כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,657 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
טוב חבר'ה, מחר אני מסיר מעליי את הבגדים האזרחיים , ועובר למדי צה"ל.. מה שעוד יותר הופך את העניין ל"מיוחד", הוא שמחר חל גם יום הולדתי אם יש למישהו טיפים לטירונות, לבקו"ם - אשמח לשמוע בנוסף יש לי שאלה אחת: הבנתי שאם אני מגיע עם זקן צרפתי, אני יכול להשאר איתו (ולהצטלם איתו לחוגר כמובן) אתם יכולים לאשש \ להפריך את המשפט?
-
- 31 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קיבךתי היום הודעה על חבילה שהתקבלה בשבילי בדואר רשום..לא ציפיתי לשום חבילה ולכן בדקתי את המספר ב "מעקב אחר דואר רשום" באתר שלהם.. צ'מעו.... הם מהירים!
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
-
שלום, שמעתי מבן דוד שלי שRHCP יתפרקו לפני כמה זמן והסולן שלהם פתח מחדש את הלהקה עם איזה זמרים צעירים, אני אישית לא שמעתי על זה, אבל מה אני יגיד רק רציתי לבדוק, חיפשתי על זה מידע בגוגל אבל לא מצאתי משהו בנושא. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
-
בראשית בראשית הייתה מילה. והיו במילה שני בייתים ושום דבר אחר. והפריד אלוהים אחד מאפס וראה כי טוב.אמר אלוהים: ויהיו נתונים והיה כך. ויאמר אלוהים ויתאספו נתונים במקום אחד ויצר הארדים, דיסקטים וסידי. ויאמר אלוהים ויהיו מחשבים כדי לדחוף לשם את כל ההארדים, הדיסקטים הסידי האלה, ויצר את המחשב. סופט עדין לא היה אך אלוהים תיקן מהר את הטעות ויצר תוכנות, קטנות וגדולות, ויאמר פרו ורבו ותמלאו את כל הזכרון. אך נמאס לאלוהים ליצור תוכניות בעצמו ואמר, נעשה תכניתן בצלמנו ובדמותנו וישלוט התכניתן על כל התוכנות, הנתונים והמחשבים. ויצר האלוהים את התכניתן וישכן אותו במשרד שלו ויוביל אותו אל עץ הספריות ויאמר לו- תתקין מכל ספריה שתחפוץ, רק בספריית Windows אל תיגע, פן תמות. ויאמר אלוהים לא טוב תכ…
-
- 31 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הזמנתי אייפון מאיביי אמרתי למוכר שישלח את זה בלי הקופסא של האייפון וישים עם האייפון בובות ושיגיד שזה שווה פחות מ50 דולר כדי שהמכס לא ידעו שזה אייפון ואני לא ישלם מכס, מה אתם אומרים זה יעבוד? עכשיו רשום לי באתר של USPS Your item is being processed by customs in ISRAEL. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later. Detailed Results: Into Foreign Customs, April 27, 2010, 2:21 am, ISRAEL Arrived Abroad, April 27, 2010, 2:21 am, ISRAEL International Dispatch, April 21, 2010, 7:37 pm, FOREIGN CENTERJERSEY CITY NJ 099 Arrival Acceptance, April 19, 2010, 7:16 pm, BOSTON, MA 02205 כמה זמן עד שזה יגיע אלי? אם הם…
-
- 31 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
-
למה אנחנו הולכים לצבא?! סתם עם הסיסמא להגן על המדינה או שזה חובה ואנחנו עושים מה שהחברה רוצה שנעשה? למרות שאפשר לקבל פטור בכל מני דרכים.. אני כרגע עם פטור שתורתי אומנותי ובאמת לומד ועכשיו אני עוזב את הישיבה אני יכול לקבל עוד פטור ולשכוח מהצבא אבל מצד שני יש את העניין שזה אידאל של כל יהודי וישראלי לשרת את המדינה הקטנה ומוקפת האויבים ומלאת הצרות שלנו אז מה אתם אומרים אידיאל או שזה בגלל החברה...
-
- 31 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , זהו העתק של המכתב אותו שלחתי בעקבות מקרה שקרה לי (עליו תוכלו לקרוא בתוכן המכתב) בכל מקרה , לפני שאתם מתעצבנים על זה שפרסמתי את זה פה , אני מבקש ממנהל הפורום להעביר את ההודעה לפורום הרלוונטי אם הוא מוצא לנכון ,אבל לא למחוק את ההודעה כי חשוב שכולם יקראו אותה. כמובן שכאשר אקבל תשובה מהם (אם בכלל) אפרסם אותה גם פה. בתאריך 18/4/2007 הגעתי למעבדת השירות אשר בסניף חיפה עם מחשב שנקנה והורכב לפני 5 חודשים באותו הסניף. הצגתי בפני טכנאיי המעבדה בעיה אשר קיימת במחשב , כאשר אני מחבר אוזניות ליציאת השמע הקדמית במחשב ישנם צרצורים בעת שהמחשב בעומס קל עד כבד. כמו כן ציינתי בפניהם שבחיפוש אשר ערכתי באינטרנט גיליתי כי הבעיה ידועה עם לוח האם הזה (965p-s3) וכי הפתרון היחיד לבעיה…
-
- 31 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לפני כשנה וחצי רכשתי "כסא מנהלים" כאלה שמוכרים באתרי מכירות פומביות ב- 300 ש"ח. כמובן שהכסא נשבר משימוש רגיל לגמרי.ועכשיו אני בחיפושים אחרי חנות שמוכרת כסאות טובים במחירים שפויים.(באזור המרכז). אם ישנו אתר אינטרנט אני אשמח ללינק! תודה ויום טוב! נועם
-
- 31 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
ואיך לעזעזל הקוסם הצליח לנחש על מה חשבתי... ואיך... מה? אני היתי המום... חשבתי על ידידה שלי והוא אמר לי ביוק מי היא איזה צבע שער יש לה והכול... ואחרי זה חשבתי על מגדל איפל והוא ידעעעעעעעעע איך????? ואיך הוא עיקם את הכפית ואחרי זה ניסיתי להעקם בחזרה ולא הצלחתי! ושלא תבינו אותי לא נכון אני בן 15 וסתם הביאו לנו אחד כי היה יום אומנויות... לא זה עם טריקים אלה זה עם דברים שמשאירים אותה המום! וגם היה קטע ששמו לו מגבת ובתוכנה משהו והוא ידע מה היה! וכשחבר שלי רצה לשים את הפלטה שלו בפנים בלי שהוא ידע אז הוא בא לשים והוא אמר אתה שב [העיניים שלו היו מכוסות בדבק שחור מכול הצצים מטבעות מתחת לדבק ועל זה את מסכה שחורה שממש אין מצב שהוא רואה!!!! והוא אמר אתה שב לא שמים דברים כאלה. ואחר כ…
-
- 31 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
היי הים הייתי באלפא קרטינג בהרצליה, וזאת הפעם הראשונה שלי, בקיצור קיבלתי את קרט מיספר 12, והקרט לא זז, היה לא בעיה במנוע והם לא היו מוכנים לבהחליף באמצע המרוץ, אמא שלי דאגה שאני יהיה שם עוד שעה חינם!!! (איזה כיף!) אחרי שהחליפו לי בסוף גמרתי כל פעם מקום 4-5, חבר שלי (דני צלר) היה איתי והוא כבר מומחה בזה כל ארץ שהוא היה (הרבה ארצות) הוא נהג במסלול קרטינג, הוא קרע את כולם בשתיים סיבובים, ובסיבוב הכי טוב הצליח לעשות26 שניות (!!!) עשר שניות מעל האחרים! אז החלטתי להיכנס חזק בתחום הזה אני מיתכוון ללמוד וכל זה, אז אם למישהו יש חוויה מיוחד שקשורה לזה שיספר, ואם מישהו מכיר אתרי קרטינג שיתן לינק,
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
http://freenet-homepage.de/schnubelken/bunnys/
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
אמאלה יש כמה דברים וכשאני אומר לא לבעלי לב חלש זה אומר לא לבעלי לב חלש http://www.youtube.com/watch?v=HkwSYHJRgZ8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=SBohmdsUXF4&feature=related האחרון דיי מפחיד סתכלו עד הסוף מפחיד אני לא יודע עם לקרוא לזה מפחיד או מגעיל תראו בעצמכם הצפיה על אחריותכם
-
- 31 תגובות
- 5.2k צפיות
-