כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,657 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם קיבלתי ביום שבת גור האש פאפי בן 3 חודשיים חמוד עכשיו אבא שלי ואני עשינו לפושטק הקטן מקלחת ויבשנו אותו עם הפאן והמגבת ועכשיו הוא רועד כולו אז כיסיתי אותו עם שמכה ושמתי אותו על הספא הפעלתי מזכגן על חימוום והתקרבתי אליו על מנת להעביר לו חום אבל הוא עדיין טיפה קצת רועד וטיפה לח בחלק של הבטן-חזה האם זה בסדר ? שהוא ככה רועד ? או לנסות לנגב אותו עוד כי הוא לח ???? דרך אגב הוא עכשיו ישן
-
- 30 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לפני מספר ימים נסעתי לי לתומי בעיר כשלפתע הרכב שלפני בא לפנות שמאלה בלי איתות אפילו אך התחרט ובעצם דפק ברקס פתאומי במקום... לחצתי על הברקס ישר בחוזקה אך האוטו החליק לכיוונו אפילו האנד-ברקס לא עזר ! היו חסרים לי ממש עוד 5 סנטימטרים לעצירה , בקיצור היה מגע ממש קל והפנס ברכב שלי נשבר בעקבות כך לרכב השני לא נגרם כל נזק. עכשיו אני מודע לכך שהחוק היבש אומר שאני אשם בגלל אי שמירת מרחק, אבל עדיין הדבר הזה נורא נורא מעצבן !!! לא נסעתי מהר מידי ואפילו שמרתי מרחק סביר ממנו , יש עוד גורמים שמשפיעים כמו איכות כביש לקויה, כביש רטוב והבדלי כושר עצירה של כל רכב . הרכב שעצר בפתאומיות היה רכב מדבקה חדש הרכב שלי מודל 94 ... בכל זאת יש כאן הבדל מסויים למרות שהרכב מטופל כראוי. אז מה אני אמור…
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מכל ה-20GB שיש לי במחשב, רק שיר אחד לא נוטה לכיוון המטאל :-\. חשבתי לרענן את האוסף ולהוסיף עוד כמה סגנונות. אני מחפש שירים בכיוון של Rob Zombie- dragula נותן אנדרנלין מסויים... למישהו יש המלצות? לשיר אתם יכולים להקשיב דרך "radio blog" (חיפוש בגוגל).
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בלעט! יום אחרי שאני מסיים ללמוד אני מתגייס?! אפילו אין זמן לצאת לטייל קצת בעולם או משהו! אולי זה בעצם אפילו יותר טוב? להתחיל מוקדם לסיים יותר מהר.. לא? מה אתם חושבים? כדאי לדחות? ואם כן - לכמה זמן בערך הם דוחים את זה? אה ושאלה קטנה: הם מקבלים את הנתונים על הבגרויות שלי מהבצפר? כי אין לי מושג איך הגיעו לזה שאני עושה 7 באנגלית אם אפילו המורה שלי עוד לא החליטה אם כן או לא... :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 30 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
-
עוד שבועיים ככה לאחי הקטן יש יומולדת ואני לא יודע מה לקנות לו...וגם ההורים שלי. אז ככה אני רוצה לקנות לו איזה משהו קטן- 50 שקל, והורים גם איזה משהו, אין להם תקציב הם מחפשים בנתיים איזה כיוון אז תעזרו לי??? אולי משהו שקשור לשמיניה?? לא יודע \HELP/P
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מפני ש-80 אחוז מהאוכלוסייה הם מנייאקים מדופלמים שחונכו מלידתם לדפוק אנשים אחרים ושזה בסדר לדרוך על גופות בדרך להגשמת האינטרסים שלהם. בארץ למרבה האבסורד ,המניאקים הללו נחשבים כגיבורים ,זוכים להערצה ומתהלכים ברחובות בגאווה חמושים ב-SMARTFHONE חדיש ובמרצדס קבריולה. במדינות אחרות המשוואה הפוכה- רק 20 אחוז מניאקים וכאשר הם נתפסים על עבירות נגד החוק\ התנהגות סוציומטית ואנטי סוציאלית בניגוד לנורמות האנושיות הבסיסיות הם מוקעים ומוחרמים חברתית ובמקרים חמורים מושלכים לכלא לשנים ארוכות ורכושם מחולט לטובת הציבור. האנטישמיות כיום לצערי הרב בחלק לא קטן ממנה ,מוצדקת בהחלט ולא חסרים דוגמאות לכך כמו : 1. האנטישמיות החדשה ביפן בעקבות התנהגות התיירים הישראליים . 2. התנהגות הישראלים בחו"ל …
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
כנסו לאתר הבא: http://www.speakeasy.net/speedtest/ בחרו ב-LOS ANGELES. והעתיקו את התוצאה שקיבלתם (למטה) וכתבו מה החבילה שלכם ודרך איזה ספק ותשתית אתם גולשים. שימו לב לכמה דברים: 1. יש לבחור כולם באותו שרת - LOS ANGELES - כדי שההשוואה תהיה נכונה 2. שאין צריכה של רוחב הפס שלכם בזמן הבדיקה (שלא תהיה ברקע תוכנת שיתוף קבצים, לא להוריד משהו או לטעון אתר בו זמנית וכו') 3. יש לכתוב כמובן באיזה חבילה אתם גולשים אם אתם לא מבצעים את הסעיפים האלו עדיף שלא תשתתפו, כי התוצאות יהיו לא אמינות. למשל: Netvision, Cable, 3Mbps/278kbps Download Speed: 290 kbps (36.3 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 269 kbps (33.6 KB/sec transfer rate)
-
- 30 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם,שבוע טוב הייתי היום באיזשהו טיול עם המשפחה באיזור רמת הגולן וראיתי טיסנים שם,וזה ממש משך אותי הייתי גם בתערוכה הזאת שהייתה לפני כחצי שנה בים המלח של הטיסנים ומאוד נהניתי,אבל אז זה לא כל כך משך אותי מבחינת זמן יש לי המון זמן להטיס כי אני חייל,ולכן כל סוף שבוע אם אין גשם או רוחות חזקות מידי אני יכול ללכת ולהטיס,גר באיזור חיפה ומכיר את ה"מנחת" בכפר חסידים,ממש לא רחוק מהבית שלי... השאלה היא כזו:איך נכנסים לתחום?מה צריך בתור טיסן ראשון?איך בעצם לומדים את כל עיניין ההטסה וההכנות לקראת ההטסה?האם צריך ללכת עם בן אדם מבוגר בתור הטסה ראשונה?איך שומרים על הטיסן,מה קורה מבחינת הדלק,ואיך בעצם אני יודע לקחת שלט ביד ולהחזיק את הטיסן באוויר כמובן עד שנגמר לו הדלק וכו'? מה העלו…
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם השתחררתי מהצבא לפני כחצי שנה, עשיתי קורס פסיכומטרי וקיבלתי את הציון ביום שני. אז ככה, ממוצע הבגרויות שלי הוא 95 וציון הפסיכומטרי עומד על 678. אחרי ששוטטתי קצת באתרים של אונ' ת"א והטכניון הבנתי שאני די רחוק מהסכם הדרוש להתקבל ללימודי תואר ראשון במדעי המחשב. אני צריך ממוצע בגרויות של 105 עם הציון הפסיכומטרי. אם אני עושה מכינה אני מגביל את עצמי רק למוסד אקדמי אחד וכאן ההתלבטות שלי. האם כדאי לי לעשות מכינה וללכת עם מקום הלימודים עד הסוף או לנסות לשפר בגרויות (מתמ', אנגלית ופיסיקה ברמה של 5 יחידות יעשו את העבודה אני מניח) באופן עצמאי ולחפש אוניברסיטה שאני כן אוכל להתקבל אליה.(עדיפות לאיזור המרכז , איך בר אילן למשל?) שאלה נוספת שיש לי היא לגבי המקצוע מדעי המחשב…
-
- 30 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני לפני גיוס, ואני מפנק את עצמי בחופשה "קטנה" לטורקיה כמה שאלות תכל'ס, חוץ מבגד ים, (שגם הוא יהיה עלי חלק מהזמן ), אני לא חושב שצריך עוד דברים יש לי כמה שאלות 1.לפטופ? שווה את זה, או שזה יהיה נטל? (כלומר, להסחב איתו ממקום למקום.. יש שם נקודות חמות בכלל?) 2.חשמל? - כמו בארץ? (מתח וסוג שקע) 3.יש דברים שכדאי לקנות שם? (או יותר נכון, על מה מומלץ לשפוך שם כסף?) 4. מה כדאי להביא מהארץ? 5. מה כדאי לרכוש בדיוטי פרי? דברים חריגים? תגידו כל מה שיש לכם..
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ביום שישי עשיתי טסט ראשון על אופנוע (A1) ועברתי! איזה הרגשה נפלאה, פשוט תענוג! ;D תודה, לחברי בפורום שעזרו לי פה בכל מיני שאלות. עריכה: למי שרוצה לדעת אם הוא עבר טסט שייקיש בפלאפון 5678*. אח"כ שייקיש מקש מס' 4 לקבלת פרטים אודות הטסט (עבר/נכשל). ייבקשו ממכם את הפרטים הבאים: תאריך התיאוריה בו עברת ומס' תעודת זהות.
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מתגלח עם סכין גילוח כבר כמה שנים אבל דבר אחד מציק לי, שאם אני יתגלח רק אחרי יומיים שיש קצת זקן אני יחתך בכל הפרצוף!! אז מה שאני עושה עד עכשיו אני מחכה שהזקן יגדל וככה עד היום אני מתגלח פעם בשבוע וקצת רק וזה דיי מעצבן... אז אני שואל אתכם, איך להתגלח נכון כל יומיים כמו שצריך מבלי להיחתך? עם כיוון הגדילה? נגד הכיוון? לשים מים קרים? חמים? מה? אני פותח את הנושא הזה ברצינות אני לא מתכוון להספים חס וחלילה.
-
- 30 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אז זה מה שאכלנו... http://www.holesinthenet.co.il/archives/37265 יאמי נראה טעים.
-
- 30 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
בעקבות הת'רד של דימה החלטתי להזמין לעצמי אחד וקיבלתי אותו היום, בגלל שזו היתה ההזמנה הראשונה שלי מebay אז קצת התלהבתי... הזמנתי oem ושילמתי קצת יותר בשביל ביטוח כדי שלא יהיו לי בעיות. העניין הוא שכשיצאתי החוצה לראות לאיזה מרחק הוא מגיע הוא עבר את ה3.5 וחצי קילומטר! הוא הגיע ל3.5 קילומטר וראו אותו בצורה טובה מאד, אחר כך החלטתי לעשות משהו אחר וניסיתי מרחק הרבה יותר גדול - ראו אותו בצורה מעומעמת, אבל ראו. למי שמכיר את חדרה אז 50 מטר ממד"א עד לתחנת כח. ידעתי שהוא לא אמור להגיע לכזה מרחק, אבל לא היה לי אכפת. כשהגעתי הביתה הסתכלתי שוב פעם במדבקה שעליו ופתאום אני שם לב שרשום עליה: "Power Output<20mw" ;D ניסיתי לצלם, אבל לא הצלחתי לקלוט את הקו וקשה היה לי להחזיק את הלייזר בצור…
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
יאלה שתפו בגיטריסטים שאתם מעריכים ואוהבים
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני סיימתי לילמוד עכשיו ב16 וחצי תאוריה כיאלו למדתי והכל אני צריך רק לגשת למיבחן. עכשיו רציתי לדעת כמה זמן לוקח לילמוד את ה28 שיעורים האלה בנהיגה? והאם אני יצטרך לקחת את השיעורים האלו פעם בשבוע או כמה פעמים בשבוע עד שיסתיימו ה28 שיעורים בשש חודשים(בחצי שנה) ואז יהיה לי טסט בגיל 17 ככה זה הולך? תסבירו לי קצת לעומק אם אתם יכולים אני דיי מבולבל מהעיניין הזה. ויש לי עוד שאלה כמה המחירים עולים לשיעור ומה הכי זול אטרקטיבי...
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-