כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
האם אני חייב כרטיס אשראי בינלאומי כידי לבצע קניות מ Ebay דרך Paypal ? מצד אחד אומרים לי שכן , מצד שני שמעתי שגם כרטיסי אשראי שכתוב אליהם "valid only in israel" ,ז"א לא בינלאומיים עוברים ב paypal.
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
רבאק, לפני שנה בערך חבר שלי הדביק אותי בכינים המסריחות שלו, ומאז אני איתן... אלא שלאחרונה אני ממש מתחיל לשים לב לנוכחות הסולידית שלהן בשיער (ראש) שלי. אני כבר לא יכול איתן, ואין לי זמן ללכת לבית מרקחת (גם לא למשפחה שלי, ובטח שלא לחברים...) לכן אני חייב, בעזרתכם, להרכיב נוסחת מחץ כנגד המכה הנוראית הזאת... ואגב, לגלח את הראש ממש לא בא בחשבון. תודה לכולם. :'(
-
- 12 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן העכבר המצויין שלי שבק חיים , פניתי ללוגיטק וכמובן היות והעכבר עדיין באחריות נשלח לי עכבר חדש באמצעות UPS, הבעיה היא פה , העכבר נעצר במכס , שחרור העכבר מהמכס ע"י UPS עולה משהו בסביבות ה 280-300 ש"ח , עכבר זהה חדש בארץ עולה 220 ש"ח , לנסוע לבן גוריון לUPS להתרוצץ עם המכס ובלה בלה בלה שורף יום עבודה שלם שזה עוד 240 ש"ח . מה לעשות ??? תודה
-
- 21 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000734280 בד"כ אני 100% נגד כל סוג של אלימות (מילולית\פיזית וכו') אבל הפעם לטעמי זה צודק. מצד שני גם ככה כספי המיסים יממנו חדשה\תיקון.
-
- 31 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
ישמח לקבל קצת אינפורמציה לגבי הדבר הזה חייב אשראי בין לאומי? ואם כן מה עלי לארגן רק ישראכרט בין לאומי ואיך יוצרים יוזר? ישמח עם תוכל לתת לי קצת מידע,מיכוון שאני חדש בזה הבנתי גם שאפשר לקנות דרך PAYPAL הרבה דברים באינטרנט זה אמין?מובטח? תודה מראש eliran23
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש מולטי-טריינר בשביל להתאמן בבית. מה דעתכם על זה: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7729309 אשמח לקבל עוד המלצות. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
היי אני בדיוק צריך לשלוח מחשב נייד מארה"ב לארץ. (השלמתי עם תוספת המע"מ ) קראתי פה שממליצים להשתמש במשלוח PRIORITY ולא Express Mail International מה ההבדל בין השניים? ראיתי שלא ניתן לבטח את הPRIORITY, שזו גם בעיה. תודה
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
היי, חבר פנה אלי ורצה להתייעץ בתור מישהו שכבר עובד בתחום, על קורס פיתוח התוכנה בטכניון (תל- אביב) כמובן שבגלל שאין לי ניסיון בנושא אז החלטתי לפנות אליכם. המידע בקשר לקורס הרלוונטי מופיע כאן: http://cont-edu.technion.ac.il/?catid=%7bC1AA0FED-3BDD-4433-857B-988A27DC3212%7d האם מישהו מכיר ויודע האם מומלץ או לא?
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש לי חוט של הכבלים המתחבר לשקע של הוט שעל הקיר, ומהשקע יוצאים חיבורים למודם ולממיר. אבא שלי העביר את השקע למקום אחר והיה עליו לקצר את אותו חוט שבא מבחוץ ומתחבר לשקע. מאז יש לי ניתוקים מהאינטרנט כל כמה דקות, ואני בטוח לחלוטין שהבעיה היא בחוט החיצוני שמתחבר לשקע. מהי הדרך הכי נכונה לחבר את החוט? מספיק שיהיה מגע בין הבדיל לשקע של הוט או שגם לציפוי נייר כסף שעל הבדיל ולשיערות מתכת (ואני מתנצל על אי-ידיעת המונחים המקצועיים) יש פה תפקיד?
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול שאלה קצת חריגה אולי... אני מתכנן להתחיל לעבוד כעצמאי בתחום התכנות. אני רוצה לעבוד דרך אתרים כגון www.getacoder.com ו-www.rentacoder.com וכד'. העניין הוא שאין לי ממש מושג איך עובדים מול רשויות המס ומע"מ במקרים כאלה. יש לצייין כי באתרים הנ"ל יש לכל משתמש "חשבון" שאליו הלקוחות יכולים לשלם והמשתמש (קרי, המתכנת) יכול בסופו של דבר למשוך את הכסף לחשבון הבנק באחת מכמה דרכים: למשל PayPal, העברה בנקאית, שיק, וכו'. כמו כן, האתר לוקח סכום מסויים (כ-10%) מכל עסקת תיווך ביני לבין לקוח. האם יש בעיה עם כך שהכסף נכנס לבנק דרך האתר ולא דרך הלקוח באופן ישיר? האם זה עלול לעורר חשד או בעיות? איך עובדים עם חשבוניות במקרה כזה? האם יש לגבות מע"מ (מכיוון שהלקוחות הם בעצם מ…
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
http://my.break.com/Media/View.aspx?ContentID=92422 :silly:
-
- 54 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נרגילה ואני רוצה משהו שיחזיק הרבה זמן... שתיהיה חזקה ועמידה... תקציב בשבילה 200 שקל... למישהו יש הצעה? שימושים עיקריים - ישיבה עם חבר\ה\'ה... לא למשחקים.... רק שתהיה חזקה ושיהיה אפשר לעשות לה OC...
-
- 26 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
13 מחשבים : 3 Laptops + אחד לא תקין ו10 Desktops. המשחק שלנו : Counter - Strike ! MOD של חבר :ylsuper: ומה זה ? והשרת :
-
טוב, לאחר שהתנסיתי כבר פעמיים בארוחות הטריפל (כן, שמעתם נכון, טריפל) של ברגר קינג, במסגרת ארוחות ה"קינג סעייז", אני מצהיר ומזהיר - ארוחות הטריפל של ברגר קינג מפו3ו3ות! שלושה נתחי בשר שלוקחים את הדאבל האגדי של מקדונלדס, צ'יפס שסוף סוף משתווה בגודלו לגודל ה"ענק" של מקדונלדס וכנ"ל גם לגבי השתיה. בנוסף, הטריפלים שלי הכילו פטריות ובצל בגריל, טעם פשוט מנצח, אם כי עדיין חסרה לי הגבינה. אתם לבטח חושבים לעצמכם - OM*G!!111 שגיא על סף תפנית?! האם הוא הולך לנטוש את הדאבל האגדי?! ובכן, התשובה היא לא. כל עוד מקדונלדס מספקים את הגבינה, אין הרבה מה לעשות בנידון. מה שבטוח, ברגר קינג הביאו אותה בקפיצת מדרגה רצינית ועומדים יפה במירוץ אחר שביעות הרצון של שגיא. Kudos, Burger-KinG יאל…
-
- 82 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
אוקי למי שלא שמע עדיין מחר זה יום השטן כביכול (06.06.06). וכן אני יודע שהשטן זה בעצם 616 ומחר בכלל ה שישי ליוני 2006. אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת האם קרה לכם משהוא מוזר. אני אתחיל בעצמי: מחר ישלי להגיש פרוייקט באינטרנט. היום סיימתי את תיק העבודה שציפיתי שיצא בסביבות 40 דפים. יצא 150 ומפה זה נגרר... הלכו 50 ש"ח מהחסכון לגיטרה, לחבילה של דפים וניילונים שקופים לדפים. אחרי זה באמצע ההדפסה נגמר הצבע השחור במדפסת. עברתי לכחול.. אבל גם הוא בשבלבי גמירה. והכל בגלל מחר. מה איתך? איך המחר פוגש אותכם היום? ספרו גם מחר מה יקרה לכם.
-
- 71 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
חבל שאי אפשר לצרף מצגות power point (לא ברשימת הקבצים המותרים)- אז קיווצתי את זה ל rar. תהנו. [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שאני שואל במקום הנכון. בכל מקרה אני אספר על עצמי שסיימתי לפני מספר חודשים תואר ראשון + שני בהנדסת מכונות בבן גוריון במסלול מהיר עם תזה למי שמכיר. לא היתה לי האפשרות להתחיל לעבוד בזמן הלימודים כי היה מן ההסכם כזה עם המחלקה בתנאי שישלמו לי את הלימודים באופן מלא כולל מלגה, כך שאני נאלץ רק בחודשים האחרונים לחפש באמת עבודה. עיקר החיפוש שלי מתמקד באתרי דרושים (alljobs, jobmaster וכו'), קבוצות בפייסבוק ומדי פעם בלינקדין (למרות שרק לאחרונה התחלתי קצת להבין מה קורה שם). הבעיה היא שלא פונים אלי בכלל, וגם כשפונים לעיתים רחוקות אלו חברות שמעוניינות לגייס לתפקיד של מהנדס אחזקה או מהנדס מכירות, ובתנאי שכר מביישים. עכשיו עם כל הכבוד, אבל אלו תפקידים שלא …
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
-
-