עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eranmor,

ב"אוטו" פרסמו מבחן שנעשה ל350Z ופרסמו 5 סרטונים קצרים 2MB כל אחד שבה מראים את אלי אבוחצירא (או הדוקטור, מה שבא לכם) נוהג בה כמו שצריך. סרטון ראשון סרטון שני סרטון שלישי סרטון רביעי סרטון חמישי מומלץ בחום! ולסיום, תמונה של ה350Z בעת פעולה: (שימו לב לזוית הגלגלים ולזוית הרכב ביחס לכביש) מקור - אוטו

• 23 תגובות
    • 4k צפיות
  2. Started by avivlyaviv,

^^^^^

• 8 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by Kitt0s,

טוב לא נראה לי זה קשור פה לפורום.. או לכל פורום אחר.. אבל אני אשאל בכל מקרה.. אני משפץ מכונת פופקורן ישנה שכרגע מפורקת לחתיכות.. על הדרך אני רוצה לדפוק לה נקיון רציני. הבעיה היא שהיא שכבה הרבה מאוד זמן מלוכלכת ממש בלי שאף אחד נגע בה. ניסיתי חומץ, ניסיתי מסירי שומנים, אפילו ניסיתי להשרות באבקת כביסה עם חומץ לאיזה כמה ימים, גם לא עזר.. ניסיתי לגרד את זה עם הברזלית הזאת של המנגל.. זה יורד בקושי וגם עושה הרבה מאוד סריטות לסיר.. (אה זה סוג של סיר כזה דרך אגב..) מצורפת תמונה כדי שתבינו במה מודבר.. השאלה היא איך אני מנקה את זה? אני מתאר לעצמי שאני יצטרך להשתמש בחומרים כיימים כאלה ואחרים.. למישהיו יש מושג ?! [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by Ewingum,

מה באמת קורה מאחורי הקלעים של אתר החומרה המצליח? http://planet.nana.co.il/ewingum/ART499555.html (מבוסס על שתי הפסקאות הראשונות ב: http://images.maariv.co.il/cache/cachearchive/25062003/ART499555.html ) כל המשתתפים שלא מרוצים מהופעתם בכתבה רק לכתוב פה או לשלוח לי הודעה פרטית וזה יורד בצ'יק מיותר לציין שהכל ברוח טובה.

• 53 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by My_Name,

היי אני מחפש איזה ספר טוב באנגלית. בעיקר כדי להעביר את הזמן ועל הדרך לשפר את האנגלית. אז יש לכם המלצת ? קראתם משהו בזמן האחרון ? אני טיפוס של קומדיות, אבל אני פתוח לכל ז'אנר . . .

• 55 תגובות
    • 3.9k צפיות
  6. Started by R0ck,

סתם היה לי משעמם... [attachment deleted by admin]

• 49 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by UltraWaveMUSA,

בעעע עוד פעם אני... פשוט אבא שלי מכר היום את הגולף [ב63 אלף...] ואני חייב למצא משהו עם גלגלים :-) התקציב עם יכולת של חריגה קטנה. מכונית : רק אוטומטית ספורטיבית אך מצד שני אלגנטית בינתיים חשבנו על פג'ו 206CC אבל המחיר יקר מידי... אולי נמצא יד ראשונה משהו טוב יש גם יונדאי קופה אבל לא מצאתי משהו במחיר שאני מחפש ומה שכן במחיר שאני מחפש עשו יותר מ70 אלף ק"מ ואף 140 אלף [שנת 2003]

• 47 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. Started by J0n1,

נהוג להביא למורה מתנה אחרי שעוברים טסט. בד"כ מביאים יין, אבל אני זוכר שמישהו הביא לו איזה משקה ואז הוא זרק שהוא שותה רק וודקה. אז חשבתי להביא לו איזה בקבוק טוב של וודקה (הבנתי שיש רוסקי או כל מיני וודקות טובות) אבל השאלה אם וודקה זה לא טיפשי מדי, כי אחרי הכל הוא לא ערס בן 17. יש לכם רעיון? איזה וודקות קלאסיות טובות יש?

• 27 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. היתי אצל הקב"ן היום , הוא אמר לי שהוא ישחרר אותי , ורק אני צריך להגיע עם אמא שלי.. (ככה מקובל היום) בכל מקרה , לאחר כמה דקות הקבן שם לב במחשב שאני נפקד , ואחרי בירורים שהוא עשה עם האחראיים עליו הוא אמר לי שאין לו אפשרות לשחרר אותי מהצבא כשאני נפקד.. ושאני יהיה חייב לסדר את זה קודם. כאילו להכנס לכלא , וברגע שאני אצא מהכלא , אני יחזור אליו והוא משחרר אותי. רציתי לדעת אם זה נכון או לא ... ובבקשה אנשים , התשובות כאן ממש קריטיות בשבילי , אין לכם מושג. אם יש לכם ספק הכי קטן שאתם לא בטוחים בתשובה , אני מתחנן , אל תענו לי!!

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by lev-27,

רק אני חושב שסושי מאכל overrated לחלוטין, תפל, יקר מאוד ביחס לתמורה וחסר ערך תזונתי? סושי מורכב מאורז לבן עשיר בעמילן (סוכר). לסושי מוסיפים תערובת של סוכר, חומץ ומלח. בתוך הסושי שמים דג נא שאף אחד לא יודע מאיפה הביאו אותו ואת הרול טובלים במלח נוזלי (סויה) או מיונז או טריאקי כדי שיהיה טעם כלשהו. אני מסכים שמבחינת אסתטית אין על סושי. שילוב הצבעים וצורות הגשה פשוט מהפנט. אבל למה המאכל הזה כל כך תפס בעולם? מה הקטע?

• 16 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. פתאום אני רוצה לקנות לעצמי כזה סלינקי, אף פעם לא היה לי... מישהו מכיר אתר של חנות, אונליין שיש בו אפשרות לרכוש כזה ? (מתכתי, לא פלסטי) חיפשתי ולצערי לא מצאתי כ"כ, מה שגם אין לי זמן להסתובב בחנויות בחוץ בימים האחרונים ובתקופה הקרובה. תודה.

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by mcnm,

פתק זה נצפה ליד ת.מ. ירושלים. : :silly: :silly: יש למישהו ניחוש מה זה יכול להיות?

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. ומה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. הפצעים התחילו להציק לי יותר מדי. עבר כבר 3 שנים והם עדיין לא עברו. אומנם זה לא חמור במיוחד. אבל זה מציק ומעצבן. כמו כן, יש לי בהרבה מקומות אדמומיות בלי פצע. כנראה סימן שאני בטוח שאפשר להעלים עם טיפול. השאלה למי מבין המומחים כדאי ללכת? לקוסמטיקאית או לרופא עור? יש לציין שאני מתאמן. לכן איני יכול לקחת תרופות כמו ראוקטן. או תרופות המונעות פעילות גופנית

• 20 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הסלולרי הישן שלי(3100) בסלולרי חדש התקציב הוא ביין 2000 ל 2400 בערך... אני לא רוצה לקנות דרך חברות כמו סלקום אורנ'ג וכדומה אני רוצה לקנות טלפון מחברה חיצונית ולבטח אותו בעצמי קו של סלקום כבר יש לי.. הטלפון שחשבתי עליו הוא w800i של אריקסון אם יש הצעות אחרות אני ישמח לשמוע (אגב דיי רציתי פלאפון שיהיה בו gps,או אפילו אפשרות לחיבור אנטנה, אבל אני רואה שבתקציב הזה זה לא קיים) (2. אני לא מעוניין בסלולרים של מירס עם gps מובנה) תודה לעוזרים

• 92 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. אני מחפש משאבת בירה כמו שיש במסיבות קולג' בחול. יש כאלו בארץ? אם לא אז אולי יש דברים מגניבים אחרים כמו זה?

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by Rammler1983,

בתנור? מחבת? על האש? היום נסיתי משהו חדש 3 דקות כל צד במחבת ואז 15 דקות בתנור יצא טעים

• 31 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by JUNGLE,

תמיד דוסים בארהב אומרים את זה,הבנתי שזה סוג של שתיה...מה זה,זה שרי?

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by lilitup,

שלום, רכשתי מספר חלקי מחשב באמאזון ושילמתי עליהם מס קניה, הזמנתי לכתובת וירטואלית שסיפקה את המוצרים לארץ. הבלדרים לארץ שילמו במכס מיסים נוספים (בהתבסס על המחיר הכולל ששילמתי באמאזון), האם אין לי איזה החזר או משהו? חשבתי שלישראל יש הסכמי מס עם ארצות אחרות? תודה.

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by TicTacToe,

אני עומד לעבור את זה יום חמישי ( האם אפשר לדרוש הרדמה כללית?? כי זה הולך להיות מגעיל ולא נעים בהכרה.... גם ההרדמה הרגילה ממה ששמעתי היא לא נעימה בכלל also כמה גימליםם?)

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. טוב אז ככה יש לי רשיון לאוטו וגם יש אוטו אבל בעיית החנייה והפקקים ממש משגעות אותי ואני רוצה לעשות רשיון לאופנוע כבד הבנתי שאם יש לי וותק מסויים בנהיגה על אוטו אז מספיק לי רק מבחן שליטה ואני לא צריך טסט השאלה היא מה מספר השנים שאני צריך להיות בעל רשיון על אוטו בשביל לענות על הקריטריון הזה? הבנתי גם שלמי שיש רשיון על 50 סמק יכול לעשות מבחן שליטה גם אם אין לו וותק של כמה שנים האם זה נכון? ומה הזמן שצריך להיות לי רשיון על 50 סמק בשביל לענות על הקריטריון הזה? אם באמת למי יש רשיון על 50 סמק צריך רק מבחן שליטה אז האם כדאי לי לעשות עכשיו(עוד אין לי 18) רשיון על 50 סמק ואז כשיגיע 18 לעשות רק מבחן שליטה או לחכות עד גיל 18 ולעשות טסט מלא על כבד? תודה לעוזרים ושנה טובה

• 45 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. שלום לכולם, לפני כמה שבועות עשיתי בוחן בספרות כדי לשפר את ציון המבחן הקודם (כי אני דיי גרוע במקצוע). אני עצמי עשיתי אותו לבד בכיתה, שום תלמיד לא עשה את אותו בוחן ולא עשה בכלל איזה בוחן או מבחן. יישבתי לבד בשולחן מול המורה, ממש מטווח 0 וכתבתי. כשבאתי לפני כמה ימים לקבל את הבוחן עם הציון המורה אומרת לי ככה: "כפיר, הניסוח שלך שונה מאוד, הכתיבה ממש לא דומה לכתיבה שלך..." וכו' וכו'.... היא בעצם מרמזת לי שהעתקתי ממישהו/ממשהו. ותאמת? אני לא העתקתי בכלל, פשוט לא מילה אחת! ואפילו אם הייתי רוצה להעתיק לא הייתי יכול כי אף אחד לא עשה בוחן אלא רק אני וגם יישבתי מול המורה בשולחן נפרד. ייצאתי בהלם מהכיתה, ממש הייתי מבולבל למה היא אומרת לי את זה. החלטתי שאני יוצא לחפש את המחנכת ולדרוש ממ…

• 48 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. היי לכולם! מישהו יודע מה הם בסיסיי הדרישות של ממרם בצה"ל כדיי להתקבל לשם ??? כי אני רוצה להתקבל לשם ואני רוצה לדעת את הדרישות שלהם. בתודה מראש !

• 26 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by daniel0089,

http://www.oneplusyou.com/bb/geek בסיום תלחצו על No thanks, take me to my quiz results... אז כמה אחוזים יצא לכם? דניאל

• 53 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by methodman,

משחק פלאש נחמד וריאליסטי שמצאתי http://www.newgrounds.com/portal/view/476393

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.