כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,657 דיונים בפורום זה
-
נהוג להביא למורה מתנה אחרי שעוברים טסט. בד"כ מביאים יין, אבל אני זוכר שמישהו הביא לו איזה משקה ואז הוא זרק שהוא שותה רק וודקה. אז חשבתי להביא לו איזה בקבוק טוב של וודקה (הבנתי שיש רוסקי או כל מיני וודקות טובות) אבל השאלה אם וודקה זה לא טיפשי מדי, כי אחרי הכל הוא לא ערס בן 17. יש לכם רעיון? איזה וודקות קלאסיות טובות יש?
-
- 27 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה שמן לטיגון הכי בריא, חמניות, תירס, אחר?
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הקיץ בא הקיץ בא. אני רוכב על האופניים לעבודה וללימודים. הרכיבה לא מאוד ארוכה אך מאומצת ויכולה לגרום להזעה לא קלה ולכן לריחות לא נעימים ממני. אני לא אוהב להיות מסריח כלפי עצמי ובטח שלא כלפי אחרים. הדאורדורנט הקבוע שלי הוא axe שהוא אחלה ליציאות ולשימוש יום יומי - אך אינו מספק מענה מתאים למניעת הזעה וכד'. יש משהו שאתם ממליצים עליו?
-
- 27 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ברצוני לדעת בדיוק מה התהליך של ייצור מעבד,אני שואל היות וחברת אינטל בקרית גת מייצרת את הסדרות האחרונות של המעבדים,ולצערי הפעל עובד בשבת ,ישנה הלכה,שאסור לנו להינות ממשהו שייצרו אותו בשבת,והשאלה האם אופן ייצור המעבדים שידוע לי שלוקח כמה שבועות הם יתכן שלא נעשה בשבת שום דבר לפחות בחלק גדול מהמעבדים,ונוכל לומר שרוב המעבדים היוצאים מהמפעל הזה לא נעשתה בהם שום מלאכה בשבת,וגם אם יש מעבדים שכן נעשה בהם מלאכה הרי הםפ בטלים ברוב.
-
- 27 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
העמוד וחצי הראשונים של הנושא היו על ניסיון להאט את הדפדפן אבל הסתבר שאי אפשר לרמות ככה יש טריקים אחרים?
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הסיטואציה: נוסעים בבוקר 2 מכוניות עם חברים. רמזור אדום וקצת פקק. מגיעה אחת המכוניות מול השניה. אחד החברים מהמכונית מצד שמאל זורק כדור מנייר לחלון הפתוח של החבר'ה מצד ימין. כולנו מתחילים לצחוק כמו מפגרים כי הוא פיספס, פגע בדלת והכדור נפל על הכביש. רמזור ירוק. מאחורי המכונית שעליה זרקו את הכדור יושב כנראה זקן בתול וממורמר. הוא מגיע מול המכונית שזרקה מסתכל בפנים של הנהג ואומר "נראה לך שאתם זורקים ככה נייר על הכביש?!" כמובן שהוא קיבל פרצוף של לך תזדיין והמשכנו הלאה. בהמשך גם היה קצת רמזורים ופקקים. קלטנו שהמזדיין מצלם אותנו במצלמה ועוקב אחרינו חלק גדול מהדרך, בסוף הוא וויתר. השאלה הגדולה היא, האם אפשר להדפק מזה? לקבל קנס? דו"ח? משפט? אנערף מה. מה שכן לא נראה לי שהוא יכול להוכ…
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ערב טוב. יש לי שאלה לגבי זכויות יוצרים על תמונה מהאינטרנט. נגיד ואני מפרסם תמונה לצורך הדוגמא תמונה של כרטיס מסך של ATI, ולא תמונה שאני צילמתי אלא תמונה שהורדתי מהאתר של היצרן, ואני מעלה את זה לאתר כלשהו. ATI יכולה לתבוע את אותו האתר? אם האתר מבקש מהגולשים לא לעלות תמונה שמוגנת על ידי זכויות יוצרים, האתר מוגן מתביעה משפטית? תודה רבה ויום טוב.
