כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
הי, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודים לתואר ראשון ובכך אשנה את הסטטוס בחיי מ"חייל משוחרר" ל"סטודנט". כרגע אני בבנק הפועלים, אבל הבנתי שבבנקים ה"קטנים" יותר דווקא יש תנאים טובים יותר ככלל ולסטודנטים בפרט. ה"דרישות" שלי מהבנק באמת מאוד מצומצמות: * עו"ש בלבד * פנקס שיקים אחד בשנה מקסימום * יכולת לבדוק מצב עו"ש באינטרנט * יכולת למשוך מזומן מכספומטים של בנקים אחרים ללא עמלה ונראה לי שזהו. אז אם מישהו יודע, מכיר, יכול לייעץ לגבי בנקים אחרים, גדולים(דיסקונט, לאומי וכו'), קטנים (יהב, ירושלים, מזרחי-טפחות וכד') ולגבי המעבר, אני אשמח שיחלוק קצת מחוכמתו
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי סאב וופר שהיה עפם מחובר לרסיבר ורמקולים שמחוברים גם לרסיבר. הסאב הוא סאב אקטיבי ורשום עליו שני יציאות של to speaker ושתי יציאות של from receiver אז חשבתי שאני יכול לחבר את הסאב לכל מכשיר: מחשב טלוייזיה וכו' ואת הרמקולים ישירות לסאב. האם זה אפשרי ? הוספתי קובץ עם התמונה של הסאב עם האחורה שלו תודה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן אני חדש כאן בפורום המשתמש קיים הרבה זמן אבל לא הייתי פעיל מקווה להיות יותר מעכשיו. וראיתי שיש פה אחלה אנשים אז קיוויתי אולי יעזרו לי פה. אני בן יחיד והחתמתי את אמא שלי להתגייס לקרבי, את הטופס שלחתי לפני חצי שנה אבל הוא אושר רק לפני שבועיים-שלוש ובגלל זה לא קיבלתי מנילה ולא יום סיירות ולא כלום. בכל מקרה שמתי לב פתאום שהקדימו לי את התאריך ל22.7 שזה ממש קרוב אז התקשרתי והם אמרו לי שאין שיבוץ ואני ידע אותו רק ביום הגיוס, באותו יום מתגייסים גולני ומוד''ש(מודיעין שדה) לצערי עשיתי טעות ענקית ובחתימה לא כתבתי את היחידות שאני רוצה להיות בהן (קצין העיר שיכנע אותי שאין סיבה כי אני יקבל מנילה ויצאתי טמבל ) מישהו יודע איך זה הולך עם קצין העיר? האם יש סיכוי שהוא ישבץ אותי לגולנ…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום. אני מנסה לשנות לשניים מהסירטונים האחרונים שלי ביוטיוב את התמונה הממוזערת, כי התמונה המקורית נראית איום ונורא, וזה לא עובד. ברשימת הסרטונים שלי התמונה הממוזערת נעלמת, ובהגדרות הסרטון ההתמונה הממוזערת בהגדלה נשארת כמו שהיא ופשוט לא משתנה לזו שבחרתי. פתחתי דיון בפורום של יוטיוב בגוגל לגבי הבעייה ועדיין לא קיבלתי תשובה שם ונאלצתי להקפיץ את הדיון שלי שם. מה הסיבה לבעייה והאם יש עוד משתמשים שחווים אותה? נ.ב. כל הסירטונים שלי ביוטיוב אינם נגישים לציבור מטעמי פרטיות, ורק משתמשים עם קישור יכולים לראות אותם (Unlisted). עדכון: מישהו ענה לי בדיון בפורום יוטיוב בגוגל, ואמר שיש בפורום הרבה מאוד תלונות שהאופצייה הזאת לא מתפקדת, כך שייתכן והאופצייה מקולקלת ושעלי לחכות עד שגוגל תתקן…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר/התנסה עם מאווררי תקרה של המילטון? הדגם HEM650 מחפש משהו בסיסי וזול לחדר קטן. הם נותנים אחריות ל10 שנים על המנוע.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
זה ישמע מצחיק אבל זה ברצינות אני לא מצליח לשבת ישיבה מזרחית שהייתי ילד הייתי שם גם רגל על רגל היום אפילו מזרחית לא מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? מדריך/סרטון
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לעשות כושר, ואחד התרגילים שאני עושה זה מתח(עליות און) זכור לי שפעם המורה שלי לספורט אמר שזה לא בריא לרדת עד הסוף כלומר עד למצב של ידיים ישרות לגמרי, אלא צריך לרדת למקום קצת יותר גבוה, שאלתי היא האם זה באמת נכון שירידה עד הסוף לא בריאה ? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע בעו"ש סכום של כ-35 אלף שקל שהצלחתי לחסוך. לאחרונה אני שומעת יותר ויותר אנשים אומרים לי שחבל שהכסף סתם שוכב בחשבון ושאני יכולה לעשות איתו משהו בשביל רווח בנתיים. אני לא ממש מבינה במניות ואני גם לא חושבת שאני אוכל לעקוב אחרי זה, איזו אופציות יש עוד שהן יותר סולידיות? אשמח לתגובה, תודה וסופ"ש נעים לכולם!
-
- 37 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
אני לא מאוד מנוסה בתשלומים ברשת (עד היום גייסתי חברים לביצוע השלב הזה), ורציתי לשאול כמה שאלות: קודם כל, פייפאל חייב להיות צמוד לחשבון בנק כלשהו, או שהוא יכול ללכת גם עם כרטיס אשראי? שמעתי על זה:http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/misparid/163?OpenDocument האם זה מאפשר לי קנייה באיביי? שימוש בפייפאל? אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר (יכול לעזור לעוד הרבה אנשים). תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין בלימודי משפטים, אתם מכירים אתר כלשהו שאפשר לצפות בקורסים של משפטים בחינם? את האתר של אונ' ת"א אני מכיר. אני מחפש אתרים נוספים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במהלך שיטוטיי ביד 2, אני לא רק רואה מוצרים מצ'וקמקים במחירים מופקעים, אלא גם מודעות הזויות וכשלים מוזרים בתיאור המוצר, ואפילו סתם מודעות מצחיקות. למשל: מחיר- 150 ש"ח מחיר- 150 ש"ח ללא ספק מועמד חזק לפרס המודעה המפגרת: מחיר- 450 ש"ח פרס החומרה המתקדמת: מחיר- 300 ש"ח. שווה כל אגורה. וראיתי עוד מודעות מוזרות הרבה יותר, גם ברכב. מישהו אחר מכיר את התופעה? אתם מוזמנים לשתף. אתם מכירים אולי מקום נורמאלי יותר ליד שנייה? winwin לא בא בחשבון- האתר פשוט לא בנוי טוב ממשקית, וגם שם המודעות והמחירים הזויים (אבל פחות). אם אתם מכירים מקום כזה- שתפו אותי. בינתיים אני תקוע עם יד 2.
-
- 33 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
איך בדיוק הם בוררים את השמות שענו נכונה ומגרילים ביניהם? דבר שני, אני רואה שכל פעם מציינים את השם הפרטי ושם המשפחה של מי שזכה בעברית. איך הם יודעים מה שמו?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מזגן ישן של אלקטרה 15 שנה . 2.5 כ"ס btu:23000 אני גר בבניין קומה שניה 110 מטר. המזגן כבר לא מקרר כמו שצריך. מבקש המלצה למזגן עילי אבל לא מיני מרכזי, חסכוני בחשמל. יש לי רק חד פאזה בארון חשמל. ראיתי את המזגן הזה מה דעתכם ?(הבעייה שלא מוצא מזגן עם דירוג אנרגטי A ) http://kor-light.co.il/Web/?PageType=9&ItemID=22541
-
- 39 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
בחברה גדולה בה אני עובד עדיין מחייבים אותי על מכשיר פלאפון + קו 150 שקל כל חודש. כשהתחלתי לעבוד בחברה לקחתי מספר קו + מכשיר נוקיה. כשהחלה התחרות של החברות הסלולר והורדת המחירים החלטתי להחזיר להם את המכשיר + המספר, החברה לא מוכנה שאני אעשה זאת מכיון שישנה התחייבות(לא זכור לי שחתמתי על מסמך שאני מחוייב). מה אפשר לעשות במצב זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לכל מי שלא מכיר ויודע, אני סטודנט שנה ב' להנדסת מערכות מידע כחלק מקורס שאני עושה החלטתי לכתוב יחד עם חבר עבודה בנושא "פתרונות חוקיים כתחליף להורדות הלא חוקיות" אני מבקש מכם לקחת כמה דקות ולעזור לי על ידי כך שתענו על הסקר הבא https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEtaQkZNZ1dXc3dKU2V5QjhWRDA4T2c6MQ טוב, תוצאות הסקר מה20/07/12 https://docs.google.com/open?id=0B_aqmzE2tlaJZFdSaW1mWTlUcUE
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תקשיבו אני חייב את ה-SSD הזה. אני פונה לליבכם, אנא, קחו 5 שניות מזמנכם ולחצו על כפתור הלייק מתחת לסלוגן שהמצאתי- בתכלס הוא גם הכי יפה http://hwzone.co.il/articles/intelslogan
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום. יש לי קב"א 54, דפ"ר 80, וכרגע הפרופיל שלי הוא 82. תאריך גיוס: 11/3/13. כרגע אני מתמיין לעתודה, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב, אבל גם אם אצליח להתקבל לאוניברסיטה אני כנראה אוותר על העתודה כי אני חושב שלהתחייב לצבא עד גיל 27 זה הימור גדול מדי בשבילי. יש לי מנילה של יחידות שדה כרגע, ואני לא רוצה להיות קרבי (ואני גם חושב שאני לא מתאים לקרבי, גם מבחינת הכושר הגופני וגם מבחינה נפשית). יכול מאוד להיות שמבחינה נפשית אני לא אוכל להיות בקרבי (הציון שלי בקשיי הסתגלות לא יאפשר לי להיות קרבי). אמורה להיות לי פגישה (בפעם השנייה) עם קב"ן עוד חודש בערך. אני רוצה תפקיד שקשור במחשבים (יש לי 5 יחידות מחשבים בציון גבוה, וממוצע הבגרויות שלי גם גבוה). עד עכשיו הייתי רק בזימון ה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יום שבת הזמנתי מאיביי מכשיר סלולרי, הכל היה נראה בסדר. בדקתי במשלוח וראיתי שהמוכר שולח לכל המדינות (worldwide) מלבד איטליה. שילמתי על המוצר וביום שניה המוכר שולח לי הודעה שהוא לא שולח לישראל והוא מבקש לבטל את העיסקה. סירבתי כי אני מעוניין מאוד במוצר, וממש לא אכפת לי מהחברת משלוחים שלו. מה גם שאני הזמנתי המון מוצרים מסין ואני יודע שאפשר לשלוח מסין לישראל, אז אמרתי לו לשלוח דרך חברת משלוחים אחרת. והיום הוא שלח לי את ההודעה הבאה : dear friend, so sorry, there is no other shipping company for option,as a responsible seller, the only way we can do now is to refund the money to you, so sorry for the inconvenience to you, hope you can understand us, wait your reply,…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני הייתי באתר באקס ישראלי (אתר באקס זה אתר שאתה לוחץ על פרסומות ועושה משימות ומקבל כסף). האתר פתוח והמנהל לא משלם כבר 4 חודשים והוא חייב לאנשים באתר לפחות 200$ אולי יותר. לי 15$. יש לי את המס' של הבעלים של האתר התקשרתי אליך הוא מבטיח שהוא ישלם ולא עושה כלום (ככה לפחות 5 פעמים). עכשיו נמאס לי. החלטתי שאניע רוצה לעשות משהו בנידון, אני יודע את השם שלו + מס' פלאפון אפשר להגיש על זה תלונה במשטרה בעוון הונאה אינטרנטית?
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Moser 1871 לבין Moser 1854. איך אפשר לדעת מה עדיף מביניהם?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מה קורה ?? אני מחפש שירות טוב של Fax2Mail , העניין הוא שאין לי קו טלפון בבית ואני רוצה לקבל פקסים .. מה אתם מציעים ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
השנה סיימתי כיתה י"ב, ועשיתי מתטמתיקה 4 יח"ל (ציון סופי בערך 95). חשבתי לעשות בקיץ שיעורים פרטיים לתלמידי 3 יחידות ולתלמידים בחטיבת ביינים. אני לא ממש בקי בנושא הזה של שיעורים פרטיים לכן יש לי מספר שאלות: 1)האם תלמידים לוקחים בד"כ שיעורים פרטיים בחופש הגדול? 2)איפה השיעורים מתקיימים? בבית של המורה או התלמיד? 3)כמה לפי דעתכם אני צריך לקחת על שיעור באורך שעה שלמה? (או שעדיף בכלל לעשות שעה אקדמאית?) תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 5.2k צפיות
-