עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SweeT_EviL,

סתם עלה לי לראש ואני גם לומד עכשיו אזרחות אז זה כל החוקים והשטויות האלה ולא עולה לי שום חוק שנוגד את זה...

• 34 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by duk4u,

[h=1]הינדו בריטריאן - ללא אוכל או מים כבר יותר מ-65 שנה [/h]

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by benor,

אני מכיר אדם אחד שמרוויח מזה (מאות שקלים בחודש). מה דעתכם, זה משהו שכדאי להשקיע בו? בתור אדם שהוא ספקן מטבעו אני קצת מפקפק בזה, אבל לאחר שראיתי בעיניים שלי שניתן להרוויח מזה שיניתי את הדעה שלי לגבי זה. מישהו מחברי הפורום מתעסק בזה בתור הכנסה צדדית? עריכה: http://www.themarker.com/wallstreet/1.1804082

• 35 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by Cilay,

ערב טוב .. אני יספר את הסיפור שלי בקצרה , ביום הגיוס שלחו אותי לבסיס תובלה בחיפה בתור נהג משאית , הצלחתי לצצאת משם אחרי שהפכתי עולמות , היום הגעתי לבקום , שלחו אותי לחיל הים בתור מאחזק תחמושת ... אני עם פרופיל 45 רפואי , אני בניתי על זה שאני יהיה ג'ובניק שעושה יומיות ומעביר תשירות בסבבה , הבנתי שמאחזקר תחמושת נשאר כל השבוע בבסיס .. אני שוקל ללכת לקב"ן ולצאת על נפשי .. במה זה פוגע בחיים ? אני אוכל לעבוד באינטל וכל חברות ההי טק ? איפה דורשים צבא היום ? ומישהו בכלל יודע מה זה מאחזק תחמושתב למען השם?!@! כבר נשבר לי מהצבא ואני שם רק חודש ...

• 23 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. השאלה בכותרת... מעניין לדעת עם איזה אנשים אני הולך לעבור את הקורס...

• 49 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. אני מתגלח עם סכין גילוח כבר כמה שנים אבל דבר אחד מציק לי, שאם אני יתגלח רק אחרי יומיים שיש קצת זקן אני יחתך בכל הפרצוף!! אז מה שאני עושה עד עכשיו אני מחכה שהזקן יגדל וככה עד היום אני מתגלח פעם בשבוע וקצת רק וזה דיי מעצבן... אז אני שואל אתכם, איך להתגלח נכון כל יומיים כמו שצריך מבלי להיחתך? עם כיוון הגדילה? נגד הכיוון? לשים מים קרים? חמים? מה? אני פותח את הנושא הזה ברצינות אני לא מתכוון להספים חס וחלילה.

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/ מעניין רק איפה ובאיזה זמינות..

• 55 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by R0ck,

בהשפעת הת'ראד הטפשי והמשובח בתולדות זון -> http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=110779.0 הכינוי שלי הוא לא עוד רוקפורד. נראה שלא מעט אנשים מוכנים לשכור את שירותי בתור רוצח שכיר על גלגלים, צריך להיות מעניין... הצעות (לא מגונות -שטרות בלבד) יתקבלו בברכה, לא תקף נגד ילדי ווראייטי, בעלי חיים בסכנת הכחדה (ראה ערך "פבל"), נשים בהריון, נשים שלא בהריון וחמשושים. תודה.

• 39 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. אף אחד לא הולך לקולנוע וגם לא שוכרים בבלוקבסטר. אז ממה הם מרוויחים???

• 44 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. Started by r1plet,

לציין כמובן אם מדובר בזכר או נקבה. -זכר, 45.

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. Started by mrsph666,

שלום! אם בן-אדם מעשן שפיץ קטן, למשך כמה זמן ה-THC נשאר בשתן, ואיך ניתן לזרז את תהליך יציאתו מהשתן? אשריכם צדיקים!

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by Guarding angel,

הי לאחר ששמתי לב שחברי HWZONE מתגייסים לצה"ל ונעלמו כמעט כלא היו עולה השאלה הבאה באיזה בזיז אתם משרתים? בעסה 8 GUARDING ANGEL HELL-NOF never again

• 42 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. אז ככה. מכיוון שזהו בגדול, פורום מחשבים אז.. לדעתי השאלה הזאת הכי מתאימה לפה. אני מתכנן ללמוד מחשבים ו... אין לי ממש ניסיון מבחינת מקומות למידה כמו מכללות וכו' וחשבתי לשאול פה מה דעתם על גו'ן ברייס מבחינת קורסים? הם נחשבים לאמינים? כי.. אני יודע שהם מוכרים. אבל השאלה אם למישהון יש ניסיון איתם? או בכלל, להציע מקום אחר ללמוד? אין אין ממש תחום ספציפי במחשבים אבל בכלליות אני יודע שאני רוצה ללמוד מחשבים. אני יודע שזה לא עוזר. אבל קצת ידע כללי על מקומות לימוד יעזרו לי (בנתיים אוניברסיטה לא בסדר העדיפויות שלי) תודה מראש

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by borg,

אני מעוניין במילון leet דו-כיווני המאפשר תרגום מלים בודדות וטקסטים שלמים. יש דבר כזה?

• 31 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. אני צריך לקנות מעבד היום, מישהו יכול להפנות אותי לאיזו חנות שפתוחה עכשיו? בברכה, זיקו

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by KrustyTheKlown,

היי נושא טיפה מוזר אבל בכל זאת... מישהו מבין בכובעים כאלה ? משהו בסגנון הזה : זה ה 59FIFTY, קראתי בביקורת של מישהו שהוא ממש גדול ונראה מצחיק. העניין הוא שפעם השאלתי כובע של אותה חברה מחבר והוא היה סבבה לגמרי יש למישהו כזה כובע ויכול להגיד לי אם הם בגדלים של כובעי מצחיה פשוטים ?

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by Nahum2,

אני רואה לאחרונה המון כתבות על מחירי חשמל מים אוכל. וזה תמיד נראה אותו הדבר. חצי מהגודל של המשפחה שלי מוצאים יותר ממה שאנחנו מוציאים. איך הם עושים את זה? אנחנו לא דופקים חשבון לא עם מים לא עם חשמל ולא עם קניות. אומנם לא מבזבזים בכוונה. אבל אם בא לנו אז יש. אני לא רואה אותנו מגיעים לחשבונות כאלו אלא אםנשאיר מזגן דולק 6 שעות ביום נאכל רק אנטריקוט. וכל אחד יתקלח חצי שעה ביום. מה המצב אצלכם?

• 29 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. שלום, עקב זמני נסיעה שהולכים ומתארכים בתחבורה ציבורית, החלטתי להוסיף אופניים חשמליות לארסנל (חוסך המון זמן בהגעה לרכבת וממנה). עכשיו השאלה האמיתית היא מה לקנות, ופה אני צריך לא מעט עזרה. כבר הבנתי שצריך לחפש משהו עם סוללה של 36V שמחזיקה יותר, וזה נראה כמו משהו שיש בהרבה מאוד דגמים אז זו לא מגבלה אמיתית. 1 - האם זה משהו שאפשר לשקול קנייה ביד2, או שכדאי להתרחק עקב אורך החיים הקצר יחסית של הסוללות? אני רואה לא מעט זוגות למכירה ב-1000-1200 שקלים פחות ממחיר זוג חדש, כאשר מרבית המודעות למכירה הן של אופניים בנות חודשים ספורים בלבד. אני חייב לציין שהמחיר הוא בהחלט פקטור עבורי. 2 - איזה דגם לקנות? יש לא מעט, ראיתי Kalofun, Deore וכו' (שני אלה ראיתי גם בחנות ליד הבית ולכן ציינתי ספ…

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. שלום לכולם כל הזמן אני חושב על זה שאני ב 15.5 ואני בתול חלק אומרים לי מה איך אתה בתול אתה כבר בן 15 וכו' חלק אומרים כל החיים לפניך וכו' החלטתי וקיבלתי אומץ בשביל לשאל דבר כזה פה!! באיזה גיל עשיתם את זה?? וכמה טיפים !! (בבקשה לא להרוס את הדיון זה חשוב לי...!)

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by scorpion,

:) :) :) ;D ;D ;D ;D ;D :D :D ;) ;)

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by Rammler1983,

כשהייתי קטן הייתי אוכל אבוקדו עם חסה וסלמי. כשאני מסתכל על זה היום, נראה לי שהצירוף הזה מוזר אבל בכל זאת היה לי טעים. צירוף מוזר אחר אצל אנשים הוא גבינה עם חומוס... מה הצירוף המוזר שלכם?

• 40 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by M.G.,

אהלן, מישהו יודע אם יש טראקים חדשים של עופר ניסים? בעיקר מהשנה האחרונה... אם כן, אז תביאו שמות... תודה!

• 73 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. Started by amisu,

השתחררתי. כבר למעלה מחודש בחופש. כרגע מתלבט אם להיכנס לאבטחת הנמל באשדוד או פשוט למצוא תחנת דלק (מועדפת) קרוב לבית. איפה אתם עבדתם אחרי צבא?

• 26 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. ה-NFS הנבחר יהיה 4, בזכות ה-BMW M5 המככבת שם בשמחה ועוקפת ללא שום בעיות, כאשר אני נוהג בה, אפילו פרארי F50 ולמבורגיני דיאבלו... באסה, זאת בטח תהיה הפעם האחרונה שאני אשחק NFS לפחות עד סוף השבוע... p.s מנהלים, לא להעביר לפורום משחקים.. הנושא הוא הבאסה, לווא דווקא המשחק..

• 43 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים