עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by parker8,

יש לי פליסיסטשיין 1 שקניתי לפני שנתים (פלוס מינוס) שהוא היה כבר בגירסה המוקטנת שלו... יש לכם רעיונות מה לעשות איתו? אני מתכוון לא להרוס אלא שהוא באמת יהיה שימושי... לא קיים איזה חיבור למחשב או משהו? תודה לעוזרים מראש

• 49 תגובות
    • 4k צפיות
  2. כמה שעות בממוצע אתם מבלים מול המחשב שלכם?

• 40 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by liran2003,

היי, לאחרונה עברנו מחברת אורנג' לפלאפון, אחרי כ-10 חודשים בתכנית חיילים של 2 פלאפונים. הגיעה מאורנג' חשבונית על סך כ-1700 ש'ח (!). תחת השורה "יתרת תשלום על מכשיר" (מכשיר אחד 663 והשני 761, ללא מע"מ). למרות שבכלל לא נתנו הוראה כזאת לשלם הכל במכה, ועדיין לא התנתקנו מהם לחלוטין, יש לנו שם עוד קו. אבל לא נורא.. אם זה מה שצריך כדי שירדו מאיתנו. רק שבחודש שלאחריו הגיעה עוד חשבונית על סך 48 ש'ח, תחת הכותרת "חיוב חודשי עבור ציוד קצה תשלום 10/36". אחרי שיחה איתם, הם טוענים שזה קנס מכיוון שהיינו מחוייבים אליהם, והיו די אטומים. האם זה הגיוני שהקנס הוא כל כך גבוה? או שיש כאן אי הבנה?

4. Started by ROI-COHEN,

כמה ילדים בשיכבה שלי צילמו אותי בעירום והם מתכוונים להכניס את התמונות לאתר האינטרנט שלהם... מה שלהם נראה סתם מעשה קונדס יפגע בי מאוד ואני לא יודע מה לעשות... אני צריך עצות מה אפשר לעשות...תודה מראש! מישהו הציע ל י להפיל את האתר שלהם אבל אין לי מושג איך עושים את זה..(אז עם מישהו יודע שבבקשה יפנה אלי בפרטי בשביל שלא ינעל התרד). כל אחד אחר שיש לו עצה אחרת בבקשה שיעזור לי...

• 59 תגובות
    • 4k צפיות
  5. שלום! התגייסתי לפני כשבועיים. יש לי נעליים כבדות, אך לא מזמן השגתי בקומבינות נעליים קלות. המפקד שלי לא מרשה לי ללכת איתן. איך אני יכול להשיג פטור או משהו מהרופא? מה אני צריך להגיד? עריכה: אני מדגיש שאני כן רוצה נעליים צבאיות, אבל שלא יהיו כבדות. אני צריך אישור ללכת עם נעליים קלות. תודה מראש לכל העוזרים!

• 37 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by lilitup,

שלום, רכשתי מספר חלקי מחשב באמאזון ושילמתי עליהם מס קניה, הזמנתי לכתובת וירטואלית שסיפקה את המוצרים לארץ. הבלדרים לארץ שילמו במכס מיסים נוספים (בהתבסס על המחיר הכולל ששילמתי באמאזון), האם אין לי איזה החזר או משהו? חשבתי שלישראל יש הסכמי מס עם ארצות אחרות? תודה.

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  7. ה-NFS הנבחר יהיה 4, בזכות ה-BMW M5 המככבת שם בשמחה ועוקפת ללא שום בעיות, כאשר אני נוהג בה, אפילו פרארי F50 ולמבורגיני דיאבלו... באסה, זאת בטח תהיה הפעם האחרונה שאני אשחק NFS לפחות עד סוף השבוע... p.s מנהלים, לא להעביר לפורום משחקים.. הנושא הוא הבאסה, לווא דווקא המשחק..

• 43 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by yoavbd123,

היי, סתם רציתי לדעת אם מישהו יודע איך מתקדמת הפריסה של ה NGN של בזק. לפי הרושם שלי הפריסה דיי איטית, אבל אולי אני טועה. בעיר שלי, רמת השרון, כבר התחילה פריסה לפני הרבה זמן, משהו כמו שנה אני חושב, ועדיין אין אצלי NGN. מישהו יודע האם הפריסה מהירה מתי אמורים לסיים לפרוס את התשתית ? משהו ? אולי אתקשר לבזק לשאול אותם מתי התשתית אמורה להגיע אלי. יש מספר ספציפי ל NGN או שסתם להתקשר לבזק ? בכל מקרה אם מישהו יודע משהו, אשמח למידע סתם מתוך עניין... תודה

• 22 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by Armageddon26,

אני אולי טס לאיה נאפה בקיץ ורציתי לשאול האם יש שם מקומות תיירותיים לבקר בהם? אני כמובן לא מדבר על מסיבות ומועדונים וכל זה. זה פשוט חשוב למישהי שאני טס איתה ואשמח לקבל קצת מידע ממי שיודע. תודה

• 18 תגובות
    • 4k צפיות
  10. היי, אני שכיר ואין לי קה"ש כיום. כרגע אני לא מעוניין לבקש הטבה בתנאים, אבל אני כן מעוניין להתחיל להפריש לקה"ש (בסופו של דבר, כנראה שכלי החסכון עם ה"תשואה" הטובה ביותר). האם אפשרי לבקש מהמעסיק להפריש את החלק שלי לקה"ש, ללא הפרשה שלו? בכל מקום מצויין המקסימום שמעסיק יכול להפריש, אך לא המינימום. האם אני אמור להסיק מזה שהמינימום הוא אפס בעצם? תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by TicTacToe,

אני עומד לעבור את זה יום חמישי ( האם אפשר לדרוש הרדמה כללית?? כי זה הולך להיות מגעיל ולא נעים בהכרה.... גם ההרדמה הרגילה ממה ששמעתי היא לא נעימה בכלל also כמה גימליםם?)

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  12. ראו בסירטון :

13. באתי להתייעץ כאן כי אני כבר helpless לחלוטין. אתחיל ואומר שאני בן 18 וחצי. אני אנסה לפשט את זה כמה שיותר, כי הסיפור מסובך. ישנן 2 חיילות שמשרתות איתי. אנחנו לא עושים את אותו התפקיד, רק נפגשים מדי פעם. בכל מקרה, אחת מהן ידידה שלי, והשניה - חברה שלה. רציתי לצאת עם החברה, אבל לא ידעתי אם היא פנויה או אם היא בכלל תהיה בעניין שלי, אז התקשרתי לידידה ושאלתי לגבי חברה שלה. יכול להיות שהידידה קצת נלחצה מהשאלה, בגלל שלדעתה של אמא שלי - יש סיכוי שהיא דלוקה עלי בעצמה (תכף אפרט למה). החשש הוא שהיא תלכלך עלי לאוזני חברה שלה, כי היא לא רוצה שאני אהיה איתה, אלא היא רוצה אותי לעצמה. בגלל אי הבנה מסויימת, במשך תקופה של משהו כמו חודש-חודש וחצי (רוב התקופה שבה התיידדנו) חשבתי שלידידה שלי יש …

• 17 תגובות
    • 4k צפיות
  14. חבר קנה טלויזיה של LG עם חיבור USB והסרט והכתובית בתיקייה בדיסק און קי.את הסרט רואים אך הכתוביות בגלל שזה קובץ נפרד רואים בג'יבריש.איזה תוכנה יכולה לעזור כדי שיוכלו לראות את הכתוביות כמו שצריך?.

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  15. Started by J0n1,

אני מחפש שירים נחמדים לשמוע לפני שאני הולך לישון משהו נחמד ולא רעשני יש איזה שיר ששמעתי ברדיו, Santana - Black magic woman אז אם מישהו מכיר עוד שירים יפים מהסגנון הזה (העלתי כמה שניות http://rapidshare.com/files/43129926/Sound_1.mp3.html) תמליצו... או סגנון אחר... תודה

• 24 תגובות
    • 4k צפיות
  16. אני פשוט השתנתי מצחוק, חובה לשמוע:

• 22 תגובות
    • 4k צפיות
  17. אז יש לי Vsonic GR06, מאוד אוהב את האוזניות הללו אך הציפוי של הכבל ליד האוזנייה השמאלית התחיל להקרע בגלל שמשכתי את הכבל בטעות. בידיוק חודש שעבר האחריות שלי נגמרה ככה שאין לי איך לממש את האחריות ולכן הדרך היחידה כנראה זה להסתדר בעצמי. האוזניות עובדות מצויין אבל אני מאמין שאם אני אשתמש באוזניות שהן ככה זה יחמיר ועלול להקרע. הנה מס' תמונות שמתארות את הבעיה: http://i.imgur.com/OV1iN1z.jpg http://i.imgur.com/LTHiZ7m.jpg http://i.imgur.com/IDNYwJO.jpg אשמח לעזרה שלכם בהקדם האפשרי, כרגע אני מנסה להסתדר ביום יום בלי אוזניות וזה לא קל.

• 14 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by RayZ,

יוו איזה גשם יורד בחוץ! איזה מפחיד,אני מיסתכל מהמרפסת אני רואה ניצוצות של אש בעמודי החשמל. מה שאני ממליץ (וזה מה שאני עושה הרגע) לכבות את המחשב ולנתק אותו מהחשמל. (או כל מכשיר חשמלי אחר) למה? כי יכולה ליהיות הפסקת חשמל רצינית,ואחד החלקים במחשב יכול ללכת פייפן. קניראה שהולך ליהיות חורף מלא מלא שיטפונות. כי אנחנו אפילו לא בחורף S:

• 60 תגובות
    • 4k צפיות
  19. מעבד אינטל פנטיום 4 1.5GHz לוח אם לפנטיום 4 CHIPSET 845 כולל 2xUSB מסך S.VGA 17" MAG דיגיטלי זיכרון פנימי 128MB SDRAM דיסק קשיח U.DMA 20GB מהיר כונן דיסקטים 1.44 כונן סידירום x52 + כפתור play מודם פקס 56600 כרטיס מסך לא מובנה TNT RIVA2 32MB + מאיץ 3D כרטיס קול 128 ביט 4.1 3D רמקולים + מגבר מובנה 300W + כפתור 3D מארז מידי טאוור מפואר לפנטיום 4 מאושר אינטל מקלדת 128 מקשים משופרת עכבר מקצועי + גלילה + משטח קדימה חבר'ה, לזרוק מחירים..

• 23 תגובות
    • 4k צפיות
  20. הי.. הרבה זמן לא התעסקתי במחירים של הסלולארי.. לדקה ולSMS.. התקשרתי לאורנג' לראות מה קורה.. נתנו לי 49 אגורות לדקה ו SMS ב64. מישהו פה יכול לתת קצת מידע מה אפשר להוציא מהם (בלי חבילות)... לדקה ולSMS? או בכלל מה סביר בימינו? (באופן כללי, לא רק אורנג'). לא דיברתי איתם שנים... תודה!

• 29 תגובות
    • 4k צפיות
  21. לא יודע אם זה יותר לפה או לצרכנות-ננסה: כמה אחוז הנחה אפשר לקבל\לדרוש\להוציא מסוכנות רכב אם אני משלם את הכל במזומן? למישהו יש ניסיון?

• 25 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by tulicooli,

אני נפקד מאתמול מהצבא. אני במודיעין שדה , הייתי אמור ליהיות בפלוגה מסוימת ושלחו אותי לפלוגה אחרת. עכשיו הפלוגה הזאת יש בה אנשים שאני לא יכול ליהיות איתם שם אם אני יהיה איתם אני פשוט יפוצץ אותם בסוף אני רואה אותם אני מקבל שבזה אלה אנשים שהיו איתי בהכשרה וכל הצהובים הכבדים שם. לא מתחבר אליהם בכלל לא בשיחות שלהם לא בצחוקים שלהם ולא ברעל שלהם. שמעתי את זה שאני מיועד ללכת לשם קיבלתי חום! המוטיבציה שלי ירדה מ100 ל0 נהייתי בשבזה מטורפת שאפילו בהכשרה לא הייתה לי. ובבוקר פשוט הלכתי. מה הסכוי שאני יקבל מה שאני רוצה או לפחות לא ליהיות שם? מתי זה נחשב כבר לעריקות? כמה זמן אני ישב בכלא? מה הסכוי שישלחו אותי לג'וב? מה הם אמורים לעשות מבחינת זה שאני נפקד? ומה קורה אם מבחינה רפואית אני ל…

• 20 תגובות
    • 4k צפיות
  23. Started by א אוהל,

שלום לכולם בזמנו קניתי דרך האתר פה מחשב . לינק למתעניינים עכשיו חוץ מזה שהספק נשרף לי פעם אחת והלך לי הכונן דיסקים הכל עובד תקין. הרכיבים בנויים להישאר כל כך הרבה שנים ?.

• 25 תגובות
    • 4k צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מאיזה גיל אפשר לעשות רשיון לטרקטורן וכמה ס"מק?

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  25. Started by oren99,

מעניין לדעת בני כמה האנשים פה בפורום

• 61 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים