כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
השתחררתי. כבר למעלה מחודש בחופש. כרגע מתלבט אם להיכנס לאבטחת הנמל באשדוד או פשוט למצוא תחנת דלק (מועדפת) קרוב לבית. איפה אתם עבדתם אחרי צבא?
-
- 26 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מצטער על הכותרות הארוכה .. ניסיתי למצות את כל הדברים הכי מעניינים (אותי לפחות) למשפט אחד .. תודו שהנושאים האלו מעוררי רצון עז לדעת עוד .. אין ספק שכל הסוכניות האמריקאיות מחשידות מאד וגם מעניינות מאד .. אני כבר השלמתי עם העובדה שאנחנו לא לבד .. אז אם כבר, למה לא לחקור את הנושא (ועוד כמה נושאים מעניינים שבטח קשורים..) בכל מקרה, אם יהיה אפשר לשפוך קצת אור על כל הסיפור ואיך שכל סוכנויות הביון האמריקאיות (או לפחות חלק) מתחברות לחייזרים ולנשיא טרומן יהיה מעניין
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
-
-
האם יש פה גיימרים ותיקים שהם גם תיכוניסטים, חיילים או סטודנטים? האם זה נורמלי לשחק בגילאים האלה, או שזה ילדותי?
-
- 61 תגובות
- 4k צפיות
-
-
למה תמיד חייבים לעוות את שמות הסרטים? מי זה האידיוט הזה, שהחליט שהשם שהוא בחר יותר טוב מהשם שיוצרי הסרט בחרו?
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
חח אז הכל התחיל בלפני שבוע שנגמרה לנו תקופת ההתחיבות של האינטרנט אני בשיא התמימות מתקשר אליהם אומר להם אנחנו רוצים לדש את האינטרנט שלנו כאילו את תקופת ההתחיבות לשוב שנה ושתתנו לנו הטבות הוא אומר אין בעיה ניתן לכם חודש מתנה של אינטרנט+40 שקל תשלום לכל חודש בהתחייבות לשנה אמרתי טוב אתה יכול להתקשר אליי עוד 10 דקות? הוא אמר אין בעיה אחרי זה אמרתי לעצמי בא נגיד לו שבנויז'ן הציעו לי להתחבר אליהם ושיתנו לי 4 חודשים של אינטרנט מתנה בסדר אחרי 15 דקות הוא מתקשר אליי אומר לי נו החלטתה? אז אמרתי לו אני רוצה להתנתק ממכם הוא כמובן מנסה לשכנע אותי למה וזה אז אמרתי ש014 מציעים לנו להתחבר אליהם ויתנו לנו 4 חודשים מתנה של אינטרנט והתייחבות של שנה טוב הוא אומר לי הנציג אני יתקשר אליך …
-
- 48 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אז בהמשך לנושא שפתחתי על פיסת אדמה, הנושא התפתח והבנתי משהוא. אני בעצם לא עושה כלום. וזה מה שגורם לי לסבול. אי לכך ובהתאם לזאת אני שואל: חברי פורום היקרים, מה התחביבים שלכם? מה אתם עושים ביום יום? הולכים להרצאות מעניינות - אם כן איפה? מטיילים? מתקנים מחשבים? מה, מה עושים אנשים רגילים בזמן החופשי שלהם? אשמח להצעות. תודה רבה, והמשך יום נפלא!
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני רוצה לנסוע לרחוב אלנבי שבת"א ואין לי מושג בעניין הקווים, למישהו יש שמץ בדבר? :-[ ד"א אני מגיע ברכבת לת"א אז באיזו תחנה אני צריך לרדת? ואחרי זה לאיזה קו עליי לעלות בכדי להגיע לרחוב אלנבי? תודה לעוזרים, אופיר
-
- 22 תגובות
- 4k צפיות
-
-
לאחרונה גוגל מזייפים אצלי עם כל מיני יציאות בכל מקרה... * תחליף יו טיוב מוצלח מישהו מכיר? אחרי חיפוש ברשת מצאתי את http://www.dailymotion.com/ שממה שהבנתי הוא בלי הגבלות כלשהן ואפילו מאפשר להעלות יותר סוגי סרטים מאשר יו טיוב. מישהו מכיר? * תיבת מייל > ג'ימייל עם העיצוב מחדש והאונס פרסומות \ צ'אט \ גוגל+ מתחילה להעיק מישהו מכיר שירות מייל מוצלח וחינמי בתור תחליף? * אגב מנועי חיפוש נראה לי שב10 שנים האחרונות אני משתמש קבוע רק בגוגל מישהו משתמש במנועי חיפוש אחרים? תודה
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לכם המלצות על תרגילים שאפשר לעשות בבית? בעקרון אני מישהוא שלא מתאמן בכלל כבר מספר שנים ואני רוצה לשפר את הלב ריאה, את השרירים(בקטנה) וגם לשרוף איזה מאה קלוריות ביום. לא משהוא בשמיים. העניין הוא שאני רוצה תרגילים יחסית מגוונים וגם לעשות אותם בבית. כי לעשות את אותו התרגיל כל הזמן זה גם לא טוב. אז אני הולך לקנות הליכון ו"דילגית" החבל הזה שמדלגים איתו. איזה עוד תרגילים אני יכול לגוון ולעשות בבית? לא צריך דברים קשים מאוד, רק בגדול חצי שעה ביום של תרגיל או שניים ולגוון את הלרגילים במשך השבוע איך שמתחשק לי. זה נראה אימון סביר?
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
מאחר והחדר שלי עבר רענון קטן, החלטתי להוריד את התמונות הישנות ולהחליפן בפוסטרים מגניבים. השאלה שלי היא איפה אפשר לקנות וכמה זה עולה בערך עם מתיחה על עץ או משהו בסגנון?
-
- 27 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות עשיתי בוחן בספרות כדי לשפר את ציון המבחן הקודם (כי אני דיי גרוע במקצוע). אני עצמי עשיתי אותו לבד בכיתה, שום תלמיד לא עשה את אותו בוחן ולא עשה בכלל איזה בוחן או מבחן. יישבתי לבד בשולחן מול המורה, ממש מטווח 0 וכתבתי. כשבאתי לפני כמה ימים לקבל את הבוחן עם הציון המורה אומרת לי ככה: "כפיר, הניסוח שלך שונה מאוד, הכתיבה ממש לא דומה לכתיבה שלך..." וכו' וכו'.... היא בעצם מרמזת לי שהעתקתי ממישהו/ממשהו. ותאמת? אני לא העתקתי בכלל, פשוט לא מילה אחת! ואפילו אם הייתי רוצה להעתיק לא הייתי יכול כי אף אחד לא עשה בוחן אלא רק אני וגם יישבתי מול המורה בשולחן נפרד. ייצאתי בהלם מהכיתה, ממש הייתי מבולבל למה היא אומרת לי את זה. החלטתי שאני יוצא לחפש את המחנכת ולדרוש ממ…
-
- 48 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני זקוק להקלטה (רצוי קובץ MP3) של מואזין ערבי לתרגיל בימוי אויב של כמה שעות. אין לי מושג מה אני אמור לכתוב באימיול או איך זה יכול להיקרא אחרת. הקובץ צריך להיות כמה שיותר ארוך, אבל אם זה אוטנטי, אז הוא יכול להיות גם די קצר,ואני פשוט אשכפל את הקטע כמה פעמים. תודה לכם. נ.ב - אם מישהו יכול להקליט מסגד היכנשהו אודה לכם מאוד.
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
-
הפצעים התחילו להציק לי יותר מדי. עבר כבר 3 שנים והם עדיין לא עברו. אומנם זה לא חמור במיוחד. אבל זה מציק ומעצבן. כמו כן, יש לי בהרבה מקומות אדמומיות בלי פצע. כנראה סימן שאני בטוח שאפשר להעלים עם טיפול. השאלה למי מבין המומחים כדאי ללכת? לקוסמטיקאית או לרופא עור? יש לציין שאני מתאמן. לכן איני יכול לקחת תרופות כמו ראוקטן. או תרופות המונעות פעילות גופנית
-
- 20 תגובות
- 4k צפיות
-
-
(להעביר לדקה 3:58) אני יכול לעבוד בקלות במשרת - IT אני יכול לסיים תואר ראשון במדמ"ח בטכניון אני בשל לעבוד בהייטק אני יכול לקנות דירה בצפון ת"א אני פשוט מרגיש את זה.
-
- 19 תגובות
- 4k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי רשיון לאוטו וגם יש אוטו אבל בעיית החנייה והפקקים ממש משגעות אותי ואני רוצה לעשות רשיון לאופנוע כבד הבנתי שאם יש לי וותק מסויים בנהיגה על אוטו אז מספיק לי רק מבחן שליטה ואני לא צריך טסט השאלה היא מה מספר השנים שאני צריך להיות בעל רשיון על אוטו בשביל לענות על הקריטריון הזה? הבנתי גם שלמי שיש רשיון על 50 סמק יכול לעשות מבחן שליטה גם אם אין לו וותק של כמה שנים האם זה נכון? ומה הזמן שצריך להיות לי רשיון על 50 סמק בשביל לענות על הקריטריון הזה? אם באמת למי יש רשיון על 50 סמק צריך רק מבחן שליטה אז האם כדאי לי לעשות עכשיו(עוד אין לי 18) רשיון על 50 סמק ואז כשיגיע 18 לעשות רק מבחן שליטה או לחכות עד גיל 18 ולעשות טסט מלא על כבד? תודה לעוזרים ושנה טובה
-
- 45 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני אוסף שטרות מכל מיני מקומות בעולם.. אשמח אם תכתבו מדינות שאתם טסים או מכירים מכר שטס לשם.. אשמח לעגל למעלה את הערך של השטרות שתביאו לי (אחרי שאני אגיד לכם בידיוק מה אני מחפש מהמדינה המדוברת). אשמח מאוד אם תכתבו פה לאיפה אתם טסים, או המכרים שלכם טסים.. תודה מראש, תומר. נ.ב אוספים שטרות? רוצים להחליף? הינה שטרות שיש לי להחלפה: http://members.lycos.co.uk/tomerico4/Site/Paper_Trade.htm נ.ב2: יש לכם בבית שטר ממדינה אתם רוצים למכור אותו, דברו איתי.. ותודה מראש עוד פעם! תומר
-
- 63 תגובות
- 4k צפיות
-
-
טוב לא נראה לי זה קשור פה לפורום.. או לכל פורום אחר.. אבל אני אשאל בכל מקרה.. אני משפץ מכונת פופקורן ישנה שכרגע מפורקת לחתיכות.. על הדרך אני רוצה לדפוק לה נקיון רציני. הבעיה היא שהיא שכבה הרבה מאוד זמן מלוכלכת ממש בלי שאף אחד נגע בה. ניסיתי חומץ, ניסיתי מסירי שומנים, אפילו ניסיתי להשרות באבקת כביסה עם חומץ לאיזה כמה ימים, גם לא עזר.. ניסיתי לגרד את זה עם הברזלית הזאת של המנגל.. זה יורד בקושי וגם עושה הרבה מאוד סריטות לסיר.. (אה זה סוג של סיר כזה דרך אגב..) מצורפת תמונה כדי שתבינו במה מודבר.. השאלה היא איך אני מנקה את זה? אני מתאר לעצמי שאני יצטרך להשתמש בחומרים כיימים כאלה ואחרים.. למישהיו יש מושג ?! [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היתי אצל הקב"ן היום , הוא אמר לי שהוא ישחרר אותי , ורק אני צריך להגיע עם אמא שלי.. (ככה מקובל היום) בכל מקרה , לאחר כמה דקות הקבן שם לב במחשב שאני נפקד , ואחרי בירורים שהוא עשה עם האחראיים עליו הוא אמר לי שאין לו אפשרות לשחרר אותי מהצבא כשאני נפקד.. ושאני יהיה חייב לסדר את זה קודם. כאילו להכנס לכלא , וברגע שאני אצא מהכלא , אני יחזור אליו והוא משחרר אותי. רציתי לדעת אם זה נכון או לא ... ובבקשה אנשים , התשובות כאן ממש קריטיות בשבילי , אין לכם מושג. אם יש לכם ספק הכי קטן שאתם לא בטוחים בתשובה , אני מתחנן , אל תענו לי!!
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אני לא מעוניין להרשם להוט או יס. ומצד שני, עידן+ לא רלוונטי כי ערוץ 2/10 לא ממש מעניינים אותי. אני מחפש שירות (אפשר אפילו בתשלום סימלי, כמו נטפליקס) שיתן לי צפיה בספורט באיכות נורמלית וכמובן שהסטרימים יהיו יציבים. אני יודע שיש פה ושם לינקים כאלו ואחרים שאפשר לראות בהם משחקים. אבל האיכות שלהם נמוכה והם גם מאוד לא יציבים כי מתחברים אליהם אלפי אנשים. יש דבר כזה?
-
- 13 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מה קורה ?? אני מעוניין לעבור ניתוח להסרת משקפיים בלייזר , רציתי לבדוק איפה כדאי לעשות ? מה הסיכונים ? ואם מישהו עבר את זה ויכול לתת חוות דעת . תודה
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
-
-
רק אני חושב שסושי מאכל overrated לחלוטין, תפל, יקר מאוד ביחס לתמורה וחסר ערך תזונתי? סושי מורכב מאורז לבן עשיר בעמילן (סוכר). לסושי מוסיפים תערובת של סוכר, חומץ ומלח. בתוך הסושי שמים דג נא שאף אחד לא יודע מאיפה הביאו אותו ואת הרול טובלים במלח נוזלי (סויה) או מיונז או טריאקי כדי שיהיה טעם כלשהו. אני מסכים שמבחינת אסתטית אין על סושי. שילוב הצבעים וצורות הגשה פשוט מהפנט. אבל למה המאכל הזה כל כך תפס בעולם? מה הקטע?
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-