עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yossi21,

אהלן, אני מעוניין לקנות לי סקייטבורד אבל אני לא יודע מה יתאים לי. מישהו יכול לעזור לי עם זה?

• 31 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. Started by danker,

שלום הייתי רוצה לערוך סקר רציני ומעמיק לגבי המחיר הממוצע שהישראלי משלם. כול אחד בתורו,ירשום פחות או יותר כמה הוא משלם בממוצע בחודש לחברת הסלולר שלו+איזו חברה ובאיזו חבילה הוא נמצא. למשל: אני נמצא בחבילת סטודנטים: משלם דמי מנוי בסה"כ 12 ש"ח בחודש+עלות מכשיר +תשלום אינטרנט בסה"כ 17 סה"כ החשבון שלי נע בין 150 ל200 במקרה הגרוע. אני לא מצוי בבנק דקות או בהתחייבות כולשהיא כלפי חברת הסלולר שלי שהיא סלקום. אם כול אחד יוכל לעשות כמוני,אני רוצה לברר כמה הישראלי בממוצע משלם לחברות הללו. אני למשל לא מוכן לשלם יותר מ150 ש"ח בחודש ותמיד מנסה לקצץ בתשלומים הקבועים שאני משלם להם. לאחרונה שמתי לב שאורנג',סלקום וגם פלאפון כולם עברו לפלטפורמה של בנק דקות: שלם תשלום חודשי קבוע בגובה של 150+…

• 31 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. אני מחפש ספרי מד"ב\פנטזיה המתמקדים בחייל אחד ודרך סיפורו רואים את מהלך המלחמה. דוגמאות שיסבירו קצת יותר (אני מקווה) לוחמי החלל של רוברט היינלין מלחמת האדם הזקן של גון סקלזי הפלוגה השחורה של גלן קוק (ספר מעולה, חבל שהוא לא כ"כ מוכר בארץ) המשחק של אנדר (ספר מעולה בפני עצמו) גם קשור קצת לזאנר הזה. אשמח להמלצות על ספרים בסגנון.

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. היום אני בן 17 ו3 חודשים. קיבלתי לפני כמה ימים בדואר מצה"ל את המכתב הרשמי עם התאריך גיוס. הבנתי שאם יש לי תאריך גיוס אפשר לפתוח חשבון בנק עם תנאים מאוד מינימליים. אני לא מבין מי יודע מה בכל מה שקשור באשראי אז רציתי לשאול כמה שאלות: 1. איפה הכי כדאי לי לפתוח? (הפועלים, דיסקונט, לאומי, מזרחי......) 2. מה העלויות/תנאים בפתיחת/אחזקת חשבון בנק? (כמובן שאני מתכוון גם לכרטיס אשראי) 3. האם כרטיס האשראי שאני אקבל יעבוד עם PAYPAL? 4. מה המגבלות אם יש כאלה? תודה

• 31 תגובות
    • 6.7k צפיות
  5. Started by nivi125,

חחח דיפדפתי לי בהנאתי בעמודים האחרונים של פורום כרטיסי מסך, בערך בעמוד 1360 אני רואה את זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=40006.0 אנשים אשכרה שילמו 3000 שקל בשביל כרטיס מסך ?

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by kobi_af,

שלום אם אני מקבל פרופיל 45 נפשי זה אוטוטמטי מבטיח לי קל"ב או צריך להצטרף אליו סעיף לינת בית?תודה

• 31 תגובות
    • 9.1k צפיות
  7. Started by David647,

יש לי ברכב קודן, אבל לצערי הכפתורים אינם נלחצים. האם יש דרך בה אוכל לנתק באופן זמני את הקודן? מדובר על מיצובישי לנסר שנת 2006. אני יודע שזה קצת Long shot...אבל אני אשמח בכל זאת יש אם יש דרך לעשות משהו לפני שאני פונה לאדם מקצועי.

• 31 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. אשמח לשמוע דעות ממי שמכיר, לי אישית יצאה חוויה מחורבנת ואני ממליץ להיתרחק כמו מאש...

• 31 תגובות
    • 5.9k צפיות
  9. Started by BiG_BuG,

אני מחפש משהו טוב. על מה אתם ממליצים? תנו חוות דעת בקשר לריח, עמידות, ו(חוסר)השארת כתמים על הבגדים וכו' .. אה, וכל האנשים שימליצו על החלבילין הזה, אל !! ניסיתי וזה בזבוז של 35 שקלים..

• 31 תגובות
    • 4.9k צפיות
  10. שלום לכם! מהו השרת הורדות הכי טוב(מדובר על חוקי). מה זאת אומרת הכי טוב? שהמהירות הורדה שלו נשארת קבוע, והיא תמיד על הכי גבוה. ועוד שאלה, אני משדרג אינטרנט ל10MB. אצל נטוויז'ן שאני לקוח קיים אני מקבל חבילה משולבת של תשתית+ספקית ב150ש"ח. השאלה שלי האם יש בעיות עם נטוויז'ן?(עד עכשיו לא היו לי בעיות איתם) האם כדאי לעבור ספקית?

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. שיפורים זה טוב, אבל צריך גם להיות קריא ולא רק במסך של 47 אינטש! [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by Rammler1983,

בתנור? מחבת? על האש? היום נסיתי משהו חדש 3 דקות כל צד במחבת ואז 15 דקות בתנור יצא טעים

• 31 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by Lior4543,

שלום..אני כרגע נמצא 4 חודשים לפני גיוס (אוגוסט), הבעיה שלי מתחילה בכך שקיבלתי נתונים נמוכים (קב"א 48, דפ"ר 50, פרופיל 64), מבחינת הפרופיל אני יודע מה הבעיה ואני לא מתנגד לפרופיל הזה. אבל לגבי הדפ"ר והקב"א אני משתגע. אני הראתי מוטיבציה להתגייס בראיון אישי, המבחנים הפסיכוטכניים הלכו לי טוב מאוד ואין לי מושג על מה ולמה קיבלתי נתונים כאלה. קיבלתי מנילה לפני 4 חודשים ובה היה רשום התפקידים הבאים: 1. חיל האוויר מערך טכני 2. רופא 3. מש"ק לוגיסטיקה 4. סוהר 5. אפסנאי אני אחד שכל החיים שלו מתעסק במחשבים, על כל ההיבטים (תוכנה וחומרה),למה שאני אקבל כאלה דברים שוליים, (חיל האוויר מערך טכני לא נחשב, זה לנקות גלגלים של מטוסים, ולהתקין מזגנים בהם). השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי לגר…

• 31 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. Started by Judas Iscariot,

מישהו התנסה? מכיר חברות? מצאתי רק את easyjet וארקיע כיוצאות מהארץ וניתן לבדוק עלויות רק חצי שנה קדימה ולא שנה+ - למרות שהבנתי שככל שמזמינים מוקדם יותר, כך המחירים נמוכים יותר... בקיצור, אשמח לעזרה בנושא.

• 31 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. ככה תס"חים (תרגילי סדר חמושים) צריכים להיראות. משמעת, אחידות ושלמות. אישית, אני חושב שבמקום מטסי/משטי יום העצמאות המסכנים(הם ממש פצפונים) שיש לנו בישראל, צריכים לתת במה גם לתצוגת יחידות החי"ר הלוחמות וללוחמים לשעבר, להפוך את הארוע לענק ופומבי ולהפוך את טקס יום העצמאות לגאווה לאומית. אנחנו מעצמה אזורית ועלינו להרים טקס יום עצמאות של מעצמה אזורית ולתת גאווה לאזרחיה. אולי פעם יהיה פה רוסי ראש ממשלה שמכיר את המצעדים האלה מהילדות וישריש את המנהג גם בישראל. יש לנו צבא מדהים להראות לא פחות מברוסיה. This is the parade in Moscow's Red Square, devoted to the 66th anniversary of the Great Victory over Nazi Germany in the Great Patriotic War (what the Eastern Front of World War II…

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by duk4u,

מסתבר, שתאגידי המים גונבים לכולנו סכומי כסף לא מבוטלים על צריכת מים, ושאני אומר לכולנו זה ממש לא מוגזם !!!. בשבוע הבא יש המשך לכתבה ממליץ לכולם לצפות בה...

• 31 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. Started by raiman1,

שמעתי ממישהו שריצה על אספלט יכולה לדפוק את הברכיים. אני לא יודע עד כמה באמת הוא מבין ... שאלתי היא האם דבריו נכונים, ואם כן ממתי זה מתחיל להשפיע( רק עם מתמידים שנים רבות או אפילו מספר חודשים??). תודה לעוזרים.

• 31 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. כן כן גם אני סובל מהפחד הזה שאני יקום באמצע הלילה ותיקן יטייל לי בתוך השמיכה(או שזה רק אני). מה שמצחיק זה כשהייתי צעיר לא היה לי בעיה אתם הייתי רואה תיקן או שהייתי הורג אותו או שהייתי לא מתייחס אליו. כיום אני גר לבד ויש לי פוביה מוזרה שכל פעם שאני רואה תיקן אני פשוט לוקח k300 מרסס בכל הבית ויוצא החוצה עד שהוא מת(מצחיק אבל רציני). עכשיו כולנו יודעים שיש כאלה נרתעים\פוחדים פחות ויש כאלה שבשבילם זה סתם עוד חיה בטבע שאפשר ללטף אבל יש גם כאלה שלוקחים את זה קשה כמוני. השאלה שלי זה למה? מה יש ביצור הקטן והחום הזה שאין בחיפושית?(שאותה אני יכול להרים בלי היסוס של פחד) איך מתגברים על זה? ולמה יש כאלה שכן מפחדים וכאלה שלא מאיפה זה בא? אני מבקש דיון רציני למרות שהוא על תיקנים…

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by michaelr,

איזה מישהו החליט ללכת לזונה טוב הגיעה הם מכבים את האור הזונה מתחיל למצוץ לו אחרי דקה הוא שומע אותה מתחילה לשיר אז הוא שואל אותה תגידי איך זה שאת מוצצת לי ואת יכולה לשיר . הזונה עונה לו , מה לא סיפרתי לך שאין לי עין...

• 31 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by joniar,

למה אנחנו הולכים לצבא?! סתם עם הסיסמא להגן על המדינה או שזה חובה ואנחנו עושים מה שהחברה רוצה שנעשה? למרות שאפשר לקבל פטור בכל מני דרכים.. אני כרגע עם פטור שתורתי אומנותי ובאמת לומד ועכשיו אני עוזב את הישיבה אני יכול לקבל עוד פטור ולשכוח מהצבא אבל מצד שני יש את העניין שזה אידאל של כל יהודי וישראלי לשרת את המדינה הקטנה ומוקפת האויבים ומלאת הצרות שלנו אז מה אתם אומרים אידיאל או שזה בגלל החברה...

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by o07,

כמה מעלות נחשב חום בצבא? בשביל גימלים כמובן ...

• 31 תגובות
    • 27.9k צפיות
  22. Started by danielzy,

נתחיל ב "האם אי פעם מישהו קיבל החזר כספי [לא זיכוי!] מ KSP ?" ביום שישי קניתי מהם עכבר Logitech G500 נניח שמסיבותיי של אני רוצה להחזיר אותו ולקבל את מלא הכסף בחזרה. באתר רשום בין היתר מה מכילה החבילה, ואחד הדברים שרשום שהחבילה מכילה, לא מוכל במוצר עצמו! האם זו עילה מספיקה לקבלת החזר כספי לדעתכם ?

• 31 תגובות
    • 10.2k צפיות
  23. טוב בטח יש כאן אנשים שמבינים אז אשמח לקבל דעות על טכניון-הבנתי שזה הכי יוקרתי אוניברסיטת חיפה-אמרו לי שהרמה שם נמוכה מכללת אורת בראודה-אמרו לי שהיא הכי טובה בארץ מה ההבדל בתכלס בין מכללה לאוניברסיטה? מה כדאי? תודה רבה לעוזרים!

• 31 תגובות
    • 22.7k צפיות
  24. Started by m1ke,

היום לפנות בוקר שודר הפרק הראשון של העונה השלישית לסדרה התותחית - Breaking Bad (או בשמו המגויר - שובר שורות). למי שלא מכיר - הסדרה מספרת את סיפורו של וולטר ווייט, כימאי תותח שהחיים התגלגלו לו לא כמו שהוא ציפה והוא מוצא את עצמו מורה לכימיה בתיכון, עם חובות כספיים, בעיות בריאותיות של בנו הבכור, ועוד ילד בדרך. הדובדבן שבקצפת קורה ביום שהוא מתבשר כי הוא חולה במחלת הסרטן. יש כאן עוד עוקבים לסדרה?

• 31 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. Started by BIGBENG5,

הזמנתי אייפון מאיביי אמרתי למוכר שישלח את זה בלי הקופסא של האייפון וישים עם האייפון בובות ושיגיד שזה שווה פחות מ50 דולר כדי שהמכס לא ידעו שזה אייפון ואני לא ישלם מכס, מה אתם אומרים זה יעבוד? עכשיו רשום לי באתר של USPS Your item is being processed by customs in ISRAEL. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. Detailed Results: Into Foreign Customs, April 27, 2010, 2:21 am, ISRAEL Arrived Abroad, April 27, 2010, 2:21 am, ISRAEL International Dispatch, April 21, 2010, 7:37 pm, FOREIGN CENTERJERSEY CITY NJ 099 Arrival Acceptance, April 19, 2010, 7:16 pm, BOSTON, MA 02205 כמה זמן עד שזה יגיע אלי? אם הם…

• 31 תגובות
    • 6.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.