כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
אני קם ב6:45 כרגיל, עולה לקומה השנייה להתרחץ, פיתאום אני נזכר בלי שום קשר שיש לי היום מבחן בספרות ולא התכוננתי, וזה אחד המיקצואות שאני צריך לשפר כדאי לעלות למוגבר...אררר!!!!מזל שהצלחתי להזכור את כול החומר באוטובוס... הצהריים עוד היה בסדר.. הערב(עכשיו!)בכלל הרס את כול הפאקינג יום!!! אני מנהל לי שיחה נחמדה עם שותפי לאתר אסף (גוסט דוג), פיתאום אני מסתובב שנייה אחת למצוא דיסק, ובום המסך מתמלא קקה צהובה, לא הבנתי מאיפה זה היגיע, עשיתי ריסטרט, עדיין שם, ישר הבנתי שחייו של הוודו 3 שמילא את תפקידו בצורה יוצאת מין הכלל במשך השלוש שנים הללו מת...יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל בכול זאת אין ולא יהיה לי מחשב נורמאלי עוד הרבה זמן.... אני עכשיו כותב לכם מהלאפטופ דרעק שלי... יש רעיו…
-
- 30 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כן, אני עומד לסיים עם זה, ועכשיו אני עובד המון על דגם, אשר נשקף את תחנת הרדיו אותה בניתי, ואני יכול לכם שלא רק שזה יוצא ממש יפה, זה גם כייף לא נורמאלי (אממ.. נגיד...). שטח התחנה אגב, כ-630 מ"ר... הנה קצת תמונות של הדגם, ולא הוא עדיין לא גמור... הנה קצת תמונות ( אני אוהב פשוט לתעד הכל במצלמה הדיגיטאלית, זה גם כייף)... מה דעתכם ? ;D
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
איזה בן-***ה גנב לי את הn-gage שלי שאשרתי בחנות של אימי על מדף רחוק מהרחק יד של אנשים והוא פשוט שיגע לאמי את השכל ובשניה שסתובבה הוא לחק את זה כל זה קרה ביום שישי בהרצליה סוקולוב 50 מי שיודע(לא יודע איך) בבקשה שיעזור לי את כל הפלאפון קניתי בכספי 4 חודשי עבודה סה"כ 16 שעות אבל עדיין זה 2000 ש"ח זה מאוד מעצבן אז בבקשה שמישהו יעזור לי ד"א:באותה שיטה גנבו משלוש חנויות בסביבה (אותו בן אדם)כבר הגשתי תלונה למשטרה אבל איך שזה נראה הם מאוד איטים :cwm23: :cwm23: :devilfork: :evilking: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :boid: :angryfire:
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
היי אני לא בטוח אם זה נוגד את חוקי הפורום, או אם זה קשור לפורום הזה, אבל ננסה.. רציתי לדעת איזה אתר לאכסון תמונות נותן את התנאים הכי טובים בחינם, שיהיה שרת מהיר והרבה מקום לשמירה ואם במקרה אסור לציין שמות וכתובות של אתרים כאן, אז בפרטי.... (אם מותר כמובן) תודה רבה
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים אז ככה כמו שכולנו יודעים שמסימים את בית ספר זהו יום גדול ואין ספר שצריך גם לעשות איזה משהו שיזכרו אותנו לתמיד בבית ספר אז עכשיו הגיע סוף השנה אז חשבנו על רעיון מקורי והדבר הכי יצירתי שמצאנו לבסוך היה לבנות שתי חומות שיחסום את העליה מהמדרגות לכיוון בניין בית הספר! אז ככה השגנו לבנים קנינו מלט וארגנון את כל השכבה לבוא לבית ספר ב 00:00 לבית ספר לארגן את הכול ולבצע את הקטע האיר הזה! היום היה אמור להיות לנו בגרות בהתעמלות התבטלה עקב מה שעשינו אז פשוט דחו לנו וגם הרווחנו מזה בסוף כי כולנו הינו עייפים מאוד אני הלכתי הייתי בבית רק ב 5:30 וקמתי ב 7:30! והיה אמור להיות לנו בגרות בהתעמלות אז פה הרווחנו....... עכשיו לחלק המעניין...התמונות! בבקשה תהנו ותגיבו! עירןני י"ד ת"…
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://home.tiscali.be/treettatras_funsite/KA2.WMV למי שאוהב חתולים לא מומלץ לראות טוב גם למי שלא אוהב ;[
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
וואו - ספאם ראשון שלי (ההתרגשות...), אם כי הוא לצרכים אינפורמטיבים. למי שידע/לא, התעניין/לא עברו עליי כמה שנים שוחקות במיוחד (ובעיקר השנה האחרונה). מכיוון שבאורח פלא התפנה לי חודש שלם של חופשה (בפעם הראשונה במשך ה-5-10 שנים האחרונות ) בכוונתי לנצל אותו! במהלך החודש הקרוב (החל מסוף השבוע הזה) אהיה בסין, לאוס ותאילנד (בעיקר סין ולאוס). מכיוון שרק במהלך היומיים האחרונים קיבלתי כ-10 p.m דרך מערכת הדואר של האתר, ברצוני להתנצל בפני כל מי שעוד לא הספקתי לענות לו וגם בפני - מי שעוד ישלח ובמהלך החודש הקרוב לא יקבל תשובה (סיכויים קלושים שאבדוק p.m). אתם מוזמנים אגב לשלוח את שאלותיכם לידידנו נרגילה שיענה עליהן בשמחה ובחן אז עד שאחזור, מקווה שתהנו. אני לא פה! 8) (מישהו אגב צרי…
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום! אני מתכנן קניית 2 מחשבים בימים אלו ואני מתלבט בין קניית מחשב מנעה מחשבים וKSP. האחרונים זולים יותר (לא בהרבה) אך מציעים פחות אחריות. לא אכפת לי לשלם קצת יותר בשביל האחריות הנוספת, אבל השאלה היא אם עדיף לקנות מרשת כמו KSP או מחנות בודדת... תודה!
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
הורי היקרים טסים ביום שני לחו"ל, בא לי לבקש מהם איזה Gianward GeForce4 Ti4200 נחמד ואולי גם הארד דיסק. אני יודע שגלאי המתכות בשדה התעופה יכולים להרוס חומרה רגישה אשר תעבור בהם, אך אני לא זוכר בידיוק איזה חומרות... אולי אתם? לא בא לי להגיע למצב שה-Ti4200 יגיע אליי וכל מה שישאר לי לעשות איתו זה מחזיק מפתחות....
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
-
-
-
-
-
אני שואל את זה מכיוון שנתקלתי בדבר מוזר ביותר, מלא בנות שאני מכיר קיבלו את מנילה אתמול, ואני אישית קיבלתי זימון לחובלים/צוללות. מישהו קיבל משהו?