עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SinMaker,

היי, יש לי מייל באתר yahoo שיום אחד פשוט נחסם. בערב הצלחתי להכנס אליו, בבוקר שלמחרת כבר לא. פניתי ל-yahoo והם החזירו לי את התשובה הבאה: [table][tr][td] Response Via Email (Nadia Collins)[/td][td] 05/30/2012 09:49 AM [/td][/tr] [tr][td][/td][td] Hello ****, Thank you for contacting Yahoo! Messenger. Yahoo! may, in appropriate circumstances and in its sole discretion, remove or edit any content; and/or terminate the accounts of users who appear to have violated the Yahoo! Account Terms and Conditions. To learn more about our policies, please visit the Yahoo! Terms of Service: http://info.yahoo.com/legal/us/yahoo/utos/utos-173.html Thank you again for contacting Yahoo! …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by shynet,

שלום לכולם עוד כ-3 חודשים אני מתגייס ונותר לי זמן פנוי. חשבתי להתחיל לעבוד כפרילנסר והתחלתי לחפש באינטרנט מקומות שונים למצוא עבודות שאכן יתאימו לי. לאחר שמצאתי גיליתי שבכול האתרים השונים בשביל שאשלח קורות חיים אני צריך לשלם מנוי חודשי. באופן אישי אין לי שום בעיה לשלם מפני שאני עוד 3 חודשים מתגייס ולשלם למשל 44 שקלים בכדי לקבל תמורה גדולה יותר זה לא בדיוק הבעיה, אך לפני כן רציתי לשאול כמה שאלות כאן למנוסים. קצת עליי: מנוסה עם השפות הבאות: C#,VB .net, VB6, PHP, Javascript,CSS,HTML אציין כי בעבר הציעו לי עבודות פרילנס אך דחיתי אותן מפני שהייתי בתקופת בגרויות. 1. מה לגבי מס הכנסה (אני בן 18)? ומה עליי לבצע לפני כן? 2. איפה עליי לחפש ואיזה אתרים מומלץ? אישית אין לי …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by matan_18,

שלום לכם, הצבא כמו שכולנו יודעים מורכב מאנשים אשר באזרחות הם אפסים גמורים. ארגון שאין בו היגיון ,מושחת וכ"ו. אני משרת בצריפין כל יום בביית וסוחב איכשהו.אבל לתת רמה כמו שקרה השבוע לא האמנתי שאני יגיע. הייתה ביקורת אכ"א בבסיס למי שמבין היא נחשבת לביקרות קשה. קמתי באותו יום שחכתי להתגלח ויצאתי לבסיס כהשגעתי נזכרתי שלא התגלחתי ומצחו לי 2 וחצי שערות (אני מגלח רק את הפיאות כי רק שם גודל שיער) רצתי לספר אך הוא היה בגור הלכתי לשק"ם אבל נגמרו הסכיני גילוח . היגיע נגד משמעת של פעם עם שפם ורשם שאני לא מגולח ( 2 וחצי שערות אני מזכיר לכם) כעבור 2 דקות חזרתי אליו מגולח והוא מחק אותי חשבתי שזהו והתכוננתי נפשית לטיול לאית בסוף השבוע אותו תיכננתי הרבה לפניי. ביום רביעי שכולי קם בבוקר ביד…

• 26 תגובות
    • 9.5k צפיות
  4. Started by shuy,

לא מזמן מצאתי חתולה פצועה ברחוב, מסתבר שמישהו דרס את הרגל שלה, אחרי טיפול רפואי שבמהלכו היא איבדה את רגלה (ונשארה עם 3 רגליים) מצבה השתפר וכעת היא מחפשת בית חם ואוהב. לציין שהחתולה *חמודה* להפליא בעלת מזג טוב ומגרגרת מכל מגע ותשומת לב. כאמור היא מחפשת בית חם ואוהב, מי שרוצה יצור פרוותי חמוד ומגרגר (או שיודע על מישהו/מישהי שרוצה) בבקשה להתקשר: 052-8780551 פתחו את לבכם כי מיצי מחכה לכם!

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by KrustyTheKlown,

http://www.ushops.co.il/ למישהו יש ניסיון עם השירות שלהם או של אתר אחר? אני רוצה לקנות נגן MP3 מארצות הברית וחשבתי להוביל איתם

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ToMuSH,

אהלן חברס, אני טס השבוע עם 11 חבר'ה לבורגאס, ארצה לשמוע ממכם חוויות/דברים לעשות שם. כל מה שיש לכם להגיד, איפה כדאי להסתובב, מה כדאי לעשות וכאלה (לא אוכל טוב או משהו כזה, אני שומר כשרות), הכל. כמוכן ארצה לדעת מה עולה לכם בראש להביא לשם, עשיתי רשימה בינתיים אבל אולי שכחתי משהו... משהו נוסף - מה הולך שם עם החשמל? אם צריך מתאם או משהו כזה (למטען של הפלאפון, נגיד), ואם אני אצטך רק אחד (אם לא הכל אותו דבר), ואיזה מן מתאם. תודה רבה מראש אנשים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. עדכנתי לגירסה 20.0.132... ומאז התפריטים של הכרום עובדים מאוד לאט , האתרים נטעים מהר והכל בסדר בגלישה , אבל בדפדפן בעצמו מאוד איטי. עשיתי ריסטור לכמה ימים אחרה של מערכת ההפעלה , זה החזיר את הכרום לגירסה 19. משהו , ואז הוא חוזר לעבוד חלק. הבעיה שהוא מתעדכן אוטומטי לגירסה החדשה ביותר. ניסיתי כבר הכל מחקתי נתוני גלישה , הכל ...זה משגע אותי!! לא בא לי לחזור לפיירפוקס\אקספלורר.. למישהו עוד קרה?

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  8. Started by Nightwind,

היי. כרגע אני חייב שמשרת בבסיס סגור ואני כנראה אצא על 45 נפשי מהבסיס אני מש"ק שלישות באותו בסיס ואני מ-א-ו-ד רוצה להמשיך להישאר בתפקיד ו-ל-א ! ! ! להפוך לעובד כללי. ! ! ! מאחר והפרופיל שלי אמור להתעדכן ל 45 נפשי עוד כ 3 שבועות בערך אני חושב שזה ראוי שאני אנסה כבר עכשיו להשפיע על השיבוץ שלי אני לא ! רוצה להגיע לבסיס ולהיות עובד כללי ואז לעשות בלאגן ודברים כאלה בשביל לנסות להגיע לתפקיד. זה רע. אני רוצה כבר עכשיו לארגן את זה שאני אוכל להגיע לבסיס להיות משק שלישות לנסות לקבל חריג בסעיף נפשי שבו אני אוכל לצאת לקורס מש"קי שלישות וככה אני אצא לבסיס החדש אהיה משק שלישות ואז אצא לקורס במקום לקבל עובד כללי ואז די לאבד את הסיכוי לחזור להיות משק שלישות. קורס משק"י שלישות הוא קורס של…

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. http://www.ums4u.co.il/long/ יש שם כמה תמונות של מיקומים, וסקר, תצביעו ותביעו את דעתכם - תודה!!

