עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=118958.new#new אני מדבר על הת'רד הזה במיוחד,גם אותו הרסתם?! לדעתי זה ממש מגעיל כל מה שאמרתם על המשתמשת Libby ואני רואה שאף אחד לא פותח ת'רד עם התנצלות (Enc0der ,עשית בשכל). אני לא הייתי במפגש האומנם (אני בן 14) . כל ת'רד שרק נפתח אתם הורסים עם ספאם והדרדרויות נושא. אני יודע,אני יודע טוב טוב שגם אני עשיתי מידי פעם שטויות שגרמו לספאם,אני בניגוד לכם מצטער על זה. הספאם פה חוגג,כבר לא כיף ליהיות כאן.. הרסתם את כל האיכות! כן אני יודע, עכשיו TopGun בטח יגיד "מישהו כמוך מדבר על ספאם? :smile1:" ויצוצו כאן כל מיני הערות. נמאס כבר, אתם לא מבינים שאתם הורסים את הפורום חזק?

• 42 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. Started by g_s,

אני מחפש את סרט האימה הכי מפחיד שראיתם בחיים שלכם... :errrr: אז תכתבו פה המלצות בבקשה שמעתי גם על סרט שקוראים לו בית קברות לחיות..מישהו ראה אותו?

• 44 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. http://my.break.com/Media/View.aspx?ContentID=92422 :silly:

• 54 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. Started by evy,

אהלן, אני מקווה שאני שואל במקום הנכון. בכל מקרה אני אספר על עצמי שסיימתי לפני מספר חודשים תואר ראשון + שני בהנדסת מכונות בבן גוריון במסלול מהיר עם תזה למי שמכיר. לא היתה לי האפשרות להתחיל לעבוד בזמן הלימודים כי היה מן ההסכם כזה עם המחלקה בתנאי שישלמו לי את הלימודים באופן מלא כולל מלגה, כך שאני נאלץ רק בחודשים האחרונים לחפש באמת עבודה. עיקר החיפוש שלי מתמקד באתרי דרושים (alljobs, jobmaster וכו'), קבוצות בפייסבוק ומדי פעם בלינקדין (למרות שרק לאחרונה התחלתי קצת להבין מה קורה שם). הבעיה היא שלא פונים אלי בכלל, וגם כשפונים לעיתים רחוקות אלו חברות שמעוניינות לגייס לתפקיד של מהנדס אחזקה או מהנדס מכירות, ובתנאי שכר מביישים. עכשיו עם כל הכבוד, אבל אלו תפקידים שלא …

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

הזוועה! עכשיו הוא נראה כמו נענע, תפוז או וואלה... גועל נפש! רצחו בדם קר את העיצוב שלו...

• 55 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000734280 בד"כ אני 100% נגד כל סוג של אלימות (מילולית\פיזית וכו') אבל הפעם לטעמי זה צודק. מצד שני גם ככה כספי המיסים יממנו חדשה\תיקון.

• 31 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. Started by whitiger19,

.......................................

• 44 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. חבל שאי אפשר לצרף מצגות power point (לא ברשימת הקבצים המותרים)- אז קיווצתי את זה ל rar. תהנו. [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. אוקי. עכשיו עליתי לי' בתיכון ברמה"ש, 11 כיתות בשכבה, כל כיתה מפוצצת בכוסיות איכותיות בנות-עשירים חח. אין לי בעיה של בטחון עצמי, אני נראה אחלה, טוב אני לא יתחיל להחמיא לעצמי אבל הבנתם את העניין. ועכשיו אני צריך לעשות את ההחלטות הגורליות, את המעשים שיעשו את ההבדל. יש כמה בנות בכיתה שלי, חמודות לאללה... ובקצב הזה אני יכנס ל Friend Zone שלהן מהר מאוד... פתאום קלטתי, אחרי יומיים... ואני לא בקטע של ידידות-טובות בכלל! יותר בכיוון של סטוצים וכו'. אין לי הרבה נסיון עם בנות, כי את השינוי העצום לטובה עברתי בחופש... בקיצור, אשמח לעצות מועילות מחבר'ה בגילאים שלי+.

• 29 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. Started by id3232,

איזה מהם לסמן בעדיפות ראשונה ושנייה במנילה ע"פ האיכות והיוקרתיות שלהם והיחידות טכנלוגיה ומחשבים בתוכם (כמו זיק בתותחנים וכו'). חייב דחוף עזרה צריך למלא עד היום. תודה

• 40 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. Started by lmlm,

לפחות לפי האתר : http://www.smartpagerank.com/result.php?domain=http%3A%2F%2Fwww.hwzone.co.il אפשר לבדוק עוד אתרים ;D

• 30 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by MatanFrenkel,

אני עושה רשיון על רכב פרטי ידני, עוד שבועיים אני אהיה בן 16 ותשעה חודשים, כבר עשיתי תאוריה.

• 34 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. איך הג'וב הזה טכנאי רשתות בצבא זה טוב? מישהו מכיר?

• 11 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. שלום לכם חברים. שיבוצי הוא לגבעתי ורצוני הוא לגולני. אין לי מושג איך להגיע לקצין מיון לשבת לו על הראש קצת ולהגיד לו שאני רוצה גולני!!! שלחתי להם כבר 3 פקסים ורמ"ד תנועה השיב לי ואמר שרק ביום גיוסי אני אוכל לבחור את השיבוץ שלי. או יותר נכון "לערער" על השיבוץ הקיים. איך אני מגיע לשיחה עם קצין מיון? תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

החלטתי שבא לי ללכת לקרבי,איפה הכי שווה מה ההטבות וכמה זמן אני צריך לשרת? חשבתי ללכת למג"ב,אולי לסיירת מטכ"ל.

• 86 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. Started by Onn_the_levy,

:lol: :lol: :lol: :lol:

• 19 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

סתם רציתי לדעת כמה GIGA של מוזיקה יש לכם על המחשב. לי יש 20 גיגה של מוזיקה מתוכם 11 גיגה של טרנס ;D [attachment deleted by admin]

• 78 תגובות
    • 4.3k צפיות
  18. Started by ShahafH,

כידוע 15% מכלל האוכלוסייה בעולם הם שמאליים, אני ביניהם. מעניין אותי איך אתם משחקים את המשחקים ועם איזה ציוד? בדיוק הזמנתי מEBAY את הרייזר DEATHADDER הגרסה לשמאליים שאין בארץ כי מה לעשות, אנחנו נחותים קיצר הנה תמונה של תנוחת היד שלי על המקלדת (עד שיגיע העכבר שלי). http://img138.imageshack.us/img138/5645/27112010600.jpg חשוב לציין שאני גם לא משנה בכלל את המקשים במשחקי FPS שאני משחק. אני לוחץ על רווח עם הכרית הזאת שלפני הזרת ??? אין לי מושג איך התרגלתי ככה אבל אני משחק כמו שצריך

• 23 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. נגנב לי הטלפון ואין לי עוד טלפון של סלקום בבית על מנת להתקשר ולנתק, האם יש מספר טלפון אחר שאליו אוכל להתקשר דרך קו רגיל של בזק או אורנג' תודה.

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by pure perfection,

שלום , אני מחפש כבר תקופה ב ebay נוריות לד אבל ממה שאני רואה כל מה שיש שם זה " מוצרי מדבקה " למיניהם ולא מותגים מוכרים . האם יש לכם המלצה לנוריות מסויימות ? תודה

21. אני וחברים שלי רוצים ללכת למודעון טוב שמתנגנת שמה אך ורק מוזיקת מטאל ,רוק כבד,בלאק מטאל.. שמעתי שיש את הקומה השנייה באלנבי.. מישהו מכיר את המודעון הזה ? את הקהל שלו? אני לא רוצה לבוא לשמה ואחרי זה להיפק עם סוג מוזיקה אחר .. אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד!!! תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. Started by borg,

קיימים שני סוגים של טיימרים לדודים חשמליים: 1. טיימר חשמלי שכולל שעון חשמלי הפועל על מתח רשת, וניתן לקבוע באמצעותו באיזו שעה הדוד יתחיל לפעול, ובאיזו שעה הוא יפסיק לפעול, באמצעות הזזת זיזים של רבע שעה כ"א. 2. טיימר מכאני שמאפשר להפעיל את הדוד למשך זמן קצוב של עד שעתיים מרגע הפעלת הטיימר. שני סוגי הטיימרים מאפשרים הפעלה קבועה של הדוד בדומה למתג חשמל רגיל. אני מחפש טיימר לדוד חשמל שכולל את המאפיינים של שני הטיימרים המצויינים למעלה. כלומר, ניתן יהיה לתכנת את הטיימר שיתחיל לפעול בבוקר בשעה מסויימת לפני שאני מתעורר, ויסיים לפעול כאשר אני מתעורר, כך שיהיו לי מים חמים ברגע שאני מתעורר (בשעה קבועה). בנוסף לכך, אני רוצה שניתן יהיה לקצוב לטיימר זמן מסויים שבו הדוד חשמל יפעל, באמצעו…

• 19 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. Started by SweeT_EviL,

ראיתי שמשרד החינוך הוציא צווי מניעה נגד השביתה(YNET), אז זה אומר שאין?

• 66 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by ben007,

היום נדבר על תופעה מוזרה במיוחד, חיוכים. ובכן, לא סתם חיוכים פוזלים, מאותם חיוכים שאתם מחטטים באף שולקים דבורה ומוצאים בעניין משעשע, אני מדבר על חיוכים אינטרנטים וירטואלים. סמיילים,אמוטיקונים, זברות אם תרצו. רובנו משתמשים בתוכנת המסרים הפופולרית ICQ, המכונה בפי העם "איציק". תכלס, ממש לא אכפת במה אתם משתמשים, ובכמה משאבי מערכת התוכנה תופסת לכם. לא מזיז לי. אבל אם אתם ברשימה שלי ( ואלוהים יודע למה ), אל תשלחו לי סמיילים. גם, כי זה מציק. גם, כי זה מכוער. ובעיקר, כי זה מזעזע את השועלים. עד לפני מספר ימים, כאשר חיברתם את התווים ":" ו- ")", יצא ":)" חמדמד. התוכנה תרגמה את זה ליצור המעוות הזה-> ואז, אחד המנהלים קיבל שבץ והחליט פה אחד, "בואו נהפוך את הסמיילים שלנו בג…

• 41 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. Started by SHAY951,

http://www.2on.com/ אני דוב...דוב זה טוב (נראה לי).

• 75 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים