עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מתמשים חדשים, עם ניבולי פה, שאלות של FXP, והקפצות של פוסטים מלפני שנתיים... מתי מתחילה שנת הלימודים הבאה?

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by תינוק22,

;D מישהו רואה את הסרטונים הדפוקים שלו ? חח , האמת שהם די מצחיקים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by QkSr756,

אהלן... אני רוצה לתלות מתח על קיר בלוקים(לא בטון!) בעובי 10 ס"מ... זהו מתח מסוג gp3215 (ניתן לראות תמונה בדף הבא http://www.intersport.co.il/p30.html) האם הקיר יתמוך במתח, בהתחשב בכמות הברגים שמפזרים את העומס? מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by ngc224,

שלום ! לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה אז חשבתי לשאול כאן... בעיקרון סיימתי קורס של טכנאי מחשבים לפני 4 שנים אבל לא הצלחתי להכנס לתחום... עכשיו החלתתי להתקדם טיפה ולקחת קורס יותר רציני וכזה שנדרש בשוק העבודה. ראיתי שיש ביקוש ל QA תוכנה, מתכנתי WEB, בדיקות תוכנה, JAVA, Dot.net, מנהל רשת, לינוקס, איש סיסטם, תשתיות, BI, DBA... חלק מזה זאת תוכנה וחלק חומרה... לא יודע מה עדיף מבחינת השוק ואיזה קורס ספציפי מומלץ ביותר... אשמח אם משהו יוכל לייעץ תודה.

• 12 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. Started by Moty_p,

שלום לכם אני בונה בסיס נתונים איכותי שמראה איך גלשתם לאתר (אם זה דרך הדפדפן במחשב או בסלולרי שלכם) לכן, אשמח אם תכנסו לקישור הבא: http://www.indexportal.co.il/itest.asp מכל טאבלט \ פאלפון נייד \ דפדפן במחשב כדי שאני אוסיף את הנתונים ל DB תודה.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. אני וחברה שלי מתכננים לעבור לגור ביחד בדירת 2-3 חדרים(כולל סלון) ואני רוצה לדעת מכם, עדיף מניסיון, מה הוא חשבון מים / חשמל "נורמלי" (ממוצע?) לשני סטודנטים שלא נמצאים בבית הרבה, בדירת 2-3 חדרים, בלי מזגנים למינהם. תודה מראש לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 92.4k צפיות
  7. :lol: :lol: :lol: :lol:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Track,

יש לי ידע די מעמיק בטכנולוגיה שמאחורי מזגנים (מדחס, מעבה, וכו') אבל די בסיסי כשזה מגיע לשוק המזגנים. קודם כל, דירוג ה"יעילות" נראה לי כשרירותי לגמרי.. מזגן עם טכנולוגית "Inverter" (גם לא יודע אם זה טוב או לא) הצורך 700 וואט מקבל G ואחר שצורך 2,500 וואט ומקרר בערך פי שתיים מקבל B. לא ברור ולא עוזר לי כלקוח. עכשיו, החדר שאני רוצה לקרר הוא סלון בגודל של 15 מ"ר, אבל אחד שמתחבר לחדר אוכל, למטבח, לחדר מזווה ולמסדרון שרב הזמן הדלתות לחדרים האחרים פתוחות. אז הבנתי שאני צריך 30,000 BTU או 3 כ"ס ומעלה, אבל אני לא יכול להרשות לעצמי את זה. בעצם, כל הסיבה שאני חושב לקנות מזגן חדש הוא שאני עדיין משתמש באחד משנות ה-80 (היה בחינם מההורים) שעושה כל כך הרבה רעש מבחוץ שהשכנים לא מרשים לי לה…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by Alexkmr,

אני וחברה שלי רוצים לטוס לאירופה. בגרמניה יש לי משפחה כך שיש לי איפה לישון שם. המדינות שאני רוצה לבקר בהן זה: צרפת,גרמניה,הולנד,איטליה. אתם חושבים שאיזה 15-20 אלף שקל יספיקו? אשמח להמלצות כי בחיים לא הייתי בחול, ואני אפילו לא יודע במה להתחיל

• 47 תגובות
    • 5.9k צפיות
  10. Started by shloosh,

עושים לי חשמל חדש בחדר בבית לאחר שהיו לי בעיות עם המחשבים וביקשתי חוטים וארון הכל חדש נקי מתוקתק. בעצם מפרידים את החדר משאר הבית ע"י לוח חדש עם הזנה ישירה מהחשמל של הבניין. השאלה שלי לגבי הארקה: טכנאי אחד רצה לשים כבל עבה של 4 ישיר מהלוח אל ברז מים בחוץ כאשר הוא לא עובר בתוך תעלות בקיר(בגלל העובי הוא טען) אלא בתעלה חיצונית. - פחות אסטתי אבל כביכול נשמע טוב יותר. הטכנאי השני (זה שבחרתי בסוף שיעשה את העבודה גם בגלל מחיר) אמר שזה קשקוש שאין צורך בכבל עבה שיהיה לכל האורך מחוץ לקיר , אלא עושים כבל חדש רגיל(נדמה לי 1.5) בתוך הקירות בין כל השקעים ובסוף משקע שממש קרוב לחלון להעביר לברז המים כבל עבה גודל 4. ז"א חוטי הארקה בכל החדר לאורך כל התעלות שבקירות והשקעים ובסוף בשקע האחרו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ronenur,

שיר ממש יפה:

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  12. שלום רב. אח שלי עוד חודש בדיוק מתגייס לצה"ל. מאחר ואני סיימתי לפני 8 חודש את השירות, הוא הגיע אלי עם שאלה שאני לא יכול לענות אליה. מבקש עזרה ממי שמתמצא בתחום. רקע: אח שלי למד לטבחות בתדמור כולל י"ג ועבד התמחות בכמה מקומות. היו לו בעיות רפואיות (קצת פיזיות, קצת פסיכולוגיות) שטופלו ברובם לפני די הרבה זמן. הוא ממש רוצה (ודי צריך) שבשירות יעשה את תפקידו כטבח. אבל בצו ראשון בגלל שהוא לא ניפח את הבעיות שהיו/קיימות עדיין, הביאו לו פרופיל 97 וקב"ע די נורמלית (לא יודע כמה בדיוק אבל כך זה נראה). בסופו של דבר הוא קיבל גיוס לכפיר. השאלה: באיזה דרך אפשר להעביר אותו ליחידה/תפקיד מתאים בתור טבח. האם להוריד לו פרופיל (דרך מי ואיך?) או קב"ע? האם לעמוד על שלו ולא לעשות טירונות בכפיר ואז לה…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by תינוק22,

כבישי חיפה זה כמו פנים של נער מתבגר, ואם חשבתם שנעשה איזה שהוא שינוי בתיקון של הכבישים מאז החורף טעיתם, מה עם רח' הפועל ו דרך צרפת ושפרינצק?? הכבישים שם מתאימים לטרקטורים , ישנם בחיפה כבישים שלא נסללו מחדש קרוב ל 30 שנה ..... במקום זה עיריית חיפה מתעסקת ב לעשות שינויים גיאומטריים ו ב להזיז צמחים ממקום למקום . אני באמת לא יודע אם לציבור בכלל אכפת כבר,אבל זה זוועה :pissed: Uploaded with ImageShack.us

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by תינוק22,

חשבתם פעם על זה? , מה הסיבה?

• 13 תגובות
    • 9.9k צפיות
  15. http://img9.imageshack.us/img9/3845/image3tm.jpg האם זו התשובה הנכונה? לפי ספח התשובות, התשובה היא 1/6- תודה.

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by yigael_o,

http://ifixit.org/2763/the-new-macbook-pro-unfixable-unhackable-untenable/ מה אתם אומרים? עד מתי יימשך הכיוון הזה של מזעור על חשבון גמישות?

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. ..?

• 8 תגובות
    • 9.9k צפיות
  18. הזמנתי מחשב שלם, הוא כבר הורכב בחנות ועבר הרצה, יגיע אלי מחר לקראת הבוקר. בדר"כ אני קונה את החלקים ומרכיב בעצמי, כך אני יכול לדאוג לגבי מקוריות החלק, שיהיה חדש וכו'. אז קצת טבעי שיעלו בי עכשיו חששות, כשבנוסף זו גם חנות שלא עבדתי איתה מקודם (למרות שבפורום היא די מוכרת). ***מה אני אמור לבדוק עם קבלת המחשב? לפתוח את מכסה המארז ולהעיף מבט בפנים די מובן, אבל יש דברים מעבר כמו לדוגמה בדיקה עם תוכנות ובנצ'מרקים שונים על תקינות החומרה? ***חוץ מהמארז וכל מה שבפנים, מגיעים גם דברים נפרדים בקופסאות של כל רכיב ששווה לי לבקש? אני לא יודע אם שולחים אותם אוטומטית או פשוט יוצאים מנקודת הנחה שהלקוח לא צריך, או בכלל אם יש משהו כזה בקופסא המקורית!

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  19. כי בזמן האחרון נוח לי מאוד לרענן את הפנים מהזיעה עם מגבונים. אני עושה טעות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני צריך שהיא תהיה מסוגלת להתמודד טוב עם שיער יחסית ארוך ושאפשר יהיה לספר את השיער לרמות של מעל 3 מ"מ(המכונה האחרונה שלי פשוט הכריחה אותי לספר את השיער על 0 או 1). תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. לא ריאלי.

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  22. Started by Mike-,

לאחרונה אני נתקל בהרבה פרויקטים שהומצאו בארץ וממומנים דרך KickStarter, איך הם עושים את זה ? בKickStarter רשום הדבר הבא: לפי מה שאני מבין פה שלפי Amazon Payments חייב להיות אזרח ארה"ב.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מיקרופון עם איכות שמע טובה,אשר יהיה כמה שיותר נסתר. המטרה היא ללכת ברחוב,להתחיל עם בנות בזמן שחבר מצלם *בלי שהן יודעות* , הצילומים יהיו גם ברמה המקצועית של לעזור לגברים לדעת איך לדבר עם בנות,לעשות דברים מגוחכים,ולהצליח בכל זאת. דוגמא לסרטון מחו"ל : נעשו כמה פיילוטים עם האייפון,הסרטונים מצחיקים בטירוף ומלמדים שלא משנה מה אומרים, אלא איך אומרים את זה , מי יודע אולי גם אתם תלמדו איזה תרגיל או שניים לסיכום,אני צריך כרגע מיקרופון שיהיה כמה שפחות גלוי,עדיף בלי כל הכבלים ,תודה מראש לעוזרים מי שהכי יעזור לקבל קרדיט כשאתפרסם

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by klayton,

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. באמת אחד הדודלים המגניבים. למרות שלא למדתי אף פעם מדעי המחשב בצורה פורמלית, או בכלל, זיהיתי ישר שזאת מכונת טיורינג. מי שלא שם לב, הדודל סופר מאחד עד... אינסוף, אני מניח. אם לוחצים עליו מגיעים למין חידות כאלה. כשאתם מסיימים לפתור, תעשו רפרש ותלחצו עוד פעם. יש מקבלים חידות אחרות, והפעם יותר מתחכמות. פתרתי את כולן, ועבור מי שלומד את הקונספט תוך כדי פתרון, זה היה מאתגר ומגניב ודרך אגב, כשסיימתם ומראים לכם את הפתרונות, מופיע במקום של סיממן השווה/לא שווה מין ארנב או אולי כבשה כזו. תלחצו עליו, ותגיעו לאיזה אלגוריתם ענקי שלא היה לי כוח לנסות להבין מה הוא עושה. מישהו יודע? זה כל מה שמצאתי. מגניב ביותר בינתיים אגב, מישהו רוצה תשובות או הוראות הפעלה, או שכולם הסתדרו? www.g…

דיונים חדשים בפורומים