כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בעקבות בעיה רפואית הגעתי למצב של תת-תזונה עכשיו שהבעיה די נפתרה יש לי חלון הזדמנויות לעלות במשקל איך אני עושה את זה?(לא נראה לאכול הרבה זה פתרון) רק בסופ"ש אני יוכל לענות
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
גיליתי את העיתון אי שם בצבא ומהר מאוד הוא נהפך לתנ"ך שלי בתקופה ההיא. הייתי קורא כל כתבה וכתבה בכובד ראש. נתפס לכל מילה. מתישהו לקראת השחרור נפצעתי בפעולה ומאז הפסקתי להגיע לתחנה המרכזית בחיפה (שם מכרו את החוברות ב-15 ש"ח). בשחרור כמובן בלייזר נשכח ואת מקומו תפסו בחורות בשר ודם ושאר דברים. לפני כחודשיים גיליתי את העיתון מחדש כאשר חיפישתי משהו קליל לעשות בהפסקות באוניברסיטה והחלטתי לקנות. כמו כן גיליתי שבימים בהם אין זין לחדשות או אין חדשות מענינות אין כמו לפתוח את הבוקר עם קפה ובלייזר. כמובן שכיום אני קורא את העיתון ברפרוף, מתעמק רק בכתבות שמעניינות אותי, פתחתי גם את הבויידם והוצאתי גליונת ישנים שלא קראתי (בצבא התחלתי לאסוף מאנשים גליונות כך שכיום יש לי מבחר מרשים שלהם) ה…
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
עוד מעט אני נכנס לקבע וחשבתי להתחיל ללמוד לימודי תואר ראשון. מבדיקה קצרה שעשיתי הבנתי שניתן ללמוד רק משנה שנייה של הקבע. האם אני צודק או שיש אפשרות ללמוד בשנת קבע ראשונה? אם כן איך אני עושה את זה? אולי ניתן להשיג אישור חריג? אם כן אז איך?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני בן 15.4 האם יש עבודה כלשהי שתוכל להעסיק אותי? אני יודע ששכר המינימום הוא 15-17 שקל לשעה. אני צריך איזה תעודת עובד ואם כן איפה משיגים אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לראות האח הגדול בארגנטינה, אבל הם חסמו גישה למחשבים מישראל. איך בכל זאת אפשר לעקוף ולראות? http://www.gh24hs.com.ar
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי,אני כרגע לקוח אורנג' ורוצה לעבור לפלאפון בגלל האינטרט המחריד של אורנג',זאת הסיבה העיקרית אפשר להגיד,כי אני רואה אנשים שיש להם פלאפון והאינטרט טס אצלהם לעומת אורנג' שזה זוחל בקושי. כרגע יש לי את הP500(אופטימוס וואן) עם החבילה הבאה שעשיתי דרך סוכן באורנג' 250 דקות-SMSים,1 ג'יגה גלישה,חבילת טלויזיה=125 לנציג של פלאפון הגעתי מפורום סלולרי אחר,זה מה שהיה רשום לו בפוסט להציע. אחרי שדיברתי איתו והסברתי לו שיש לי את הP500 דיבורים מפה לשם והוא סגר איתי על 600 דקות+SMSים אינטרט ללא הגבלה ב137 שקל. הוא מדבר איתי על כל מיני החזרים שאני מקבל שלא ממש ברורים לי,אבל שורה תחתונה אני אשלם 137 שקל לפי מה שהוא אומר(גם אחרי החזר על המכשיר כדאי לשאול אותו משהו שלא עלה לי בראש לשאול? הוא ט…
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם.. בחברה ממש קטנה שאני עובד בה כבר הרבה זמן , הציעו להצטרף לעסק. אני סירבתי להיכנס לעסק, בגלל שאין לי מושג ב100% אילו חובות יש או אילו דברים יש או אין בשותפות.. הצעתי לבנאדם שאני יפתח עסק משלי שכביכול נעבוד ביחד אני עם העסק שלי לצורך הענין מטפל בX,Y והוא בעסק שלו מטפל בA,B. הוא אמר לי שיש צורך בהשקעה כספית כיוון שיש נכסים כביכול בעסק , הצעתי לו פתרון כזה במקום שהרווחים ילכו 50% , 50%, נעשה 60% לו , 40% לי.. וככה לכסות בעצם את ההשקעה הכספית הנדרשתלצורך העסק עם הנכסים. הוא הסכים עם זה. ששאלתי אותו מה האינטרס שלו בעצם להביא שותף לעסק הוא ענה לי.. שהוא כבר עייף מלעשות הכל לבד ויש עליו נטל גדול מידיי ואין עוד מישהו ששיכול לעשות את העבודה שאני עושה כיוון שאני מבין בת…
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הסתכלתי באיביי על גלאי מכמונות מהירות והמחירים בסביבות ה250ש"ח שבארץ עולה 1200 ש"ח השאלה היא האם לא יחרימו את הגלאי במכס..? מישהו פה רכש את הגלאי מכמונות מהירות של חברת צי'טה?
-
- 16 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
Mainstream Reporting Strange Noises Heard Around The World - Jan 26, 2012 Strange sound coming from the sky Allen Texas ??
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא המייל של פייסבוק אלה המייל שנרשמתי איתו לפייסבוק (לדוגמא GMAIL) תודה.
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
-
שלום לכולםאני עובד במשרד עם הרבה מחשבים וחלקים של מחשבים משום מה יש לנו המון סטטיקה במשרד. כל פעם שנוגעים במחשב מקבלים איזה זיצ. אני רוצה לקנות צמיד הארקה (עולה בערך איזה 2-3 דולר) השאלה שלי היא: 1. האם זה באמת עובד או שזה סתם חארטה? 2. יש טעם לקנות משהו קצת יותר יקר? יש הבדל בינהם? 3. לאן אפשר להאריק את זה? הרי אני לא ישב כל היום מעוגן לשולחן חחח. אפשר להאריק את זה לבגדים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אהלן. ראשית , אני חייל משחורר בן 21 בצבא שירתתי שנה שלמה כמנהל רשת - תפקידי כמנהל רשת ללא תעודה מסומכת או קורס כל שהוא למדתי על AD ועוד כמה תוכנות בצבא עכשיו לאחר שהשתחררתי החלטתי שאני רוצה ללכת ללמוד על ניהול רשתות ומשם להתקדם וכמו כל חייל משחורר הציפו אותי בטלפונים מכללות לבוא ללמוד אצלהם לימוד של קורס MCITP עכשיו אני מאוד רוצה ללמוד את זה ולהתקדם בזה הפחד הגדול שלי הוא האנגלית אני יודע אנגלית בסיסת ממש ממש ממש קצת . אז בכדי לשפר את האנגלית שלי נרשמתי לקורס של חצי שנה בבה"ס אנגלי אמריקן משהו .. עכשיו אני מפחד שהקורס הזה לא יספיק לי אז אמרתי לעצמי שאני יתחיל ללמוד קצת על ניהול רשתות תוך כדי הקורס באנגלית ככה שאני יבוא ללימודים של הקורס MCITP קצת עם ידע בסיסי אז התחלתי …
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה, דבר ראשון תכנסו דרך הקישור כי זה יתחיל קצת לפני הקטע שעליו אני מדבר http://www.youtube.com/watch?v=PAYm0Jwpfw4#t=637s קצת קשה להסביר, אבל כמו שאפשר לראות, בקטע הקצר הזה, הביטלס מתפצלים, כל אחד הולך בין 2 שיחים אחרים, אבל קורה, למשל, שהבחור עם הכלי נשיפה ממתכת שהולך מסביב לגוף שלו הולך לפינה הימנית העליונה, ואז יוצא מהפינה השמאלית העליונה, ואחרי זה כולם יחד יוצאים מהפינה הימנית התחתונה... אני חושב שראיתי משהו דומה עם דלתות - אנשים נכנסים מדלת אחת ויוצאים מדלת שניה, ואז נכנסים לדלת שלישית ויוצאים מדלת רביעית... כמובן שכל הרעיון זה שהדלתות מובילות למקום אחר, ולאו דווקא למה שבצד השני של הקיר יש לפני זה עוד קטע כזה נראה לי, עם ה sea of holes אבל יש איזה שם שמתאר את הקט…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה זה המצב שלי:4 מגה בבזק בינלאומי,5 ב012 (בלי גיימר). http://www.bezeq.co.il/Internet/Pages/20mbs-Plp.aspx אני מתלבט בקשר למבצע של בזק עם ה20mb ואני מחפש-יש קאצ'?. בנוסף,אני מחפש אולי ספק חדש,יש המלצות? האם להחליף ספק דורש משהו פיזי (החלפת חוטים בבית או משהו כזה)?. רק להדגיש:אני משתמש באינטרנט גם למשחקי רשת כבדים,כרגע לBF3. תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי זימון ל5.3 ב11:30 בבוקר לתל השומר לראיון אישי (אין לי מושג של מה, אבל זה בהמשך למיונים שהייתי בהם) מה הדרך הטובה ביותר להגיע לשם?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה הדרך הכי טובה ללמוד למבחן הזה? האנגלית שלי סבבה אבל לא נראה לי ברמה שאני יקבל פטור באוניברסיטה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כמו שהכותרת אומרת - אני מחפש נגר טוב אמין וזול שיספק לי לוחות חתוכים לפי מידה אני גר בפתח תקווה אבל אין לי בעיה להתנייד מחוץ לה. נא המליצו מנסיון בלבד תודה, גבריאל
