרויות המודינג!!!! צ'אווי :-)
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אז זה מה שאכלנו... http://www.holesinthenet.co.il/archives/37265 יאמי נראה טעים.
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי לעבוד קצת על השריר כרגע אני עושה 4 סטים של 5 ומנוחה של דקה בין סט ל סט, אני עושה ראשון שלישי וחמישי כלומר יום כן ויום לא אני עושה נכון אני לא רוצה סתם לדפוק את השריר וכמובן שאני פתוח להצעות הערות וכדומה.
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
Hello everybody in from Turkey mu name is Muhammed Çağlar. I'm a peaceful person, i never want war, fight and other bad things in World, i think we can live in World peaceful with nature, like other living things. I just want to to talk with you about World, middle east countries and Europe. I know you have a target for your ideology. It aims to conquer middle east countries like Syria, Palastine, Iran, Irak and so on. I respect to your targets, your secred book says you to do it or your presidents. I don't know much about it. I just want to know what do you think about these events on World. We can discuss this topic as well as good. Please ve respectfull,…
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
לחבר שלי נשרף המסך שרצינו לדעת עם נוכל לתקן אז הלכנו לחנות המחשבים הקרובה לביתנו ושאלנו מה אפשר לעשות אז מה הוא עונה לי (התכנאי) תיכנס ל-Bios ותשנה ל-VGA MODE , אמרתי לא אמר המסך נשרף איך מעשה את זה? אז כך את המחשב שלו אליך ותשנה ל-VGA MODE. מה זה הפיגור הזה? נשרף המסך? הלו משהו שם??? מה התשובה הזאת? :bash:
-
- 48 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אתמול והיום פשוט לא הפסיקו להספים אותי בשיחות מהמספר הזה. לשעצמו זה לא מיוחד, אני נתקל בתופעה כמה פעמים בודדות בחודש ועד עכשיו זה לא ממש הפריע לי, אבל זה כבר מוגזם, במשך 24 שעות קיבלתי 42 שיחות ועוד החראות האלה משאירים הודעות בתא הקולי. כשאני מקבל את השיחה נאמר לי בקול של מגיש חדשות כזה שיש לי איזושהיא הודעה במאגר שלהם ואם אני רוצה לקבל אותה אני צריך להקיש 1 או אם אני רוצה למחוק אז 2. אני מכיר את העוקץ הזה על כל סוגיו המגוונים אז כמובן שאני לא נופל בפח. אבל זה כבר מעצבן, הם לוקחים הפסקה של כמה שעות ואז ב10 דקות פשוט מפציצים אותי בשיחות!! אני יודע שלהתלונן למשטרה או לגוף אחר זה חסר טעם. אבל אם למישהו יש הצעות איך לטפל בבעיה הזאת אני אשמח לשמוע.
-
- 20 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש דרך להזמין אחד כזה באינטרנט, או שרק דרך סוכני נסיעות?
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
-
קיבלתי פרופיל 72, מה זה אומר והאם זה מגביל אותי במשהו?
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
העדכון החדש של הדפדפן הנפוץ מכולם מוסיף כמובטח חסימה של הפרסומות המעיקות והמציקות ביותר ברשת ללא צורך בהתקנת תוספים כלשהם לכתבה
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
- 5 followers
-
-
אם לא עושים לאוטו טסט שנה שלמה.אחרי שנה בלי טסט צריך לעשות לו על שנתיים? האוטו שלי מושבת וקיבלתי הזמנה לעשות לו טסט
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-