כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני טס לגרמניה בחמישי, איהיה מספר ימים בברלין. יש המלצות לקניות שכדאי לעשות שם? אני לא מדבר רק על גאדג'טים..... נ.ב. חסכו ממני את ה"בירה" - את זה אני יודע בעצמי
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3853909,00.html לי זה העלה חיוך על הפנים. ;D
-
- 48 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היום בבוקר קיבלתי email מנעה מחשבים שבו הם טוענים שהם הפכו למפיצה הרשמית של AMD Game. להלן ההודעה: האחריות בבית הלקוח ע"י Tech Data וניתן להרחיב אחריות על כלל הרכיבים לשלוש שנים בתוספת של 400 ש"ח. אם ניקח לדוגמא את המחשב הגיימרים החזק ביותר, Ultra Plus, ונוסיף לו 2x4850 בCF (הלוח תומך CF) נקבל מכונת משחקים מטורפת במחיר של 6500 ש"ח. שימו לב שהמפרט כולל כונן BD ורשיון חוקי לVista home premuim שלבד עולים 1500-2000 ש"ח (במיוחד הכונן BD). האתר: http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=476
-
- 56 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן השאלה בכותרת!! להתחמש באמ"לחי פלסטיק ? (אני באמת צריך לדעת)
-
- 79 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך לפני חודש-חודשיים מחנות מסויימת.. אתמול הכרטיס הפסיק לעבוד ללא שום סיבה! או קיי נסעתי ל"חור" הזה של החנות היום ומבקש לבדוק אותו במעבדה ולקבל אחד חדש במסגרת ה3 שנות אחריות שיש לי. מה אומרים לי??? "אדוני תמסור את הכרטיס אנחנו נשלח לך אותו לחו"ל פשש חתיכת אחריות!! דבר כזה עושים רק כשנגמרת האחריות ורוצים לתקן את הכרטיס אז שולחים לחו"ל! אבל מה זה זה? אילו לא הציעו לי כרטיס חלופי! פשוט בושה! עכשיו זה יקח איזה חודש חודשיים עד שזה יגיע אליי.. והם לא מוכנים לכלום! אני מת לפרסם את שם החנות המגעילה הזאת אבל אי אפשר! זאת חנות שאסור לקנות ממנה.. כל עוד מוצר מהם עובד הכל טוב אבל שמשהו מתקלקל?! זהו, תגיד שלום לא אחריות ולא בתיך, חבורת אהבלים אני מאחל לאותה חנות שתפשו…
-
- 53 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
למה תמיד חייבים לעוות את שמות הסרטים? מי זה האידיוט הזה, שהחליט שהשם שהוא בחר יותר טוב מהשם שיוצרי הסרט בחרו?
-
- 20 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני שוקל לרכוש חשבון Premium באחד משרתי ההורדות. מי משתלם בימים אלה (קצב הורדה / מחיר) ? HotFile / RapidShare/FileSonic/FileServer וכד' ? תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מאחר והחדר שלי עבר רענון קטן, החלטתי להוריד את התמונות הישנות ולהחליפן בפוסטרים מגניבים. השאלה שלי היא איפה אפשר לקנות וכמה זה עולה בערך עם מתיחה על עץ או משהו בסגנון?
-
- 27 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
אשמח לקבל הצעות למתכונים לתה מה לשים בפנים ואפילו באיזה תיאונים ( רושמים את זה ככה ? ) להישתמש
-
- 32 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני צריך לארגן לבחירות בערך 20 ליטר בירה, והתחלתי לברר מחירים, אבל יש כמה דברים שאני צריך בהם עזרה. 12 ליטר של בירה לא מוכרת (Bear Beer, בירה בהירה בטעם של מכבי) יעלה לי 110 ש"ח 12 ליטר של גולדסטאר יעלה לי 170 שקל מישהו יודע כמה תעלה לי חבית חד פעמית של גולדסטאר/קלסברג או מארז 24 בקבוקים/פחיות של קלסברג ומאיפה אפשר לקנות? ומהי האפשרות הכי משתלמת לקנות הרבה בירה - במארזי פחיות (24) או חבית חד פעמית?
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
2 וחצי בלילה, מה שנותן לי לגיטימציה לת'רד דבילי למדי P: ועכשיו לעניין- לפני בערך שבוע קיבלתי סלולארי חדש, ואני עכשיו בחיפושים אחר רינגטון מקורי ומשעשע. אחד מעולה ל SMS כבר יש לי, עכשיו צריך צלצול טוב לשיחות. -חשוב שיהיה מצחיק -כל דבר הולך, שירים, טרקים, פסי קול, קטעים מסרטים, ובקיצור- כל דבר שאפשר לדחוס ל MP3. מחכה לתגובות....... ;D Whoever pulls out the most original one wins 10 internets
-
- 46 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת אם זה בעיה אצלי או באתר עצמו.... AWARDSPACE.COM פשוט לא הגיוני שהוא נפל לכל כך הרבה זמן ויש לי בעיה עם עוד כמה אתרים אז.... תודה מראש.
-
- 40 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לאלה שעשו את הבגרות בספרות... אני חייב להשלים אותה החורף ברמת 2 יחידות, ועוד לא התחלתי ללמוד אפילו. השאיפה שלי לקבל ציון גבוהה, אבל בסופו של דבר גם 55 יעשה את העבודה. אתם חושבים ש-24 יום יספיקו לי ללמידה בשביל לקבל מינימום ציון עובר? לא הייתי בשיעור ספרות מאז 2003
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
לפני מה שהבנתי Feigling "זה לנשים" ,זה די קליל יש לזה טעם טוב ,הוא בערך 20% , אבל תופסים ממנו ראש? ואשמח לשמוע עוד הצעות למשהו שלא וודקה והוא קצת עדין יותר יחסית בטעם שלו ויתאים לנשים גם. צריך משהו לחברה שבה נשים לא אוהבות וודקה אבל רוצות לתפוס ראש.. תודה.
-
- 33 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ערך את הפרופיל המזדיין שלי????????? עדיף שיגיד ישר כי אם אני אצטרך לגלות בדרכים עקיפות אני פשוט מפרק אותו פיזית וסמוך עלי מי שזה לא יהיה אני אגלה
-
- 46 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
במסגרת עבודה שאני עושה לשיעור "מדעי החברה" בבית ספר שלי אני צריך לערוך שאלון עמדות בנושא שבחרתי ולנתח אותו. הנושא שבחרתי הינו "עניין ומעורבות פוליטית אצל בני נוער". השאלון מיועד לבני נוער בלבד. אשמח אם תענו עליו ותשתתפו ב"מחקר" שלי, הוא שאלון קצר, אבל אל תזייפו תשובות: מין: ז/נ (תבדקו שם למטה ותענו) גיל: (תרשמו גיל) סמן עד כמה אתה מסכים עם האמרות הבאות (במספרים: בין 1 ל4 - כאשר 1 הינו מאוד לא מסכים ו4 הינו מאוד מסכים): 1. אני רואה חדשות ו/או תוכניות אקטואליה. 2. חשוב להיות מעורה במה שקורה בארץ. 3. אני חושב שיש לי דעה פוליטית מגובשת יחסית לשאר בני הנוער. 4. אני משתתף/השתתפתי בתנועה פוליטית (לדוג': נוער מר"צ, הליכוד וכו'). 5. פוליטיקה מעניינת אותי. 6. מעצבן אותי כשמישהו מת…
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
פתאום אני רוצה לקנות לעצמי כזה סלינקי, אף פעם לא היה לי... מישהו מכיר אתר של חנות, אונליין שיש בו אפשרות לרכוש כזה ? (מתכתי, לא פלסטי) חיפשתי ולצערי לא מצאתי כ"כ, מה שגם אין לי זמן להסתובב בחנויות בחוץ בימים האחרונים ובתקופה הקרובה. תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
הזוועה! עכשיו הוא נראה כמו נענע, תפוז או וואלה... גועל נפש! רצחו בדם קר את העיצוב שלו...
-
- 55 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אשמח אם תוכלו לעזור לי בשאלה הבאה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מחפש משאבת בירה כמו שיש במסיבות קולג' בחול. יש כאלו בארץ? אם לא אז אולי יש דברים מגניבים אחרים כמו זה?
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-