-
- 2 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
שלום..!! אני סוף סוף אזרח סיימתי צבא והגיע הזמן להתחיל את החיים.. והחלטתי לפתוח עסק זעיר לתיקון ומכירת מחשבים.. לעבוד בנתיים מהבית וללמוד במקביל.. ורציתי לשאול.. מה הקריטריונים לפתיחת חשבון דילר אצל ספקים כמו CDLOG או מור לוי...?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה, אני כבר חודשים מבצע שיחות לחברות התקשורת עם הנייד שלי, אשר מקליט את השיחות שאני רוצה. עד לא מזמן לא הייתה לי אף בעיה עם הנושא הזה עד שהתחלתי להתקשר לבזק, על מנת לשדרג את התשתית. עם כל שיחה אחרת שהייתה לי מאז התחלתי להקליט, לא הייתה בעיה, אולם כאשר התקשרתי לבזק, בסוף השיחה שמתי לב שההקלטה מופסקת, וראיתי גם שזה לא שמר שום הקלטה איתם. זה קרה בשלושת הפעמים שהתקשרתי אליהם. האפליקציה פשוט הפסיקה לעבוד והייתי צריך להתחיל מחדש את המכשיר. האם הגיוני, שבזק מודעים לעניין הקלטות ויש להם מערכת שמפסיקה הקלטות של לקוחות מבחוץ?
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
In the wake of the shut down of the Megaupload file sharing web site several weeks ago, some other sites have shut down their operations, including BTJunkie. Now there's word that one of the biggest file sharing sites, RapidShare, is throttling down on download speeds for people who use the free portion of its service. According to a post on Torrentfreak, the organizers of RapidShare have confirmed they have made a decision to cut download speeds for free users. In a statement the company said: "RapidShare has been faced with a severe increase in free user traffic and unfortunately also in the amount of abuse of our service ever since, suggesting that quite a few copyri…
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני מגיע מצפון הארץ עם רכב פרטי, השאלה שלי זה האם יש חניות (גם בתשלום, הכוונה אם יש מקום לשים את האוטו בכלל) ליד גני התערוכה, מישהו יכול לעזור לי? אני לא רוצה להגיע כל הדרך מצפון ולגלות שאין מקום, במיוחד לא אחרי ששילמתי על כרטיס.
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני התגייסתי עם חובות ועבדתי לאחרונה בעבודה וקצת קיזזתי בחוב אך לאחרונה "פוטרתי" בגלל התחייבויות לצבא (תרגילים, שמירות וכו') הבנתי שאני לא יכול להיות רגוע כל כך החלטתי שאני הולך על "חקירת יכולת". אני צריך מאנשים כאן עזרה שמבינים עניין ויכולים לייעץ לי. ידוע לי שאני אמור ללכת לבית המשפט ולעשות את ההליך הזה אך אני חדש בעניין ויש לי סה"כ 15 ימי חופשה בשנה כאשר כל חודש אני מנצל יום אחד בלבד לחופש. ברור לי שיש מקומות שנסגרים מוקדם וכל נושא התורים הארוכים נכנסים למשוואה הזאת. בסה"כ אני מבקש כאן הכוונה מדוייקת ככל האפשר כדי לסיים זאת הכי מהר. בנוסף, אשמח לדבר עם אחד שאציג בפניו את הסיטואציה שבה אני נמצא. עזרתכם נדרשת. 10X
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברצוני ללכת ללמוד ברומניה (בעל אזרחות כפולה) מעבר לעובדה שהלימודים שם זולים. השאלה שלי היא - מה היחס לתארים מחו"ל? במיוחד לתארים ממדינות עולם שלישי.. לצורך העניין אני רוצה ללמוד רנטגנאות ודימות , האם ייתכן מצב שלא יראו בתואר הזה בכלל בארץ או שיבקשו ממני לעשות את כל מבחני החפיפה המקובלים? (אמרתי מקובלים בגלל מספר לא מבוטל של רופאים ובעלי תארים מתחום הרפואה שהגיעו מחו"ל - צעירים ומבוגרים). תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-