כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
זה מה שראיתי שיתעוררתי היום לא מספיק שהדירה מוצפת מקקים בתוך יומים תפסנו כבר 4 חולדות ,והיד עוד נטויה
-
- 256 תגובות
- 21.6k צפיות
-
-
2 כוכבים + ניטרוקס - אילו מועדונים מומלצים? האם יש נקודות חשובות שיש לשים לב אליהן? האם בסוף הקורס ניתן לצלול ללא מדריך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי. אני כרגע באיטליה, ומחפק תוכנה שתאפשר לי להתקשר לארץ מהאנדרואיד. בדקתי את סקייפ, אבל הם גם דיי יקרים וגם מאפשרים טעינה של מינימום 10 דולר כאשר אני צריך פחות מזה. ניסיתי את bphone של בזק אבל היא לא עובדת טוב, כנראה היא צריכה יותר רוחב פס מסקייפ והסים המקומי שקניתי דיי איטי. האם יש אלטרנטיבה, שתאפשר טעינה של סכום נמוך יותר, זולה יותר ופועלת על אנדרואיד? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשאלה 6 כתוב שהתשובה היא 5 אותיות, אבל בציור יש 6. בנוסף, כתוב שמילה צריכה להיות מורכבת מלמעלה למטה - אבל שתי האותיות האחרונות הן באותו הגובה, אז אני מניח שגם מימין לשמאל? תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי, חשבתי על רינגטון מושלם בשבילי, אבל אין כזה ואני צריך למצוא משהוא שיכול ליצור לי כזה. זה באצם השיר של George Thorogood שקוראים לו BAD TO THE BONE אבל במקום BAD הוא אומר BEER. b b b b beer!! משהוא יכול לעזור ליצור כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכם, התחלתי להשתמש ב-RSS לאחרונה, ונתקלתי בבעיה ב-RSS של האתר בפיירפוקס, ה-site location שנרשם ב-bookmark זה הכתובת של הפיד ואי אפשר להיכנס לאתר דרך הקישור שמופיע שם. כאשר אני לוחץ "Open HWZone" אז פשוט מופיעה לי ההודעה להוסיף את ה-Live bookmark של האתר. גם לא ניתן לשנות את ה-site location. ב-Site location אמורה להופיע כתובת האתר hwzone.co.il ולא כתובת הפיד. התלבטתי אם לרשום את זה בכללי או בתוכנה ולבסוף החלטתי לרשום זאת פה מפני שראיתי שזה האתר היחיד שקרה לי דבר כזה. ראיתי שפתחו קריאה ב-bugzill מ-2008 על שינוי ה-site location אבל אף אחד לא טיפל בזה. האם ניתן לפתור זאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכם, התחלתי להשתמש ב-RSS לאחרונה, ונתקלתי בבעיה ב-RSS של האתר בפיירפוקס, ה-site location שנרשם ב-bookmark זה הכתובת של הפיד ואי אפשר להיכנס לאתר דרך הקישור שמופיע שם. כאשר אני לוחץ "Open HWZone" אז פשוט מופיעה לי ההודעה להוסיף את ה-Live bookmark של האתר. גם לא ניתן לשנות את ה-site location. התלבטתי אם לרשום את זה בכללי או בתוכנה ולבסוף החלטתי לרשום זאת פה מפני שראיתי שזה האתר היחיד שקרה לי דבר כזה. ראיתי שפתחו קריאה ב-bugzill מ-2008 על שינוי ה-site location אבל אף אחד לא טיפל בזה. האם ניתן לפתור זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
