כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
מחפש להזמין כרטיסי ביקור בזול כרטיסי ביקור רגילים אבל שהם תומכים ב paypal ומשלוח חינם הציעו לי את visaprint האם הם טובים ? תודה,
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני וחברה שלי רוצים לטוס לאירופה. בגרמניה יש לי משפחה כך שיש לי איפה לישון שם. המדינות שאני רוצה לבקר בהן זה: צרפת,גרמניה,הולנד,איטליה. אתם חושבים שאיזה 15-20 אלף שקל יספיקו? אשמח להמלצות כי בחיים לא הייתי בחול, ואני אפילו לא יודע במה להתחיל
-
- 47 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אם כן אנא ציינו את הספקית שלכם, תודה http://www.mobilefun.co.uk/
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אולי זה לא בדיוק המקום אבל לא מצאתי פורום מתאים יותר.... אז כך - היורו הבא עלינו לטובה מעלה את השאלה הבאה - האם ניתן לצפות בשידורים באיכות טובה (HD זה אידיאלי כמובן). אני מוכן לצפות במשחק באיחור של כמה דקות ואפילו לשלם כמה שקלים בתמורה לאמינות ושידור שוטף באנגלית. חיפשתי קצת דברים שכאלה באינטרנט ואפילו ראיתי כמה משחקים בעבר דרך SopCast אבל זה פשוט לא אמין. השידור יכול להתקע, האיכות של השידור הזמין היא בדרך כלל נמוכה מאוד, השדר דובר שפות שהידע שלי בהן בסיסי בלבד (ואם זה ספרדית אז עוד יצאתי בזול), בקיצור - אי אפשר להזמין חברה לראות משחק עם נתונים שכאלה ואני לא מוכן בשום פנים ואופן לעשות כבלים - זה יותר מדי כסף לטעמי.... אהיה אסיר תודה לעד אם תצליחו לסייע בעדי, אריק
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
בדיוק סיימתי לראות את הפרק האחרון של משחקי הכס, פרק 10 עונה 2. נראה לי שזה הולך להיות יותר גרוע מהסדרה "אבודים", כל פרק מותח יותר מהקודם, ובסוף העונה דופקים אותנו עוד יותר עם אלף דברים פתוחים! אני רוצה לקרוא את הספרים וגמרנו, אבל בתכלס העונה הזו חותמת את הספר השני או שהם חילקו אותו לשתי עונות? שאני אדע מאיזה ספר להתחיל!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת,אשמח לקבל חומר לימוד על קורס ה MCITP systems administrator. כמובן כל מה שקשור ל windows server 2008 ו windows 7. תודה רבה מראש לכל העוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אז ככה אני תוהה לאחרונה מה יותר חסכוני קומקום על גז (אני משתמש בבלונים של גז) או קומקום חשמלי (אלו נהרסים לי בקצב מסחרר)? תתחשבו בכך שכדי להכין כמות של כוס אחת בחשמלי עדיין צריך לחמם כמות של שתי כוסות כדי שהוא לא ישרף.
-
- 14 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
היי, אני לא יודע אם זה המקום הנכון, אבל אני צריך עזרה עם משהו מאוד לא שגרתי בפאוור פוינט. אני רוצה שרק אחרי תאריך ושעה מסויימים, תקרה אנימציה מסויימת. כלומר אם מציגים את המצגת לפני תאריך היעד זה לא קורה, ורק אחריו כן. השאלה היא אם זה אפשרי, כמה זה מסובך, ואיך אני עושה את זה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי, אני יודע שאני זכאי לפטור מתאוריה כי יש לי רשיון B ואני רוצה לעשות גם A1. אז יש טופס ירוק עם בדיקת עניים ואישור רופא, מה הלאה? לאיפה אני הולך בשביל שיחתמו לי על הפטור ומה אני צריך להביא חוץ מהטופס הירוק? בנוסף מה הטווח מחירים שיעלה לי השיעורים (באיזור פ"ת ורמת גן) והטסט?? תודה מראש, אוראל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם התחום גוסס ואנחנו בקרוב נהיה "מוכרי קרח" או שזה רק ההרגשה הפסימית שלי?
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
בס"ד נשבר לי הזין מהוט! אני בבעיות איתם כבר חודש-חודשיים. כל הזמן יש ניתוקים, ואני מקבל פאקינג 3 מגה במקום 12, היוטיוב בקושי זז, האינטרנט איטי - די כבר! שוב ושוב, שולחים טכנאי, שולחים טכנאי, שולחים טכנאי. לא מזיז כלום!!! פשוט בלתי נסבל! זו חוצפה! עושים פה צחוק מאנשים! דיברתי איתם היום, והם עושים לי מעקב וביום שני בבוקר הם מדברים איתי. אני אגיד לו חד וחלק: או שאתם באים לפה ופשוט שמים ציוד הכל חדש: כבלים חדשים, ראוטר חדש ומודם חדש, או שאנחנו מתנתקים. זה יעבוד להגיד דבר כזה? ואם לא, מה כדאי לי לעשות? זה כבר פשוט בלתי נסבל! אני מתפוצץ פה.
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חבר מתחתן ואנחנו רוצים להכשיר טוקסידו כל החברה , איפה יש כזה בארץ ואם מישהו יודע מחירים אז בכלל יהיה מצויין. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי שם הכי כדאי, אך האם אפשר לשלם בכרטיס אשראי(לא תשלומים) או שמא חייבים להביא שטרות מזומן?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני נתקל במצבים שאני מגיע לפרמט מחשב של חברים וכנראה הטכנאים שהם תיקנו אצלהם פעם את המחשב החליטו לשים סיסמא על הביוס וכך לגרו להם לחזור ולתקן רק אצלם הבעיה יותר חמורה שזה קורה במחשבים ניידים.. מה אתם חושבים על המצב הזה!?
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קיבלתי מכתב מביטוח שאני חייב כמעט 500 ש"ח על תקופה שיוצאת מאז הולדת ה19 ועד הגיוס, הייתי בעתודה, מותר להם לחייב אותי בכלל ?
-
- 11 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
יש איזה קטע בשיר חדש שאני שומע ומזכיר לי שיר ישן יפה שאהבתי. עליה כזו, תקשיבו. איזה שיר זה???
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם . קניתי מוצר כלשהו מאיביי ממוכר סיני . כעבור כמה חודשים התקלקל המוצר . המוכר טען שיש אחריות של חצי שנה . סיכמתי עם המוכר שאני אשלח לו בחזרה למימוש אחריות שלחתי בדואר רשום , המוכר טען שהוא לא קיבל את החבילה . שלחתי פניה לדואר ישראל , והם שלחו לי מכתב שבו הם אומרים לי שהיעד לקח את החבילה . עכשיו המכתב הוא בעברית ואני רוצה להראות למוכר אישור כלשהו שהוא אכן לקח את החבילה ושלא ישקר . בדואר ישראל במעקב משלוחים נאמר שהוא רק עזב את הארץ אבל אין תיעוד שהיעד לקח את החבילה . אני מנסה לבצע מעקב על המספר מעקב הזה , דרך אתרי מעקב סינים ומשום מה אין תיעוד . מישהו יודע עם איזה אתר אצליח לעקוב ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מייל באתר yahoo שיום אחד פשוט נחסם. בערב הצלחתי להכנס אליו, בבוקר שלמחרת כבר לא. פניתי ל-yahoo והם החזירו לי את התשובה הבאה: [table][tr][td] Response Via Email (Nadia Collins)[/td][td] 05/30/2012 09:49 AM [/td][/tr] [tr][td][/td][td] Hello ****, Thank you for contacting Yahoo! Messenger. Yahoo! may, in appropriate circumstances and in its sole discretion, remove or edit any content; and/or terminate the accounts of users who appear to have violated the Yahoo! Account Terms and Conditions. To learn more about our policies, please visit the Yahoo! Terms of Service: http://info.yahoo.com/legal/us/yahoo/utos/utos-173.html Thank you again for contacting Yahoo! …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וברכה, האם אני יכול לשלם בדואר כסף שיכנס לחשבון בנק? או חייב חשבונית? לצורך העניין אני צריך לשלם לבזק בינלאומי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך מממשים צירוף חיצוני ע"י צירוף גיבוב ? כלומר מה אני צריך לשנות באלג' של צירוף גיבוב כדי לקבל צירוף חיצוני ? וכמה תהיה העלות של זה ? תודה אנשים !!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מועסק בחברה שאין יום עבודה קבוע, בד"כ בין 10-12 שעות ביום. כיום לרוב עובדים מא'-ו' כולל. החברה "מחייבת" לעבוד בשישי, למרות שאני עושה משרה מלאה ואף יותר בא'-ה'. מצויין בדיני עבודה ששבוע עבודה הוא 45 שעות שבועיות, שאותן אני עובר כבר ביום הרביעי בשבוע. האם המעסיק יכול לחייב לעבוד בשישי? אם כן, האם אני לא זכאי לקבל את היום השישי כשעות נוספות?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החלטתי לחקור את FXP יותר לעומק, בעקבות המספר הרב של תוצאות חיפוש של "FXP" באתר, ולא האמנתי למראה עיניי: לכל פורום ב-FXP יש חוקי פורום כללים בנפרד מכל פורום אחד לשני ורובם הם פשוט איומים ונוראיים. אפשר ב-FXP לקבל בתוך שניות אזהרה שלישית מיידית (ללא אזהרה ראשונה או שנייה לפני כן), או באן קבוע ללא כל אזהרה על עבירות פעוטות. ניקח לדוגמה את חוקי פורום "עולם התוכנה": http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=3109268 (נכון גם לגבי שאר הפורומים ב-FXP): לכל עבירה יש עונש נפרד, כאשר על הרבה מאוד עבירות העונש הוא אזהרה אדומה (יעני אזהרה שלישית מיידית ללא אזהרה ראשונה ושנייה לפני כן [אם אני לא טועה אזהרה צהובה = ראשונה, אזהרה כתומה = שנייה, ואזהרה אדומה = שלישית]), ואף באן קבוע מיידי ללא…
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה אתר מכירות לחו"ל רציתי לקבל עצות לגבי משלוחים של מוצרים לחו"ל איפה משיגים את המחירים הזולים ביותר למשלוח חבילות. המחירים שאני רואה בEMS FEDEX ואחרים מאוד גבוהים והופכים את העסק ליקר מאוד עבור הקונה. לעזרתכם אודה. בברכה שי לוי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה הקטע המטומטם הזה של עיריית ראשון? ??? היום מצאתי בדואר "הודעת תשלום קנס" ובו רשום "הנ"ל לא מנע מבעל חיים המשוטט חופשי בתחום העירייה ו/או המווה מטרד לציבור." אני מסתכל ורואה שבאמת רשום על הדו"ח את הפאקינג שם שלי, כתובת, תז ופשוט הכל. והדבר הזה מעולםםם אבל מעולם לא קרה! אני חייל בכלל ואין לי זמן בשיט להוציא את הכלבה שלי שגם ככה אני לא מוציא אותה אלא רק אח שלי ואם דבר כזה היה קורה הוא היה אומר לי. מה הקטע המטומטם הזה? ??? אני דורש לעלות למשפט ושהצדק יעשה כי דבר כזה לא קרה, אני לא יודע באיזה סרט הפקח הזה חי אבל כנראה שהוא הוזה וצריך לקבל תרופות או שפשוט מישהו "הפליל" אותי. וזה לא שאיבדתי את הת.ז או החוגר. דו"ח של 500 שקל. פעם זה קרה למישהו? מה דעתכם?? יוצאים לי ור…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-