עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ערב טוב חברי פורום, שאלה קטנה, נתקלתי כרגע במצב שאני צריך לצאת לעבודה עוד כמה שעות, אני חייב להיות מגולח. סכין גילוח יש לי, אבל הקצף נגמר. מישהו יודע מה יכול להחליף את הקצף הזה? איזשהו אילתור חד פעמי? תודה

• 17 תגובות
    • 6.4k צפיות
  2. Started by yotamoo,

אנשים אחרי שנה במגמת מחשבים שזה מה 8) שעשיתי הגעתי לתוצאות טובות יותר מכל החברים שלי, אבל אני לא יודע אם הן טובות בכללי... פרסמו את התוצאות שלכם (אם זה מתאים לפורום הזה ) בכל מקרה שלי הן: 2 קטן, 20 בינוני ו-72 גדול

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. תקראו את זה: מקור: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000500232&fid=3311 אאוצ' :-X

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Milford Cubicle,

מתקפת הבאנרים המשתוללים EEK.. :AR15:

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ov3rkill,

בחודש האחרון האדמתי 3 פעמים משתיית אלכוהול וואלה זה דיי מפחיד... אני רוצה לומר שבער לא משנה כמה הייתי שותה זה לא היה קורה לי... ישמצב שזה קשור בזה שאני שותה כמעט כל יום בחודשיים האחרונים (לא מלא אבל יוצא לישתות ההרבה בירה...) ומתאמן גם... בינתיים אמרתי אני לא אשתה שבועיים ככה בכלל וניראה מה קורה... למישו זה קרה פעם? זה תופעה חולפת או שזהו נידפקתי וזה...?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. את היתה הכוונה שלי..... למה 2 ??? 3 !! וד"א... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

7. Started by iib,

תאחלו לי מזל"ט היום ההורים שלי (בהמלצתי - פעם ראשונה שהם קנו נירות ערך) קנו מניות של AMD ב 10,000ש"ח ב 14.5$ למניה. אני מניח שאני ימכור כשהם יהיו באיזור ה 20$ ויעשה 5 דולר על כל מניה שקניתי... נקווה שהדולר יעלה! עם המדיניות הכלכלית של הממשלה כיום כדאי לשים כמה שיותר כסף בחו"ל !

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. לפי מה שידוע לי הריח רע בפה נוצר מחיידקים. אז השאלה היותר מדוייקת היא: כיצד אפשר להרוג אותם ? לאכול: שום, לימון, סחוג אדום, בצל, מיץ פטל, חלב, פיתה עם שוקולד?? מה לשים בפה בשביל להרוג אותם?? עכשיו יבואו החכמולוגים שיגידו: "משחת שיניים, עדיף מאשר סחוג אדום ושום" אני רוצה איזה משהו שאפשר לבלוע גם.

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by Dani_il,

היי לכולם! אני רוצה לקנות שלט עם מסך לנגן mp3 Iriver H340. עשיתי הזמנה מאתר מיסטיקאוודיו,החנות נימצאת באר"הב. אכשיו לפי משהבנתי הם עושים משלוחים ארצה,אבל יש כמה דרכים לעשות משלוח,תעזרו לי לבחור את הדרך הכי טובה ובטוחה. אנגלית אני לא מבין,ככה שלא ממש הבנתי איך זה הולך שם. תודה לכל העונים...

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  10. Started by SharP,

המניקים האלה בחנות נתנו לי הכל בOEM ואני לא קובלתי את המדבקה של הATHLON XP !!! המדבקה המגעילה של דראק 4 עדיין תקועה לי על מערז וזה ממש אבל ממש מעצבן :( ואני ממש לא מצליח להוריד אותה STICKY INTEL BITCH!!!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Ovid,

שלום, אם אני טס לחו"ל ואני לוקח את הנייד שלי, אני צריך להצהיר עליו לפני או משהו ? אין מצב שיגידו לי בדרך חזרה "קנית אותו שם, שלם מכס" ? ועוד שאלה, אני יכול פשוט לקחת מתאם לשקע כדי להטעין את הנייד בחו"ל? המתחים בשקעים באירופה שונים?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכולם. יש בפי שאלה, אולי קצת מוזרה בנוגע לצריכת החשמל של המחשב שלי. יש לנו בבית כמה מחשבים שמחוברים ברשת ולא מיזמן היצטרף עוד מחשב חדש לעסק. עכשיו אנחנו (אני ואחי) משאירים כמה מחשבים שיעבדו גם בלילה (לדוגמה כשאנחנו מורידים משהו) וכשאבא שלי הבין שעכשיו עוד מחשב יצטרף "לזלילת החשמל" בבית הוא לא היה הכי מרוצה מהמצב (נסכם זאת כך: הוא לא רצה אפילו את המחשב עצמו ) עכשיו שאלתי היא, מהיא כמות החשמל שהמחשב החדש "יזלול" (נגיד, לשעה לדוגמה). או שעם לא תוכלו להגיד לי זאת, אז אולי להשוות את צריכת החשמל למכשיר חשמלי אחר בבית.? זהו המיפרט מחשב שאמור "ליזלול" את החשמל intel pentium 3 1005 Mhz (7.5 X 134) לוח אם- asus cusl2-c זיכרון ראם-384MB sdram כרטיס מסך- NVIDIA gef…

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  13. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

אוקיי , כנראה שהשתגעתי לגמרי , אבל אני הולך לעשות את זה והכל בגלל שגיא , שיאמר לזכותו שהוא שרף לי את הפיוז הניע אותי : כל מה שקשור למודינג , אוורקלוקינג , ומה לא , אבל לא חנות מחשבים . מה שעכשיו אני צריך זה שם : תציעו שמות , השם שיבחר , מי שיספק את השם הנבחר , יקבל מודינג על חשבון הבית , בגבול הטעם הטוב . משהו מעניין , לא נורמלי , קליט , ולא יודע מה .... מקסימום 2 מילים ?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by MadCat125,

אתמול ה- IE הראה לי עיברית משמאל לימין, וכל אתר הייתי צריך לשנות את זה...היום אני מפיעל נכנס ל-GOOGLE.CO.IL והוא מראה באנגלית ניסיתי לסדר את זה בהגדרות באתר...לא עוזר בדקתי שהמחשב שלי תומך בעיברית, והכל בסדר נכנסתי לגוגל וכתבתי "גוגל" בעיברית ואז מצאתי את האתר וכתוב לי: "The summary for this Hebrew page contains characters that cannot be correctly displayed in this language/character set" אין לי מושג מה לעשות עכשיו ואיך לשנות את זה שהדפדפן יראה לי רק מצד ימין ,כדי שאני לא אשנה כל פעם שאני עושה חיפוש תעזרו לי בבקשה ???

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by zip master,

לפני 4 ימים שברתי את יד שמאל ( ויש לי גבס אם לוגואים של AMD ואינטל ) בתאונת רולרבלייד מצערת אך לא הכל אבוד בגלל שאני ימני ולא שמאלי אז עדיין יש לי קצת ניידות ואני לא זקוק לאוברלוק ( ניתוח) ועכשיו השאלה: אני זקוק לפרוייקט למחשב לחופש שיתן לי מה לעשות אם עצמי בחופש כי אסור לי לצאת מהבית אז אני זקוק לפרוייקט ( אוברלוק עדיף ולא צביעת מארז כי כבר עשיתי בצבע סגול יפה שזוהר באולטרה) תודה לעונים.

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by KoM,

את'לון לא ימחק, כמו שאף אחד אחר לא ימחק מהפורום ! כל התחלה של ויכוח טיפשי בשבוע שבועיים הבאים יגרום למחיקת ההודעה שהחלה את היכוח ונעילת הת'רד. אני לא רוצה לראות עוד הודעה שנאה אחת TAZOK, ואני מתכוון לזה !

