עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ReSt,

שלום לכולם ושבוע טוב, לאחרונה התגבשתי על עצמי והחלטתי שאני רוצה ללמוד לCCNA ע''י ספר ולא ע''י pdf באינטרנט. מה דעתכם בנושא ? ובנוגע לספר, זה ספר מומלץ ? הוא מכסה את כל החומר ? ומזה Exam 640 - 802 ? http://www.amazon.com/CCNA-Certified-Network-Associate-640-802/dp/0470110090/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1348002474&sr=1-1 תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Ivan,

אתמול חזרתי מאיטליה שוטר הגבולות ישב מול מסך של מחשב ובדק דרכונים של נוסעים שעוזבים איטליה. פותח דרכון - מזיז עכבר - מביט במסך - ושם חותמת בתוך דרכון. (איטלקים אלופים בחותמות.) בקיר מזכוכית שמאחורי שוטר ראיתי מה הוא רואה במסך שלו כן כמעט כמו כולם במשרדים כאן בארץ הוא שיחק סוליטר

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Maio1,

וגם מעניין אותי לדעת שלפי האתר JOBINFO נציג טכני אמור לקבל שכר של 7-12 אבל במציאות השכר הרבה יותר נמוך. כמובן לא לשכוח את השאלה על נציג DATA בכותרת

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  4. Started by MotherShip,

מחפש המלצה על משקפי שמש פרקטיות כשהמטרה היא שהשקפיים יבצעו את ייעודן עם מינימום פגיעה בעיניים, קיימת חייה כזאת? תקציב לא קיים מהסיבה שפשוט אין לי מושג כמה שוות משקפיים כשלא מדובר במוצר אופנה. משהו בארץ יכול להיות נחמד, לפי מה שהבנתי מתגייסים מקבלים הנחה די רצינית?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  5. Started by Discreet,

אני חייב לקנות משהו מטימס ירושלים מישהו יודע אם פתוח מחר..?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
    • 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. בפעם ה-1000 הבנות שלי "גוררות" אותי לאילת והשביעו אותי שהפעם הן שוחות/צוללות עם דולפינים ועושות באנג'י! החלטתי שהפעם אנסה לעשות את הדברים קצת אחרת ואשמח להמלצות מיודעי דבר על מקומות בילוי מיוחדים/שונים מומלצים באילת. * ריף הדולפינים הוא all times favorite שלנו, במיוחד עכשיו כשהבנות שלי גדולות מספיק לשחות עם הדולפינים. חיכו לזה הרבה. מישהו מכיר דרך להוזיל את המחירים השערוריתיים שם? * גם ההפלגה בספינות "עתיקות", למרות הקיטש, זו חוויה חביבה מאוד לילדות, במיוחד עם ארוחת צהריים וקפיצה מהספינה ללב ים להשתכשך כשמסביב להקות של ברקודות... * IMAX היה חביב אבל נראה לי שהן מיצו אותו מזמן. * לא ממש מעניינים דברים כמו שופינג/קניונים/ספא וכדומה. * מחפשים משהו לבילוי משפחתי - א…

• 83 תגובות
    • 11.3k צפיות
  7. Started by Judas Iscariot,

הכותרת פחות או יותר ממצה, אני עובר דירה וצריך להעביר את המחשב, המסך והציוד ההיקפי שלו כמובן. השאלה היא, כיצד לעשות זאת? אני עובר מנתניה לירושלים(לא נסיעה ארוכה במיוחד, כן נסיעה הררית משהו) ואני תוהה האם פשוט לשים את מארז המחשב והמסך בבגאז'/ספסל אחורי - לא יגרום לנזקים כאלה ואחרים, בעיקר לחלקים המכניים(הארד דיסק). תמהתי, האם אולי כדאי יותר "לפרק" חלק מהרכיבים במחשב(הארד דיסקים, כרטיס מסך, זיכרונות וכד') ולקחת אותם בנפרד ולא בתוך המארז. כמו כן, האם כדאי "לארוז" את המסך במשהו שיגן עליו כמו נייר פצפוצים(או משהו דומה)?

8. שלום. סיימתי שנה ראשונה באוני' תל אביב במגמה להנדסה מכנית ואני רשום כבר לשניה. היו לי המון לבטים במהלך השנה, ובמיוחד השבוע האם להמשיך בתואר שבחרתי. מצד אחד הלימודים מאתגרים, והחברה ממש טובים. מצד שני אני לא יודע אם כול העסק יתאים לי בסופו של דבר למרות ששמעתי שאופציות התעסוקה מאוד מגוונות. אני שוקל לעבור למקצוע שאני יודע שמעניין אותי, ויעניין אותי בעתיד, מדעי המחשב. אציין שבשלב הזה האופציות העומדות לפני די מוגבלות. נתוני הסכם שלי לא מספיקים לת"א, ולמרות שסיימתי שנה ראשונה אם ממוצע סביר(80), זה לא מעניין שם אף אחד. לבאר שבע אני לא רוצה לעבור, מעדיף להישאר בבית. האופציות שנשארו הן מכללה(מעדיף שלא), והפתוחה שם עדיין ניתן להירשם. מחר יש לי פגישת יעוץ ושם אני יקבל קצת מושג אם י…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by shaypoi1,

מה זה אומר שאני עדיין יכול לשלוח לבן אדם הודעות אבל אני לא יכול להיכנס לפרופיל שלו? ויש דרך לחסום בן אדם שכבר חסם אותי? תודה.

• 23 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. אמנם זה לא הפורום האידיאלי לשאלה כזו, אבל אני ינסה בכל זאת. בקרוב מאוד נגמרת לי תקופת המלווה ואני מעוניין להביא רכב. ציינתי כבר את התקציב בכותרת, ועכשיו עולות השאלות הבאות: 1) אילו דגמי רכבים מומלצים? 2)מאיזו שנה? 3)על אילו פרמטרים לשים לב ברכישת הרכב (חשובים יותר/פחות)? 4)אילו דברים נוספים יש לקחת בחשבון (ביטוח וכו)? *אני בן 24, כך שביטוח נהג צעיר לא רלוונטי לצורך העניין* הרכב ישמש לנסיעות בעיר ומדי פעם לגיחות לערים אחרות. also, i dont have the need for speed אודה לכל עצה

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Judas Iscariot,

בשעה טובה ומשובחת לפני שבוע וקצת נגנבו אופניי. אלה היו Raleigh A3 פשוטות אך יעילות. אני עובר בשעה טובה לירושלים הבנויה, הרים סביב לה ובתוכה. למרחקים קצרים ולא תלולים מדי, אני רוצה להתנייד עם אופניים. חשבתי על אופניים מתקפלים - השאלה היא - צעצוע או לא צעצוע? חווית רכיבה נורמלית או משהו שמזכיר יותר מכל קורקינט? וכן - תקציב. האם אפשר למצוא משהו נורמלי באזור ה-1,000 ש"ח? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  12. שלום לכולם בקרוב אני מסיים קורס טכנאי מחשבים הייתי שמח אם יש איזה תוכנות ספציפיות שאולי אתם מכירים שתוכלו להמליץ לי לרכוש, (כסף לא משחק תפקיד משום שאלו תוכנות חיוביות לעסק, אז אם אתם מכירים תוכנה טובה שגם עולה הרבה , אז תגידו) אני מכיר חלק מהתוכנות היותר "מפורסמות", אבל כמו כל אחד תמיד אשמח ללמוד ולהכיר תוכנות חדשות. 1. לבדיקה כללית של המחשב. 2. לבדיקה של דיסק קשיח. 3. לבדיקה של זכרונות. 4.שיחזור מידע. 5.לטיפול בבעיות איטיות של מחשבים. ואם יש עוד משהו שאולי פספסתי ואתם מכירים אז אשמח שתשתפו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ורודה,

אני לא יודעת אם יש השנה יריד של מכוניות כי לא שמעתי כלום על זה למרות שיש דיבור על זה. מה זה בדיוק ואיך זה אמור להיות? ובכלל מישהו יודע על זה משהו?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Pr0Xy,

הוא סוף סוף חזר!!! זה רק אני או שהוא יותר קשה מאשר מקודם?

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אני רוצה ללמוד לתואר מהנדס חשמל, ולהוציא תעודת הוראה כדיי ללכת להוראת חשמל/אלקטרוניקה ברמת בית ספר תיכון/מכללה מבחינת אוניברסיטה, בן גוריון נראית לי טובה (מהשוואה ובדיקה שעשיתי). אבל זה עדיין אוניברסיטה וביא תצתרך הרבה השקעה של זמן וכו' יש לי חברים שממליצים על תל חי, ותל חי נראית טובה אבל זו מכללה - הם נותנים רק הנדסאי האם יש משמעות לעשות חלק התחלתי כלשהוא מהקורסים בתל חי (ברמה של מכללה) ואם זה ללכת לבן גוריון ? (כדיי להרוויח תקופה של לימודים פשוטים יותר, שבו ניתן להתעסק בדברים אחרים) או האם רצוי להתחיל מהתחלה בבן גוריון ? ואם כן - האם ניתן בו זמנית לעבוד בתל חי על תעודת הוראה (כלומר האם הם מכירים בקורסים המתאימים מהאוניברסיטה כדיי שאני לא אצתרך לעשות אצלהם תוכנית מלאה), …

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  16. מי שקנה או התנסה בידית הזאת, האם יש הבדל משמעותי בינה לבין הידית הלא רוטטת?

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by Kak,

שמתי לב שאתרים שונים מציגים את הטקסטים בגדלים שונים בפיירפוקס ובכרום (אצלי בדרך כלל בכרום הכתב קטן יותר). כשנגשים להגדיל את הפונט בכרום בהגדרות משתנה הפונט של הדפדפן עצמו (המילים בסרגל הכלים לדוגמא) אבל הטקסט בדף עצמו נשאר באותו הגודל. איך משנים את הגודל של הטקסט מבלי לשחק עם הזום של הדף (ctrl + - )?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by k22,

שלום אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה באוקטובר ועד היום לא למדתי פיזיקה אני רוצה להתחיל ללמוד לפני הקורס ולפי מה שהבנתי פיזיקה זה תחום רחב איזה תחום צריך ללמוד להנדסת תוכנה (מכניקה/חשמל/קרינה וחומר)...?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הייתה כתבה בחדשות 22 בערב לא מזמן על החברה הזאת. מישהו יודע אולי תשם? חברה ישראלית

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  20. אני פשוט מחזיק במחשב (בפרופיל) ורציתי לדעת עם 330-370 MH זה טוב. מה המערכת הידאלית לפעולה כזו? כמה עולה מערכת כזו? וסתם רציתי לראות מי עוד בעיניין של Mining Pools.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. הנושא: נקודות קיצון מקומיות בפונקיות בעלי שני משתנים בתחופ אינסופי. נתקעתי בשלב ההתחלתי של מציאת נק' הקיצון, עקב מכשול במערכת המשוואות התמונה: http://i47.tinypic.com/jfb053.jpg נ.ב הגזירות הראשונות לא קשורות לתחום הגדרה, פשוט שחכתי להבדיל אותן בסעיף משלהן. תודה.

22. היי, ההורים שלי רוצים ללכת לצפון ליומיים בחופשת סוכות,אני,שני אחי הקטנים וההורים(ביחד 5). יש המלצה לאתר מסויים שממליץ על צימרים במחיר שפוי באמצע השבוע? בנוסף,אשמח להמלצה לאתרי בילויי לכל המשפחה בצפון. תודה.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  23. האם זה משנה אם אני אקנה לפני או אחרי יום כיפור אופניים? בגלל נושא ההתמקחות בהורדת המחיר...

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by Jules Winnfield,

כמה חברה במכללה החליטו לבדוק את הקשר בין שני המקצועות הללו, ולטענתם, אחרי סקר קטן ממדים במכללה(בע"פ), התברר שיש קשר והוא: שסטודנט שנמצא\מדבר ברמה טובה באנגלית סימן שהוא חלש\מתקשה במקצועות המתמטיקה (קלקולוס, חדוו'א, ליניארית,הסתברות וכדומה). אני רוצה לשבור את ה"מיתוס" הנ"ל בעזרתכם :-) אז קדימה! תצביעו ותשפיעו. נ.ב 1.נכון שרמת השליטה באנגלית היא סובייקטיבית ולכן יהיה עדיף ,אם כי לא מחייב, אם תצביעו לפי הרמה שלכם בבית הספר (לדוג: 3 יחידות מתמטיקה ו5 אנגלית) או הרמה שלכם במוסד האקדמי שבו אתם לומדים\למדתם (מתקדמים 2\ציון ממוצע במקצועות הריאליים ) על מנת לנסות להגיע לתוצאות "אובייקטיביות" ככל האפשר. 2.ולא, זה לא סקר הומני מול ריאלי (למתחכמים מבינינו) המשך יום מהנה!

דיונים חדשים בפורומים