עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני פשוט מת לקנות את הכלי הזה http://www.montysminiguns.com/AirSoftPage.htm# תראו מה החיה הרעה הזאת עושה http://www.youtube.com/watch?v=X9SttlXWTmw&search=mini%20gun%20bb

• 14 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. Started by Art Tatum,

איך דבר כל כך פשוט, גורם לתחושת סיפוק כל כך גדולה? לפחות לזמן מה.

3. מי ממכם התקין את הממיר החדש של יס yesMaxHD ? לי היה התקנה אתמול והממיר והשלט פשוט מעולה לגבי השירות של yesOnline דרך אתר של יס תושק ביום שני הבא הוא יעזור לנהל את הקלטות של yesMax וMaxHD גם שלא נמצאים ליד הממיר עצמו הכל דרך אתר www.yes.co.il גם החשבונית החדשה של יס יצא לדרך בפורמט החדשה ומפורטת יותר יעלו עוד מספר ערוצי HD בקרוב עוד yesPlay עבר מתיחת פנים לעיצוב שלו . בקיצור יס השנה ושנה הבאה תוציא שלל טכנולוגיות חדשות שביניהם גם yesVOD 2.0 לא סתם הושק ממיר חדש ליס שהוא yesMaxHD כזה מתקדם . יש לו שלט נטען שבעוד חודש חודשיים ינתן ללוקוחות עוד לא ברור עם בעלות או לא? השלט שולט על מגברים שונים ויש לו תאורה כתומה שלוחצים על כפתור כלשהוא. יס נמצא בחברות הכי מתקדמו…

• 29 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. שנים לא ראיתי דבר כזה כל 20-25 שניות ברק אדירר.....מישהו צילם??

• 62 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. Started by the red dragon,

יש לי אזרחות כפולה רוסית וישראלית. אם אני מתגייס פה לצבא זה מבטל לי את האזרחות הרוסית שלי? :s05:

• 29 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. השכנים מעל כבר שנים עושים לי רעש לא הגיוני כמעט כל יום. הבנתי שעל פי החוק אסור לחבוט במשטחים(כמו לטרוק דלת) או לגרור רהיטים משעה 19:00. אסור לעשות רעש מ23:00 אבל מ19:00 אסור לעשות רעשים כגון חבטות במשטחים וגרירת רהיטים. הם גוררים רהיטים בצורה מעצבנת נורא. כלומר זה עושה ממש רעש צורם ולא נעים והם יכולים לגרור את הרהיטים במשך הרבה זמן והרבה פעמים. ממש מאות פעמים ביום. בנוסף הילד משחק לפעמים בגולות. השאלה אם אני יכול להקליט את הרעשים שהם עושים ולהגיש נגדם תביעה? מה אני צריך בשביל תביעה כזו ואם זה בכלל אפשרי?

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. שלום לכולם.... איבדתי רישיון רכב וביטוח חובה - כמה יעלה לי ולאן צריך ללכת ??? אם יגנב הרכב אני עדיין מבוטח ?

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. Started by KoM,

1000 !!! 8)

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by Sting,

במקרה ראיתי מבצע דרך האינטרנט של 30% הנחה ככה שזה יוצא 18 ש"ח לגיליון . אז חשבתי ... גם ככה אני מבזבז מלא כסף סתם אז פחות לאפה אחת בחודש ויהיה לי לפחות משהו לקרוא בשרותים חוץ מהמטהר אוויר (אני כבר יודע שזה דליק ! ;D כאילו דהההה ) אז מה אתם אומרים ... שווה ? או ללכת על הלאפה ? (מה שיחזיר אותי לנקודת ההתחלה עם המטהר אוויר הנ"ל )

• 15 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. http://www.youtube.com/watch?v=4L7bSLYC_hY הייתי ככה

• 38 תגובות
    • 4.1k צפיות
  11. שלום, כיצד ניתן להסתיר את רשימת החברים בפייסבוק?

• 2 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by J0HNiE,

היום אחרי ניקוי שיניים אני, אחותי ואמא שלי החלטנו ללכת לאכול איפשהו, עכשיו אני כבר דיברתי על הTriple Whopper מבורג קינג ממזמן אבל אמא שלי לא אמרה לאן נלך אז היא לקחה אותנו לPita House שזה פשוט בושה לפיתה (זה בכלל בצד דק דק דק עם כמה פלאפלים מסכנים פשוט גועל נפש !(אני גר בארה"ב) אז הייתי עצבני כי אמרתי לאמא שלי שאני לא רוצה לאכול פה והיא ואחותי אכלו אז אמא שלי עשה החלטה לא נכונה בכך שלא הסכימה לקחת אותי לאכול בבורגר קינג אז נסעו עוד קצת וקנינו את הTriple Whopper של בורגר קינג והנה התמונות : 1) השתייה הענקית הזאת + שאפשר למלא אם נגמר, עד הסוף היום 2) השתיה + ההמבורגר (3) :smile1: 3) השתיה + ההמבורגר + הציפ'ס 4) השתיה + ההמבורגר + הציפ'ס + השקית ולקח לי לגמ…

• 48 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. לעשן - יקר מדי לאכול - משמין יוגה - אפשרי גקוזי - אין כוס בירה עם חבר - מתי שזה מזדמן זה טוב יש עוד רעיונות? היא לי יום מטורףףף

• 40 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by SweeT_EviL,

אני יושב עכשיו ללמוד למתכונת שיש לי ואני לא יודע איך למצוא פועל.... (אל תגידו לי אם אתה לא יודע עד עכשיו אז כבר לא תידע וכל מיני שטויות כאלה) למשל יודעת זה פועל? קיצר איך אני יכול לדעת/למצוא מהו הפועל במשפט

• 18 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. היי לדעתי מגיעה לנו לראות פיינל פור בחינם ולא בערוצי התשלום קראתי איפה שהוא באינטרנט שמשדרים את זה אונלין באיזה תוכנה אם מישו יש לו משוג איזו תוכנה או אתר שמשדר היום תמשחקים של ברצלונה נגד מסוקבה או פנא נגד אולימפיקוס אני מודה לו מאוד!!!!

• 31 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. אני רוצה מחר ללכת עם הבני דודים שלי לפארק מים כלשהו באיזור המרכז, בנתיים חשבנו על שפיים, מימדיון או ימית 2000... על מה אתם הייתם הכי ממליצים? יש פארק מים אחר שאני לא מכיר אולי שהייתם אומרים שיהיה יותר מהנה ללכת אליו? עדיף שיהיו כמה שיותר מגלשות מים "מפחידות"

• 9 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. לא יודע מה איתכם,אבל בא לי בר להיפטר מהבגרות הזאת , ואז נשאר רק לשון! אז..בהצלחה לכולם,אל תילחצו ותגיעו לביה"ס ב-12:30 (אלא אם אתם רוצים להתרוצץ בבית ספר כדי לחפש את הכיתה) בהצלחה לכולם!

• 55 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. היתי אצל הקב"ן היום , הוא אמר לי שהוא ישחרר אותי , ורק אני צריך להגיע עם אמא שלי.. (ככה מקובל היום) בכל מקרה , לאחר כמה דקות הקבן שם לב במחשב שאני נפקד , ואחרי בירורים שהוא עשה עם האחראיים עליו הוא אמר לי שאין לו אפשרות לשחרר אותי מהצבא כשאני נפקד.. ושאני יהיה חייב לסדר את זה קודם. כאילו להכנס לכלא , וברגע שאני אצא מהכלא , אני יחזור אליו והוא משחרר אותי. רציתי לדעת אם זה נכון או לא ... ובבקשה אנשים , התשובות כאן ממש קריטיות בשבילי , אין לכם מושג. אם יש לכם ספק הכי קטן שאתם לא בטוחים בתשובה , אני מתחנן , אל תענו לי!!

• 10 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. אז ככה - אני צריך להחליף את הנאט של הגיטרה שלי, אבל לא ממש יודע איפה(אני יודע על כלי זמר, אבל תמיד יש עוד אופציות). אם מישהו יודע על מקום שעושים בו עבודה טובה (והמחיר גם כן סבבה) תחלקו עם כולם תודה.

• 20 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. Started by Sfree,

שלום, אני כבר הרבה זמן מנסה ללמוד הקלדה עיוורת (אני חייב לדעת דחוף, בקשר לעבודה) אני חיפשתי תוכנות מדריכים באינטרנט, מצאתי הרבה, אבל הבעיה היא בעצם בי, אני לא מסוגל לשבת וללמוד להקליד יותר מרבע שעה, אני מרגיש שאני מתפוצץ, ולכן רציתי שתמליצו לי על אתר או תוכנה, שמלמדים בדרך הכי קלה שיש. אשמח לקבל תשובות.

21. חיבו את דודה שלי דרך כרטיס האשראי על כניסה לאתר sex (החיוב היה על סך 100$ ) כשהיא לא נכנסה מעולם לאתר . מדובר באתר מחו"ל ודודתי לא יודעת איך לדעת מי ומאיפה חויב הכרטיס שלה , היא פנתה לחברת כרטיסי האשראי בבקשה לחקור את העיניין אך חברת האשראי לא חקרה בנידון בגלל שמדובר בחיוב חד פעמי , החברה מודעת לכך שהחיוב לא נעשה מהבית של דודתי השאלות שלי הם כאלה 1. איך ניתן לעלות על מי שחייב את הכרטיס ? 2. איך כול העסק הזה עובד ? 3. מהם האפשרויות שבעזרתם עלו לה על מספר כרטיס האשראי ? נ.ב הכרטיס לא נגנב !

• 21 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by 888,

מה אתה חושבים שיקרה, נצחון מפתיע של ישראל?או תבוסה של אירלנד או אולי 0:0.

• 79 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. Started by WHITE_ZOMBIE4,

http://www.anonymous.org.il/nut-vet.htm *אזהרה התמונות קשות לצפייה.. http://www.anonymous.org.il/tmoonot%20bak1.htm "תהנו"

• 53 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. טוב אז ככה הרבה זמן פחדתי להזמין דברים מחול במקרה הזה מפלי אסיה אבל כל כך רציתי ידית נוספת לWII +נונצק +2 מושאן פלוס מה שיוצא כולל משלוח (לא יודע כמה יצא בסוף אם המס ) 144$ שזה אומר בערך 600 שקל וזה לאומת הארץ שזה יוצא 800 שקל בחנויות זולות יחסית (תוסיפו עוד 100-200 לחנויות שקרובות אלי ) ומה שהכי מעצבן שבארץ אין את הצבע השחור לשלט ונונצק בכל מקרה לקח לי זמן להתרגל לפלי אסיה ובגלל שהוויזה שלי רק לישראל לקח לי זמן ליתרגל לפי פאל אבל זה באמת לא סיפור כזה גדול ואם לא עשיתי פאשלות בהזמנה וישתדלתי מאוד לא לעשות תוך בערך 10 ימים אני יקבל את ההזמנה בכל מקרה ממליץ למי שעוד לא קונה מחול להזמין דברים כאלו מחול אם ילך טוב אני ינסה להזמין עוד דברים

• 57 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. שמתי לב לכך שכל פעם שאני מחפש משהוא בגוגל, חלק מהתוצאות הראשונות שמופיעות שם הם מ-FXP (ראו תמונה מצורפת). נראה לי שהם עושים משהוא על מנת לגרום לעצמם להופיע בין הראשונים בגוגל. גם לי היו חוויות לא טובות עם FXP: העליתי לשם פעם דיון שבו אני מסביר למה מסכי LCD עם תאורת LED אינם מסכי LED, אולם רק בגלל שלא תייגתי אותו עם Pipe, הוא ננעל מבלי לתת לי אפילו צאנס לתייג אותו מחדש, וזאת למרות שהוא לא עבר על שום חוק מחוקי FXP. לאחר שראיתי שאין לי מה לעשות ב-FXP (נרשמתי אליו בטעות), ביקשתי מהם שיסירו לי את החשבון, שכן לא הייתה שם שום אופצייה להסיר את החשבון ידנית, אבל הם ענו לי כי הם "אינם מסירים משתמשים מ-FXP" כאשר איימתי עליהם שאני אתלונן עליהם במשטרה בגין נקיטת צעד בלתי חוקי זה (לכל …

• 15 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים