כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
הענקית מעמיקה את יכולות הסימולציה והבינה המלאכותית הפיזית, חושפת מודלי הסקה מתקדמים ומציגה שיתוף פעולה אסטרטגי עם אמזון בדרך לייצור ללא מגעלכתבה
-
- 0 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל שלום וחג שמח חח יש לי בעיה, אני רוצה לשלוח SMS למישהו שנמצא כרגע בפולין - השאלה היא איך ?! ??? הוא מנוי בחברת סלקום וגם אני ... ניסיתי לשלוח כבר הודעה עם המספר הרגיל כמו ששולחים בארץ - לא נראה לי שזה שלח .. ניסיתי לשלוח גם עם הקידומת של פולין (שזה 48+ לפי מה שהבנתי) וגם לא נראה לי ששלח בכלל .. בארץ הקידומת היא 972+ נכון ?! וששולחים מחו"ל אז מורידים את ה - 0 ואז יוצא *******97252+ נכון ?! כנ"ל לגבי איזור פולין .. *******4852+ לא ?! \: או שמשאירים את ה - 0 במקרה הזה ? מצטער על השאלה הדפוקה חח :-\ מקווה שתוכלו לעזור, כי לא מצאתי בשום מקום תשובה (חיפשתי באתר של סלקום וגוגל) תודה רבה מראש, חג שמח.
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני חייב להודות שזה הפורום שאני מרגיש בו הכי "בבית"... כן, אני נהנה ומתעניין בחומרה ומחשבים ואוברקלורינג ושאר מיני מזונות, אבל מה שבאמת מרתק אותי זה תרבות (ספרות, מוסיקה וסרטים)... ועכשיו שעברנו את ההקדמה ההומואית(מודה באשמה), למה שלא כל אחד יכתוב את 15 המוסיקאים\להקות\הרכבים\תזמורות האהובים עליו אז בשבילי זה: ברוס ספרינגסטין - פשוט אחד מכותבי השירים המוכשרים בהיסטוריה של הרוק, לצערי לא מוערך כראוי בארצנו מיילס דייויס - נגן הג'אז האהוב עלי. חצוצרן מוכשר בחסד עליון, מרגש, עמוק, מתוחכם, חכם. גובל בשלמות סטיבי ריי ווהן - גיטריסט ענק, אולי המוסיקאי בלוז הכי גדול אי פעם העורבים הסופרים\סופרים עורבים (counting crows) - להקה מעולה. מוכרת בציבור עם הלהיט מר. ג'ונס, אבל יש לה עוד …
-
- 60 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אוזניות שמיועדות למוזיקה, יחוברו לפלאפון ובעלות הצליל הכי טוב שאפשר להשיג בטווח המחירים הזה, עם דגש על באסים.
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מת להשיג אחת מוכרים כאלה פה בכלל?
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
קודם כל ערב טוב רק אתמול היה לי מקרה שפשוט לא קמתי לבי"ס (רקע קטן וקצר: אני בן 17 תלמיד כיתה י"א). למה זה קורה לי? כי "אין לי כח לקום". לפני כמה שנים השעון המעורר היה פשוט מעיר אותי והייתי קם, אבל גם הייתי ישן יותר באותה תקופה. הייתי מתמתח וכו', ואז הייתי קם כאילו זה אמצע היום. בזמן האחרון (מלפני שנה בערך) אני פשוט משתיק את השעון וחוזר לישון. למעשה אני לא באמת קם. גם אם השעון לא ליד המיטה ואני צריך לקום על הרגליים אני פשוט אשתיק אותו ואחזור למיטה הנחמדה שלי. בקיצור, הגוף שלי (כן, המודעות שלי שואפת ל0 באותם רגעים, אם היא הייתה גדולה מ0 הייתי פשוט קם, כי כששיקול הדעת שלי עובד כמו שצריך, אני עושה את מה שאני יודע שטוב לי) יעשה כל דבר בערך כדי שיוכל לחזור לישון. אני לא יוד…
-
- 34 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
לפני כמה שבועות פרסמתי מודעה על רמקולים שאני מתכוון לרכוש באנגליה... מחר בלילה דודים שלי נוסעים לאנגליה להביא לי רמקולים (5.1) שכבר הזמנתי למלון שלהם. לקחת את הסטילייטים בתיק למטוס לא תהיה בעיה... מה שמדאיג אותי זה הסאב וופר - אם שמים בתוך מזוודה וזה עובר ברנטגן יחד עם כל המזוודות , הגיוני מאוד שיחשבו שזה פצצה וירצו לבדוק את זה , ואולי לא ירשו להעלות את זה או שיפתחו את זה ויהרסו את זה ! לא ? אחרי הכל זאת קופסה לא קטנה בצבע שחור , בפנים יש חוטים וכל מיני דברים ממתכת. וזה גם משהו שהם לא יעלו למטוס איתם , כמו תיק יד , ככה שאין להם אפשרות לראות מה עושים לזה ... האם אני טועה או שיש פיתרון אחר לזה ? בבקשה תעודדו אותי :\
-
- 33 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני אתן לסרטון לדבר בעד עצמו : אני חוזר ומדגיש : חומר בעל תוכן אלים , לא מומלץ לצפייה לחבר'ס מתחת לגיל 16 לפחות . http://www.prissy.com/doki66/hell.WMV בצורה מוזרה .... זה נראה לי דיי גאוני . קצת יותר מדי הזוי , אבל גאוני .
-
- 42 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
עשיתי היום צניחה חופשית, ואני לא הולך לספר על זה הרבה כי אי אפשר לתאר את זה במילים. היה שווה את הכסף וכנראה שאני אעשה קורס אחרי הצבא. אני צולל, נוסע באופניים, עשיתי סקי, מצנח רחיפה, אופנוע ים, רולר בלייד, קיאקים וראפטינג (אמיתי, לא בארץ) אופנוע שלג, ושום דבר לא מתקרב לזה. אז ככה, יש לי בערך אלף שקל, ואני רוצה לנסות עוד דברים כאלה. אני מתגייס עוד חודש ועד אז אני מתכוון להנות. בגלל שכשמחפשים בגוגל "אקסטרים" מגיעים לפרסומות לסוכריות מנטה אני שואל אותכם אם מישהו יכול להמליץ על חוויה אחרת. חשבתי על קורס קייטסרף אבל אני מתגייס ואשכח כנראה איך לגלוש בזמן הצבא. רעיונות?
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי שאלה שבה שואלים אותי מהו האיבר הראשון אם יש 4n איברים וה-d(הפרש) שווה ל-4 ואומרים לי שסכום האיברים האחרונים של הסדרה גדול פי 7 מסכום האיברים הראשונים בסדרה מצא את האיבר הראשון . וזוהי סדרה חשבונית בבקשה תעזרו לי להגיע לפתרוןןן
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה עקב ויכוח שנוצר...(ליודעי דבר בלבד...) יש לאחי ראוטר בחדר 3 אנט' תקן N של אדימקס.הוא במרחק של משהו כמו 1.5-2 מ' מהמכשיר. שמועה אומרת שהראוטר פולט קרינה כלשהי בעוצמה די מסוכנת...האם זה נכון או לא?
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אני עשיתי יג' יד' והייתי בפרוייקט שח"ק..(חיל האוויר) עשיתי כבר את הטירונות שלי בעובדה 3 וחצי שבועות....חוץ מזה שחזרתי הביתה שחום כמו יוצאי אתיופיה היה לפנים . עכשיו שאלה לי אליכם... אני מחר מגיע לטכני למיונים, מישהו יכול להגיד לי מה יקרה בשבוע הראשון של המיונים הזה? האם היום מבחנים למינהם? חבר של ההורים שלי שעובד בתעשייה צבאית נורא ממליץ לי ללכת לקורס של אבנט כחול אם יצא לי לקבל את זה.. מה אתם אומרים על הקורס הזה? (כבר קראתי אשכול אחר שהיה פה אבל עבר כמעט חצי שנה אולי משהו השתנה)... אגב, אני גר בראשון לציון וחשבתי אולי ללכת לכיוון של הקטב"מים כי ראשון ופלמחים זה קרוב מאוד.... תודה על העזרה..
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
המורה (בתיכון) הביא לנו שאלה קשה לשיעורי בית בתור בונוס, חשבתי שמצאתי לה את הפתרון הנכון, אבל הוא אומר שלא. צריך למצוא את ההתנגדות בין A ל-B (כשההתנגדות של כל קטע במוליך היא R, וה"סולם" הוא אינסופי). אני לא בטוח אם הוא אינסופי לשני הכיוונים, אבל מקסימום אם כן אז מחלקים את התוצאה ב2.. אמנם לא הגעתי לפתrון אבל הגעתי לסוג של משוואה: (השלוש נקודות מסמלות המשך אינסופי של המשוואה הרקורסיבית הזאת) חשבתי לעצמי שהפתרון צריך להיות ב 3R ל 2R, אז אמרתי שזה בטח יוצא איזה eR בסוף p:. אז בדקתי את ההתנגדות כשלסולם יש שני שלבים מתחת לA ויצא 2.75R. בדקתי את ההתגנדות עם שלושה שלבים ויצא לי 2.733333R. אז חשבתי וואלה, כנראה זה באמת eR, אז הלכתי גאה בעצמי למורה ואמרתי לו (הוא ביקש…
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מתגלח עם סכין גילוח כבר כמה שנים אבל דבר אחד מציק לי, שאם אני יתגלח רק אחרי יומיים שיש קצת זקן אני יחתך בכל הפרצוף!! אז מה שאני עושה עד עכשיו אני מחכה שהזקן יגדל וככה עד היום אני מתגלח פעם בשבוע וקצת רק וזה דיי מעצבן... אז אני שואל אתכם, איך להתגלח נכון כל יומיים כמו שצריך מבלי להיחתך? עם כיוון הגדילה? נגד הכיוון? לשים מים קרים? חמים? מה? אני פותח את הנושא הזה ברצינות אני לא מתכוון להספים חס וחלילה.
-
- 30 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
לפני כשלושה שבועות קניתי נעליים של נייק והם לא היו נוחות וכשניסיתי להבין למה נאמר לי ע"י אורטופד (לא קשור לחנות) שיש לי פלטפוס. חזרתי לאחר מכן למקום שממנו קניתי את הנעליים והחליפו לי את הנעל לנעל של החברה החדשה הזאת סקוני שהם קצת יותר רחבות (לפי טענת החנות) ונתנו לי מידה קצת יותר גדולה מכיוון שהם אמרו שהם יוסיפו לי מדרסים לנעל (בתשלום כמובן) על מנת שתהיה תמיכה לרגל ולמנוע לחץ. את המדרסים שעשיתי בחנות עצמה שהגיעו אחרי שבועיים אלי. אני עם המדרסים עלי כבר מיום ראשון הזה והם לא נוחים בכלל, אני לא מסוגל לעמוד עליהם יותר משעה וכל הרגל שלי לחוצה מכל הכיוונים בגלל שהמדרס הקטין את הגודל של הנעל. התקשרתי לחנות שממנה קניתי את הנעל ועשיתי את המדרס ואמרו לי שאני צריך ללכת עם המדרס 10 …
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, כותרות עיתוני העולם מופצצות בידיעה הבאה: וויל סמית'- הכוכב האהוב על כולנו, "פלט" (זוהי ההגדרה שלי) את הפסקה הבאה: "Even Hitler didn't wake up going, 'let me do the most evil thing I can do today'," said Will. "I think he woke up in the morning and using a twisted, backwards logic, he set out to do what he thought was 'good'. Stuff like that just needs reprogramming. לוויל סמית', מסתבר, יש תפיסה כלשהי (דבילית משהו, לדעתי) כי כל אדם הוא טוב בבסיסו. הראיון המלא יותר הוא פה:http://www.dailyrecord.co.uk/entertainment/celebrity-interviews/2007/12/22/will-smith-my-work-ethic-will-make-me-a-legend-86908-20262460/ אני לא יודע אם זוהי הגרסה שגם הודפסה בעיתון. רוב העיתונים,…
-
- 31 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
אז ככה. מכיוון שזהו בגדול, פורום מחשבים אז.. לדעתי השאלה הזאת הכי מתאימה לפה. אני מתכנן ללמוד מחשבים ו... אין לי ממש ניסיון מבחינת מקומות למידה כמו מכללות וכו' וחשבתי לשאול פה מה דעתם על גו'ן ברייס מבחינת קורסים? הם נחשבים לאמינים? כי.. אני יודע שהם מוכרים. אבל השאלה אם למישהון יש ניסיון איתם? או בכלל, להציע מקום אחר ללמוד? אין אין ממש תחום ספציפי במחשבים אבל בכלליות אני יודע שאני רוצה ללמוד מחשבים. אני יודע שזה לא עוזר. אבל קצת ידע כללי על מקומות לימוד יעזרו לי (בנתיים אוניברסיטה לא בסדר העדיפויות שלי) תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היות ואנחנו בני אדם בעלי מצבי רגש משתנים עצובים/שמחים ולפעמים באמצע איך אתם מצליחים לרומם את המצב רוח שלכם במצב של "Down" שלי אישית זה קורה הרבה בשעות הצהורים המאוחרות. אני אישית אוהב ללכת לים ולצלם לפעמים להיות לבד מרגיש לי הכי טוב בעולם, או סתם לשמוע tracy chapman או עמיר בניון. אשמח אם תשתפו פה אולי זה יהיה לעזר . נקודה חשובה מענין אם האופן שבו בן אדם מתעודד מעידה על האישיות שלו ?!.
-
- 25 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
-
החברים שלי הרגע נזכרו שבא להם אילת (כרגיל) ואנחנו מחפשים מלון זול שכולל ארוחת בוקר בסביבות 150-200 ש"ח . יש למישהו הצעות? תודה ! נ.ב-עדיף שיהיה קרוב לטיילת ..
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היום פגשתי בפחית קולה ערביה, וזה כל כך הצחיק אותי שהייתי חייב לבדוק את העניין לעומק. שלפתי את המצלמה, והתחלתי לעקוב אחרי הפחית. תוך זמן קצר הצלחתי לצלם אותה מלפנים ומאחור (השתמשתי בעדשת זום x100, לא קל לעקוב אחרי פחיות ערביות!). מתוך סקרנות טבעית, המשכתי לעקוב אחרי הפחית. בהמשך הדרך נודע לי שזה בכלל פחון, ושקוראים לו אבו-סביח. אבו-סביח, כך מסתבר, הוא רועה כבשים מאוד מכובד בכפר שלו, כל מי שגר בסביבה ידע לספר לי על שדה המרעה של אבו-סביח. החלטתי לקחת את מצלמתי ולארוב לאבו-סביח בשדה. לפי התרשמותי, אבו-סביח דואג מאוד לכבשים, ומטפל בהן בעדינות וביראת כבוד. ניגשתי לאבו-סביח, ושאלתי אותו לשלומו. לבסוף אזרתי אומץ וביקשתי רשות לשמור ואף לפרסם את תמונותיו. אבו-סביח נענ…
-
- 30 תגובות
- 3.8k צפיות
-