כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אחרי רבעון המוצלח בתולדות החברה, אפל השיקה היום את macbookair, mac mini, OS X lion. אני לא חסיד של אפל ולא של עיצוב אבל יצא לי עכשיו להסתכל על המק מיני ואם היה לי את הכסף הייתי קונה אותו רק בגלל העיצוב המדהים שלו (יכול להיות שהייתי מתקין עליו ווינדוס). למה למיקרוסופט עם מאות שותפים שמייצרים PC אין מחשבים שנראים טוב? (אפילו HP envy שאמור להיות מעוצב לא מתקרב ליופי של מק) זה גורם לכל בן אדם עם כסף להסתובב עם מק. אפילו סיינפלד שעשה פרסומת (מפגרת) יחד עם ביל גייטס משתמש במק (בסרטים הוליוודים כמעט תמיד משתמשים במק). ככל שהכלכלה עולה אנשים יכולים להרשות לעצמם להוציא יותר כסף על מחשב נייד וכמובן יעדיפו מק. נראה לי שמיקרוסופט חייבת לקנות איזו חברת עיצוב ולהשיק מחשבים מעוצבים תחת …
-
- 46 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . כמה אנשים אמרו לי שביטלו את החוק הזה שאסור לעלות אם 50 סמק על כביש בין עירוני זה נכון ? חבר שלי רוצה להביא מתל אביב אופנוע סוזוקי 50 סמק . אבל חבר שלי רק קיבל רשיון והוא לא יודע לנסוע טוב במיוחד לא על הילוכים . לי אין רישיון אבל אני נוסע טוב אז חשבתי לעשות לו טובה ולהביא לו את האופנוע מתל אביב , כי אם ביטלו את החוק אז לא תיהיה לי בעיה לעלות על הכביש . תודה מראש ..
-
- 18 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני שובר את הראש מאיפה לקנות. לא מצאתי חנויות נורמליות באינטרנט, מישהו מכיר?
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
שלום! ב-2 לחודש התחדשתי בנייד ג'ינג'י של דל (xps m1330) וכמו אחרים שקנו ניידים בתקופה האחרונה, גם אני זכאי לשדרוג לWIN7..הגעתי לאתר של דל שמאפשר הרשמה לשדרוג הזה ובשלב שצריך לאמת את התג שירות ,קופצת הודעה שהתג שירות שלי לא נמצא בבסיס הנתונים ובגלל זה אני לא מצליח להרשם. האתר הזה מפנה אותי להרשם באתר של דל העולמית, שבו אני לא יכול להרשם כי אי אפשר לבחור בהרשמה "ישראל"..התקשרתי לשירות של DELL בארץ שם לבחור שענה לי לא היה שמץ של מושג איך מסדרים את העניין הזה ורק ידע לקחת את פרטים שלי ואמר שטכנאי אמור (אמור זה בעצם רומא, רק הפוך...) לחזור אליי תוך 24 שעות...אבל למה אני צריך טכנאי אם אין לי תקלה טכנית אני לא יודע...נו מילא. מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לרשום את התג שירות ש…
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מחפש חנות שיש בה לפחות את העכבר R.A.T 7 כי הבנתי מהחנות היחידה בישראל שיש בו תמונה של העכבר ומחיר שיגיע רק בעוד חודש.
-
- 17 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני אפתח את הסיפור שלי העובדה שאני תמיד קונה אצל אריה... מאז שעברנו לעפולה (7 שנים) לפני כמה ימים אמא שלי הציעה לי עסקה, ללכת לקנות מצרכים, ואת שאר העודף אני יכול לשמור לעצמי ההסכם מאד משתלם... וגם אם אני יקנה אצל אריה ולא אצל גדי (כי במכולת של גדי הכל יקר) ישאר לי יותר עודף להלן רשימת המצרכים שאמא שלי ביקשה ממני לקנות לחם (לבן) - עולה 5 חלב (3 אחוז) - עולה 4.5 סוכר - עולה משהו כמו 4 אמא שלי נתנה לי 20 שקל ויצאתי לדרך! בדרכי למכולת פגשתי את חבר שלי חיים ואמרתי לו שלום, כשנכנסתי למכולת, קודם הלכתי למקרר של החלב, אחרי זה הלכתי למדף של הלחם ואז לקחתי סוכר... באתי לקופה לשלם, ופתאום הוא אומר לי 20 שקל... אני אומר לו: איך!?!? WTF! אז הוא אומר לי: זה לחם כשר לפסח, משהו…
-
- 32 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
-
http://my.break.com/Media/View.aspx?ContentID=92422 :silly:
-
- 54 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מריך להגיש ב- 12 את המנילה ואני רוצה לשאול את דעתכם: אז ככה: יש לי פרופיל 97 עם קב"א 56 ויש לי את הדברים הבאים: הנדסה קרבית כפיר (חטיבה 900) גולני גבעתי נח"ל צנחנים ודובדבן (שמתי אותם על 5 אבל הבחירה היא בין ה- 5 הראשונים). בקיצור, אני צריך לדרג מקום 1,2 ו-3 את 5 האפשרויות הראשונות. המליצו לי לעשות ככה: נח"ל גולני גבעתי מה אתם אומרים על זה?
-
- 63 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
חברים יקרים, אני שמח לשתף אתכם בסינגל החדש שלנו (שחלק מהחברים הטובים כבר מכירים) היום הוא משוחרר לכל החברים ולפייסבוק ויוטיוב ושבוע הבא ישוחרר לרדיו. למי שיש חשבון יוטיוב נשמח אם תגיבו בסירטון יש לנו גם עמוד פייסבוק עם פלייליסט מובנה נ.ב. הקליפ זמני עד שנצלם חודש הבא מילים ולחן: simonsix
-
- 27 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
שלום, גוגל משיקה את הבאז כדי להתחרות בפייסבוק וטוויטר. גוגל נכנסת לשוק הסלולר. מיקרוסופט עכשיו נכנסת לשוק הסלולר. עוד מעט גוגל תיכנס גם לתחום הביגוד... בימינו סנדלר הוא לא רק סנדלר, הוא ייגיד לך שהוא גם טייס, נגר, עו"ד, רופא ומה לא... תחרות זה דבר בריא, עדיף שלא יהיה חברה מונופוליסטית, אבל זה מתחיל לאבד את היופי שבו. גם לכם זה נמאס לראות כל פעם חברה אחרת נכנסת לתחום שלא קשור אלייה?
-
- 40 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
אוקי זה הפורום היחיד שאני רשום אז אני שואל אותכם אנשים אז התגייסתי ביום חמישי יצא שהגעתי גיוס גובניקים ואני פשוט לא רוצה ללכת לשום גוב אני מת על קרבי הם אומרים לי שיש רק מקום בתותחנים בנובמבר אבל אני רוצה להיות סתם חירניק גולני גיבעתי בסגנון... בנתיים אני גובניק מה אני יכול לעשות אני פשוט לא מוכן להישאר כך. יש לי פרופיל 97 , בן יחיד אבל חתמו לי, ויש לי הכל מסודר. ביום ראשון הזה אני לא מתכוון להגיע לבסיס אני הולך איתם ראש בראש אז יש איזה הצעות שיכולות לעזור ואל תגידו קרבי זה באסה אני לא מוכן לוותר או שזה או שכלום פורש הולך לכלא לא יודע... למי ששואל אין לי נטיות התאבדות חח תודה מראש
-
- 36 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היום בבוקר היתה הפסקת חשמל (האל-פסק העיר אותי) אז סגרתי הכל וחזרתי לישון שהתעוררתי ראיתי שהמסך (proview 15" ישן) שלא היה מחובר לאל פסק, לא נדלק היה ריח קצת שרוף אני לא יודע אם זה מזה או ממשהו אחר, ושאני מדליק אותו יש רק מסך שחור בלי תצוגה מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק אותו לפח ולבכות? האם חברת חשמל יתנו לי זיכוי כלשהו? על מסך כזה האם הם בכלל יזרקו לי 6 שקל לחזור באוטובוס הביתה? מה אתם ממליצים לעשות, מה אתם הייתם עושים במקומי (בלי קשר לחברת חשמל..) תודה.
-
- 34 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בהמשך ל:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=157895.0 מיומנו של אדם האוהב את הקיץ: 06:30 בבוקר - השעון המעורר מצפצף. אתה לאט לאט פותח את העיניים ומגלה עולם יפהפה. ציפורים מצייצות ועפות מעץ לעץ, השמש זורחת ומעניקה גוון כתום-אדום לבלוק הדירות שבסביבתך והשמיים יותר כחולים משאי פעם ראית אותם. אתה מתעורר במצב רוח טוב. 07:00 - אתה קם והולך לאכול ארוחת בוקר, מודע לחלוטין לכמות המזון הטעים שיש במקרר אשר ניתן לקנות רק בקיץ. אתה הולך לחדר האמבטיה ושופך מים קרים על פניך. הרגשת טיפות המים הקרירות כשהן חובטות בפניך ומרעננות אותך אל תוך רמה של מודעות שלא הגעת אליה אפילו באמצעות הסמים הקשים ביותר, מעירה אותך באופן הכי טוב שאתה יכול לדמיין. כל אדם שאתה פוגש זוכה ליחס סימפטי ולבר…
-
- 49 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1078830.html
-
- 43 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
יש לי חוט של הכבלים המתחבר לשקע של הוט שעל הקיר, ומהשקע יוצאים חיבורים למודם ולממיר. אבא שלי העביר את השקע למקום אחר והיה עליו לקצר את אותו חוט שבא מבחוץ ומתחבר לשקע. מאז יש לי ניתוקים מהאינטרנט כל כמה דקות, ואני בטוח לחלוטין שהבעיה היא בחוט החיצוני שמתחבר לשקע. מהי הדרך הכי נכונה לחבר את החוט? מספיק שיהיה מגע בין הבדיל לשקע של הוט או שגם לציפוי נייר כסף שעל הבדיל ולשיערות מתכת (ואני מתנצל על אי-ידיעת המונחים המקצועיים) יש פה תפקיד?
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אלף תודות למי שמי מוצא לי \ מוציא לי! ולא ה-am/dm המעאפן מאמפי3מיוזיק קו איל !
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-