כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,657 דיונים בפורום זה
-
. היי יש לי gtx 1070 אבל קצת נמאס לשמוע רק על אנבידיה ורק על אינטל אין מספיק על amd אפסי כמעט... פאקינג שיט... אתם נותנים להם כוח למונופול... כמה שיותר amd ככה פחות לשלם כסף... אז מה ההגיון?... אני חדש פה מ-fxp שם הרבה יותר מדברים על amd... אז wtf?...
-
- 31 תגובות
- 12.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם כוון שזה הפורום היחיד שאני חבר בו החלטתי שזה המקום להנציח את הכלבה היפיפיה שלי סקאי שאתמול בשעה 1 בלילה נדרסה למוות ע"י נהג מונית בגינה מתחת לביתי שאני עומד 10 מטר ממנה.ומתה בידי רבע שעה לאחר מכן סקאי מתוקה 7 חודשים היית אצלנו לאחר שמצאנו אותך בתחנת דלק בבאר שבע בגיל חודש זרוקה,אימצנו אותך לחיקנו במשך 7 חודשים עד אתמול בשעה 1 בלילה השמחה שהיית בחייך ובחיינו לא תחזור שתדעי לך שאנחנו אוהבים אותך מאוד קרן ואלעד [attachment deleted by admin]
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כן כן, Our little black fellow כבר לא ילד קטן, היום (8.5) מלאו לו 18 ! בקרוב הצבא יקטוף גם אותו... ! (נובמבר) :-\ אז...עד 120 עומר ! המשך בעבודה המצויינת שאתה עושה באתר וכמיטב המסורת - טוב נו, עד שיחזירו את הסמיילים המסורת בסטנד ביי יאללה, תתחילו להביא אותה בברכות !
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סקר קטן שאני עושה. איך הולך אצלכם העניין של כסף, נגיד לבילויים (מועדון, סרט, אוכל מהיר, יציאות וכו`) ולדברים גדולים (תחביבים למי שיש, משחק, הדיסק החדש של.. , מודינג, הופעה של.. וכו`). אתם מקבלים מההורים תקציב שבועי/חודשי, או הכל מחסכונות שצוברים בימי הולדת וכו`, או אולי מבקשים כל פעם מההורים כשצריך, אולי עובדים (ואני לא מדבר רק על החופש)? בקיצור, איך אתם מממנים את חיי הנוער שלכם?
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
שאלה היפוטטית: נסעתי עם חבריי לנפוש בשקט במדבר. הופיעו ליד הנקודה שישבנו בה קבוצה עם רכב שהביאו איתם גנרטור ענק ועמדת הגברה. ביקשנו לדעת אם הם יעשו רעש, כי אנחנו מחפשים מקום שקט. הם אמרו שהם באו לעשות מסיבה ויהיה רעש ולא מעניין אותם שום דבר. אחד החברים שלי התקשר למשטרה, זו הגיעה, וביצעה אצל האנשים חיפוש. הם כמובן התקפלו, לא לפני שהם פינצרו לי את הרכב. הם עשו את זה בשקט, ואף אחד לא ראה אותם אבל ברור שאלו היו אותם אנשים ברכב. היום בדרך לסופר שמתי לב לא רק לרכב, אלא גם לאותו אדם שהתעמר עימנו שם. בשיחה עם מנהל הסופר גיליתי שהבחור גר קרוב אליי. האם כדאי לנצל את הקירבה לנקמה ? מה אתם הייתם עושים ?
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום היום בשיעור ספורט הייתה ריצת 60 מטר . אני באתי היום עם גינס לכן לא הייתי אמור להישתתף אבל ביגלל שהמורה נחמד הוא הכניס אותי ורצתי אם גינס . הקטע הוא שהפעם זה היה שונה משנה שעברה (אני חושב בולט השפיעה עליי ) השנה הייתי ממש מהיר כאילו מהיר כל כך שהמורה שיפשף את העיניין וכל זה קרה אם גינס ונעליי אדידס שטוחות כאלה שלא טובות בשיט לריצה . רצתי את הריצה ב 7.26 שניות והוא אמר שהוא רוצה לקחת אותי לנבחרת אבל הוא אמר שאין 60 מטר אלה יש רק מאה מטר והבנתי שזה מעט שונה ואני בתור רץ של מרחקים יותר גדולים לא יודעה מה לעשות . הוא אמר שאני ירד בכיף מתחת ל 14 שניות אבל אני לא יודע אם זה טוב או לא (אני משער שכן ) ובחיים לא רצתי 100 מטר . אז אני רוצה לדעת איך להיתאמן , אמרו ש לרוץ …
-
- 31 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ללשכה אני כבר רשום אבל ימח שמם אי אפשר לסמוך עליהם אני מעדיף מקום שאני אמצא לבד. ברוב אתרי הדרושים היום אני נתקל ב2 סוגי מודעות שהם סמויים וחברות כוח אדם, שעקרונית שניהם זה אותו דבר. אני מסרב לפנות דרך כוח אדם כי הם משקרים בקשר לתפקיד (מודעה לניהול צוות בפועל זה נציג ג'נרי) ואז יש את העינוי של מרכז הערכה ושיט. למי ששכח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511562.0 בקיצור איפה אפשר למצוא בימינו מודעות דרושים של בתי עסק שמפרסמים מודעות לעצמם?