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי צלחת לווין של "יס" הצלחת חדשה ותקינה לחלוטין אין בה שום בעיות.. מה אפשר לעשות איתה? אפשר למכור? אפשר להרוויח מזה איכשהו?
-
- 27 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
http://nfc.msn.co.il/archive/001-D-42600-00.html?tag=16-31-05
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
Mystery מישהו שמע עליו? הוא אחד האנשים הכי ענקיים שיש. הבנאדם פשוט פיענח את המין הנשי - כרגע יש לי סדרה בשם "The Pick-Up Artist" - ריאליטי. הוא לוקח 8 אנשים שפשוט - אין להם חיי חברה והם "חנונים" והופך אותם לאנשים שהם פשוט ההפך מהם - אנשים שיודעים איך להתחיל עם בנות. הוא הוציא כמה ספרים ופיתח שיטה - שהיא פשוט ענקית, הגיונית - וגם, מדעית. אם אתם מעוניינים לצפות בסידרה, אפשר לראות כל פרק בערך יומיים-שלושה אחרי שהוא משודר באתר הסדרה הרשמי יהיה גם חלק שנקרא EXTRAS - אבל הפרק הוא בעצם מה שנקרא ה-HIGHLIGHTS - שמתי לב שהם שמים את הפרק המלא שם. אני ממליץ בחום לכל אחד לצפות בסדרה ולהשיג עותק מהספר שלו. ולא, זה לא שקר- אם זה היה שקר, לא היו נותנים לו סדרה. יש המון הו…
-
- 27 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מאוד מתענין במה שאתם חושבים על ילדים קטנים (בני 0 עד 6), ולכן אני עושה סקר, האפשרויות מוצגות למעלה (ואם אפשר תשתפו אותנו בהחלטה). אני הצבעתי "שונא אותם בדם!", כי פשוט אי אפשר לחיות לידם, הם כל הזמן מעצבנים, כל הזמן רועשים, נמאס! נ.ב מי שרוצה לראות תוצאות, שיצביע.
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כולי מבואס חחח... נפלתי על הפרש שערים... 41 רומא - דינמו קייב 1 42 סה"כ שערים רומא - דינמו קייב X 44 ספורטינג ליסבון (1+) - מנצ'סטר יונייטד 2 נגמר 1:0 מנצ'סטר 48 סה"כ שערים פנרבחצ'ה/ אינטר 1 52 ארסנל - סביליה (1+) X נגמר 3:0 ארסנל יחס זכיה כולל: 65.58 סכום זכייה צפוי: 655.80 ¤ למישהו כן היה מזל בווינר ביומיים האלו של ליגת האלופות?
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יאללה להתאמן! סידרת אימונים מטורפת שעובדת על muscle confusion או בתרגום חופשי "בילבול שרירים" .. השני לא נשמע טוב. בכל מקרה רציתי לדעת אם אני היחיד שעושה זאת הסדרה אורכת 90 יום ומחולקת לשלושה חלקים כשרמת הקושי עולה. בתוכנית עובדים על כל הגוף, כל יום התמקדות באזור אחר ואימון בטן כל יומיים. http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/best_sellers/p90x.do?tnt=P90X_SHAKE_A2&code=P90XDOTCOM כרגע אני בתחילת השבוע השלישי ומשתמש בתוספי תזונה לשיפור התוצאות יש מלא סירטונים של אנשים ביו-טיוב של לפני ואחרי התוכנית.
-
- 27 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
בקיצור שלחה לי מכתבים ילדה בביצפר שהיא אוהבת אותי והיא רוצה שנתקרב ושהיא לא עובדת עליי... בקיצור התחלתי לשלוח לה SMSים ושאלתי אותה אם היא רוצה קשר יותר רציני... ואז הצעתי לה חברות... רציתי לראות אולי זה יזרום הקשר ויהיה לנו טוב. ואז יצאנו באותו ערב לסרט ועלינו קומה בקניון וצפתה לנו הפתעה... ילדה שהיתה איתי בבצפר הקודם רואה אותנו יחד ואני בטוח שהיא הדליפה... לא רק זה... כתבתי כינוי במסנגר שאני אוהב אותה ולא חשבתי שזה יגיע לכל השכבה שלי ומישהו כנראה הדליף... ואז היא כעסה עליי שסיפרתי ונפרדה ממני... עכשיו הצלחנו להשלים ולהיות ידידים והיא טענה שהיא בכלל לא אוהבת אותי שהיא היתה מבולבלת... היא אומרת שהיא רוצה שנהיה ידידים ונראה לאן זה מתפתח... אני רוצה להתחיל איתה שוב אז חשבתי…
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא יודע עם מישהו מכם ראה אותו , אבל זה אחד החזקים שראיתי ... השחקנים מעולים, אבל מבחינת עריכת הווידאו זה משהו חזק ביותר . Download
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ההבדל בין מקלחת של אישה למקלחת של גבר מקלחת של אישה את נכנסת למקלחת. מחפשת את המגבת הקטנה לפנים, המגבת הקטנה לידיים, המגבת .לרגליים והמגבת לגב. חופפת השיער עם שמפו מקוקוס ודבש עם 83 ויטמינים .חוזרת על פעולת החפיפה עם שמפו מקוקוס ודבש עם 83 ויטמינים .חופפת את שיערך עם מרכך גם הוא מקוקוס ודבש ומשאירה ל- 15 דקות רוחצת את הפנים עם תערובת אפרסק במשך 10 דקות עד שהפנים נהיים אדומים. את יתר .הגוף את רוחצת עם סבון גוף עשוי מאגוזים ותותי שדה .(שוטפת את המרכך (פעולה זו נמשכת כ- 10 דקות כי צריך לוודא שכל המרכך ירד מגלחת את בית השחי והרגליים. שוקלת לגלח גם את אזור הביקיני, אך את מחליטה להסיר .שיער זה ע"י דפילציה מייבשת את עצמך קלות בתוך האמבטיה. יוצאת ממנה ומנגבת את עצמך הי…
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש עוד מישהו שקיבל הזמנה לגיבוש צנחנים? יש פה מישהו שהיה בגיבוש ויודע מה עושים שם? אני התחלתי ללכת לחדר כושר השבוע כי הרגשתי את זה מתקרב, אבל אני אשמח לדעת על מה לשים דגש באימון.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נגיד שאני נכשל או מקבל ציון נמוך במתכונת ו\או בבגרות, מה עושים? יש מועד ב' (או נגיד מועד חורף וקיץ)? תודה!
-
- 27 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
-
מי הזוכה האמיתי ? שפרה או יוסי
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה כמה ילדים החליטו להציק לי ולעוד כמה (הילדים שהציקו בערך בגיל שלי), עכשיו אני צריך עזרה בתכנון נקמות מקוריות ומביכות, למישהו יש רעיון?
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי תגידו יש פה מישהו שלומד או למד בגמה הזאת? אם כן מה עושים שם האם המגמה קשה? עשיתם שם עבודות מסויימות?
-
- 27 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
ולמה? אני מעוניין לעשות ביטוח אבל אני לא יודע אם כדאי,וגם מצד שני חברים שלי אומרים לי שאני משוגע שאין לי ביטוח שכזה. תודה
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תראו איך הבחורות מרוצות ממנו !!! http://pages.cthome.net/tolling/fxoops.jpg http://pages.cthome.net/tolling/oops2.jpg
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אף פעם לא הבנתי מדוע, בניגוד לרוב החנויות המוכרות לנו שפועלות עד 10-12 בלילה - חנויות המחשבים בארצינו תמיד נסגרות ב6-7 בערב ולא מאוחר מזה. מה זה נותן להם? למה הנוהל המוזר הזה? ???
-
- 27 תגובות
- 4.3k צפיות
-