בלי שום מפרט בטקסט של הפירוט, עם תמונה קטנה שאי אפשר לראות את חלקי המחשב. (ניסיתי ממספר דפדפנים, העתקתי את הכתובת ידנית, והתמונה קטנה). http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/23096/cat/32 http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/23097/cat/32 זה בזבוז זמן גם למפרסם (אף אחד לא יתקשר בלי מידע על המחשב) וגם בזבוז זמן הגולשים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמתי לב לאחרונה למברשת הזאת וזה נראה הרבה יותר קל למרוח איתה את הג'ל לגילוח על הפנים וגם נראה שהיא מקציפה אותו כמו שצריך. עד היום הייתי מורח עם הידיים את הג'ל על הפנים, רק לא הבנתי אם אפשר להקציף איתה גם ג'ל לגילוח של ג'ילט למשל, או שזה מתאים רק לקופסאות האלה של הסבון?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום היום קניתי קריוקי הזמנתי חברה לערב, באתי הביתה ויש לי פנצ'ר אשמח אם תוכלו לעזור,הבעיה היא בחיבורים. לפטופ שלי מחובר לטלויזיה אני רוצה לשמוע פלייבק מהמחשב שיעבור לתמונה בטלויזיה אבל לאיפה בעצם אני מחבר את הקריוקי כדי שכל זה יפעל ביחד? האם מתאם אודיו למחשב יכול לפתור את הבעיה? שבעצם קריוקי יחובר למחשב ומהמחשב לטלויזיה. אם יעזור אז גם איפה אפשר למצוא מתאם כזה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי אנשים,אני בקרוב נכנס לכלא לתקופה קצרה(אם אפשר להתרכז בשרשור ולא בדברים שוליים),וחשבתי שזה זמן טוב לגעת בספר אחרי שלא עשיתי את זה בחיים,גם ככה יהיה לי משעמם בכלא הצבאי אז למה לא להעשיר את הידע? ראיתי את 'צביקה ברגמן' בכמה הזדמנויות בטלויזיה,ראיתיי גם איזה ספרים יש לו פחות או יותר,אני רוצה המלצה ל-2 נושאים,האחד בקשר לבורסה,והשני בקשר לשפת גוף(סתם מחיטוט בספרים שהוא הוציא לאור ראיתי גם את הספר ''סודות שפת הגוף'',חשבתי אולי זה מעניין). שני שמות הספרים שאני כנראה אקנה הם:סודות שפת הגוף,והשני אני לא כל כך סגור בעיניין,יש לו לפחות 6 ספרים על הבורסה ,יש למישהו המלצות?(אני מתלבט אם עדיף ספר על הבורסה או את הספר 'עצמאות כלכלית' שראיתי אותו מדבר עליו בטלויזיה,מאוד התעניינתי ב…
-
- 12 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
אתה שם איזה פלייליסט בווליום כלשהו ביוטיוב הולך לסלון או למטבח , פתאום מתחלף שיר ויש פרסומת ... הווליום ניהיה חזק באיזה 200 אחוז גבוה יותר וכל השכונה רועדת .. אתם לא חושבים שאתם חוצפנים ?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התחלתי להתעניין באתר/ערוץ ביוטוב של TED. אני מבין שגם פה זה נפוץ. תוכלו לשרשר פה לינקים לשיחות מעניינות וממולצות שאתם נהנתם מהם? אני למשל אהבתי את: http://www.ted.com/talks/lang/en/anthony_atala_printing_a_human_kidney.html מה איתכם?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מעוניין להצטרף לתוכנית של גולן טלקום ולפי מה שהבנתי מהם אפשר להצטרף ולמסור את מספר הכרטיס רק דרך האתר, האם יש סיכון שאיזה האקר יעלה לי על המספר של הכרטיס ויעשה "שופינג" על חשבוני או שאפשר להשתמש שמה בכרטיס?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע אולי איך אפשר לבטל את האופציה שאנשים יראו מהיכן אני כותב סטטוס/מעלה פוסט? חרשתי את הגדרות הפרטיות ואני אובד עצות... תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
סלחו לי על הצעירות- אבל מה יותר טוב (לאזרחות.מקצועי) נתמ"ם או טמ"ם. עריכה- ומה עדיף, את הטוב מהשניים או תוכניתן?
-
- 10 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
כתבתי ספרים בעברית ב- Cisco CCNA ו- Ubuntu Linux אם יש דרישה, צורך בשוק לספרים כאלה? תודה רבה...
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הלכו רחוק הייתי אומר: http://www.bettercallsaul.com/index.php ויש גם את זה: http://www.savewalterwhite.com/
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במהלך נהיגה שגרתית היום, השיר הבא התחיל להתגנן ברדיו: מאותו רגע, הנהיגה הפסיקה להיות שגרתית. > לאחר שהשיר הסתיים חשבתי לעצמי שיש שירים שגורמים לי לנהוג בצורה "פחות בטיחותית" מהרגיל. הרגל כבדה יותר על הגז, הברקס מקבל ליטוף קל בלבד לפני עיקולים, הדופק עולה והכיף מתחיל. האם גם לכם יש שירים שגורמים לכם להרגיש כך?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הכרטיס מסך שלי תקול - הדגם HD5750 של Club 3D הבאתי לחנות לבדיקה (הכרטיס עדיין באחריות), קיבלתי תשובה שהם לא מתעסקים יותר בכרטיסי מסך ולכן כרטיס תקין או חלופי אני לא יקבל..הכי הרבה שהם מוכנים להתגמש זה לתת לי זיכוי של 150 שקלים מה שנשמע לי כמו בדיחה כיוון שהכרטיס באחריות עדיין(מה שבמצב נורמלי הייתי מקבל פשוט כרטיס חדש) והוא שווה יותר מ-150 שקלים איך נשמע לכם ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
אני משתמש בג'ימייל אבל קיבלתי הודעה שצריכים לשלוח לי ס.מ.ס בחזרה כדי שזה ימשיך להיות בחינם. יש עוד אתרים שנותנים כמות גדולה של שליחות בחינם? יש אתרים שמאפשרים לשלוח בחינם בלי הגבלה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, חשבתי על משהו לאחרונה ורציתי לשתף אותכם (כי אין לי משהו יותר טוב לעשות). בעקבות המהפכה הסלולרית חשבתי אולי על אפשרות שבה אני יכול להצטרף לגולן טלקום במסלול ללא הגבלה, ולהשתמש באיטנרנט של הטלפון עם המחשב (באמצעות Tethering). מה אתם חושבים? האם כדאי (כרגע אני לא חושב על אופציה הזאת, אבל אני עוד כמה זמן אהיה סטודנט ואני מתחיל לחשוב על זה ברצינות). אפשר לחסוך ככה כמה מאות שקלים בחודש, לא? ברור לי שהאופציה הזאת טובה רק עבור מי שלא ממש מוריד הרבה, וגם לא רואה נמצא הרבה ביוטיוב, אלא סתם גולש ממוצע (לצורך העניין - סטודנט). מה אתם חושבים? האם כדאי?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
עדכנתי לגירסה 20.0.132... ומאז התפריטים של הכרום עובדים מאוד לאט , האתרים נטעים מהר והכל בסדר בגלישה , אבל בדפדפן בעצמו מאוד איטי. עשיתי ריסטור לכמה ימים אחרה של מערכת ההפעלה , זה החזיר את הכרום לגירסה 19. משהו , ואז הוא חוזר לעבוד חלק. הבעיה שהוא מתעדכן אוטומטי לגירסה החדשה ביותר. ניסיתי כבר הכל מחקתי נתוני גלישה , הכל ...זה משגע אותי!! לא בא לי לחזור לפיירפוקס\אקספלורר.. למישהו עוד קרה?
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום , ברכב שלי ספרתי בפועל עשרה כריות אוויר ,אבל אני קורא באלון שרשום 6 בפועל , למה ? אחד בהגה +נוסע שתיים ב קורות A שתיים בכיסאות + 2ב קורת B שתיים בקורת ,C
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-