-
- 31 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
אני בן 19 ואין לי ממש כיוון בחיים. אם אני לא עושה כלום אז לפחות שאני יעבוד. השאלה במה? חשבתי על שיעורים פרטיים כי יש לי 5 יחידות באנגלית ואני דיי טוב באנגלית. הבעיה היא שאני לא יודע ממש איך ללמד מישהו כי האנגלית באה אלי בטבעיות אפשר לומר. (יום אחד קמתי והאנגלית שלי הייתה טובה, כנראה מכל המשחקים ששיחקתי) אמא שלי רוצה שאני יקח קורס במשהו אבל אני לא ממש סומך על קורסים. והרגע היא אמרה לי ש"כל קורס טוב" אז לשכנע אותה יהיה כאב ראש רציני. חשבתי על להתפתח בנושא מסוים במחשבים כי אני אוהב לעבוד איתם ולהיות בבית בכללי. אבל אני לא יודע מה הכי כדאי היום. במה הייתם ממליצים לבן 19 לעבוד?
-
- 31 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אהלן. מצטער אם זה לא המקום לשאלה לדיון הזה. ברצוני לעבור לאחת חברות הסלולר החדשות ולעזוב את סלקום. ראיתי בהוט מובייל שהם מציעים אייפון 4 S ב 105 שח לחודש. ואילו הם יציאו כנראה באותו טווח מחיר את הגלאקסי 3 שכנראה יגיע אליהם תחילת חודש הבא (כך מדברי הנציג). רציתי לדעת - למבינים שבינכם. אני לא עם דעות קדומות. היה לי בעבר הרחוק את האייפון הראשון, כעת יש לי גלאקסי 1 שאני מרוצה ממנו (אך תמיד טוב להתקדם..). אינני בקיא בכל החומרה הפנימית של המכשירים הללו (אייפון 4 S, גלאקסי 3). וגם אם אקרא, סביר להניח שלא כל-כך אבין. אני מחפש פלאפון שהסוללה שלו תהיה סבירה. הפלאפון ישמש כמובן לשיחות, מיילים, אפליקציות, גלישה (בעיקר) וכל מה שסמארטפון כיום מספק. אז השאלה שלי מה יותר טוב מבחינת חומרה…
-
- 31 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אשמח לשמוע דעות ממי שמכיר, לי אישית יצאה חוויה מחורבנת ואני ממליץ להיתרחק כמו מאש...
-
- 31 תגובות
- 6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשתף אותכם בסיפור שלי מהתקופה האחרונה. אני קונה המון מחו"ל, הרבה קניות מחנויות בארה"ב ומקומות אחרים מעבר לים, הרבה קניות באיביי, והרבה קניות בפורומים שונים מאנשים מכל רחבי העולם, מארה"ב, ועד סין הרחוקה. עם כל הניסיון שלי בתחום, מעולם לא ניתקלתי בשום בעיה בקנייה שכזו. תמיד המוצר הגיע באותו המצב שהובטח לי, המוכרים תמיד דיברו איתי באדיבות, ותמיד המוצרים הגיעו בזמן ותקינים. לפני כשבוע וחצי, רכשתי לעצמי באיביי נגן MP3 משומש עם אוזניות של סנהייזר ממוכרת כלשהי שהיא ישראלית. העובדה שהיא ישראלית בתחילה הייתה מאוד נחמדה. אמרתי לעצמי "ככה לא יהיו עיכובים במכס וככה לא יהיו עלויות גבוהות למשלוח", מעולם לא טעיתי יותר. המוכרת שלחה לי הודעה אחרי שהמכירה נגמרה וזכיתי …
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
על מנת לא לסתום את התראד מנטוס וקולה לא הולכים יחד ?? החלטתי לפתוח ת'ראד נפרד פרויקט פורום HW מס' 1 - MOACB Mother Of All Cola Bombs המצרכים שאנחנו צריכים קולה והרבה מיכל של מי עדן מנטוס והרבה ומנגנון שיחרור יש מתנדבים? נכון לעכשיו יש לנו צלם Cool_Boy-PP אנחנו זקוקים למטרה ושאהיד
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
גדודי חללי אל אקצה: להפיל אתר ישראלי גדול גולשי אתר האינטרנט הרשמי של הזרוע הצבאית של הפתח נקראים להשתתף בהפלת "האתר היהודי הגדול ביותר באינטרנט" :-\ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2887398,00.html
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
-
שלום כולם רציתי לדעת האם אתם חושבים שהיום שאחרי מחר מגיע בימים אלו , הקור נהיה קיצוני מיום ליום , אני כבר יורד בקוןשי עם הכלב בגלל הקור הקיצוני , דוד שלי שלפני יומים נסע לניו יורק אומר שקפוא שם כאילו הוא באנטרטיקה , ובאתרים של תחזיות מזג אוויר אומרים שהקור מגיע בגלל התחממות כדור הארץ . מה אתם חושבים ? יגיע עידן הקרח ? האם זה יפסיק ? היה יותר קר? האמת אני די מאמין בתאוריה של היום שאחרי מחר שבגלל החום כיום שנובע מהריסת האוזן , נמסים הקרחונים ומעלים את מפלס המים ודבר זה לאחר כמה תהליכים מסוימים של הטבע שבאים במחזוריות כול שנה לקראת החורף כול שנה נהיה יותר יותר קר בחורף. מה אתם אומרים ?
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הייתי שבוע שעבר בירושלים למשך כמה ימים ובואנה כמה תיירים!! אני לא זוכר כזה דבר מפעמים קודמות!! הרחובות פשוט מוצפים בתיירים זה דבר טוב שלא תבינו אותי לא נכון עוד משו לכל האנשים שביקרו בירושלים בחודש האחרון ולאנשים שעומדים לבקר שם וכמובן לאנשים שגרים בירושלים יש את המדרחוב החדש הזה שנקרא כיכר ממילא ויש שם הופעות כאלה של אש ופעלולים מה אתם אומרים על זה? למי שראה כמובן... יותר מאוחר אני יעלה תמונות...
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.funpic.hu/swf/numanuma.html ROFL MOOOO LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!