כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מתעניין בלימודי משפטים, אתם מכירים אתר כלשהו שאפשר לצפות בקורסים של משפטים בחינם? את האתר של אונ' ת"א אני מכיר. אני מחפש אתרים נוספים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במהלך שיטוטיי ביד 2, אני לא רק רואה מוצרים מצ'וקמקים במחירים מופקעים, אלא גם מודעות הזויות וכשלים מוזרים בתיאור המוצר, ואפילו סתם מודעות מצחיקות. למשל: מחיר- 150 ש"ח מחיר- 150 ש"ח ללא ספק מועמד חזק לפרס המודעה המפגרת: מחיר- 450 ש"ח פרס החומרה המתקדמת: מחיר- 300 ש"ח. שווה כל אגורה. וראיתי עוד מודעות מוזרות הרבה יותר, גם ברכב. מישהו אחר מכיר את התופעה? אתם מוזמנים לשתף. אתם מכירים אולי מקום נורמאלי יותר ליד שנייה? winwin לא בא בחשבון- האתר פשוט לא בנוי טוב ממשקית, וגם שם המודעות והמחירים הזויים (אבל פחות). אם אתם מכירים מקום כזה- שתפו אותי. בינתיים אני תקוע עם יד 2.
-
- 33 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
איך בדיוק הם בוררים את השמות שענו נכונה ומגרילים ביניהם? דבר שני, אני רואה שכל פעם מציינים את השם הפרטי ושם המשפחה של מי שזכה בעברית. איך הם יודעים מה שמו?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מזגן ישן של אלקטרה 15 שנה . 2.5 כ"ס btu:23000 אני גר בבניין קומה שניה 110 מטר. המזגן כבר לא מקרר כמו שצריך. מבקש המלצה למזגן עילי אבל לא מיני מרכזי, חסכוני בחשמל. יש לי רק חד פאזה בארון חשמל. ראיתי את המזגן הזה מה דעתכם ?(הבעייה שלא מוצא מזגן עם דירוג אנרגטי A ) http://kor-light.co.il/Web/?PageType=9&ItemID=22541
-
- 39 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
בחברה גדולה בה אני עובד עדיין מחייבים אותי על מכשיר פלאפון + קו 150 שקל כל חודש. כשהתחלתי לעבוד בחברה לקחתי מספר קו + מכשיר נוקיה. כשהחלה התחרות של החברות הסלולר והורדת המחירים החלטתי להחזיר להם את המכשיר + המספר, החברה לא מוכנה שאני אעשה זאת מכיון שישנה התחייבות(לא זכור לי שחתמתי על מסמך שאני מחוייב). מה אפשר לעשות במצב זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
לכל מי שלא מכיר ויודע, אני סטודנט שנה ב' להנדסת מערכות מידע כחלק מקורס שאני עושה החלטתי לכתוב יחד עם חבר עבודה בנושא "פתרונות חוקיים כתחליף להורדות הלא חוקיות" אני מבקש מכם לקחת כמה דקות ולעזור לי על ידי כך שתענו על הסקר הבא https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEtaQkZNZ1dXc3dKU2V5QjhWRDA4T2c6MQ טוב, תוצאות הסקר מה20/07/12 https://docs.google.com/open?id=0B_aqmzE2tlaJZFdSaW1mWTlUcUE
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תקשיבו אני חייב את ה-SSD הזה. אני פונה לליבכם, אנא, קחו 5 שניות מזמנכם ולחצו על כפתור הלייק מתחת לסלוגן שהמצאתי- בתכלס הוא גם הכי יפה http://hwzone.co.il/articles/intelslogan
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום. יש לי קב"א 54, דפ"ר 80, וכרגע הפרופיל שלי הוא 82. תאריך גיוס: 11/3/13. כרגע אני מתמיין לעתודה, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב, אבל גם אם אצליח להתקבל לאוניברסיטה אני כנראה אוותר על העתודה כי אני חושב שלהתחייב לצבא עד גיל 27 זה הימור גדול מדי בשבילי. יש לי מנילה של יחידות שדה כרגע, ואני לא רוצה להיות קרבי (ואני גם חושב שאני לא מתאים לקרבי, גם מבחינת הכושר הגופני וגם מבחינה נפשית). יכול מאוד להיות שמבחינה נפשית אני לא אוכל להיות בקרבי (הציון שלי בקשיי הסתגלות לא יאפשר לי להיות קרבי). אמורה להיות לי פגישה (בפעם השנייה) עם קב"ן עוד חודש בערך. אני רוצה תפקיד שקשור במחשבים (יש לי 5 יחידות מחשבים בציון גבוה, וממוצע הבגרויות שלי גם גבוה). עד עכשיו הייתי רק בזימון ה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יום שבת הזמנתי מאיביי מכשיר סלולרי, הכל היה נראה בסדר. בדקתי במשלוח וראיתי שהמוכר שולח לכל המדינות (worldwide) מלבד איטליה. שילמתי על המוצר וביום שניה המוכר שולח לי הודעה שהוא לא שולח לישראל והוא מבקש לבטל את העיסקה. סירבתי כי אני מעוניין מאוד במוצר, וממש לא אכפת לי מהחברת משלוחים שלו. מה גם שאני הזמנתי המון מוצרים מסין ואני יודע שאפשר לשלוח מסין לישראל, אז אמרתי לו לשלוח דרך חברת משלוחים אחרת. והיום הוא שלח לי את ההודעה הבאה : dear friend, so sorry, there is no other shipping company for option,as a responsible seller, the only way we can do now is to refund the money to you, so sorry for the inconvenience to you, hope you can understand us, wait your reply,…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני הייתי באתר באקס ישראלי (אתר באקס זה אתר שאתה לוחץ על פרסומות ועושה משימות ומקבל כסף). האתר פתוח והמנהל לא משלם כבר 4 חודשים והוא חייב לאנשים באתר לפחות 200$ אולי יותר. לי 15$. יש לי את המס' של הבעלים של האתר התקשרתי אליך הוא מבטיח שהוא ישלם ולא עושה כלום (ככה לפחות 5 פעמים). עכשיו נמאס לי. החלטתי שאניע רוצה לעשות משהו בנידון, אני יודע את השם שלו + מס' פלאפון אפשר להגיש על זה תלונה במשטרה בעוון הונאה אינטרנטית?
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Moser 1871 לבין Moser 1854. איך אפשר לדעת מה עדיף מביניהם?
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מה קורה ?? אני מחפש שירות טוב של Fax2Mail , העניין הוא שאין לי קו טלפון בבית ואני רוצה לקבל פקסים .. מה אתם מציעים ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
השנה סיימתי כיתה י"ב, ועשיתי מתטמתיקה 4 יח"ל (ציון סופי בערך 95). חשבתי לעשות בקיץ שיעורים פרטיים לתלמידי 3 יחידות ולתלמידים בחטיבת ביינים. אני לא ממש בקי בנושא הזה של שיעורים פרטיים לכן יש לי מספר שאלות: 1)האם תלמידים לוקחים בד"כ שיעורים פרטיים בחופש הגדול? 2)איפה השיעורים מתקיימים? בבית של המורה או התלמיד? 3)כמה לפי דעתכם אני צריך לקחת על שיעור באורך שעה שלמה? (או שעדיף בכלל לעשות שעה אקדמאית?) תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אני בטוח שחלקם מכירים כמה "דודות" שלמשל קונות דברים חדשים אבל לא משתמשות בהם. או שיש להם סלון יפה ומעוצב שאסור לאף אחד לשבת עליו, ודירי הבית יושבים על איזה ספה מסריחה מפיפי. מישהו מכיר את התופעה הזו? למה אנשים עושים את זה לעצמם?
-
- 34 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני קורא אדוק של סדרת הספרים של לי צ'יילד, ומאוד שמחתי לשמוע שעובדים על סרט. אבל מאוד התעצבנתי לגלות מי השחקן שישחק את ג'ק: לא אחר מטום קרוז הגמד! דבר תמוה לכל מי שמכיר את הדמות, שמתוארת בכל הספרים כענק ציני ושרירי. רק אותי זה מרגיז ?! לינק לטריילר:
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי רכש מחשב LG T380 מחשב עם זמן סוללה של עד 10 שעות עבודה לפי האתר של LG (בארץ, בחו"ל) ולפי ביקורת באתר הזה. המחשב מיום הרכישה בחיים לא עבד יותר מ-4 שעות (על סוללה בלבד). המחשב נמסר לתיקון זמן קצר לאחר הרכישה (הסתבר ששלחו למעבדה לא נכונה) ואז בגלל לחץ בלימודים (המחשב משמש ללימודים בעיקר) לא היה אפשר לשלוח אותו לתיקון פעם שנייה. כעבור כמעט שנה המחשב התקלקל ונשלח לתיקון. ח.י (מי שנותן אחריות על המחשב - לא פרללי) אומרים שהסוללה בסדר (-7%) והמחשב מהתחלה אמור לעבוד רק עד 4 שעות. היתי תובע אותם כי זה ממש מרגיז, אבל קראתי את התעודת אחריות ויש אחריות רק חצי שנה לסוללה (עברה יותר מחצי שנה מקניית המחשב). אז אני צריך לבוא בטענות לאופיס דיפו שמכרו לי מחשב מקולקל, או ל-ח.י…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סרטן אחד מטייל ברחוב ולפתע הוא רואה את חבר שלו, גם כן סרטן, מעשן סיגריה, אז הוא בא אליו ואומר לו : מה השתגעת, אתה רוצה לקבל בן אדם ?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שאלה קצת טיפשית אבל אני רוצה לוודא משהו.. אני ניגש מחר למועד ב' באנגלית וקראתי באתר של משרד החינוך את המיקוד לבחינה מחר ורשום שם בצורה מפורשת איזה סוג ESSAY נצטרך לרשום .. DESCRIPTION וOPINION לפי המיקוד לא יהיה שום דבר שקשור לFORMAL LETTER האם זאת הכוונה של המיקוד ? בקיצור מה ללמוד ? רק DESCRIPTION וOPINION ? ( אני מדבר על שאלונים E F G ) זה הקישור למיקוד http://meyda.education.gov.il/mikudim/62012/ENTERNY/HEB/ENGLISH.pdf
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום ברשותי מכשיר סמסונג שניקנה בפלאפון ומסתבר שהוא נעול רק לרשת הנ"ל, דבר שמונע ממני להעביר את המכשיר להוטמובייל. האם פלאפון מחוייבת לפתוח את המכשיר לכל הרשתות בבקשתי והאם דבר זה כרוך בתשלום? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפני כמעט שנה (11 חודשים בערך) סטיק מדגם extreme 3D pro מKSP. רשמתי אותו אצל לוגיטק והכל, והוא היה אחלה סטיק בזמן האחרון, לעומת זאת, האלכסונים ב hat switch פשוט שבקו. כתוב על האריזה שיש לי אחריות מוגבלת על החומרה לשנה. האם אני יכול לקבל תיקון של זה? ואיפה? חיפשתי בכל מקום, ולא ממש הצלחתי להבין מה מגיע לי ומה לא. אם מישהו יודע, אשמח שיכתוב. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן, התקשרו אלי לא מזמן (לא יודע איך הגיעו אלי יכול להיות מקו"ח שהשארתי לפני שנתיים) ושאלו אם אני מחפש עבודה וזה רלוונטי, רציתי לדעת פרטים על העבודה. לפי הבחורה, לעבוד במחסן משעה 8 עד 12, ומ 12 עד 8 בערב לעבוד כמוכר. שכר בסיס (בושה) + מכירות. אני כרגע עובד בחנות אלכוהול ומרוויח נחמד יחסית לעבודה שמטרתה לחסוך ללימודים (בן 24). האם יש טעם בכלל לשקול את אייבורי בקטע הזה? או שעדיף להשאר בחנות אלכוהול ולהרוויח את לחמי עד החסכון הלימודי (בתקווה) תודה
-
- 15 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום. אני מלואימניק ורוצה לטוס לחו"ל, בעקרון לא הזמינו אותי שנתיים, וספק אם יזמינו עכשיו... אבל רציתי לשאול האם צריך ליידע את הצבא שברצוני לנסוע לחו"ל ולקבל אישור לזה ? או שאם אין לי צו אז אני יכול לצאת חופשי ? (ברור שאני יגיד למפקד שלא יזמין אותי בטעות)
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי יש לי מקלדת רגילה של לוג'יטק. אתמול החלטתי לנקות אותה (בפעם האחרונה שעשיתי זאת, שברתי כמה מהמקשים ונאלצתי לקנות חדשה). ניקיתי מבחוץ מה שיכולתי, לאחר מכן הוצאתי בעדינות את המקשים בעזרת מברג, ניקיתי והחזרתי. הפעם הכל הצליח, והכל נכנס וכלום לא נשבר. מה שכן ששמתי לב אליו זה שהממקשים החלו להיות נוקשים יותר כאשר אני לוחץ עליהם, לא כולם ולא בכל לחיצה. אבל מן נוקשות כללית כזאת. האם זה יכול להיות בגלל משהו שעשיתי או שזה כבר פסיכולוגי? חשבתי אולי לפרק שוב את המקלדת ולתת שימון קל אולי?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-