כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
אחרי מספר בדיקות מעמיקות ,תרתי משמע נראה לי שמצאתי פיתרון פשוט,זול וקל ליישום ,לבעיה שתוארה בשרשור הקודם שדן בעניין: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458402.msg3922542 כאמור , קונדומים מבוססי גומי ,הינם יותר מדי פגיעים לחומרים(כדוגמת וזלין)שמאכלים אותם במהירות וגורמים לפקיעתם תוך כדי המשגל. עובדה זאת מנוצלת לרעה על ידי בחורות בגילאי ה- 30+ שרוצות ילד בכול מחיר, וגם על ידי חלק מהמתרוממים והנשים (בעיקר זונות נרקומניות) שחטפו איידס ובתור נקמה חולנית, אינפנטילית ומרושעת , מקיימים\מקיימות יחסי מין בצורה סיטונאית עם בני\בנות זוג במטרה מכוונת לפגוע ב-"אויב", בבחינת "תמות נפשי עם פלישתים ". למי שלא הבין : הכוונה להחדרת וזלין לנרתיק או לרקטום ,לפני האק…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קראתי בשבת את Flatland (ציפיתי ליותר) והיום קראתי ספר שנקרא "עולם הפוך" (אה.. לא גרוע, אבל יכל להיות יותר טוב). עכשיו נכנסתי למצב רוח של מדע בדיוני, למישהו יש המלצות טובות? כמה פעמים נתקלתי פה בכמה המלצות, אבל אני לא זוכר כלום. ד"א- שמעתי על הז'אנר שנקרא steampunk וזה נשמע מעניין- יש משהו מומלץ משם? אני אוהב מגוון די רחב של ספרים, הספרים שעולים לי בראש מיד- אסימוב, דאגלס אדמס, חולית (או פרנק הרברט, שבנוגע לספרי ההמשך הוא לא רע אבל לא טוב באותה מידה) ולא עולים לי יותר שמות לראש כרגע. אני אהיה מרוצה באותה מידה ממשהו מתוחכם ומורכב (סגנון חולית) או משהו פשוט יחסית. ד"א, Flatland עשה לי חשק גם למשהו מתמטי, אבל ממש ממש לא קריטי, תנו לי מה שעולה לכם בכל תחום. לא אכפת לי ואפילו ע…
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן ישבתי עם חברים היה משעמם אז העלנו כל מיני שיחות מפגרות בקיצר התערבתי עם חבר שיש שם של רוסיה שלא מסתיים באות "ה" כל השמות שהבאנו מסתיימות באות "ה" כמו לדוגמה מרינה ויקטוריה (ויקי זה קיצור לא נקרא..) אירנה בקיצור יש פה התערבו של 150 שקל אני חייב עזרה אם מישו מוצא לי תמריץ קטן הוא ייקבל הזמנה ל-TL טורנט ליץ' אם הוא מעוניין בלי קיצורים של שמות!! בכל מקרה גם חבר שלי הביא לנו איזה משו מגניב תמצאו שמות של שפות שלא מסתיימות ב"ית" כאילו נגיד עברית, ערבית, אנגלית, רוסית, דרוזית כולם מסתיימים ב- "ית" מצאנו 2 שפות שלא מסייתמות באותיות האלו הכי חשוב אני חייב את השמות של הרוסיות חח
-
- 27 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
אף פעם לא הבנתי מדוע, בניגוד לרוב החנויות המוכרות לנו שפועלות עד 10-12 בלילה - חנויות המחשבים בארצינו תמיד נסגרות ב6-7 בערב ולא מאוחר מזה. מה זה נותן להם? למה הנוהל המוזר הזה? ???
-
- 27 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
איזה חנויות מומלצות באזור הקריות וחיפה? לפי מה שידוע לי, פעולות פה KSP,IVORY,פנדה,TMS,נועה מחשבים.
-
- 27 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יאללה להתאמן! סידרת אימונים מטורפת שעובדת על muscle confusion או בתרגום חופשי "בילבול שרירים" .. השני לא נשמע טוב. בכל מקרה רציתי לדעת אם אני היחיד שעושה זאת הסדרה אורכת 90 יום ומחולקת לשלושה חלקים כשרמת הקושי עולה. בתוכנית עובדים על כל הגוף, כל יום התמקדות באזור אחר ואימון בטן כל יומיים. http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/best_sellers/p90x.do?tnt=P90X_SHAKE_A2&code=P90XDOTCOM כרגע אני בתחילת השבוע השלישי ומשתמש בתוספי תזונה לשיפור התוצאות יש מלא סירטונים של אנשים ביו-טיוב של לפני ואחרי התוכנית.
-
- 27 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
כבר כמה ימים אינטיות בלתי נסבלת.. בדיקות מהירות לארה"ב ואירופה מציגות פחות מ-200 קיי... מה קרה להם? הם תמיד היו הכי בסדר ברוחב פס...
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם אני לא יהודי (בן לאמא לא יהודיה) אני מחוייב לשרת או שיש לי פטור?
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הזדמנות לתקן שגיאה היסטורית, הצביעו בפלות היום! http://www.baflot.co.il/index.php
-
- 27 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
נכנסתם כבר להגרלה שלנו? http://hwzone.co.il/contest/msi_military מפנקים כי אנחנו יודעים שאתם רוצים מחשב סנדי ברידג'....
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בכללי לא היה כלכך אכפת לי, אבל עכשיו אני חושב על זה בזמן האחרון ורוצה לשתף אותכם אם משהו שמטריד אותי. יש לי כמה חברים שאחד מהם אני מכיר כבר 6 שנים בערך והשני פחות. שניהם כל הזמן, כל יציאה שלי איתם תמיד יש איזהם סיפורים מונפצים, מוגזמים, דרמטיים שכבר בדיעבד אני יודע שלא היו. היו הרבה פעמים שחבר סיפר לי שנגיד הוא היה בתגלית, ואז שנתיים אחרי הוא מספר לי שלא הוציאו אותו לשום דבר בצבא אפילו לתגלית(כאילו מדגיש את זה). עכשיו הבעיה שלי היא שכשהו מספר לי את זה אני מרגיש שהוא עושה ממני אידיוט/צחוק/מטומטם כי הוא חושב שאני מאמין לכל החירטוטים שלו. בהתחלה עוד האמנתי לו, אבל כמו שאומרים, כל שקר סופו לצוף. וגם הסיפורים שלו הוא מספר ממש מונפצים, מוגזמים, ולא יכול להיות שכל יציאה יש …
-
- 27 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני שוקל את האפשרויות אליהם אלך בצבא, היה לי כבר צו ראשון והנתונים שלי מספיק טובים בשביל זה, מה שרציתי לשאול זה אם יש כאן מישהו שהוא בחובלים/היה בחובלים, אם הוא יכול לספר על זה ולהבליט חסרונות ויתרונות זה יהיה מצוין. עוד דבר שראיתי אחרי קריאה קצת באינטרנט זה שכמעט אין מעונינים, למה זה? הבנתי שהקורס הוא מאוד יוקרתי, תואר ראשון, קצונה וכל זה בגיל 20. בעקרון לשמוע ממישהו ששם יהיה הכי טוב, האתר של חיל הים לא כל כך אוביקטיבי ורציתי לדעת גם את החסרונות. תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/263321032/Barber_Shop.mp3.html חבר שלח לי במסנגר אז העלתי את זה שתהנו גם לשמוע רק עם אוזניות... למי שאין אוזניות מיותר שיוריד... רשום ב"הוראות" לעצום עיניים.... אני מאוד אהבתי...
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עוד מעט יש לחבר הטוב ביותר שלי יום הולדת... אני לפעמים לא מפסיק לחשוב מה אפשר לעשות? איזה מתנה ייחודית אפשר להכין/לקנות ? איזה הפתעה אפשר לעשות? איך נחגוג? יש המלצות ? יום הולדת 19. חשבתי על יום חמישי הוא רוצה לארגן מסיבה בבית שלו... אני חשבתי להכין (לא אני יכין אותה, כן..) לו עוגה ביתית.. השאלה מה אני כותב עליה עדיין לא חשבתי... ואיך אני מביא לו אותה...בתחילת הערב או באמצע "שכחנו להביא דבר שקר כלשהו"... ובשישי לקפוץ לאיזה פאב...
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
נהוג להביא למורה מתנה אחרי שעוברים טסט. בד"כ מביאים יין, אבל אני זוכר שמישהו הביא לו איזה משקה ואז הוא זרק שהוא שותה רק וודקה. אז חשבתי להביא לו איזה בקבוק טוב של וודקה (הבנתי שיש רוסקי או כל מיני וודקות טובות) אבל השאלה אם וודקה זה לא טיפשי מדי, כי אחרי הכל הוא לא ערס בן 17. יש לכם רעיון? איזה וודקות קלאסיות טובות יש?
-
- 27 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
בגהנום > לילה טוב לכול הכופרים! לרגל יום ללא דוסים מעצבנים (אהממ רוני אהממ) שחופרים למוות בכול דיון, החלטתי לפתוח שרשור שירכז את רשימת החטאים שלהם שבזכותם נגיע לגהנום. *בלי תגובות מטומטמות (אם יש ספק- אין ספק!) ** ברצינות התכוונתי לקודם- ערסים צעצוע נא לא להגיב... אני אתחיל: לא צם (כמובן), שומע הבי מטאל (דיו... הרבה מוטיבים של שדים ודברים אחרים שנחשבים ככפירה ) ועוד משהו שהחלטתי לצנזר :-X :
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בחשבונית הסלקום האחרונה סלקום הודיעה לי שהיא מתכוונת להעלות את תעריפי השיחות שלי. איזה יופי. עכשיו, אני נמצא כרגע בתוכנית חיילים, בהתחייבות. עד כמה שאני יודע, לחברות אסור לשחק עם תעריפים כל עוד הלקוחות נמצאים בהתחייבות (חוץ מהוט, שלה יש סעיף מיוחד בחוזה בשביל זה). בחוזה של סלקום מצויין כי "בתום תקופת ההתחייבות תהיה רשאית החברה לשנות ו\או....", ולא רשום כלום על לשנות דברים באמצע תקופת ההתחייבות. מישהו יודע אם הם יכולים לעשות את זה? יש מקום כלשהו שזה כתוב שאני יכול לראות את זה בבירור?
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אין טעם להרחיב במילים, תשפטו אתם. http://corky.net/~dorimani/animations/newstageredman.htm
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איזה מכשיר פלאפון הכי היתם רוצים בעולם??? ומה המכשיר פלאפון הכי טוב שיש בעולם ??? בבקשה תירשמו את החברה של הפלאפון את הדגם שלו ועם אפשר אז גם לינק
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה המצב , לכל מי שמבין , היה לי היום טסט שני ומתחילת הטסט הטסטר רצה להכשיל אותי , קודם כל הוא אמר לי לפנות שמאלה ברגע האחרון בצומת , הפנייה בוצע בהצלחה ואני נכנסתי לנתיב כמו שצריך ופניתי שמאלה, לאחר שהוא ראה שהוא לא הצליח להכשיל אותי בצומת ההיא המשכנו לנסוע לאחר מכן הגענו לצומת "רועשת ביות בכביש מהיר בעל שני נתיבי נסיע ונת"צ , הטסטר 10 מטר לפני הצומת אמר לי לפנות שמאלה לנתיב לפנייה שמאלה כאשר אני נסעתי בנתיב הימני והנתיב השמאלי היא בעל תנועה רבה . בדקתי שיש לי מקום והתחלתילפנות ואז הוא סובב לי את ההגה ימינה בטענה שמה אני עושה שאין לי מקום לפנות , ולאחר שנייה הוא סובבה את ההגה שמאלה כאשר הנתיב השמאלי היה רועש ונכנסנו על הזנב של אוטו אחר . שאלתי אותו למה הוא עשה את זה א…
-
- 27 תגובות
- 7k צפיות
-
-
כל דבר אלקטרוני שווה שיש שם ואין פה, או ששם עולה גרושים... יחסית לארץ וחיפשתי ברשת ולא מצאתי, כמה עולה כרטיסי מסך מבוססי 6800GT שמיוצרים בגרמניה, מה המחיר הזול ביותר לכרטיס שם? ואם אפשר גם לינק.
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקיצור שלחה לי מכתבים ילדה בביצפר שהיא אוהבת אותי והיא רוצה שנתקרב ושהיא לא עובדת עליי... בקיצור התחלתי לשלוח לה SMSים ושאלתי אותה אם היא רוצה קשר יותר רציני... ואז הצעתי לה חברות... רציתי לראות אולי זה יזרום הקשר ויהיה לנו טוב. ואז יצאנו באותו ערב לסרט ועלינו קומה בקניון וצפתה לנו הפתעה... ילדה שהיתה איתי בבצפר הקודם רואה אותנו יחד ואני בטוח שהיא הדליפה... לא רק זה... כתבתי כינוי במסנגר שאני אוהב אותה ולא חשבתי שזה יגיע לכל השכבה שלי ומישהו כנראה הדליף... ואז היא כעסה עליי שסיפרתי ונפרדה ממני... עכשיו הצלחנו להשלים ולהיות ידידים והיא טענה שהיא בכלל לא אוהבת אותי שהיא היתה מבולבלת... היא אומרת שהיא רוצה שנהיה ידידים ונראה לאן זה מתפתח... אני רוצה להתחיל איתה שוב אז חשבתי…
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגעתי למסקנה, חברות ומחשבים לא הולכים ביחד... זה פשוט לא בריא... בוא נגיד את זה ככה, באה אלי פעם ילדה למוד למתמתיקה ואחרי כמה זמן הראתי לה מארזים בvirtual hide-out... :-\ (Gay) אני באמת... האם אתם, עמוד הטווח של ארצנו, המודרים ואנשי המחשבים, האם לכם יש חברות???? ואיך אתם עושים את זה!!!!!!!!!! אל תקראו לי ספאמר כי אני לא omerk!!!
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה יהיה לא נשארו אתרים חנמיים :AR15: :AR15: עד מעת גם HWZ יהיה עם כסף ואז זהו אין מה לעשות באינטריט יותר !!!!!!!!!!!! :bash: :bash: :bash:
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-