כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
התחלנו השנה ללמוד בעע שחכתי את השם זה עם האוטומטים והעיגולים והחצים קיצר בשיעור הראשון עשינו את התרגיל של להעביר את הזאב הכבשה והחסה מצד אחד של נהר לצד שני שאסור להשאיר את הכבשה עם החסה ואת הזאב עם הכבשה שיעור אחרי זה תקעה לנו בחן כי היא אישה רעה מאוד והייתה השאלה כדלקמן אב ושני בנים נמצאים בצד אחד של הנהר ובידיהם סירה רעועה שיכולה לסחוב את האב בן אחד או את שני הבנים אוקי אז צריך לפתור את זה שזה דיי בדיחה ולתת דוגמא למצב מלכודת (מצב השקול ללהשאיר את הכבשה עם החסה או את הזאב עם הכבשה) אז אמרתי לה שאין לשאלה הזו מצב מלכודת אז היא אמרה סתום את הפה אתה טיפש ואז בסוף השיעור פתרנו את השאלה והיא החליטה שהמצב מלכודת זה כשעולים לסירה האב ובן ואז הסירה קורסת וקפוט לפי דעתי זה ממש מ…
-
- 64 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? לאחרונה רכשתי קמין עצים הביתה. רציתי להתייעץ עם מי שיש לו ניסיון עם קמינים בכמה עניינים. קודם כל, עניין חלון הזכוכית בדלת. היא נהיית אטומה ושחורה אחרי יומיים בערך של שימוש ואז צריך לנקות את הזכוכית וזה פשוט סיוט. הפיח נדבק כל כך חזק עד שצריך לגרד את זה עם סכין. יש פיתרון? אפילו שיטה יעילה יותר לניקוי... דבר נוסף, איך אמורים לשמור עליו? הבנתי שצריך לנקות אותו מבחוץ עם סבון מיוחד כל כמה זמן. זה נכון? אם איזה חומרים כדי להשתמש? אשמח לעוד טיפים וטריקים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תגיד המחיר הזה נכון? 1) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_158&products_id=3689 2) http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7506 כי אני יודע שבארצות הברית הוא עולה 76$ הכי זול.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
מישהו נתן לי היום את השאלה הזאת, מצאתי את התשובה בעזרת שרטוט מדוייק, אבל אני לא מצליח להוכיח את זה בצורה גאומטרית (אסור להשתמש בטריגו) השאלה היא כזאת: (אני מקווה שלא שכחתי נתונים, פשוט ניסיתי לתרגם את הנתונים שקיבלתי לשאלה מילולית) ABC משולש שווה שוקיים שבו זווית ABC היא 20 מעלות וזוויות BAC ו BCA הן 80 מעלות. D היא נקודה על צלע BC כך שזווית DAC היא 50 מעלות E היא נקודה על צלע BA כך שזווית ECA היא 60 מעלות מעבירים את צלע ED צריך לחשב - זווית CED. כיוון כלשהו - הגעתי למסקנה (גם בעזרת טריגו וגם בעזרת שרטוט מדוייק) שהזווית היא 30 מעלות. אם נגדיר את O כנקודת המפגש של הישרים EC וDA, אז בהנחה שהזווית הזאת היא 30 המשולשים COD וBED דומים. השאלה היא אם אפשר להוכיח את זה בלי להניח …
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
האם כל כרטיס אשראי טוב, או שצריך כרטיס בינ"ל? כמו כן, מה האפשרות הכי מומלצת? PayPal? כל העולם הזה של קניה דרך האינטרנט זר לי עדיין.. תודה
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ראיתי את זה לפני זמן ברחוב ביאליק ברמת גן (פינת ז'בוטינסקי, מול אלרם), אז הייתי חייב לצלם. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
איפה אפשר לדווח על הכתובת אימייל שממנה נשלח הוירוס. זה לא מאף אחד שאני מכיר ולא סתם משהו של gmail. המייל נראה ככה: Dear Customer, As you requested, we are sending you this report with details on your account transactions made between 1/1/2008 and 10/1/2008. At your service, Stan למייל מצורף קובץ זיפ שמכיל EXE עם וירוס (בדיקה עם AVAST מראה שזה וירוס Win32:Spyware-gen [trj] או לפי הבדיקה אונליין של קספרסקי - Worm.Win32.AutoRun.qzg)
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תמונה אחת שווה אלף מילים...
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
הכוונה למנגינה הזאת עם הכינורות שיש בתחילת הסרט ובסוף תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם למישהוא יש מידע מפורט רצוי בעברית על מרכיבי חומרה (שמות ותפקידים) בתודה מראש אלון
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש כסף, אין מה לעשות איתו.. לא אוהב לבזבז אותו על יציאות ומועדונים אני מחפש משו מגניב לקנות בסביבות ה1500 שקל.. חשבתי על XBOX אבל אין לי LCD רציני (ולא, אני לא יכול לקנות) וגם יש לי אחלה מחשב אז בשביל מה ? חשבתי לשדרג את המחשב אבל כבר אין בשביל מה כי אני לא חורש כמו פעם והוא עדיין נחשב חזק (מפרט בצד) פלאפון יש לי נוקיה 5800 ואני מרוצה ממנו.. איזה עוד דברים אפשר לקנות בכסף הזה ? ולא אני לא יתן לכם אותו
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי מחליק מאיביי של WET LINE והוא הגיע עם תקע אמריקאי , היכן אפשר להשיג מתאם שמתאים לתקע הזה אלה הפרטים של המחליק : בתמונה וקניתי מתאם מהום סנטר שמשום מה הוא נשרף אחרי שחיברתי לא יודע למה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה ארנקים שאני רוצה להזמין מEBAY (שני צדדים) וד.א, מישהו יכול להסביר לי איך אני כותב את הכתובת שלי בצורה הטובה ביותר? אני גר בבנין אז אני לא יודע איך לכתוב את מס' הבנין והדירה שהוא יבין... אשמח אם תביאו לי דוגמא.. סתם תמציאו כתובת תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני נכנס לפרופילים של חברים. בצד שמאל, מתחת לתמונה, רשום, לדוגמא שיש 100 תמונות, אבל כאשר אני נכנס רואים רק 75. כנ"ל לגבי כולם. אצל מישהו רשום 26, רואים רק 5. מה הקטע?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קבלתי אזהרה בgmail, לגבי פעילות מחיבור חשוד: http://i.imgur.com/w2QbC.png אין אימות אם החיבור מדפדפן POP3, וכו' כל שאר החיבורים הם מאייפי ללא תוספת הbezeqint.net, וסוג הגישה מוגדר כBrowser. החיבור הזה יכול להיות שלי? ??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגעתי אליהם דרך ZAP והם נתנו לי הצעה לא רעה. השאלה היא: עד כמה הם מקצועיים ואמינים. לא בא לי להתעסק עם חובבנים או תחמנים, ולא עם כאלה שיפשטו את הרגל בעוד חודש או לא ייתנו לי את האחריות המובטחת. אם יש למישהו המלצות טובות במיוחד (או רעות במיוחד) על SLG - או על חנויות אחרות, אשמח אם תשאירו לי הודעה בפרטי - כדי שלא תהיה כאן פירסומת... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
בהתחלה זה סתם עיצבן אותי שראיתי משהו שמאוד רציתי לקנות, אבל אז גיליתי שלא שולחים אותו מחוץ לSTATES. כמובן סתם חנויות באינטרנט, וגם מוכרים בEBAY. עכשיו, אני גם לא מוצא היגיון רב בהחלטה של לא לשלוח לכל העולם (אפשר לשים בצד כמה מקומות בעיתיים כמו הפיליפינים, הוואי, ניגריה ועוד כמה שהבנתי שיש איתם בעיות). למה בעצם לא לאפשר משלוח לעוד יבשות? אני באמת לא רואה מה יש לחנויות להפסיד מזה, או יותר נכון, יש להן רק להרוויח. אם ממילא הלקוח הוא זה שמשלם את מלוא עלות המשלוח, למה לא להוסיף את האופציה? חברת הדואר היא זו שצריכה לוודאות שהחבילה תגיע ליעד שלה, לא המוכר. המוכר רק צריך לשלוח אותה ליעד הנכון, דרך המשלוח המדובר. למה כ"כ הרבה חנויות לא משתמשות בUSPS לדוגמא למשלוחים בינלאומיים? ע…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://axisofoversteer.blogspot.com/2008/11/proposal-to-make-autocross-more.html תזכרו שהרכב הנעה כפולה 60\40 אז קשה לעשות את הדברים האלו.
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
-
היי, אני מעוניין בשני השירים הראשונים תודה, אהה על הדרך תהנו מהקליפ http://www.ryoni.com/news/123/ARTICLE/1530/2007-02-17.html
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 297 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שיש מיסוי של 89% לרכב פרטי + 7% לרכבים ממדיניות שאין לישראל קשרי מסחר איתם. השאלה שלי היא האם יש קשר למשקל הרכב ולמיסוי? נגיד רכב ששוקל מתחת לטון ורכב ששוקל מעל 2 טון או 4 יקבלו מיסוי שונה? לא מצאתי שום דבר על מיסוי רכב באגף המכס והמחשבון שלהם. http://62.219.95.10/Y_ISHI/C_SEIF_Page.asp#%EE
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-