עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אבל עדיף שיהיה קובץ doc. זה חד פעמי ואני לא רוצה להתחיל להתקין תוכנות או לברר מה לעשות. אם מישהו יכול לפתוח אותו עם הוורד שלו ולשמור בסיומת אחרת אני אודה לו מאוד מאוד

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן לא מצאתי פורום יותר מתאים.... אני מנסה לעשות שכל הדואר מהחשבון אימייל שלי ב012 יעבור לחשבון חדש שפתחתי בGMAIL ואני לא מצליח הגדרתי את GMAIL שיקבל גם POP וגם IMAP וגם הגדרתי בחשבון 012 שיעביר הודעות אימייל לכתובת אימייל החדשה בGMAIL פיספסתי משהו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Moon-Mage,

שלום, יש לי ממיר של השידוריים הדיגטלייים החדשים אבל מדי פעם הקליטה נהיית ממש ממש נוראית(תמונה וסאונד קופאים\קופצים) ותהיתי אם למישהו יש שיטות לשיפור הקליטה של האנטנה או החלפתה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מישהו יודע מהי מדיניות המל"ג על חזרה על קורסים שהושג בהם ציון עובר? לא הצלחתי למצוא משהו באתר שלהם, אז אם למישהו יש מושג + מקור, אני אשמח. תודה! נקודה ששחכתי - הקורס "השמין" בנק"ז אחד מאז שעשיתי אותו.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  5. ^כותרת. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אני רוצה המלצות על IPAD 2 לבין מחשב נייד קטן עד 2000 ש"ח, השימושים הם בשביל סרטים ומשחקים(לא כבדים). תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by אמיר יצחקי,

אני לוקח טבליות מציצה ולא ממש עוזר,מישהו מכיר איזה תרופת סבתא? תודה

• 25 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. אחרי בוקר של בדיקות וטלפונים עם פסיכומטרי שונים מצאתי שמבחינה כלכלית (אנקורי 4200 ו EZ WAY 5000 ) רק אלו מתאימים והשאר זה ששת אלפים ומעלה ואני לא מתכוון להוציא כל כך הרבה.. שעות וסימולציות שניהם די דומים (EZ נותן טיפה יותר) אבל ההתלבטות היא בגלל שבכלל לא מצאתי חוות דעת על EZ בשום מקום ואני מתכוון מחר כבר להירשם ואני עדיין לא סגור בין ה 2 אז מבקש ייעוץ ...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by YTZ,

שמעתי דברים טובים על ה-Eneloopים למניהם, ראיתי את הנ"ל: (AAA) http://www.ebay.com/itm/SANYO-eneloop-2-x-AAA-Ni-MH-Rechargeable-Battery-w-Case-/270520701584?pt=US_Batteries&hash=item3efc4a5290#ht_4210wt_1163 שהם 800mAH ו- http://www.ebay.com/itm/NEW-SANYO-eneloop-lite-AAA-x-4-NiMH-Rechargeable-Battery-Camera-DSLR-SLR-/300626736738?pt=US_Batteries&hash=item45febff662#ht_3895wt_1163 שהם 600mAH יש להם גם AA אבל רק סביבות ה-1000mAH, וכל הסוללות הן 1.2v מה שאומר בפועל הספק קטן מאוד לעומת סוללות אחרות... למה הן מומלצות אם כך? והאם יש לכם להמליץ על סוללות טובות יותר בטווח מחירים דומה?

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. שלום לכם הזמנתי לפני כחודש את המוצר הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170773832374&ssPageName=ADME%3AL%3AOC%3AUS%3A1123 היום אני מקבל להפתעתי את הדף הזה (בקובץ המצורף) אמא שלי אמרה לי שזה הגיע כפי שזה ללא מעטפה אפילו עד כמה שזה ישמע מוזר עכשיו, זה עלה לי עם המשלוח כ 1160 ש"ח ואני בטוח ב 99% שזה לא שוקל 20 קילו אז על מה הם מחייבים אותי לשלם 179 ש"ח? האם עלי ללכת למכס בת"א כדי להוציא את המוצר או שזה יגיע עלי בדואר ואני רק צריך לשלם את המכס? איפה ועם מי אני מברר מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  11. Started by o07,

האם יש אפשרות כזו? או איזה אפשרות היא הכי זולה לקבל מזומן בחול דרך חשבון בנק ישראלי? אני רוצה לטייל באירופה(טרקים קמפינג) לתקופה ארוכה מבלי להתעסק כל כך עם כסף. אשמח להסבר תודה. עריכה: והאם אני יכול לעבור ממדינה למדינה באירופה בשביל להגדיל את זמן השהיה שלי בארץ מסויימת(מעבר ל90 יום).

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכם, אני צריך את המנגינה של התוכנית "מצב האומה", אבל אני לא יכול לחתוך אותה מאחד הפרקים שלהם כי אני צריך את המנגינה בלי מחיאות הכפיים ובלי שום דבר באמצע, רק את המנגינה. (לדוג' הייתי צריך גם את המנגינה של "לעוף על המיליון" ואותה הוצאתי ממשחק רשת של התוכנית) אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא, זה צריך לעבור עריכה כלשהי עד מחר בבוקר. אריאל

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  13. אוקי, הייתי חייבת לחלוק שיחה שהייתה לי ולאח היום עם נציג תמיכה של הוט שפשוט שעשעה אותי. כמה פרטים מקדימים להבנת הסיטואציה: יש לנו ראוטר טיפילינק שקיבלנו מהוט ועוד ראוטר פרטי שמשמש לצרכים שלנו. אחי התקשר לנציג התמיכה של הוט מפני שהראוטר של טיפילינק החליט שהוא לא מקבל אייפי ולא משדר יותר. הנציג תמיכה טכנית בתור התחלה, לא הבין למה הוא לא מצליח להשתלט לנו על הראוטר מרחוק.>< אחרי שהסברנו בנימוס את המדיניות שלנו באבטחה, זה התקדם לזה שהוא רצה שנפנה לספק האינטרנט שלנו, אחרי שהסברנו לו 6 פעמים שפנינו לספק ושכבר חיברנו מודם ישירות עם שם משתמש וסיסמא בחייגן וזה גולש באופן מושלם במודם ישירות ומקבל אייפי 172 (לא ציינו שעם הראוטר החלופי שלנו זה גם גולש יופי.. אחרת איך הייתי …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Judas Iscariot,

הי, מישהו יודע איפה אפשר לקנות קייס סיגריות בדומה לזה שנאקי מחזיק בפתיח של אימפריית הפשע? Boardwalk Empire Intro

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by NetWiz,

שלום לכולם, אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד CCNA ומתלבט לגבי האפשרויות הבאות: 1. קורס CCNA במוסד אשר מלמד את הקורס, כדוגמת ג'ון ברייס, IITC, מכללת הייטק וכו'. 2. למידה לבד, בין אם באמצעות ספרים של ICND1 ו-ICND2 או באמצעות CBT Nuggets CCNA. פה אני צריך את העצה שלכם, במיוחד מי שכבר עשה את ההסמכה ויודע להמליץ לי איך יותר טוב ללמוד ומה היתרונות והחסרונות. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום! אני מעוניין לפתוח חשבון בנק (בינתיים בלי משכורת קבועה אבל תיהיה אחת לתקופה של כמה חודשים) פתחתי חשבון בלאומי, בהתחלה הכל היה ניפלא. הייתה הרגשה שהבנק רודף אחרי ברגע שניהייתי לקוח שלהם זהו, שכחו ממני. ההסברים שנתנו לי היו מסתכמים בכמה מילים, מלא חרטא שהרעיפו על אוזניי ומידע לא מדוייק בקיצור- נישבר לי מהם וסגרתי יש בנק שתמליצו לי עליו? מצידי גם ליסוע העיקר שיהיה פתוח בשעות הגיוניות ולא כמו מעון פעוטות, עם דגש לשירות נורמאלי. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אם דרך הבית - מה מומלץ? מה למדתם ותוך כמה זמן? לגבי לימוד בשינה, הכוונה שזה משמיע מילה ומיד אחר כך את התירגום שלה, ככה הרבה מילים (בלי משפטים) יש לי 4-6 חודשים שאני רוצה להשקיע כל יום כמה שעות ולהגיע לרמה כמה שיותר גבוה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by CyberBot,

בעקבות בעיה רפואית הגעתי למצב של תת-תזונה עכשיו שהבעיה די נפתרה יש לי חלון הזדמנויות לעלות במשקל איך אני עושה את זה?(לא נראה לאכול הרבה זה פתרון) רק בסופ"ש אני יוכל לענות

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by Symbore,

גיליתי את העיתון אי שם בצבא ומהר מאוד הוא נהפך לתנ"ך שלי בתקופה ההיא. הייתי קורא כל כתבה וכתבה בכובד ראש. נתפס לכל מילה. מתישהו לקראת השחרור נפצעתי בפעולה ומאז הפסקתי להגיע לתחנה המרכזית בחיפה (שם מכרו את החוברות ב-15 ש"ח). בשחרור כמובן בלייזר נשכח ואת מקומו תפסו בחורות בשר ודם ושאר דברים. לפני כחודשיים גיליתי את העיתון מחדש כאשר חיפישתי משהו קליל לעשות בהפסקות באוניברסיטה והחלטתי לקנות. כמו כן גיליתי שבימים בהם אין זין לחדשות או אין חדשות מענינות אין כמו לפתוח את הבוקר עם קפה ובלייזר. כמובן שכיום אני קורא את העיתון ברפרוף, מתעמק רק בכתבות שמעניינות אותי, פתחתי גם את הבויידם והוצאתי גליונת ישנים שלא קראתי (בצבא התחלתי לאסוף מאנשים גליונות כך שכיום יש לי מבחר מרשים שלהם) ה…

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. עוד מעט אני נכנס לקבע וחשבתי להתחיל ללמוד לימודי תואר ראשון. מבדיקה קצרה שעשיתי הבנתי שניתן ללמוד רק משנה שנייה של הקבע. האם אני צודק או שיש אפשרות ללמוד בשנת קבע ראשונה? אם כן איך אני עושה את זה? אולי ניתן להשיג אישור חריג? אם כן אז איך?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by yosda-boy,

שלום, אני בן 15.4 האם יש עבודה כלשהי שתוכל להעסיק אותי? אני יודע ששכר המינימום הוא 15-17 שקל לשעה. אני צריך איזה תעודת עובד ואם כן איפה משיגים אותה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ten55,

אני רוצה לראות האח הגדול בארגנטינה, אבל הם חסמו גישה למחשבים מישראל. איך בכל זאת אפשר לעקוף ולראות? http://www.gh24hs.com.ar

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yacovmateo,

היי,אני כרגע לקוח אורנג' ורוצה לעבור לפלאפון בגלל האינטרט המחריד של אורנג',זאת הסיבה העיקרית אפשר להגיד,כי אני רואה אנשים שיש להם פלאפון והאינטרט טס אצלהם לעומת אורנג' שזה זוחל בקושי. כרגע יש לי את הP500(אופטימוס וואן) עם החבילה הבאה שעשיתי דרך סוכן באורנג' 250 דקות-SMSים,1 ג'יגה גלישה,חבילת טלויזיה=125 לנציג של פלאפון הגעתי מפורום סלולרי אחר,זה מה שהיה רשום לו בפוסט להציע. אחרי שדיברתי איתו והסברתי לו שיש לי את הP500 דיבורים מפה לשם והוא סגר איתי על 600 דקות+SMSים אינטרט ללא הגבלה ב137 שקל. הוא מדבר איתי על כל מיני החזרים שאני מקבל שלא ממש ברורים לי,אבל שורה תחתונה אני אשלם 137 שקל לפי מה שהוא אומר(גם אחרי החזר על המכשיר כדאי לשאול אותו משהו שלא עלה לי בראש לשאול? הוא ט…

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. Started by tulicooli,

שלום לכולם.. בחברה ממש קטנה שאני עובד בה כבר הרבה זמן , הציעו להצטרף לעסק. אני סירבתי להיכנס לעסק, בגלל שאין לי מושג ב100% אילו חובות יש או אילו דברים יש או אין בשותפות.. הצעתי לבנאדם שאני יפתח עסק משלי שכביכול נעבוד ביחד אני עם העסק שלי לצורך הענין מטפל בX,Y והוא בעסק שלו מטפל בA,B. הוא אמר לי שיש צורך בהשקעה כספית כיוון שיש נכסים כביכול בעסק , הצעתי לו פתרון כזה במקום שהרווחים ילכו 50% , 50%, נעשה 60% לו , 40% לי.. וככה לכסות בעצם את ההשקעה הכספית הנדרשתלצורך העסק עם הנכסים. הוא הסכים עם זה. ששאלתי אותו מה האינטרס שלו בעצם להביא שותף לעסק הוא ענה לי.. שהוא כבר עייף מלעשות הכל לבד ויש עליו נטל גדול מידיי ואין עוד מישהו ששיכול לעשות את העבודה שאני עושה כיוון שאני מבין בת…

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.