כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
כמו your mama is so fat, רק של cs אתה כול כך lamer שאתה מפספס עם aimbot אתה כול כך lamer שאתה מקפר לכיוון הקיר אתה כול כך lamer שאתה מכוון את הwall hack לריצפה אתה כול כך lamer שאתה חייב לשכנע אנשים שאתה cheater אתה כול כך lamer שכשאתה זורק team flash אתה היחיד שנפגע אתה כול כך lamer שהפעם האחרונה שעשיתה frag זה היה כשהפעילו את הfrindly fire אתה כול כך lamer שכאשר יש knife ואתה מוציא את הרובה אתה עדיין מפספס והוא הורג אותך אתה כול כך lamer שאתה עושה zoom out במקום zoom in (מה????) אתה כול כך lamer שאתה קונה את השתי אקדחים אתה כול כך lamer שגם אם אתה נשאר חיי בסוף השלב, אתה זורק את הנשק וקונה חדש כול הזכויות שמורות לyoav9 למישהו יש עוד?
-
- 28 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
עשו לי טובה אני לא צחקתי כל החופש תספרו כמה בדיחות טובות (שימו לב לבדיחה שלי בחתימה) ;D
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
תראו מקום שלישי ג'ימס עשה צעד וחצי אבל לא כדרר. מותר?
-
- 9 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מישהו התנסה בהוצאה של דרכון רומני לאחרונה (אחרי מרץ 2007) ? אני ממש לא יודע את השפה הרומנית ועד ינואר 2007 אלה היו הדרישות כי מאז שהם הצטרפו לאיחוד אולי חלו שינויים כאלו ואחרים... בעיקרון הדרכון כבר פג תוקף מ-1995 ואני מעוניין "לחדש" אותו, כלומר להוציא חדש... אשמח לעצות והכוונות... תודה
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
טוב נפלו פה (כרמיאל) כמה קטיושות לפני איזה חצי שעה-שעה ואבא שלי החליט לנסוע לאיפה שהוא. ואני לא רוצה להשאיר את הכלב שלי לבד פה. אז מישהו מכיר פנסיון טוב באיזור הצפון שלא יקר? תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אוקי, אז קבלתי אחרי שנה על הכביש את הדוח הראשון שלי .. מבין את הטעות והכי הרבה כועס על עצמי שלא הצלחתי להתבכיין מספיק לשוטר כדי שיבטל את הדוח (הוא רק מזער אותו .. גם טוב..) העברה היתה פניית פרסה על קו לבן עם תמרור שאוסר על פניית פרסה.. השוטר אמר שזה 500 שקל קנס + 6 נק' והוא מפחית ל250 בלי נקודות כלומר מתחשב רק בפניית הפרסה האסורה .. מפה לשם העניין כאן שהאוטו על שמי וכמובן איתו כל ההוצאות (דלק, ביטוח, תיקונים וכו ) אם זה משנה השוטר עמד רגלית בצידי הכביש והורה לי לעצור.. לעניין הבנתי שאם זו העברה הראשונה שלך ניתן לבטל / להמיר לאזהרה ? ד"א מה שממש גרם לי להשתגע מעצבים זה שבסוף השיחה השוטר אמר " קח אחריות על העבירה .. מה אתה חושב שאני באזרחות לא עושה עבירות ומקבל דוחות…
-
- 29 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש 8 צלחות של 10 ק"ג. האם זה אפשרי להגיע במוט יד סטנדרטי למשקל הנ"ל? אם לא איזה מוט יעשה את העבודה? אני רוצה את זה בשביל אימונים ביתיים בעיקר. אני לא אוהב לעבוד עם מוט ארוך ומעדיף דאמבלים. כמו כן מה אמורה להיות עלות של 2 דאמבלים כאלו? אם למישהו יש המלצה לחנות או מוכר ביד 2 אני אשמח לדעת. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות עשיתי בוחן בספרות כדי לשפר את ציון המבחן הקודם (כי אני דיי גרוע במקצוע). אני עצמי עשיתי אותו לבד בכיתה, שום תלמיד לא עשה את אותו בוחן ולא עשה בכלל איזה בוחן או מבחן. יישבתי לבד בשולחן מול המורה, ממש מטווח 0 וכתבתי. כשבאתי לפני כמה ימים לקבל את הבוחן עם הציון המורה אומרת לי ככה: "כפיר, הניסוח שלך שונה מאוד, הכתיבה ממש לא דומה לכתיבה שלך..." וכו' וכו'.... היא בעצם מרמזת לי שהעתקתי ממישהו/ממשהו. ותאמת? אני לא העתקתי בכלל, פשוט לא מילה אחת! ואפילו אם הייתי רוצה להעתיק לא הייתי יכול כי אף אחד לא עשה בוחן אלא רק אני וגם יישבתי מול המורה בשולחן נפרד. ייצאתי בהלם מהכיתה, ממש הייתי מבולבל למה היא אומרת לי את זה. החלטתי שאני יוצא לחפש את המחנכת ולדרוש ממ…
-
- 48 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, אנחנו רוצים לקנות שק איגרוף של 100KG לחצר, הוא יתלה על פרגולה(מבטון), ומידי פעם נצטרך להוריד אותו. חשבתי לתלות כננת ידנית בין שק האגרוף לפרגולה, וכשאר אני אצטרך להוריד את השק אני פשוט יוריד אותו לרצפה ואשחרר אותו מהכננת/גלגלת. מישהו יודע מהיכן ניתן לקנות כזה דבר, וכמה הוא עולה? בנוסף, מישהו יכול להמליף על שק איגרוף איכותי? אריאל
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי אני שוקל ללכת לשם לאביר האפל, רציתי לשמוע חווד אם מישהו כבר הספיק להיות לא הצלחתי גם לגלות האם המסך ב VIP הוא גם IMAX ובלתי ניתן לתפוס מישהו מהקולנוע בטלפון
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
השתחררתי באגוסט ויש לי התייצוות במאי WTF ואיפה זה בא"פ אליקים למען השם ???מה זה בכלל איזה חיל ,הייתי בנ"מ אבל תומך לחימה מכונאי נגמ"ש ?????????
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
-
הפצעים התחילו להציק לי יותר מדי. עבר כבר 3 שנים והם עדיין לא עברו. אומנם זה לא חמור במיוחד. אבל זה מציק ומעצבן. כמו כן, יש לי בהרבה מקומות אדמומיות בלי פצע. כנראה סימן שאני בטוח שאפשר להעלים עם טיפול. השאלה למי מבין המומחים כדאי ללכת? לקוסמטיקאית או לרופא עור? יש לציין שאני מתאמן. לכן איני יכול לקחת תרופות כמו ראוקטן. או תרופות המונעות פעילות גופנית
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
טוב, לאחר שהתנסיתי כבר פעמיים בארוחות הטריפל (כן, שמעתם נכון, טריפל) של ברגר קינג, במסגרת ארוחות ה"קינג סעייז", אני מצהיר ומזהיר - ארוחות הטריפל של ברגר קינג מפו3ו3ות! שלושה נתחי בשר שלוקחים את הדאבל האגדי של מקדונלדס, צ'יפס שסוף סוף משתווה בגודלו לגודל ה"ענק" של מקדונלדס וכנ"ל גם לגבי השתיה. בנוסף, הטריפלים שלי הכילו פטריות ובצל בגריל, טעם פשוט מנצח, אם כי עדיין חסרה לי הגבינה. אתם לבטח חושבים לעצמכם - OM*G!!111 שגיא על סף תפנית?! האם הוא הולך לנטוש את הדאבל האגדי?! ובכן, התשובה היא לא. כל עוד מקדונלדס מספקים את הגבינה, אין הרבה מה לעשות בנידון. מה שבטוח, ברגר קינג הביאו אותה בקפיצת מדרגה רצינית ועומדים יפה במירוץ אחר שביעות הרצון של שגיא. Kudos, Burger-KinG יאל…
-
- 82 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
היי, לאחרונה עברנו מחברת אורנג' לפלאפון, אחרי כ-10 חודשים בתכנית חיילים של 2 פלאפונים. הגיעה מאורנג' חשבונית על סך כ-1700 ש'ח (!). תחת השורה "יתרת תשלום על מכשיר" (מכשיר אחד 663 והשני 761, ללא מע"מ). למרות שבכלל לא נתנו הוראה כזאת לשלם הכל במכה, ועדיין לא התנתקנו מהם לחלוטין, יש לנו שם עוד קו. אבל לא נורא.. אם זה מה שצריך כדי שירדו מאיתנו. רק שבחודש שלאחריו הגיעה עוד חשבונית על סך 48 ש'ח, תחת הכותרת "חיוב חודשי עבור ציוד קצה תשלום 10/36". אחרי שיחה איתם, הם טוענים שזה קנס מכיוון שהיינו מחוייבים אליהם, והיו די אטומים. האם זה הגיוני שהקנס הוא כל כך גבוה? או שיש כאן אי הבנה?
-
- 20 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היום נדבר על תופעה מוזרה במיוחד, חיוכים. ובכן, לא סתם חיוכים פוזלים, מאותם חיוכים שאתם מחטטים באף שולקים דבורה ומוצאים בעניין משעשע, אני מדבר על חיוכים אינטרנטים וירטואלים. סמיילים,אמוטיקונים, זברות אם תרצו. רובנו משתמשים בתוכנת המסרים הפופולרית ICQ, המכונה בפי העם "איציק". תכלס, ממש לא אכפת במה אתם משתמשים, ובכמה משאבי מערכת התוכנה תופסת לכם. לא מזיז לי. אבל אם אתם ברשימה שלי ( ואלוהים יודע למה ), אל תשלחו לי סמיילים. גם, כי זה מציק. גם, כי זה מכוער. ובעיקר, כי זה מזעזע את השועלים. עד לפני מספר ימים, כאשר חיברתם את התווים ":" ו- ")", יצא ":)" חמדמד. התוכנה תרגמה את זה ליצור המעוות הזה-> ואז, אחד המנהלים קיבל שבץ והחליט פה אחד, "בואו נהפוך את הסמיילים שלנו בג…
-
- 41 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
אהלן ערב טוב ברשותי אייפון 4 ברשת סלקום נכון לכרגע , ניידתי את המספר שלי לאורנג ונאמר לי שאני צריך לקבל מסלקום איזשהו קוד או משהו כדי לפתוח את המכשיר לסים של אורנג', מישהו יכול לשפוך לי קצת יותר אור על כל העניין הזה - אפשר לעשות את זה לבד ? להתקשר לסלקום? תודה
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הירשמו דרך הלינק ותקבלו קוד קופון ל 10$ הנחה וודאית על כל המוצרים ! http://goo.gl/E44C9F
-
- 5 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
ערב טוב בשעה טובה חודש הבא אני עובד דירה ביחד עם שותף/ חבר - הבעיה היא שבין שני חדרי השינה ישנו קיר גבס שמבודד. חשבתי על הדבקת ספוג ביצים אקוסטי על הקיר המפריד . אשמח לשמוע על רעיונות שאפשר ליישם ככה שהוא לא ישמע אותי ואני לא ישמע אותו, כמובן שכל בניה שהיא או שיפוץ לא באים בחשבון היות וזו דירה מושכרת . תודה
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
ברגע מרגש ומשמח במיוחד, זומנתי לגיבוש חובלים באפריל. יש כאן עוד מישהו שהולך? אם למישהו מכם יש טיפים, עצות, מידע כלשהו על הפעילות בגיבוש וההכנה הנדרשת, אתם מוזמנים לחלוק (מאוד יעזור לי). מה צריך להביא לגיבוש? במכתב כתוב להביא "ציוד אישי" ואני מתקשה להבין האם זה כולל גם ביגוד או יותר נכון איזה (הבנתי שמקבלים מדים, אבל אני צריך להביא גופיות? גרביים?). פלאפון אני בשום פנים ואופן לא לוקח על מנת למנוע נדנודים מאמא או געגועים לבית וכאלה. שמעתי שיש אנשים שזה שובר אותם. להביא ספר? יהיה זמן פנוי לזה בכלל? אוכל הבנתי מקבלים בבסיס. יאללה תשתפו
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-