כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
ה' ישמור אותי ואת כולנו! נמאס לי, פשוט נמאס! כל דקה אני מקבל הודעת שרשרת ממישהו אחר באיסיקיו שהמנהל הישראלי של האיסיקיו אמר לשלוח את ההודעה ל10 אנשים אם לא תמחק להם כל הרשימה ושהאיסיקיו יקחו מהם כסף אחר כך ... אני שואל, האם הגוף שלי יעמוד בכמות הגראס[העצומה ] שאני אצטרך לעשן בשביל באמת להאמין בדבר כזה ועוד לשלוח לאחרים? אי אפשר לתאר כמה זה מעצבן! פשוט אי אפשר!
-
- 46 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש פאבים מומלצים שלכם לדייט בת"א.. מקום לא מפוצץ מדי, מוזיקה לא חזקה מדי ומיינסטרים כזאת, שיהיה נחמד לשבת לשתות משהו ולדבר.. תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני חושב שהרגשתי רעידת אדמה או בום על קולי! (ראש העין) http://rotter.net/forum/scoops1/8922.shtml ________עריכה זה היה בום על קולי מן הסתם
-
- 24 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני בשיעור 19 בלימודי נהיגה. אני עדיין קצת מסתבך לפעמים עם הקלאץ' וההילוכים (:-X). המורה שלי ניסה לשכנע אותי לעבור לאוטומטי, והוא אומר שהוא מעריך שבמצב עכשיו זה די וודאי שאני אצטרך לקחת יותר מ-28 שיעורים, אולי לכיוון ה-35, בעוד שאם אני אעבור לאוטומטי יהיה לי יותר קל. שאלתי אותו בקשר ליתרונות והחסרונות של ידני לעומת אוטומטי, אבל הוא נראה לי משוחד לכיוון האוטומטי. ד"א, הגעתי איתו להסכמה מראש שכל שיעור עד ה-28 יעלה 78 ומהשיעור ה-29 כל שיעור יעלה 95. שיעור 40 דקות. אז האם כדאי לעבור? מה היתרונות והחסרונות הבולטים ביותר? תודה
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מתגייס אז בתור חייל (הנדסאי) חשבתי שיהיה רגעי שיעמום בצבא, אז אני מתלבא האם לשדרג לאייפון בתור צעצוע להעברת הזמן (ה-5800 ייחסית לעלות הוא נותן את התמורה אך אין לו את השעשועים שלאייפון יש). מה אתם אומרים?
-
- 65 תגובות
- 4k צפיות
-
-
חתול מטומטם שתפסתי מתחת לבית שלי. פשוט עומד חצי מטר מיונה ובוהה בה בלי לעשות כלום. אחרי איזה שתי דקות החלטתי לצלם אותו. אם לא הייתי עושה לו רעש, אני חושב שהוא היה ממשיך לעמוד שם עד היום. אותי זה הצחיק, תנו בתגובות - אפשר גם ב YOUTUBE.. ביי
-
- 30 תגובות
- 4k צפיות
-
-
למה אחרי שבני אדם מחרבנים הם צריכים לנגב את התחת וחיות לא? קחו לדוגמה את הכלב שלי - הוא עושה מה שהוא עושה וזהו, לא נמרח לו כלום
-
- 9 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני חושב שהאתר הזה מצריך דיון חדש.. למי שלא מכיר - שיכיר. - זה התחיל מכאן (בדיון על המסך המלא החדש של יוטיוב) האמת היא, שחבר מהעבודה שלי הראה לי את זה לא מזמן, אבל לא שמתי לב בזמנו לכמה זה באמת טוב... ניגש לעניין : http://stage6.divx.com/ אני ממש חייב לציין לטובה... איכות וידאו (וסאונד) הרבה יותר טובה בסטרימינג. - וגם המסך המלא, כאן הוא מלא ב 100%... ואפשר להוריד את הסרטים משם , זה פיצ'ר שהוא built in מלכתחילה ולא צריך תוכנות/פלאגינים בשביל לשמור משם וידאו.. ואני עדיין ממש לא יודע מה הולך שם מבחינת זכויות יוצרים וחוקיות כל העניין הזה, אבל בהחלט מקווה שהתוכן יישאר חופשי ושזה חוקי יש שם סרטים מלאים באיכות, בסטרימינג, שאפשר להוריד לגמרי למחשב... אני ממש לא מאמין איזו איכ…
-
- 41 תגובות
- 4k צפיות
-
-
טוב, ניסיתי את זה בפורומים של PCTIP וראיתי את הדבר הזה קוצר ת'רדים של עשרות עמודים בחו"ל. אז חשבתי לנסות את זה גם כאן. כל אחד/אחת מספר את הדבר המטוטמם ביותר שהוא/היא עשה/עשתה בנוגע לחומרה/מחשבים ואיזה נזק הוא גרם. אני מבקש לא להתבייש, ואין שום בושה בטעויות אינפנטיליות כי מאלו לומדים הכי הרבה... בקשה: אני מבקש לא להעביר את הנושא הזה לO/T היות ומדובר בחומרה כללית. אפשר להתחיל.
