עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, אני מועסק בחברה שאין יום עבודה קבוע, בד"כ בין 10-12 שעות ביום. כיום לרוב עובדים מא'-ו' כולל. החברה "מחייבת" לעבוד בשישי, למרות שאני עושה משרה מלאה ואף יותר בא'-ה'. מצויין בדיני עבודה ששבוע עבודה הוא 45 שעות שבועיות, שאותן אני עובר כבר ביום הרביעי בשבוע. האם המעסיק יכול לחייב לעבוד בשישי? אם כן, האם אני לא זכאי לקבל את היום השישי כשעות נוספות?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, האם אני יכול לשלם בדואר כסף שיכנס לחשבון בנק? או חייב חשבונית? לצורך העניין אני צריך לשלם לבזק בינלאומי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני נתקל במצבים שאני מגיע לפרמט מחשב של חברים וכנראה הטכנאים שהם תיקנו אצלהם פעם את המחשב החליטו לשים סיסמא על הביוס וכך לגרו להם לחזור ולתקן רק אצלם הבעיה יותר חמורה שזה קורה במחשבים ניידים.. מה אתם חושבים על המצב הזה!?

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. גילו של הדיון הקודם כבר למעלה משנתיים, למען הסדר הטוב פתחתי נושא חדש. לדיון הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291245.msg2558827#msg2558827 למען נוחיות המשתשים, השתמשו בשרת לאחסון תמונות כדוגמת זה: http://www.imageshack.us לאחר העלאת התמונה לאתר, העתיקו את הכתובת מהחלון "(1) Thumbnail for forums" והדביקו אותה ישירות בגוף ההודעה. אני מדגיש אם אני יראה מישהו שמספים הוא יענש בחומרה, אם הדיון יהפך לספאם אחד גדול הדיון ינעל ולא יפתח דיון חדש אין לצטט הודעה של משתמש עם תמונותיו , זה סתם יוצר בלאגן עם כפילויות של תמונות אם רוצים להגיב על סביבת עבודה של משתמש מסוים יש לרשום את כינויו ולרשום את התייחסותו ללא התמונות

• 395 תגובות
    • 160.4k צפיות
  5. יש איזה קטע בשיר חדש שאני שומע ומזכיר לי שיר ישן יפה שאהבתי. עליה כזו, תקשיבו. איזה שיר זה???

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by shayziva,

שלום לכולם, אני בונה אתר מכירות לחו"ל רציתי לקבל עצות לגבי משלוחים של מוצרים לחו"ל איפה משיגים את המחירים הזולים ביותר למשלוח חבילות. המחירים שאני רואה בEMS FEDEX ואחרים מאוד גבוהים והופכים את העסק ליקר מאוד עבור הקונה. לעזרתכם אודה. בברכה שי לוי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם . קניתי מוצר כלשהו מאיביי ממוכר סיני . כעבור כמה חודשים התקלקל המוצר . המוכר טען שיש אחריות של חצי שנה . סיכמתי עם המוכר שאני אשלח לו בחזרה למימוש אחריות שלחתי בדואר רשום , המוכר טען שהוא לא קיבל את החבילה . שלחתי פניה לדואר ישראל , והם שלחו לי מכתב שבו הם אומרים לי שהיעד לקח את החבילה . עכשיו המכתב הוא בעברית ואני רוצה להראות למוכר אישור כלשהו שהוא אכן לקח את החבילה ושלא ישקר . בדואר ישראל במעקב משלוחים נאמר שהוא רק עזב את הארץ אבל אין תיעוד שהיעד לקח את החבילה . אני מנסה לבצע מעקב על המספר מעקב הזה , דרך אתרי מעקב סינים ומשום מה אין תיעוד . מישהו יודע עם איזה אתר אצליח לעקוב ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. החלטתי לחקור את FXP יותר לעומק, בעקבות המספר הרב של תוצאות חיפוש של "FXP" באתר, ולא האמנתי למראה עיניי: לכל פורום ב-FXP יש חוקי פורום כללים בנפרד מכל פורום אחד לשני ורובם הם פשוט איומים ונוראיים. אפשר ב-FXP לקבל בתוך שניות אזהרה שלישית מיידית (ללא אזהרה ראשונה או שנייה לפני כן), או באן קבוע ללא כל אזהרה על עבירות פעוטות. ניקח לדוגמה את חוקי פורום "עולם התוכנה": http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=3109268 (נכון גם לגבי שאר הפורומים ב-FXP): לכל עבירה יש עונש נפרד, כאשר על הרבה מאוד עבירות העונש הוא אזהרה אדומה (יעני אזהרה שלישית מיידית ללא אזהרה ראשונה ושנייה לפני כן [אם אני לא טועה אזהרה צהובה = ראשונה, אזהרה כתומה = שנייה, ואזהרה אדומה = שלישית]), ואף באן קבוע מיידי ללא…

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. מה הקטע המטומטם הזה של עיריית ראשון? ??? היום מצאתי בדואר "הודעת תשלום קנס" ובו רשום "הנ"ל לא מנע מבעל חיים המשוטט חופשי בתחום העירייה ו/או המווה מטרד לציבור." אני מסתכל ורואה שבאמת רשום על הדו"ח את הפאקינג שם שלי, כתובת, תז ופשוט הכל. והדבר הזה מעולםםם אבל מעולם לא קרה! אני חייל בכלל ואין לי זמן בשיט להוציא את הכלבה שלי שגם ככה אני לא מוציא אותה אלא רק אח שלי ואם דבר כזה היה קורה הוא היה אומר לי. מה הקטע המטומטם הזה? ??? אני דורש לעלות למשפט ושהצדק יעשה כי דבר כזה לא קרה, אני לא יודע באיזה סרט הפקח הזה חי אבל כנראה שהוא הוזה וצריך לקבל תרופות או שפשוט מישהו "הפליל" אותי. וזה לא שאיבדתי את הת.ז או החוגר. דו"ח של 500 שקל. פעם זה קרה למישהו? מה דעתכם?? יוצאים לי ור…

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by shaithebest,

לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל אני לא מוצא את ההגדרה בפייסבוק (אנגלית) למחוק את כל ההודעות והצאטים שנשמרים כהודעות. לאחרונה התחתנתי ואשתי דורשת לקבל את הססמת פייסבוק שלי ואם היא תראה את ההיסטוריה הלך עלי. דחוף תכוונו אותי. אני מנסה למחוק הודעה הודעה אחת אחרי השניה (בלחיצה על הX)אבל זה פשוט לא נגמרררררר וגם אני מוחק זה שולח את זה לARCHIVE חייבת להיות הגדרה שמוחקת הכל.!!!!חברים תעזרו לי

• 58 תגובות
    • 17k צפיות
  11. Started by x^fighter^x,

אשמח לתגובות.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

שמעתי על זה אך אני לא מוצא איפה אפשר לעשות כזה. הבנתי שגם המדינה נותנת שירות כזה שעלותו כ140 ש"ח. מישהו מכיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בסגנון: תמונה עם בחורה המחזיקה שלט ריק, אני מכניס את הטקסט הרצוי, ויש generation של תמונה בה הבחורה מחזיקה שלט עם הטקסט. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by תינוק22,

שרה את זה אישה וזה הולך בערך ככה : No no no Stay ...... אני יודע שזה נשמע כמו עוד מיליון ואחד שירים אבל זה מתנגן עכשיו מדי פעם בכל מיני מקומות . תודה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by Zinger777,

היי, אני ראיתי לפני כמה שנים (לא יותר מ10 שנים) סרט אקשן-קומדי נחמד שאם אני זוכר נכון העלילה מתרחשת באיזור ארה"ב-מקסיקו מדובר על איזה מאפיונר הונגרי (או שהיה לו מבטא הונגרי?) שחטף איזו מישהי ודרש בתמורה כופר. אני זוכר קטע מעולה שהוא והאבא/בעל של האישה דיברו בטלפון והשיחה הייתה מקוטעת אז שמעו משהו בסגנון של: 2 *רעשים* girls *רעשים* 1 *רעשים* cup. אני ממש ממש רוצה לראות את הסרט הזה, אני זוכר שהיה ממש נחמד, אבל איך קוראים לו...? תודה מראש למצילים, Zinger777.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by djelectric,

הפורמט מאוד פשוט, עליכם לנחש את השמות או המילים מאחורי החידונים, לעזרתם מספר האותיות במילה\מספר מילים. החידות השבוע הן: 1. "יצרנית שבבים היכן שלא יורדות טיפות" (5) 2. "מילת כאב בצירוף עם דג בחנות המחשבים" (7) 3. "דוד ושיר באמריקה... אבל בקוריאה!" (6) 4. "אפשר לשחק עם פק"מ סיני?" (4,3) 5. "צביקה ושתי נקודות בעולם הגרפיקה" (5) 6. "ישר ברחו לה, בשביל לשחק" (7) התשובות יפורסמו ביום שלישי הקרוב. בינתיים, אתם מוזמנים לנחש ולפצח. בהצלחה מי שרוצה לפתור לבד - הדיון הזה מכיל ספוילרים ועלול להרוס את תהליך הפיצוח

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by Shmonzi,

היי, בדיוק סיימתי בית-ספר. אני לא מתגייס לצבא מסיבות רפואיות, ולכן אני רוצה להשקיע בפסיכומטרי עד שאני אתקבל (במידה ואתקבל, כן?) לשירות אחר בצבא. חברים שלי עברו את הקורס אצל לחמן, ולא קיבלו ציונים מדהימים (סביבות 600-640). כמו כן יש לי שם עדיין הנחת תיכון מפני שרשמית עוד לא סיימתי את הלימודים. אני כמובן מחפש מקום שיהיה קרוב לבית (רחובות). אשמח להמלצות. תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. אני רוצה להקליט מספר קלטות וידאו ישנות כדי שהן לא יהפכו לעפר, אבל הכרטיס טלויזיה שלי תומך רק בComponent. אז יש דבר כזה - מכשיר וידאו משולב DVD עם יציאת Component. הבעיה היא שאין איפה להשיג אותו יותר. לפחות לא מתחת ל1,000 ש"ח.. לא בזאפ, לא ביד2, לא בeBay, לא בAmazon, וכו'. מאוד מעצבן..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by DaTHE,

שלום, איזה דברים צריך לקחת בתיק? ולאילו הכנות צריך להתכונן? הבנתי צריך לקחת תיק לשבועיים. אשמח אם מישהו שעבר תהליך חיול יספר על התהליך! טירונות 02 כנראה, איכן אני יוכל לבצע את הטירונות? תודה!

• 35 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. שלום לכולם, צריך את הצעתכם לתימחור מחשב נייד הבא: http://www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/U35Jc/#specifications מדובר בגירסה החזקה ביותר לדגם: מעבד Intel Core i5 זכרון 4GB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA מעבד גרפי מתקדם GeForce מסך "13.3 HD LED עד 10 שעות סוללה! וינדוס 7 חוקי ומקורי כמובן. נקנה מלפני שנה מאופיס דיפו בסכום יקר (מעל 4500 שקל)- עדיין באחריות יבואן המחשב חדש לגמרי לא היה בשימוש בכלל עקב קניית האיפד 2., אין שריטות או לכלוכים, באריזה המקורית +תיק ועכבר. הסוללה כמובן תקינה והוטענה בזמנים הדרושים. באיזה מחיר מומלץ והוגן למכור?- ראיתי שדגמי ההמשך עולים מעל 4000 שקל גם היום. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Track,

אני מחפש מקום שמוכר מתכת (אלומיניום, פלדה, מה שיש), באיזור גבעתיים/רמת גן/תל אביב? זאת אומרת, תמיד עדיף דרך האינטרנט, אבל לא נראה לי שיש. אני זקוק לממ"ר לכמה מודים, פלוס הייתי רוצה לבנות מגש על מסילה למקלדת ועכבר בסביבות ה80ס"מ על 40ס"מ. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Proww,

אהלן. מצטער אם זה לא המקום לשאלה לדיון הזה. ברצוני לעבור לאחת חברות הסלולר החדשות ולעזוב את סלקום. ראיתי בהוט מובייל שהם מציעים אייפון 4 S ב 105 שח לחודש. ואילו הם יציאו כנראה באותו טווח מחיר את הגלאקסי 3 שכנראה יגיע אליהם תחילת חודש הבא (כך מדברי הנציג). רציתי לדעת - למבינים שבינכם. אני לא עם דעות קדומות. היה לי בעבר הרחוק את האייפון הראשון, כעת יש לי גלאקסי 1 שאני מרוצה ממנו (אך תמיד טוב להתקדם..). אינני בקיא בכל החומרה הפנימית של המכשירים הללו (אייפון 4 S, גלאקסי 3). וגם אם אקרא, סביר להניח שלא כל-כך אבין. אני מחפש פלאפון שהסוללה שלו תהיה סבירה. הפלאפון ישמש כמובן לשיחות, מיילים, אפליקציות, גלישה (בעיקר) וכל מה שסמארטפון כיום מספק. אז השאלה שלי מה יותר טוב מבחינת חומרה…

• 31 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. Started by pringles,

תמיד יצא לי לחשוב על העניין של האם יש קשר בין מוזיקה והאופי של הבן אדם וזה תמיד ריחף בראש ואף פעם לא שאלתי אף אחד מה דעתו בנושא. נראה לי שזה אחלה מקום לבוא עם שאלה ולפתיח דיון בנושא. אז ככה: האם אתם חושבים שיש קשר בין מוזיקה שאדם מאזין לה לבין האופי של אותו בן אדם? * יש לי כמה דברים שכדאי להתיחס אליהם בזמן המחשבה על הנושא: גיל המאזין מוצא המאזין אופי של הבן אדם בלי תלות במוזיקה - הכוונה איך הוא היה לפני שהתחיל להאזין למוזיקה בכלל או לסיגנון מסויים. האם שינוי סיגנון מוזיקה משנה את האופי וההתנהגות של האדם<? שתפו בדעתכם...

24. Started by raiman1,

לאחרונה קיבלתי זימון ליום סיירות שייערך בחודש אוקטובר הקרוב, הבעיה שלי היא שבכדי לשהגיע לשייטת 13/מטכל, אסור שיהיה לך משקפיים(מותר עד מספר ממש נמוך-ולי יש משו כמו 3). לכו אני מתעניין בניתוח לייזר, ויש לי כמה שאלות בענין 1) הבנתי שזה משפעי על הפרופיל לזמן מסויימם, זה נכון? ואם כן איך זה משפיע? 2)שאלה למי שעשה לייזר לפני צבא- האם אתם ממליצים לעשות לייזר לפני הצבא?(הבנתי שזה לא ממולץ לעשות בגיל 18) 3) מה קורה אם אני עושה את היום סיירות כשיש לי משקפיים,ולא מקבלים אותי רק בגלל המשקפיים(זא שאם לא היה לי אותם הייתי מתקבל)-ואני אומר להם שאני יעשה בעתיד ניתוח לייזר, האם אני אקבל זימון לגיבוש?(או שאם לא, אני אוכל לבקש שוב יום סיירות אחרי שאני יעשה לייזר) אני שואל אותכם לאחר שכבר ד…

• 16 תגובות
    • 5.9k צפיות
  25. אני מעוניין לקנות חולצה של Polo מאיביי, ראיתי חולצה שמתאימה לי במחיר, יש משלוח לארץ - הכל טוב ויפה. רציתי להתחכם והלכתי לחנות בארץ שמוכרים חולצות כאלו ומדדתי- ראיתי שאני L והלכתי שמח וטוב לב הביתה. רק שחזרתי הביתה ראיתי שזו לא בדיוק אותה חולצה - התוית שונה ויש עוד כמה דבירם קטנים שונים - זה לא עניין המקוריות מאחר וזה מ-TRS ואני מאמין שזה מקורי כמו שהוא טוען. סביר להניח שזו "גרסא" אמריקאית לחולצה ומה שיש אצלנו כנראה זו אירופאית ופה גם מתחילה בעיית המידות. בארץ אני L אבל מי אומר שאני גם שם L? אני יודע שיש חלק מהדגמים האמריקאים שמותאמים לקהל שם = גדול/רחב יותר. המוכר אומר שאכן יש מקרים בהם צריך מידה פחות (ז"א ששם אני M) אבל מן הסתם הוא לא יכול להגיד לי במפורש כי הוא לא יודע …

• 19 תגובות
    • 6.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים