כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בזמנו קניתי דרך האתר פה מחשב . לינק למתעניינים עכשיו חוץ מזה שהספק נשרף לי פעם אחת והלך לי הכונן דיסקים הכל עובד תקין. הרכיבים בנויים להישאר כל כך הרבה שנים ?.
-
- 25 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אבל עדיף שיהיה קובץ doc. זה חד פעמי ואני לא רוצה להתחיל להתקין תוכנות או לברר מה לעשות. אם מישהו יכול לפתוח אותו עם הוורד שלו ולשמור בסיומת אחרת אני אודה לו מאוד מאוד
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי בוקר של בדיקות וטלפונים עם פסיכומטרי שונים מצאתי שמבחינה כלכלית (אנקורי 4200 ו EZ WAY 5000 ) רק אלו מתאימים והשאר זה ששת אלפים ומעלה ואני לא מתכוון להוציא כל כך הרבה.. שעות וסימולציות שניהם די דומים (EZ נותן טיפה יותר) אבל ההתלבטות היא בגלל שבכלל לא מצאתי חוות דעת על EZ בשום מקום ואני מתכוון מחר כבר להירשם ואני עדיין לא סגור בין ה 2 אז מבקש ייעוץ ...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך את המנגינה של התוכנית "מצב האומה", אבל אני לא יכול לחתוך אותה מאחד הפרקים שלהם כי אני צריך את המנגינה בלי מחיאות הכפיים ובלי שום דבר באמצע, רק את המנגינה. (לדוג' הייתי צריך גם את המנגינה של "לעוף על המיליון" ואותה הוצאתי ממשחק רשת של התוכנית) אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא, זה צריך לעבור עריכה כלשהי עד מחר בבוקר. אריאל
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכם הזמנתי לפני כחודש את המוצר הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=170773832374&ssPageName=ADME%3AL%3AOC%3AUS%3A1123 היום אני מקבל להפתעתי את הדף הזה (בקובץ המצורף) אמא שלי אמרה לי שזה הגיע כפי שזה ללא מעטפה אפילו עד כמה שזה ישמע מוזר עכשיו, זה עלה לי עם המשלוח כ 1160 ש"ח ואני בטוח ב 99% שזה לא שוקל 20 קילו אז על מה הם מחייבים אותי לשלם 179 ש"ח? האם עלי ללכת למכס בת"א כדי להוציא את המוצר או שזה יגיע עלי בדואר ואני רק צריך לשלם את המכס? איפה ועם מי אני מברר מה אני צריך לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אוקי, הייתי חייבת לחלוק שיחה שהייתה לי ולאח היום עם נציג תמיכה של הוט שפשוט שעשעה אותי. כמה פרטים מקדימים להבנת הסיטואציה: יש לנו ראוטר טיפילינק שקיבלנו מהוט ועוד ראוטר פרטי שמשמש לצרכים שלנו. אחי התקשר לנציג התמיכה של הוט מפני שהראוטר של טיפילינק החליט שהוא לא מקבל אייפי ולא משדר יותר. הנציג תמיכה טכנית בתור התחלה, לא הבין למה הוא לא מצליח להשתלט לנו על הראוטר מרחוק.>< אחרי שהסברנו בנימוס את המדיניות שלנו באבטחה, זה התקדם לזה שהוא רצה שנפנה לספק האינטרנט שלנו, אחרי שהסברנו לו 6 פעמים שפנינו לספק ושכבר חיברנו מודם ישירות עם שם משתמש וסיסמא בחייגן וזה גולש באופן מושלם במודם ישירות ומקבל אייפי 172 (לא ציינו שעם הראוטר החלופי שלנו זה גם גולש יופי.. אחרת איך הייתי …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, מישהו יודע איפה אפשר לקנות קייס סיגריות בדומה לזה שנאקי מחזיק בפתיח של אימפריית הפשע? Boardwalk Empire Intro
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד CCNA ומתלבט לגבי האפשרויות הבאות: 1. קורס CCNA במוסד אשר מלמד את הקורס, כדוגמת ג'ון ברייס, IITC, מכללת הייטק וכו'. 2. למידה לבד, בין אם באמצעות ספרים של ICND1 ו-ICND2 או באמצעות CBT Nuggets CCNA. פה אני צריך את העצה שלכם, במיוחד מי שכבר עשה את ההסמכה ויודע להמליץ לי איך יותר טוב ללמוד ומה היתרונות והחסרונות. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לפתוח חשבון בנק (בינתיים בלי משכורת קבועה אבל תיהיה אחת לתקופה של כמה חודשים) פתחתי חשבון בלאומי, בהתחלה הכל היה ניפלא. הייתה הרגשה שהבנק רודף אחרי ברגע שניהייתי לקוח שלהם זהו, שכחו ממני. ההסברים שנתנו לי היו מסתכמים בכמה מילים, מלא חרטא שהרעיפו על אוזניי ומידע לא מדוייק בקיצור- נישבר לי מהם וסגרתי יש בנק שתמליצו לי עליו? מצידי גם ליסוע העיקר שיהיה פתוח בשעות הגיוניות ולא כמו מעון פעוטות, עם דגש לשירות נורמאלי. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש אפשרות כזו? או איזה אפשרות היא הכי זולה לקבל מזומן בחול דרך חשבון בנק ישראלי? אני רוצה לטייל באירופה(טרקים קמפינג) לתקופה ארוכה מבלי להתעסק כל כך עם כסף. אשמח להסבר תודה. עריכה: והאם אני יכול לעבור ממדינה למדינה באירופה בשביל להגדיל את זמן השהיה שלי בארץ מסויימת(מעבר ל90 יום).
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם דרך הבית - מה מומלץ? מה למדתם ותוך כמה זמן? לגבי לימוד בשינה, הכוונה שזה משמיע מילה ומיד אחר כך את התירגום שלה, ככה הרבה מילים (בלי משפטים) יש לי 4-6 חודשים שאני רוצה להשקיע כל יום כמה שעות ולהגיע לרמה כמה שיותר גבוה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי שאלה שסתם מעניינת אותי. אני בחייל המשטרה הצבאית מד'כ. בקיצור מפה לשם שמעתי שאין דבר כזה במשטרה צבאית נפקדות כמו בכל חייל אחר,הכוונה היא שיש אצלנו פקודת מעצר של 48 שעות שהם הזמן שבהם אתה נחשב לנפקד,ואחרי 48 שעות אתה כבר נחשב לעריק. מה זה אומר בעצם?,שאם אני אהיה עריק אז יהיה לי רישום פלילי מתי שאני ארצה תעודת יושר? באיזה עבודות בידיוק רוצים תעודת יושר?(נגיד אחד שרוצה להיות מאבטח בבית חולים,סתם דוגמא שעלתה לי לראש) הבנתי גם שרישום פלילי מקבל רק מי שהיה עריק מעל 60 יום,אותו דבר תקף לגבי חיילים ממשטרה צבאית? אשמח לתשובות שיעשו לי קצת סדר בראש.
-
- 19 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה המלצות על IPAD 2 לבין מחשב נייד קטן עד 2000 ש"ח, השימושים הם בשביל סרטים ומשחקים(לא כבדים). תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עוד מעט אני נכנס לקבע וחשבתי להתחיל ללמוד לימודי תואר ראשון. מבדיקה קצרה שעשיתי הבנתי שניתן ללמוד רק משנה שנייה של הקבע. האם אני צודק או שיש אפשרות ללמוד בשנת קבע ראשונה? אם כן איך אני עושה את זה? אולי ניתן להשיג אישור חריג? אם כן אז איך?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני בן 15.4 האם יש עבודה כלשהי שתוכל להעסיק אותי? אני יודע ששכר המינימום הוא 15-17 שקל לשעה. אני צריך איזה תעודת עובד ואם כן איפה משיגים אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לראות האח הגדול בארגנטינה, אבל הם חסמו גישה למחשבים מישראל. איך בכל זאת אפשר לעקוף ולראות? http://www.gh24hs.com.ar
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. בחברה ממש קטנה שאני עובד בה כבר הרבה זמן , הציעו להצטרף לעסק. אני סירבתי להיכנס לעסק, בגלל שאין לי מושג ב100% אילו חובות יש או אילו דברים יש או אין בשותפות.. הצעתי לבנאדם שאני יפתח עסק משלי שכביכול נעבוד ביחד אני עם העסק שלי לצורך הענין מטפל בX,Y והוא בעסק שלו מטפל בA,B. הוא אמר לי שיש צורך בהשקעה כספית כיוון שיש נכסים כביכול בעסק , הצעתי לו פתרון כזה במקום שהרווחים ילכו 50% , 50%, נעשה 60% לו , 40% לי.. וככה לכסות בעצם את ההשקעה הכספית הנדרשתלצורך העסק עם הנכסים. הוא הסכים עם זה. ששאלתי אותו מה האינטרס שלו בעצם להביא שותף לעסק הוא ענה לי.. שהוא כבר עייף מלעשות הכל לבד ויש עליו נטל גדול מידיי ואין עוד מישהו ששיכול לעשות את העבודה שאני עושה כיוון שאני מבין בת…
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני יודע שלשאול כזו שאלה כאן זה קצת כמו לבקש עצות לגמילה מחיתולים לתינוק בפורום בליינים תל-אביבי לגילאי 20+, אבל לך תדע... עד היום לא איכזבתם אותי גם בנושאים איזוטריים יותר... אני צריך לבחור רכב מליסינג מהנ"ל אבל עקרונית יכול לבחור כמעט כל רכב בטווח המחירים הזה (ופחות כמובן). אנחנו משפחה של 5 נפשות אבל יש תוכניות להרחיב (לי לפחות ) אז 5 מושבים לא יספיק. הכי חשוב לי מרווח, שימושיות ואבזור נדיב. חובה מזגן מפוצל, ABS, שליטה על מערכת השמע מההגה ובקרת שיוט כמינימום אולימפי. * אני נוסע 4 שנים על C4 פיקאסו 2008 ולמרות הגיר הרובוטי כבר התרגלתי וזה לא ממש מפריע לי. * לפני זה היתה לי 4 שנים רנו סניק 5 מושבים וגם אהבתי אותה מאוד למרות שהיא הרגישה יותר ספרטנית ופחות מרווחת מה…
-
- 15 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
-
לא המייל של פייסבוק אלה המייל שנרשמתי איתו לפייסבוק (לדוגמא GMAIL) תודה.
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
הסתכלתי באיביי על גלאי מכמונות מהירות והמחירים בסביבות ה250ש"ח שבארץ עולה 1200 ש"ח השאלה היא האם לא יחרימו את הגלאי במכס..? מישהו פה רכש את הגלאי מכמונות מהירות של חברת צי'טה?
-
- 16 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שמעתי דברים טובים על ה-Eneloopים למניהם, ראיתי את הנ"ל: (AAA) http://www.ebay.com/itm/SANYO-eneloop-2-x-AAA-Ni-MH-Rechargeable-Battery-w-Case-/270520701584?pt=US_Batteries&hash=item3efc4a5290#ht_4210wt_1163 שהם 800mAH ו- http://www.ebay.com/itm/NEW-SANYO-eneloop-lite-AAA-x-4-NiMH-Rechargeable-Battery-Camera-DSLR-SLR-/300626736738?pt=US_Batteries&hash=item45febff662#ht_3895wt_1163 שהם 600mAH יש להם גם AA אבל רק סביבות ה-1000mAH, וכל הסוללות הן 1.2v מה שאומר בפועל הספק קטן מאוד לעומת סוללות אחרות... למה הן מומלצות אם כך? והאם יש לכם להמליץ על סוללות טובות יותר בטווח מחירים דומה?
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולםאני עובד במשרד עם הרבה מחשבים וחלקים של מחשבים משום מה יש לנו המון סטטיקה במשרד. כל פעם שנוגעים במחשב מקבלים איזה זיצ. אני רוצה לקנות צמיד הארקה (עולה בערך איזה 2-3 דולר) השאלה שלי היא: 1. האם זה באמת עובד או שזה סתם חארטה? 2. יש טעם לקנות משהו קצת יותר יקר? יש הבדל בינהם? 3. לאן אפשר להאריק את זה? הרי אני לא ישב כל היום מעוגן לשולחן חחח. אפשר להאריק את זה לבגדים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
Mainstream Reporting Strange Noises Heard Around The World - Jan 26, 2012 Strange sound coming from the sky Allen Texas ??
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-