עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם. רציתי לשאול האם סוללות לצורך העניין עם קיבולת דיי גבוה כמו זו לדוגמא http://www.ebay.com/itm/12V-Rechargeable-Li-po-Battery-for-CCTV-Cam-6800mAh-2-/250971461871?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item3a6f1098ef#ht_3459wt_1110 מסוגלות לספק זרם של 3A למשך זמן ממושך או שיש להן מגבלה של כמות אמפרים מסויימת שמעבר אליה, לא משנה כמה הצרכן "יבקש", הסוללה לא תשחרר.. אשמח אם תשפכו לי אור על הנושא, תודה =]

• 49 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. Started by xroil,

סיימתי לאחרונה י"ג תכנה ולא נרשמתי לי"ד(וגם לא התקבלתי לבסמ"ח).. עכשיו המודיעין אמרו לי שהתקבלתי למסלול פרויקטנטים חודשיים לאחר שהלימודים בי"ד התחילו.. וגם אין לי בעיר מכללה שאני יכול ללמוד בה אז זה אומר שאני אצטרך לנסוע לתל אביב כל יום. הגיוס שלי הוא עוד פחות משבועיים אז אני חייב להחליט מהר. כדאי בכל זאת ללכת על המסלול הזה? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by Vlad3,

אני רוצה לקנות מוצרים בEBAY במעל ל1000 שקל הבעיה היא שהכרטיס אשראי שלי מוגבל ל500 שקל האם זה אפשרי לבצע העברה בנקאית דיגיטלית\פיזית ישירות לצד השני?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש לי כרגע 13 יחידות, אני בכיתה י"ב הייתי בהתחלה בפיזיקה ומחשבים ועזבתי את שניהם כי אני לא בן אדם שיכול לבזבז את כל היום בללמוד.. אמרתי לעצמי שאם אני יצטרך את זה בעתיד - אני ישלים כל מקצוע, בנפרד, בקצב שלי. אבל מה.. ההורים מעצבנים.. צריך לסיים עם תעודת בגרות מלאה.. וכרגע אני לא רואה שום סיכוי שאני מקבל תעודת בגרות מלאה. השנה יש לי לסיים שאלון 805 של מתמטיקה (4 יח"ל, אני ניגש עם מגן 85-90 וכנראה אקבל ציון דומה) וציון בין 90-100 ב5 יח"ל אנגלית. אני לא מגדיר את עצמי כטיפש, אני חושב שאם אני רוצה אני מסוגל - אבל אני לא רוצה. עד באמת עתיד חסר השכלה הוא חשוך? אני לא רואה את עצמי בתור איש הייטק עם טויוטה קורולה לבנה שמבלה 10 שעות רשמיות בעבודה כל יום ועוד 8 שעות עבודה בבית ע…

• 75 תגובות
    • 13.4k צפיות
  5. Started by ביצה,

....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם (יש מצב שהייתי צריך לפתוח את זה בפורום אחר ואני מודע לכך, אשמח אם תעבירו אם אפשר) אני רוצה להתחיל פרויקטון של בניית רמקול נייד. בכוונתי שיהיה עם יכולת עבודה לאורך זמן ועם איכות שמע טובה ולכן אני רוצה שיכלול 2 רמקולים FULL RANGE וסאב אחד (משהו בסגנון ה SUPERTOOTH DISCO למי שמכיר, מורכבת מ 2.1). אז כן, אני יודע שאני יכול לקנות אחד מוכן ושזה יכול להיות אפילו עדיף אבל לא, לא בא לי.. הבעיה העיקרית שלי היא בחירת הרכיבים ומקום קנייתם. כמובן שהמקום הראשון שחשבתי עליו זה EBAY ולכן אלו האופציות : (אשמח להצעות למקום קנייה שיהיו עדיפות על EBAY אם יש) מגבר - את המגבר אני רוצה לקנות DIY עם מעגל מודפס שיכלול 2.1 ערוצים או 2 מגברים אחד מונו אחד סטריאו מה שפחות עדיף בגלל עניין…

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  7. שלום,בימים האחרונים אני שם לב שרוב הסמליםסמייליםטאגיםפשוט יצאו מפוקוס (עקב, הקטנת רזולוציה או אופטימיזציה) ;D :( ??? : :-[ :-\ :-* אם ניסיתם לחסוך בתעבורה וקצב הטעינה של הדף וחשבתם שלא נרגיש בהבדלהרגשנו, לפחות אני..והאמת שהדבר דיי מציק בעיןיש מצב להחזיר את זה לקדמותו ? באאאא, מסתבר שהיה לי זום קטן בדפדפן