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  17. Started by tom123,

אני מחפש מישהו שיבוא להרכיב לי את ה- SP94 :\ בבקשהה חברה אני מתחנן! אני ישלם על הנסיעה

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  18. אני מחפש מכשיר בידור כלשהו, שיעזור לי להעביר את הלילות הקרים בח"א. בהתחלה חשבתי על מחשב נייד, אבל מחשבים איכותיים יקרים מידי. עכשיו אני חושב על נגן DVD נייד או משהו בסגנון. כמובן שאני פתוח להצעות אחרות. התקציב עד 3000 - 4000 ש"ח. יש המלצות?

• 44 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by icebreak,

ותודה ל R0cKF0rD על התמונה שלי !!

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by b3ta0,

שלום אני רוכש חלקים למחשב ואני מחפש המלצות לחנויות באיזור נתניה, חדרה ובאיזורים האלו כמובן חנויות שיש לכם נסיון איתם, שאין איתם בעיות עם שירות, אחריות וכו תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. http://www.tomshardware.com/gallery/001,0101-275343-0-0-0-0-jpg-.html גועל נפש!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by MasterDK,

עד כמה העבודה בארומה קשה/מעצבנת/מעייפת? ובהשוואה למקדונלדס? האם בכלל ניתן לשרוד שם בערך חצי שנה (שזה התקופה שיש לי עד הגיוס)? עד כמה קשה לשלב את זה עם לימודים (לימודים בשעות הבוקר ועבודה בשעות אחר הצוהוריים)? כל מידע אפשרי שיעזור לי! תודה רבה מראש!

• 30 תגובות
    • 31.7k צפיות
  23. Started by huber,

אם היית מחפש קצת באתר של הרקולס במקום להציף את הפורום ולנדנד היית מוצא את זה!

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  24. Started by Guy950,

אני מניח שלא מעט אנשים פה נתקלים לסיכסוכים עם השכנים, ובסופו של דבר רוצים רק למצוא מקום אחר אבל חבל להפסיד דירה כ"כ טובה. אז במקום לעבור לדירה הבאה ולהפסיד את הדירה הכי טובה בחייך, מה עושים? התשובה היא שלא משנה מה תעשו, הם עדיין יעלו לכם על העצבים! אני גר בדירה עם המשפחה שלי מהילדות, דירה שממוקמת קרוב לכל מקומות הבילוי בעיר ורחוק ממקומות בעלי "חינוך רע" (אלימות ברחובות), כבר יותר מעשר שנים אנחנו גרים פה! לפני כ4 שנים עברו לכאן, דירה מתחתנו, שכנים חדשים ומאותו יום שהדירה רשמית הייתה שלהם, השקט לא נחת עלינו אפילו לא לדקה. התחילו בשיפוצים בדירתם שהוביל לנזק פיזי של הבניין שתיקון הנזק עלה כ4000 ש"ח לשאר דיירי הבניין, התחילו בשפה אלימה כלפי כל דיירי הבניין, התחילו לחנות כ…

• 27 תגובות
    • 6.6k צפיות
  25. Started by Fighter,

אהלן איך אתם מדליקים את סוס העבודה שלכם? רק אל תתבלבלו עם המסך!! המסך זה המכשיר שאתם מסתכלים עליו עכשיו והמחשב עצמו זה הקופסה שעושה רעש בשביל להעיר את הנרדמים ליד המסך. (Off topic, זאת עוד דוגמא לזה שהייצרנים דופקים אותנו - הקופסה עולה הרבה יותר מהמסך אבל לא עושה כלום. לאחרונה אני ועוד כמה מומחים בדקנו אם המסך עובד ללא המחשב והופתענו לגלות שהוא לא כמו שאתם מבינים הייצרנים מכריחים אותנו לקנות את הקופסה). הסקר מיועד למספר מצומצם מאוד של אנשים כי ברור לי שלרוב האנשים פה אין מחשב (אבל גם הם יכולים להשתתף בסקר!! אפשרות 7).

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים