עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ashkenazone,

שלום, רציתי לדעת מהם הדרכים בהם ניתן לרכוש מניות זרות? לצורך העניין - אני מעוניין לקנות מניות של אינטל, איך אני עושה את זה?

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by arkadur,

לצורך העניין - נקח דוגמא מה הייתם מעדיפים מרצדם מודל 2000? או דייהו 2005?

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. כן, שוב אני, הנודניק שקונה דברים בלי סוף. P: הרכישה החדשה הפעם- החלטתי להרחיב קצת את חיל האוויר הביתי שלי, וקניתי מסוק מיקרו חשמלי שני, הפעם קצת יותר גדול, ועם 6 ערוצים. מסוק לאקרובטיקה בסיסית, בקיצור. עם סוללות לי-פו 1000 מיליאמפר 11.1 וולט, ראש CCPM, וכל העסק. בא עם להבי עץ, לא פלסטיק או כל חומר זול ועלוב אחר. הופתעתי לגלות שיש בחבילה גם מחבר שנועד להטענה בשטח ממצבר של מכונית או כל דבר אחר (תנינים) מה שבא איתו- המסוק עצמו, שלט 6 ערוצים (שהפתיע אותי באיכות שלו), מטען בית+מטען שטח לסוללות ליתיום 2/3 תאים, עם מאזן תאים מובנה, סוללת לי-פו 1000 מיליאמפר 3 תאים, אזיקונים מסיבה לא ברורה, מפתח לכיוון הראש והג'יירו במקרה של בעיות רציניות, חוברת הוראות, תרשים של המסוק על כל ח…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by TermiNal,

מהו לדעתכם פארק המים הטוב בישראל? לי ולחברים משעמם בחופש וחשבנו לסוע לאיזה פארק מים.. מה הכי שווה? עם המגלשות הכי מהירות, כיפיות ומפחידות?

• 29 תגובות
    • 5.6k צפיות
  5. Started by k22,

שלום באוקטובר הקרוב התחיל ללמוד מהנדס תוכנה רציתי לדעת איזה מחשב עדייף ללימודים נייח או נייד :s05:

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. שלום לכולם אני קניתי לא מזמן סמסונג 534 ואני לא מרוצה ממנו מה אתם יש לכם או מה אתם ממליצים לי???? זה קצת דחוף אז אני חייב בבקשה תשובות ממכם

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. חברת YES מציעה לנו מכשיר וידאו משוכלל המסוגל לעשות שלל פעולות שונות. מה שמרתיע אותי הוא תג המחיר (2500 ש"ח בערך + 15 ש"ח דמי שימוש חודשיים). מה אתם חושבים על המחיר? האם הוא יירד? האם הכבלים מסוגלים לתת תחרות בנושא? ורשמים (למי שיש את המכשיר).

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום יש לי שאלה לגבי צפייה בסרטים, בחדר שינה. לפני כמה שנים קניתי מיטה מתכווננת לחדר, מיקמתי אותה בדיוק מול המסך של המחשב, וכך כשאני רוצה לראות סרטים, אני מרים אותה למצב ישיבה. אחרי התנסות עם מיטה מתכווננת, אני חייב לציין שזה לא הפתרון האידאלי, משתי סיבות: 1) זה לא מאפשר ישיבה הכי נוחה לאורך זמן 2) המנגנון החשמלי של המיטה, שנמצא מתחת למיטה, מקשה מאד על ניקוי מתחת למיטה. (במיטה רגילה אין את הבעיה הזו, כי הכל מתחת למיטה ריק) בקיצור, אני הייתי שמח להפטר מהמיטה המתכווננת הזו, לשמור רק את המזרון שלה(שהוא ממש נוח), ואז לקנות מסגרת מיטה חדשה - לא מתכווננת. אבל אז נשארה לי בעיה אחת לא פתורה: מה אעשה עבור צפייה בסרטים? ההגיון שלי אומר דבר כזה: יש הרבה מאד אנשים שלא קנו מיטה …

• 29 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. Started by Dr. Evil,

אז קודם כל - אל תתחילו פה מריבה של משתמטים vs. מורעלים. ---- אז ככה, ככל הנראה אני לא אלך לצבא היות ולא קיבלתי צו ראשון (עד כה) היות ואין לי אזרחות, בסה"כ א'5. התנדבות לצה"ל - זה אומר שאני אתגייס לקרבי בלבד? אני מעדיף למשהו טכני או עתודה או משהו, אני אהיה יעיל שם הרבה יותר מאשר קרבי היות ויש לי בעיות בגב + פלטפוס. מישהו יכול להסביר לי איך הולכת ההתנדבות, מה התהליך ואיך אני מתנדב תכלס?

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by OmEr.il,

הוא מת לי בידיים....זה הדבר הכי מזעזע שקרה לי בחיים...

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אני צריך להדביק חפץ עשוי פלסטיק לבטון. הכיצד :s05:

• 29 תגובות
    • 15.4k צפיות
  12. Started by benor,

לחבר שלי נהרס המחשב, הוא קנה אותו לפני כשנה אצל סימפלטק פתאום המחשב שלו לא נדלק והוא עדיין באחריות. חברי מנסה לתפוס אותו כבר מזה שבועיים!, והוא אפילו הלך לחנות והוא לא היה שם. אתם יודעים אוליי למה הוא לא עונה?

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by IG,

אני יודע שזה קצת לא במקום לדבר על קורס קצינים במקום שבו רוב החברים עדיין מנסים להיגמל מחלב... אבל משעמם לי! השבוע נסגר בה"ד 12. מקום שחלמתי להגיע אליו בשנתיים האחרונות. ברצוני לכבד את הרגע בכמה NULLים בה"ד 12 הייה מקום שבשנתיים האחרונות, בנות, סיסים ועתודאים עברו ביחד את קורס הקצינים שלהם. "קורס קציני עורף", ככה זה נקרא. אבל כולנו ידענו שזה הבית זו*** של הצבא. קורס כיפי, בערך 10 בנות לכל בן... מה עוד צריך כדי לעבור בצורה חלקה יותר מהאוניברסיטה לחיי הצבא מעכשו נאלץ לעבור את הקורס בבה"ד 1 האפור והקשוח :'(. השאלה שלי זה האם גם במקום החדש ישמרו על אחוות הג'ובניקים ולא יפרקו את הפלוגות המעורבות, והאם המתכונת של הקורס תשתנה? זה דיון רציני, אז למי שאין מוגש על מה אני מד…

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Culandur,

אז ככה צריך לכתוב מילה או ביטוי שמתחילה באות שמסיימת את המילה הקודמת (לדוגמא כבש, שמאי) אני אתחיל המילה הפותחת היא : פרפר

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

נכון יש את הצמח הזה שאוכל אוכל וזז? אז אני רוצה לדעת איפה קונים אותו! (זה עם הפה)

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מחר אני אמור להתייצב בתל השומר למבדקי צוות אוויר.בטופס זימון כתוב:"...תהליכי המיון לצ"א מתבצעים במקביל להשתתפות ביום שדה." יהיה איזה מבדק כושר גופני מחר? אם כן אני לא אעשה את הריצה שלי היום (ולכן זה כזה דחוף כי כבר מאוחר)

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

שלומות, יש לי שאלה(מפתיע נכון? לא ציפיתם!) על הרשיון הזמני(והמכוער משהו) שלי, שהוצא ב6/4/08, כתוב "נדרש מלווה עד 6/7/2008". מחר כידוע לכם, התאריך הוא השישי לשביעי 2008. השאלה היא, האם כבר מחר(כלומר מהיום בחצות) אני יכול לנהוג ללא מלווה, או שהחובת מלווה חלה גם על ה6/7/2008 ואני אוכל לנהוג ללא מלווה החל מה7/7/2008 בלבד? תודה לעוזרים!

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. האם "מזללות אוכל מהיר (אהמ מקדונלס אהמ) פתוחות גם היום בערב (ערב חג)?

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by Nahum2,

אני רואה לאחרונה המון כתבות על מחירי חשמל מים אוכל. וזה תמיד נראה אותו הדבר. חצי מהגודל של המשפחה שלי מוצאים יותר ממה שאנחנו מוציאים. איך הם עושים את זה? אנחנו לא דופקים חשבון לא עם מים לא עם חשמל ולא עם קניות. אומנם לא מבזבזים בכוונה. אבל אם בא לנו אז יש. אני לא רואה אותנו מגיעים לחשבונות כאלו אלא אםנשאיר מזגן דולק 6 שעות ביום נאכל רק אנטריקוט. וכל אחד יתקלח חצי שעה ביום. מה המצב אצלכם?

• 29 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. לפי דעתי שלוש הנבחרות הכי טובות הן: 1-ברזיל 2-גרמניה 3-ארגנטינה מי השלוש המועדפות אליכם?

• 29 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by fuck off,

רעיונות בבקשה. רוצה שיהיה שימושי ועמיד לאורך שנים.

22. Started by onn_the_vy,

אני לא הייתי מתנגד לאיזה אחת שתישב לי בגינה...לנסוע איתה לביה"ס...

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. אני לא מעוניין להיות מחובר ליוטיוב עם המשתמש של המייל הפרטי שלי, וגוגל אפילו לא שואלים אותנו. איך אני מפסיק את זה

24. Started by MightYaad,

אני בהתלבטות קשה... אני עומד להתגייס ויש לי אפשרות לעתודה בצבא... עכשיו הבעיה היא שאני מתנגד ללימודים ולתפיסה הרווחת שחייבים ללמוד ולקבל משכורת... לכן הייתי מעדיף אחרי הצבא לפתוח עסק פרטי ולהרוויח כסף בצורה הזאת ולא לרדוף אחרי משכורות ותנאי עבודה טובים... מה אתם אומרים... עדיף ללמוד לתואר שני ולקבל משכורת או לפתוח עסק? זה נשמע נורא כללי אבל בא לי לדעת את הבעד ונגד של שתי האפשרויות.

• 29 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. עוד עשר דקות אני יוצא לתיכון, לעשות את הבגרות בהסטוריה, אבל לפני שאני עושה את זה, רק רציתי לאחל לכולם, כווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם, חברי צוות, מומחים ומשתמשים כאחד, המון המון בהצלחה בבגרות, תביאו ציונים יפים, שילך קל ושיהיה בכיף אללה, אני, האבטיח וחטיפי הבריאות בדרך לתיכון, אז בהצלחה לכולם ;D

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.