-
- 42 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היום התחלתי כיתה י' אני צריך לבחור שתי מגמות ואחת כבר בחרתי (מדעי המחשב) חוץ מזה יש עוד שתי מגמות שמעניינות אותי - כימיה ופיזיקה אמרו לי שפיזיקה זה ממש קשה וצריך להשקיע הרבה אז אני מתלבט אם לקחת מקצוע אחר מצד אחד כימיה זה המקצוע הכי קרוב שיש לפיזיקה, מצד שני הוא גם דומה לביולוגיה (זה מה שאמרו לי כשנרשמתי) - מקצוע שאני ממש שונא תאמת, לא כל כך הבנתי מה בדיוק לומדים בכימיה יש מישהו שלומד\למד במגמה הזאת ורוצה להסביר לי? עריכה: בקשר למחשבים, אני לא יודע אם כדאי לי להישאר, זה תוספת של 3 שעות שבועיות בנוסף לפיזיקה (אלה המגמות היחידות שמתחילים ללמוד השנה) ולומדים בסך הכל SQL, נראה לי ממש ביזבוז זמן מה אתם אומרים?
-
- 59 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מי ממכם התקין את הממיר החדש של יס yesMaxHD ? לי היה התקנה אתמול והממיר והשלט פשוט מעולה לגבי השירות של yesOnline דרך אתר של יס תושק ביום שני הבא הוא יעזור לנהל את הקלטות של yesMax וMaxHD גם שלא נמצאים ליד הממיר עצמו הכל דרך אתר www.yes.co.il גם החשבונית החדשה של יס יצא לדרך בפורמט החדשה ומפורטת יותר יעלו עוד מספר ערוצי HD בקרוב עוד yesPlay עבר מתיחת פנים לעיצוב שלו . בקיצור יס השנה ושנה הבאה תוציא שלל טכנולוגיות חדשות שביניהם גם yesVOD 2.0 לא סתם הושק ממיר חדש ליס שהוא yesMaxHD כזה מתקדם . יש לו שלט נטען שבעוד חודש חודשיים ינתן ללוקוחות עוד לא ברור עם בעלות או לא? השלט שולט על מגברים שונים ויש לו תאורה כתומה שלוחצים על כפתור כלשהוא. יס נמצא בחברות הכי מתקדמו…
-
- 29 תגובות
- 4k צפיות
-
-
איך אני משיג את השיר מהפרסומת של רנואר? אני יודע שהשם של השיר המקורי הוא i want it all של queens אבל איך אני משיג את הרימיקס של הפרסומת?
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אפשר לחרוג אפילו עד 1000 ש"ח במקרה שממש מומלץ. אני עורך וידאו ואני יושב שעות על גבי שעות על המחשב.ולפעמים כבר כואב לי אגב . אז במקום לשבת על הכסא של המטבח החלטתי להשקיע בכסא יקר. יש למשהו המלצה על כסא נוח ובריא לגב?
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
(בתל-אביב והסביבה בלבד) [attachment deleted by admin]
-
- 53 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כבר כמה חודשים שאני רודף אחרי חנויות ואנשים בתי ספר שרתים של בתי ספר ובאינטרנט כדי למצוא (בתשלום) מקלדת AT ישנה במצב שמור וטוב עם מקשים רעישים(בלחיצה על הכפתור יש רעש כמו הלחצן של הריסט ככה היא בנויה ולא גומי כמו היום) תמונה של מה שאני מחפש אולי אתם תוכלו לעזור להפנות אותי למישהוא הנכון תודה לעוזרים...הינה למטה המיקלדת שאני מחפש עם חיבור AT ישן... [attachment deleted by admin]
-
- 36 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
שלום, בעקבות ויכווח עם חבר,אני מחפש הסבר למה ההבדל בין ניעור המשקה לעירבוב,כמו בסרטי ג'יימס בונד המפורסמים,כמובן שאני מתייחס לאופן הכנת הקוקטייל. יש לי עוד כמה שאלות,יש כל מני כוסות לשתיית אלכוהול,אפשר הסבר,אולי תמונה של הכוסות למינהם. בקשה אחרונה אפשר אתרים בעברית,באנגלית להכנת קוקטלים משקאות??
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
בשעה טובה שני משתחרר מחר מהצבא המטומטם הזה על פרופיל 21 רפואי, 4 חודש לפני המועד המקורי. וכידוע צריך למסור את החוגר עם השיחרור ואת התעודת לוחם אני משאיר אצלי. אבל אני רוצה לנצל את הארבע חודשים הנותרים שיש לי של תחבורה ציבורית חינם עם הצגת תעודת חוגר ולוחם על אזרחי. אני יודע שעם אני בא לבקו"ם בלי החוגר, לא משנה מה ההסיבה, אני חוטף בראש אלה עם כן יש סיבה מוצדקת. אז חשבתי ללכת למשטרה, ולהוציא תופס שגנבו לי את הארנק עם החוגר והתעודת לוחם, ואז כוויכול תהיה לי סיבה מוצדקת, ולא יעשו לי כלום. מישהו מכיר את הפרוצדורה הזאת של אי מסירת חוגר עם השיחרור? ועם תופס מהמשטרה משטרה באמת יעזור?
-
- 25 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
-
שלום, אני כבר הרבה זמן מנסה ללמוד הקלדה עיוורת (אני חייב לדעת דחוף, בקשר לעבודה) אני חיפשתי תוכנות מדריכים באינטרנט, מצאתי הרבה, אבל הבעיה היא בעצם בי, אני לא מסוגל לשבת וללמוד להקליד יותר מרבע שעה, אני מרגיש שאני מתפוצץ, ולכן רציתי שתמליצו לי על אתר או תוכנה, שמלמדים בדרך הכי קלה שיש. אשמח לקבל תשובות.
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
אללה יוסטורררר ! היום, כהרגלי, הלכתי לבדוק דואר שלא היה לי זמן לקחת במהלך השבוע ומה ממתין לי ? מכתב חמוד ויפה של ביטוח לאומי שמספר לי את הסיפור הבא ( ממש בקיצור ) : " לאור בדיקה שערכנו, מסתבר שבשנת 2002 , בחודשים X - Y לא עבדת. <- נכון יש לך חוב על סך XXX ובנוסף ריבית + הצמדה ZZZ כך שחובך מסתכם ב YYY כלפי ביטוח לאומי. " " מכיוון שזו ההודעה הראשונה שאנו שולחים לך, נעשה ג'סטה ונמחק לך את הריבית אם יואיל כבודו לשלם את חובו ... מייד !! " WTF ?! בחיים שלי לא קיבלתי דרישת תשלום מביטוח לאומי ... כלשהי ... ולמיטב ידיעתי, כל החובות שלי שולמו במלואם ( לך תוכיח שאין לך אחות ) כוסססססס אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחתו !!! מבדיקה מהירה באינטרטנט, מסתבר שזה סיפור נ…
-
- 56 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היה לי הרבה יותר נוח עם המשכורת שהייתי מקבל היית שבועית ולא חודשית. יש סיבה מיוחדת לזה שמקבלים משכורת חודשית ולא שבועית בארץ? ואם זה כבר חודשי, אז למה מקבלים משכורת ב-9 ולא ב-1 לחודש? ??? ???
-
- 24 תגובות
- 4k צפיות
-