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  10. שלום לכולם, בזמן האחרון אני מנסה להתחבר לאתר של גלובס, הכל טוב ויפה עד שאני מנסה להכנס לתיק ההשקעות שלי ואז מופיע לי הודעות שגיאה מוזרות שאני לי מושג מה הן, אשמח עם תעזרו לי האתר והמידע שבפנים חשוב לי נורא בתודה מראש,גל. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  11. אוקיי, היה לי משעמם והכנתי לי ארוחת ערב,מכיוון שאין כל כך מה לאכול , קימבנתי משהו יוצא דופן... - לביבות תירס-מצה מצרכים : ביצה או שתיים(תלוי בכם) קופסאת תירס משומר מצה וחצי\שתי מצות(עדיף מצה וחצי) 4 פרוסות\5 פרוסות גבינה צהובה איך מכינים : את המצות קחו ורסקו לגמרי עד לקבלת קמח מצה(לרסק כמה שיותר) שפחו לתוך קערה לתוך זה כף שמן על זה שימו חצי כפית פלפל שחור גרוס הרתיחו מעט מים בקומקום ושפחו חצי כוס מים רותחים לתוך העיסה ערבבו עד לקבלת עיסה. על זה שימו את הביצים , לערבב עד שהביצים נספגות על זה לשפוך כוס תירס ולערבב , עכשיו להוסיף חצי כפית\3\4 כפית מלח ועוד חצי כפית פלפל גרוס(אפשר יותר מי שאוהב) את הפרוסות של הגבינה תחתחו לרבעים עכשיו חממו מחבת טובה עם מעט מאוד שמן שימו רבע ג…

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני אמור לקבל סכום כסף במהלך השבוע והחלטתי לקנות מסוק על שלט, ראיתי שיש כאן לא מעט אנשים שמבינים בנושא אז החלטתי לשאול כאן כמה דברים. אז ככה: אין לי שום ניסיון קודם בהטסת מסוקים אבל יש לי חוש טכני לא רע והרבה סבלנות, התקציב הוא 1300 כולל כל מה שצריך... חשבתי לקנות את הESKY Honey Bee, יש משהו עדיף בתקציב הזה? קראתי ויש לי קצת הבנה, אבל לא הבנתי מה זה סרוו וג'ירו? מה ההבדל בין בראש לבראשלס? ביחד עם המסוק חשבתי לקנות סוללה נוספת, כבל לסימולטור וצלב אימונים - יש עוד משהו שכדאי לקנות? יש חלקים שבוודאות יהרסו לי תוך כדי הלמידה וכדאי לי לקנות חלפים מראש? במידה ומשהו יתקלקל ואני אצטרך להחליף אותו, יש כלים מיוחדים או שניתן להשתמש בכלים שיש בכל בית מצוי? הסוללה המקורית היא …

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by HiperPsY,

נגיד פיספסתי פרק זה חוקי להוריד אותו? כי לא ראיתי שמוכרים פרקים של סדרות או משהו כזה :s05:

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by phmu,

אמזון.קום התחילו לשלוח לארצות נוספות, ואיכשהו דווקא ישראל נכנסה לרשימה. רוב המוצרים עדיין נשלחים רק לUS. אבל למשל מספר כרטיסי מסך, קירור ודברים פחות שבירים נראה שאין בעיה. הם גם לוקחים מקדמה נכונה על המע"מ (16%) בשביל לשחרר מהמכס. והגעתי עד לשלב האחרון כל מה שנשאר זה ללחוץ "place order". סתם דוגמא http://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Mini-HDMI-Graphics-01G-P3-1556-KR/dp/B004S5CCP4 במיוחד בהזמנה כמותית ורכיבים יותר יקרים, המשלוח סביר והמחיר הסופי הרבה יותר תחרותי ממה שמוצע בארץ. זה חדש רק לי?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by TaMiRn2,

אני מדבר על הסידרה השניה... א. אתם חושבים שהוא יכול להתגבר על תופים? כאילו... אם אני מנגן וביחד איתי תופים? ב. יש לו AUX IN אפשר לחבר מיקרופון לזה וגיטרה באותו הזמן? ג. הfootswitch יכול לשלוט גם על דיסטורשן או רק על ריברב?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אממ אני פותח אתר של סאות פארק ואני צריך אנשים שיעזרו לי לכתוב כתבות... =] מי שיכול לעזור לי בבקשה... ניתן לתפוס אותי ב: Msn: Dj_Samsong@Walla.Co.il icq: 188834 e-mail: Samsong@Sp-israel.com אם לא מותר לשאול דברים כאלה אז מראש סליחה..

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  17. זה רק מלפני כמה ימים תמיד זה היה בסדר http://www.zix.co.il/viewer.php?id=242306223.JPG

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  18. שלומות לחברי הפורום! בחודשים האחרונים עמותת מחשבה טובה מפעילה מעבדת מחשבים בירושלים הפועלת על טהרת ההתנדבות. מטרת המתנדבים במעבדה היא להשמיש מחשבים ישנים שנתרמים לעמותה ולהעביר אותם למשפחות נזקקות או עמותות הפועלות למען הציבור. זוהי הזדמנות לנצל את הידע המקצועי שלכם לטובת עשייה משמעותית לצמצום פערים בחברה הישראלית וליצירת חווית העצמה אדירה למשפחות. כשמשפחה מקבלת מחשב לביתה הילדים יכולים לעשות שיעורי בית ולשמור על קשר עם חברים, מבוגרים יכולים להתקדם תעסוקתית וקשישים מקבלים הזדמנות להחשף לעולמות תוכן ופנאי חדשים ולשמור על קשר עם המשפחה. בעזרת המתנדבים במעבדה, מחשב שהיה נזרק לפח והופך לפסולת אלקטרונית מזהמת מקבל במקום זאת חיים חדשים ומשפחה חדשה. אנחנו נפגשים אחת לשבוע בשעות …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by HaEsrimVeArba,

EChecks: Payments made with an echeck (electronic bank transfer) can take up to 3-4 days to process. this something diffreent to the one below Be sure to include the following on a seperate piece of paper: -) Your username: -) Your World: 2 -) Your email -) Gold Coins: Then, mail the 2 slips in a stamped envelope to the address below: ZeldereX Online P.O. Box 29721 San Antonio, TX 78229 If you live outside the USA: You may send us an international money order but the money order you send us must be in US dollars. We cannot accept a money order that is not in US dollars. Contact your local bank for more information. Please allow for 1-3 weeks for processing. Important:…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אפשר, עקרונית, להתקבל לעתודה עם בגרות 3 יח' במתמטיקה? או שחייבים 4? רק אם אתם יודעים..תודה

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by Iko89,

אז סוף סוף הוצאתי רשיון והתחלתי לעבוד ויכול להיות נחמד לקנות לעצמי אוטו קטן .. חשוב שיהיה חסכוני זריז בטיחותי ויציב לא בעייתי (שלא יכנס למוסך כל חודש) ואם כן, חלפים זולים בדקתי קצת וחשבתי על פולו 1.4 הדגם עם ה100 כ"ס .. יש למישהו חוות דעת עליו או על מכוניות דומות ?

• 30 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. אנטי ספאם בחינם, לאנשים שמשתמשים בדואר של הספקית שלהם (בבקשה, בלי תגובות בסגנון "מי משתמש בכלל בדואר של הספקית ??" זה מיותר) 1. יוצרים כלל העברת דואר (ללא השארת עותק) מתיבת הפופ3 בספקית שלכם לג'ימייל שלכם. (אפשרי דרך אתר הבית של הספקית שלכם, או דרך אתר הדואר שלהם, מקסימום אפשר לשאול בתמיכה) 2. ג'ימייל כבר מסנן את הספאם 3. מגדירים בתוכנת הדואר שלכם, את הג'ימייל בתור פופ3 4. ההודעות זורמות בלי הספאם, לתוך תוכנת הדואר שלכם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ..........

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by Armageddon1,

קיים דבר כזה? אני מתכוון למחשב עבור שחמט שאפשר לקחת לכל מקום -אבל ברמה נורמלית ולא של ילדים. לא מחשב נייד רגיל!

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  25. Started by urich,

בדיוק כמו "זהה את המשחק". פריים אחד מאיזה סרט שרוצים- רצוי סרטי איכות. הנה הסרט הראשון אחד המדהימים שיצא לי לראות! [attachment deleted by admin]

• 541 תגובות
    • 50.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים