כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להצביע למפלגה שהיא בעד איכות הסביבה וזכויות האדם אבל מצד שני אני לא רוצה להצביע למפלגה שמאלנית ו/או מפלגה אנטי דתית,רציתי להצביע לירוקים אבל הם שמאלנים מדיי ועלה ירוק הם דיי אנטי דתיים...אז מי נשאר שהוא גם ימני גם בעד הדת וגם,חשוב מאוד! שידאגו לאיכות הסביבה וזכויות האדם??
-
- 91 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה מחר ללכת עם הבני דודים שלי לפארק מים כלשהו באיזור המרכז, בנתיים חשבנו על שפיים, מימדיון או ימית 2000... על מה אתם הייתם הכי ממליצים? יש פארק מים אחר שאני לא מכיר אולי שהייתם אומרים שיהיה יותר מהנה ללכת אליו? עדיף שיהיו כמה שיותר מגלשות מים "מפחידות"
-
- 9 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
-
יש לי אזרחות כפולה רוסית וישראלית. אם אני מתגייס פה לצבא זה מבטל לי את האזרחות הרוסית שלי? :s05:
-
- 29 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש את הקידומת של מדינת ארה"ב וגם את הקידומת של העיר ניו יורק מישהו יודע מהן?
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
היתי אצל הקב"ן היום , הוא אמר לי שהוא ישחרר אותי , ורק אני צריך להגיע עם אמא שלי.. (ככה מקובל היום) בכל מקרה , לאחר כמה דקות הקבן שם לב במחשב שאני נפקד , ואחרי בירורים שהוא עשה עם האחראיים עליו הוא אמר לי שאין לו אפשרות לשחרר אותי מהצבא כשאני נפקד.. ושאני יהיה חייב לסדר את זה קודם. כאילו להכנס לכלא , וברגע שאני אצא מהכלא , אני יחזור אליו והוא משחרר אותי. רציתי לדעת אם זה נכון או לא ... ובבקשה אנשים , התשובות כאן ממש קריטיות בשבילי , אין לכם מושג. אם יש לכם ספק הכי קטן שאתם לא בטוחים בתשובה , אני מתחנן , אל תענו לי!!
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=TBq0n7NQiX8 לא צחקתי כ"כ טוב כבר הרבה זמן.
-
- 22 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היום אחרי ניקוי שיניים אני, אחותי ואמא שלי החלטנו ללכת לאכול איפשהו, עכשיו אני כבר דיברתי על הTriple Whopper מבורג קינג ממזמן אבל אמא שלי לא אמרה לאן נלך אז היא לקחה אותנו לPita House שזה פשוט בושה לפיתה (זה בכלל בצד דק דק דק עם כמה פלאפלים מסכנים פשוט גועל נפש !(אני גר בארה"ב) אז הייתי עצבני כי אמרתי לאמא שלי שאני לא רוצה לאכול פה והיא ואחותי אכלו אז אמא שלי עשה החלטה לא נכונה בכך שלא הסכימה לקחת אותי לאכול בבורגר קינג אז נסעו עוד קצת וקנינו את הTriple Whopper של בורגר קינג והנה התמונות : 1) השתייה הענקית הזאת + שאפשר למלא אם נגמר, עד הסוף היום 2) השתיה + ההמבורגר (3) :smile1: 3) השתיה + ההמבורגר + הציפ'ס 4) השתיה + ההמבורגר + הציפ'ס + השקית ולקח לי לגמ…
-
- 48 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אחותי מחפשת צלחת פטרי והיא אמרה שבארץ זה נורא יקר, גם במעבדות של פקולטה לכימיה ושות'. מישהו יודע איפה אפשר לקנות כמה (5 בערך) צלחות? הן לא צריכות להיות מזכוכוית או משהו, הכי בסיסי... וכמובן, שיהיה להן אגר.
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לפעמים כשאני כותב Post כאן בפורומים, אז אם ה-post הוא מעל בערך 12-15 שורות, אז מתחיל לקרות משהו מאד לא נעים: כשכותבים את השורות האחרונות, ה-TextBox עושה כל הזמן Scroll למעלה לשורות הראשונות, על אף שהסמן עצמו, ממשיך להשאר למטה. ואז מאד קשה לראות מה אני כותב, כי זה מראה לי את תחילת התוכן של ה-TextBox, במקום את סוף התוכן - ששם אני נמצא ושם אני כותב. האם הבעיה הזו קורית לעוד אנשים כאן? או לכולם? ואיך פותרים את זה? אני עובד עם Windows XP Professional, ו-IE8..
-
- 29 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אז ככה - אני צריך להחליף את הנאט של הגיטרה שלי, אבל לא ממש יודע איפה(אני יודע על כלי זמר, אבל תמיד יש עוד אופציות). אם מישהו יודע על מקום שעושים בו עבודה טובה (והמחיר גם כן סבבה) תחלקו עם כולם תודה.
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
איזה עוד אתרים כאלה קיימים באותה רמה או אפילו יותר טובים?
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
קניתי שקית במבה, איך שפתחתי אותה הרגשתי שהיא קצת יבשה מדי, ישר אמרתי משהו מוזר פה. הסתכלתי על תאריך התפוגה, מסתבר שלפני שבועיים הוא נגמר! מה שגם השקית הייתה טיפ טיפונת קרועה (לא שמים לזה לב ישר) עכשיו, הבעיה היא שקניתי את זה מהמכולת שנמצאת בבניין שלי, אני מכיר את המוכר (לא ממש אישית, אבל בכל זאת אני והוא פה 10 שנים ורואים אחד את השני לפעמים) ולא נעים לי לתבוע אותו. השאלה היא, האם התביעה הולכת אליו או לחברה שמייצרת? אם זה הולך לחברה יש סיכוי טוב שאתבע אותם. מה אתם אומרים? מה כדאי לעשות?
-
- 37 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
זה ממש שערורייה שלושת הערוצי הסרטים בכבלים אני לא מתייחס כאן לערוץ סינמה פריים כי אני לא ממש חובב קולנוע "איכותי" (אנשים סינים שקשה להם מאוד ואוהבים לדבר לאט על רקע נוף) וגם לא ל"סינמה קול" שזה ערוץ של סרטים שנטחנו כבר הרבה בערוצי הסינמה הרגילים ועכשיו הם ערוץ מיוחד וחדש בחודשיים האחרונים לא היה שום אבל שום סרט נורמלי!! רק לפני 3 חודשים קראתי לחודש שבו הלהיטים היו המומיה ושחק אותה סטאר חודש חלש אבל עכשיו ... אני מביט בכל סרטי הסינמה שבת שהם אמורים להיות הסרטים החדשים והמעניינים של החודש ומעולם לא שמעתי עליהם, לא נראה לי שרובם הגיע בכלל לקולנוע בארץ או אפילו נשלח לחנויות השכרה "אנשי המסתורין" "אשת האסטרונאוט" "תה עם מוסליני" "דואטים" ועוד המון סרטים עלומי שם נוחתים עם פרסו…
-
- 39 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי לדעתי מגיעה לנו לראות פיינל פור בחינם ולא בערוצי התשלום קראתי איפה שהוא באינטרנט שמשדרים את זה אונלין באיזה תוכנה אם מישו יש לו משוג איזו תוכנה או אתר שמשדר היום תמשחקים של ברצלונה נגד מסוקבה או פנא נגד אולימפיקוס אני מודה לו מאוד!!!!
-
- 31 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
חיבו את דודה שלי דרך כרטיס האשראי על כניסה לאתר sex (החיוב היה על סך 100$ ) כשהיא לא נכנסה מעולם לאתר . מדובר באתר מחו"ל ודודתי לא יודעת איך לדעת מי ומאיפה חויב הכרטיס שלה , היא פנתה לחברת כרטיסי האשראי בבקשה לחקור את העיניין אך חברת האשראי לא חקרה בנידון בגלל שמדובר בחיוב חד פעמי , החברה מודעת לכך שהחיוב לא נעשה מהבית של דודתי השאלות שלי הם כאלה 1. איך ניתן לעלות על מי שחייב את הכרטיס ? 2. איך כול העסק הזה עובד ? 3. מהם האפשרויות שבעזרתם עלו לה על מספר כרטיס האשראי ? נ.ב הכרטיס לא נגנב !
-
- 21 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מתגייס בדיוק עוד חודש ויומיים,הטירונות שלי תיהיה 02 מה שאומר טירונות לא קרבית וגם בהתאם התפקיד לא קרבי בכל מקרה,האם כדאי לי להכין את עצמי קצת מבחינת הכושר שלי לטירונות?או שבטירונות עצמה הצבא "ידאג" להכניס אותי לקצת כושר שאני זקוק לו על מנת לעבור את הטירונות?אם ההמלצה היא להתחיל להתאמן על קצת כושר לפני הגיוס,מה כדאי לעשות?קחו בחשבון שאין לי מנוי לחדר כושר או משהו,כך שהאמצעים שעומדים לרשותי זה הרחוב,וגם הבית נ.ב:מה אורך הטירונות של 02?שבועיים או שלושה שבועות? תודה רבה
-
- 72 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני קיבלתי אישור להירשם בינתיים מהעתודה ללמוד הנדסת מערכות מידע אז השאלה שלי היא מה דעתכם על הנושא: קשה, מה לומדים במסגרת הלימודים, אם אני אוכל למצוא לזה עבודה באזרחות ואם מישהו מכם לומד את זה אז אני אשמח לתגובות ד"א גם נרשמתי ללמוד יג' יד' באורט לימודי תוכנה אז אם מישהו יכול לעשות לי בערך השוואה ומה שווה יותר
-
- 43 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
צה"ל - צבא ההגנה לישראל. ההקדמה לצה"ל בויקיפדיה: בדיון של "קבע או צבא אמריקה?" התפתח(חלקית באשמתי, אני מודה) דיון על המהות של צה"ל, הצורך שלו בחיילים או/ו משאבים וההבדלים הטמונים במעבר(אם יתרחש...) מצבא חובה לצבא קבע/שכיר(או "צבא רשות" :> ). לדיון הנוכחי אין בדיוק מסגרת סדורה והוא פשוט המשך של הדיון שהתפתח באשכול ההוא, שכפי שציין כבר DAN79 - אינו בדיוק רלוונטי - לא מכבד את פותח הדיון שהדיון "נגנב לו" ולא מכבד את הדיון החשוב הזה שמתרחש בין כתלי דיון ילדותי. קישור לעמוד האחרון של הדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477830.msg4089101;topicseen#new enjoy![br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 20:23:45 אתה צודק, זו לחלוטין סתם אסופה של ציטוטים - הוא פשוט רצה "…
-
- 30 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-