כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
לפני שאני עולה לגג, תולש את הצלחת ושם לג'ניה מדירה 4 את המפענח בראש... אני ארגע ואשאל את השאלה. :AR15: איך אני מזמין סרט עם השלט הנכה הזה, אני רוצה פרל ברבור והדפקט מבקש ממני לחבר את המפענח לקו הטלפון ולהביא אותה בשיחה עם הנציגיה. המפענח כבר מחובר לקו הטלפון... מי יכול לעזור לי בבקשה בתחנונים... :'(
-
- 35 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול שאלה קצת חריגה אולי... אני מתכנן להתחיל לעבוד כעצמאי בתחום התכנות. אני רוצה לעבוד דרך אתרים כגון www.getacoder.com ו-www.rentacoder.com וכד'. העניין הוא שאין לי ממש מושג איך עובדים מול רשויות המס ומע"מ במקרים כאלה. יש לצייין כי באתרים הנ"ל יש לכל משתמש "חשבון" שאליו הלקוחות יכולים לשלם והמשתמש (קרי, המתכנת) יכול בסופו של דבר למשוך את הכסף לחשבון הבנק באחת מכמה דרכים: למשל PayPal, העברה בנקאית, שיק, וכו'. כמו כן, האתר לוקח סכום מסויים (כ-10%) מכל עסקת תיווך ביני לבין לקוח. האם יש בעיה עם כך שהכסף נכנס לבנק דרך האתר ולא דרך הלקוח באופן ישיר? האם זה עלול לעורר חשד או בעיות? איך עובדים עם חשבוניות במקרה כזה? האם יש לגבות מע"מ (מכיוון שהלקוחות הם בעצם מ…
-
- 10 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי, החלטתי לחסוך קצת כסף מהעבודה, והחלטתי שאני לא מהאנשים שיכולים להשאיר כסף בעובר ושב אחרת אני פשוט מבזבז. אם מישהו יוכל לעזור לי ולומר איפה אפשר לקנות איזה קופת חסכון כזאת שאפשר להכניס אליה כסף (שטרות...) ואין אפשרות לפתוח אותה בלי לנפץ אותה לגמרי ולסיים את תפקידה... תודה.
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
-
אזאחרי חווית בילוי איומה אתמול ואחרי כמויות של שתייה חריפה שתתי שאני אפילו לא זוכר כמה זה היה ומי מה למה כמה קמתי לפני שעה 16:20 עם אנג אובר רצחני בקושי הולך כמו שהבטן שלי ריקה כי הקאתי הכל אשמח לקבל עצה מה אני יכול לעשות! בברכה junior_mg ליאור
-
- 36 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
יש פה עוד מישו שניגש ? מפרוייקט נט"ע וזה ? יש מישו שיש לו את התעודה ? יש לכם טיפים ? אני מתוח כבר מעכשיו :s05: חח אה והיא נותנת משו התעודה הזאת ?
-
- 22 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
-
לפי החוק מרגע שבו קבלת את הת. זהות אתה מחוייב לשאת אותה עליך. אני באופן אישי לא נושא תעודת זהות אלא רשיון נהיגה. התעודת זהות מאוד מגושמת ובקושי יכולה להכנס לארנק. האם תעודה מזהה כלשהי כגון רשיון יכולה להוות תחליף לתעודת זהות? האם קרו מקרים שבהם אדם נעצר על אי נשיאת ת. זהות? "תושב שמלאו לו 16 שנים חייב לשאת עמו תמיד תעודת זהות ולהציגה בפני קצין משטרה בכיר, ראש רשות מקומית, שוטר או חייל במילוי תפקידם, כשידרשו זאת ממנו." "העובר על הוראות חוק זה, דינו קנס 5,000 שקלים, ובלבד שלא יועמד אדם לדין על אי הצגת תעודה אם תוך חמישה ימים לאחר שנדרש לכך הוצגה התעודה לפני מי שדרש את הצגתה, או לפני שוטר בתחנת המשטרה, ונקבעה זהותו של האדם על פיה; נקבעה זהותו כאמור, יינתן לו, על פי דרישתו, …
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אז קראתי במאקו בכתבה על השירים של השנה שהשיר Mr Saxobeat של Alexandra Stan נבחר להיות שיר נושא הפסטיגל השנה היתי חייב לראות מה הם עוללו. במשרדי הפקת הפסטיגל: איש 1: מה נעשה השנה? כבר עברנו על כל הרעיונות בשנים עברו... מה נשאר... איש 2: מה זה משנה? בוא סתם ניקח משהו מגניב, ילדים ימותו על זה. איש 3: אייפון זה מגניב! איש 2: זורם. איש 1: אתה באמת חושב שיקנו את זה? איש 3: בטח! לפני שנתיים הם קנו את נושא הקונג-פו, לא? איש 1: אני מניח שאתה צודק. מי יופיע השנה? איש 2: מה זה משנה? הם יקנו הכל. תזפזפ בטלוויזיה, תעצור בתחנה רנדומלית, ותיקח את האדם המופיע על המרקע. רוקדים עם כוכבים? אנה ארונוב. הפיג'מות? עודד פז ודנה פרידר. עספור? עוז זהבי. הם לא חייבים להיות כוכבי ילדים, מו…
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היות ואני פטור מספור אני צריך לעשות עבודה למישהו יש עבודה טובה בספורט? תודה איגור
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות אול סטאר חדשות אני לא מבין את העיניין אבל לפני כמה שנים שקניתי את הזוג הראשון שלי זה עלה לי בערך 90שח היום רוצים בכל חנות שהיתי בן 200-250שח לנעליים הנמוכות ואני חושב שזה פשוט חוצפה וגנבה רק בגלל שזה חזר לאופנה רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות (עדיף בחיפה) שמתמחרת את הנעליים האלו במחיר הוגן? ועל איזה צבע היתם הולכים? אני עד עכשיו היה לי שחור אבל דיי נמאס לי חשבתי על אדום (או בורדו) או אולי ירוק מה דעתכם?
-
- 36 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מרוויח משכורת של כ-5500 בחודש. קיבלתי מתנה מהעבודה של 4500 ברוטו לשכר כלומר, 10000 ברוטו בחודש הספציפי הזה. האם יורידו לי מס נקי מה10000? (שזה איזה 2000 בטח לפחות) או מחשבים את זה לפי איזשהו אחוז שנתי ואז המס יהיה פחות או יותר כמו בכל חודשי השנה?
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
ביום חמישי (לפני יומיים) קניתי שעון בדוכן בקניון. היום (מוצ"ש) הגעתי לקניון על מנת להחזירו כדי לקבל החזר כספי (לא נעשה שימוש בשעון), אך סורבתי בטענה שהחנות לא נותנת החזר כספי, ואף הצביעו על שלט בדוכן שמורה על כך שלא ניתנים החזרים כספיים. ברצוני לדעת האם לפי החוק החדש אני יכול לדרוש החזר כספי, והאם סירובם חוקי או לא. תודה!
-
- 13 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אחרי רבעון המוצלח בתולדות החברה, אפל השיקה היום את macbookair, mac mini, OS X lion. אני לא חסיד של אפל ולא של עיצוב אבל יצא לי עכשיו להסתכל על המק מיני ואם היה לי את הכסף הייתי קונה אותו רק בגלל העיצוב המדהים שלו (יכול להיות שהייתי מתקין עליו ווינדוס). למה למיקרוסופט עם מאות שותפים שמייצרים PC אין מחשבים שנראים טוב? (אפילו HP envy שאמור להיות מעוצב לא מתקרב ליופי של מק) זה גורם לכל בן אדם עם כסף להסתובב עם מק. אפילו סיינפלד שעשה פרסומת (מפגרת) יחד עם ביל גייטס משתמש במק (בסרטים הוליוודים כמעט תמיד משתמשים במק). ככל שהכלכלה עולה אנשים יכולים להרשות לעצמם להוציא יותר כסף על מחשב נייד וכמובן יעדיפו מק. נראה לי שמיקרוסופט חייבת לקנות איזו חברת עיצוב ולהשיק מחשבים מעוצבים תחת …
-
- 46 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הוא המורה החדש שלי והוא נראה ממש אבל ממש מורה מעפן :-X כשהוא שאל אותנו מה הספקנו וכמה זמן למדנו אז ענינו לו והוא התפעל שהספקנו מכניקה (לא זוכר לאן הגענו בדיוק..) ואופטיקה (סיימנו עדשות ועוד כמה פרקים)
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
למי שיודע ומי שלא,ברוב בתי הספר מי שאין לו פטור לומד או ערבית או צרפתית עד כיתה י באופן חובתי,אחר כך רק הטובים ביותר מרחיבים את המקצוע ל3\5 יחידות לימוד אני עד כיתה ח לא ממש היית טוב בערבית,מאז שלקחתי מורה פרטית שלימדה אותי ניהיתי ספץ,ועכשי ואני מגיע למצב שבלי לפתוח את הספר אני מוציא 100 בקלות. אני ממש טוב בשפה הזו,ולכן החלטתי שאני עושה בזה בגרות מורחבת,לכן עשיתי בכיתה י' יחידה אחת שבה הוצאתי 84,שנה שעברה(יא) עשיתי עוד 2 יחידות שבהן הוצאתי 94,והשנה אני עושה את ה2 יחידות האחרונות,שבהן אני שואף להוציא ציון גבוה מאוד,בנוסף יש בחינה בע"פ שמעלה באופן משמעותי את הציון. בעיקרון הבחינה השנה קלה מאוד,החלק הכי "קשה" אם נקרא לזה ככה הוא התחביר שדורש לדעת את כל התופעות התחביריות והמר…
-
- 41 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום .. מה קורה?? תגידו לבישת תחתוני בוקסר צמודים משפיעים על האשכים?? פוגעים בהם ?? כי פעם שמעתי שזה נכוןן ..
-
- 27 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אז ככה אני בן 17 והתחלתי ללמוד נהיגה, עכשיו לקחתי מורה מסויים (אני לא אפרט בשמות) ולמדתי איתו. עכשיו היה מקרה שאני הברזתי לו פעמים אפשר להגיד... פעם אחת שאני לא יכול להגיד שזה אשמתי או לא אבל קבענו שני ימים מסויימים ללמידה אבל השיעור הוא פעם בשבוע... עכשיו יכול להיות שאני התבלבלתי יכול להיות שהוא התבלבל (מה שלפי דעתי נראה לי נכון למה הוא אידיוט גמור) והוא צילצל אלי וירדתי והיה שיעור כרגיל אולם באיחור אבל היה שיעור.. הפעם השנייה הייתה שבכלל שהברזתי לא כי שכחתי... עכשיו מגיעה הקטע היפה: פעם אני מגיעה למקום המפגש וחכיתי לו 20 דקות והוא לא הופיעה... עכשיו אני מצלצל אליו ומסתבר שהוא נרדם או משהו... מהקטע הזה הייתה לנו מריבה והפסקתי לקחת שיעורים למשך חודשים בערך... אחרי ש…
-
- 14 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
נזכרתי לי היום באתר הנחמד הבא: m424.com ;D הרבה זמן לא ביקרתי בו, יש הרבה חדש. האתר הוא אתרו של אחד, שטוען שהוא מקובל שמקבל מסרים מבית דין של מעלה. הוא מנבא את העתיד לעיתים קרובות ויש לו גישה למידע שלא ידענו עליו. הבחור פסיכי על כל הראש. אני ממליץ לסייר קצת באתר, אפשר להיקרע מצחוק ולהעביר שעות ארוכות בהנאה שם... לפעמים הכותב גם מגלה חוש הומור לא רע... אז מה דעתכם? מהי ה"חדשה" האהובה עליכם? ד"א, גיליתי את שם בעל האתר כשהרצתי בדיקה בWHOIS, שמו הוא יצחק כהן והוא גר בחיפה... אני מתלבט אם הוא באמת מטורף או שזו פשוט בדיחה מתקדמת מאוד. אני מהמר על מטורף.
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
היה הרבה פירסומים.. על ביטול שעות אפס בכלל... וגם ביטול של יום השישי לתיכוניסטים! ולשמניסטים. אני רוצה לדעת מה הולך להיות בשנת הלימודים הקרובה (והאחרונה) שלי.. אני לומד בעירוני א חיפה (משהו במקרה מבקר פה!?@ ;D ) האם אנחנו נלמד בשעות אפס? הם נלמד בימי שישי? (אולי זה ספיציפי בבית ספר)
-
- 46 תגובות
- 4.2k צפיות
-