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by shaithebest,

לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל אני לא מוצא את ההגדרה בפייסבוק (אנגלית) למחוק את כל ההודעות והצאטים שנשמרים כהודעות. לאחרונה התחתנתי ואשתי דורשת לקבל את הססמת פייסבוק שלי ואם היא תראה את ההיסטוריה הלך עלי. דחוף תכוונו אותי. אני מנסה למחוק הודעה הודעה אחת אחרי השניה (בלחיצה על הX)אבל זה פשוט לא נגמרררררר וגם אני מוחק זה שולח את זה לARCHIVE חייבת להיות הגדרה שמוחקת הכל.!!!!חברים תעזרו לי

• 58 תגובות
    • 17k צפיות
  9. אהלן, יש לי יום חמישי הקרוב ראיון אישי שבו אני נדרש להביא אישור על אי עוורון צבעים. הבעיה שממכבי שירותי בריאות נותנים לי תור מהיום עד שבועיים הבאים וככה זה, כבר מלפני שבועיים. תור זה לא מהיום למחר, אז איך אני יכול להוציא אישור שכזה? אני רק צריך אישור שאני לא עיוור צבעים, לא בדיקה ולא שום דבר. אמרו לי אופטימטריסט גם אפשרי אבל מה זה ואיפה זה? זקוק לתשובה בדחיפות... תודה!

• 5 תגובות
    • 10.5k צפיות
  10. טוב זה שיר חדש שלי אשמח לביקורת שלכם את ואני - תמיר בן נעים

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  11. Started by KF,

בקצרה, אני מעוניין להזמין בגד, האם אני אשלם מכס או מע"מ על הבגד דרך משלוח USPS Express Mail International ? עלות כוללת משלוח היא 66$. אופציה ב': משלוח דרך USPS Priority Mail שהעלות הכוללת תעמוד על כ63$. כמובן שאני מעדיף את משלוח האקספרס כי ההפרש לא משמעותי.. השאלה אם אצטרך לשלם מע"מ/מכס בגלל שזה אקספרס ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. או טכנאי שמתעסק ויכול לקחת על עצמו אחריות. באזור קריות כמובן.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by reviZor,

שלום חברים אני כבר יומיים מנסה להיזכר בשם של הסרט ואני ישמח אם תעזרו לי בלהיזכר הסרט המדובר הוא על בן אדם שאיבד את המשפחה שלו הסרט מתחיל בזה שפורצים אליו לבית בשעות הערב ודוקרים אותו, וכל עוד הוא בהכרה אונסים את אישתו אל מול עיניו והורגים את הבת. הפרצים הם שני גברים, וכאשר הם מגיעים למשפט הבחור שאנס מדבר אם השוטרים ומקבל עונש די נמוך והשותף שכמאט לא עשה כלום מקבל מאסר עונש מוות. עכשיו כל הסרט בתחלס מתחיל בעונש מוות עצמו כאשר השותף מקבל זריקת מוות הוא מת במוות כואב בגלל שאותו ה"אבא" שיבש את רצף ההזרקה של אותו הסם שאיתו מוציאים להורג. לא כל כך זוכר את המשך הסרט כל כך ומנסה להיזכר בשם הסרט כבר יומיים. האם יש מישהוא שזוכר את שם הסרט? לא זוכר את שם השחקן ששיחק בסרט גם כן שזה מ…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ross,

אני נועל נעלי ריצה באופן קבוע (לפחות 5 שנים) אני אוהב שגוף הנעל עשוי מרשת והנעל נושמת. יש לי בעיה עם כל סוגי הנעליים אחרי כמה חודשים הרשת בצד החיצוני של הנעלים ליד האצבע הקטנה נקרעת, ניסיתי את כל החברות אדידס, אסיקס, נייקי, סאקוני, ניו באלנס, אחרי 3-4 חודשים הרשת נקרעת. קניתי ניו באלנס 2002 שחשבתי שיחזיקו יותר בגלל המחיר (250 דולר) הנעליים מדהימות אבל אחרי 4 חודשים הרשת נקרעה. מישהו אמר לי שזה בגלל שהנעליים גדולות עלי ולכן כשאני רץ או יושב על הבהונות שאז יש לחץ אדיר על הרשת היא נקרעת. אני נועל נעליים במידה אמריקאית 9.5 4E שזה בישראל 43 רחב, והנעליים ממש נוחות, נעל במידה 42 תתאים לי אבל ממש צמוד ומוכרים בחנויות אמרו לי שעדיף 43. יכול להיות שאני צריך אורך או רוחב יותר קטנים…

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by benor,

אני כנראה אתחיל ללמוד בשנה הבאה, עדיין לא עשיתי פסיכומטרי אבל בפרקי הסימולציות באנגלית אני מקבל ציון בסביבות 100 - 120 (מספיק בשביל להתקבל לאונ' אבל לא מספיק בשביל לקבל פטור מקורסים באנגלית). השאלה שלי היא כזו: מישהו יכול לתאר לי פחות או יותר מה בדיוק לומדים בקורסים האלה? רוב האנשים אומרים שצריך וכדאי להמנע מהקורסים האלה כמה שיותר. מהי תרומתם של הקורסים האלה לשיפור האנגלית אם בכלל?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by alex.turovsky,

פרסמתי את העדכון השבועי של הסרטים החדשים בקולנוע. הפוסטרים, התקציר, הסרטונים, זמני ההקרנה וההמלצה השבועית, כל זאת ועוד נמצא מרחק קליק אחד ממך. אם אתם חובבי קולנוע (אני אישית רואה סרט בערך כל שבוע), זה מוקדש לכם. http://www.turovsky.co.il/2012/04/2642012.html

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  17. Started by sHaDy,

היי יש לי שני חברים שעוסקים בדבר הזה. למי שלא מכיר זה בולשיט של "לעשות כסף דרך האינטרנט" ע"י לחיצה על פרסומות או וואטאבר. אני מאוד(!) נגד זה , ומאוד רוצה ששני החברים שלי גם יבינו שמה שהם עושים אידיוטי. אני מנסה להסביר להם למה זה טיפשי אבל אני לא מצליח כי אין לי טיעונים משכנעים מספיק. ומכיוון שכאן בפורום יש אנשים עם אינטליגנציה , רציתי לחלוב מכם טיעונים משכנעים מספיק נגד ( או בעד ?) הדבר הזה. תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. http://www.themarker.com/news/1.1692797

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by yossi21,

למה שלא יהיה באתר פורום החלפת קישורים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן, ראיתי שיצאו חברות חדשות כגון רמי לוי והום סנטר משהו כזה, מחירים זולים ודמי מנוי זולים, אני בן אדם שמשתמש בסלולרי כ 800 דק' +-. עד עכשיו שחטו אותי בסלקום ב 350 ש"ח ל 2700דק'+2700 הודעות ואינטרנט חופשי. עברתי לאורנג' אותה תוכנית כמעט (2600+2600 ואינטרנט 2 GB) ב 200 ש"ח! הבדל של פא***ג 150 שח בחודש ועל מה?? חבל שלא ידעתי את זה. בכל מקרה, אני יכול לרדת יותר במסלול ולקחת 850 דק' ב 150 ש"ח בחודש. כמובן שאין לי התחייבות על מכשיר סלולרי. התכוונתי לקנות סלולרי חדש כמו ה HTC X, או לקחת NOTE מאורנג' אבל הוא ממש יקר שם (130 בחודש). מה ממליצים?

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  21. ההורים שלי רוצים לטוס בתחילת מאי לחו"ל ונזכרו שהדרכונים לא בתוקף, כמה זמן יקח לוקח לדרכון להתחדש מרגע הבקשה? הם יספיקו?

• 6 תגובות
    • 42k צפיות
  22. Started by elyaz,

קיבלתי היום 2 SMS-ים אחת אחרי השניה. במקום מספר של שולח היה כתוב FACEBOOK. פתחתי הודעה והיה רשום משהו בערבית. מחקתי את 2 ההודעות. מכירים משהו כזה? (לא, אני לא פוחד מערבים.. :2gunsfiring: , רק חושש אם יש איזו דרך לגנוב ממני באיזה שהיא צורה עם ההודעות האלו)

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by pini k,

ערב טוב אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול.. מישהו יודע משהו על זה? http://www.themarker.com/wallstreet/1.1691163 תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן, אני מיועד לקורס הקרוב ב 3/5, ובשאלון שנתנו לי שואלים לאיזה תפקיד היתי רוצה להתקבל. ידוע לי שהם בוחרים עפ"י ההתאמה האישית שלי לתפקיד ולא לפי מה שאני כותב (או שאולי כן?) בכל מקרה, האם מישהו עבד / עובד בתפקיד הנ"ל ויש לו חוו"ד בנוגע לזה? אשמח לתגובות, תודה

• 1 תגובה
    • 7.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים