כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,559 דיונים בפורום זה
-
-
-
שלום כולם רציתי לדעת האם אתם חושבים שהיום שאחרי מחר מגיע בימים אלו , הקור נהיה קיצוני מיום ליום , אני כבר יורד בקוןשי עם הכלב בגלל הקור הקיצוני , דוד שלי שלפני יומים נסע לניו יורק אומר שקפוא שם כאילו הוא באנטרטיקה , ובאתרים של תחזיות מזג אוויר אומרים שהקור מגיע בגלל התחממות כדור הארץ . מה אתם חושבים ? יגיע עידן הקרח ? האם זה יפסיק ? היה יותר קר? האמת אני די מאמין בתאוריה של היום שאחרי מחר שבגלל החום כיום שנובע מהריסת האוזן , נמסים הקרחונים ומעלים את מפלס המים ודבר זה לאחר כמה תהליכים מסוימים של הטבע שבאים במחזוריות כול שנה לקראת החורף כול שנה נהיה יותר יותר קר בחורף. מה אתם אומרים ?
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.funpic.hu/swf/numanuma.html ROFL MOOOO LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
מהי האפשרות המועדפת?! הצעות נוספות יתקבלו בברכה... [glow=gold, 4, 700]KILL YOAV9!!![/glow] :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :hanged: :hanged: :hanged: :lsvader: :lsvader: נ.ב למי שלא הבין, יואב הוא חבר שלי ולכן אני מרשה לעצמי לפתוח כזה ת'רד. אני פשוט חושב שהוא טיפש מושלם וכותב שטויות רבות בפורומים. לכל מי שדורש הוכחה יש לי רק דבר אחד לומר: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=;action=usersrecentposts;userid=352;user=yoav9.
-
- 31 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
בשביל לאכול צריך, בד"כ, לעבוד.. לכל אחד ואחד יש עבודות מהנות, ויש עבודות שנואות... השאלה היא, אם אתם עובדים בעבודה מהנה, שגוזלת לכם את כל היום, האם הייתם מוכנים לעבוד בה בחינם (כלומר: בהתנדבות, ללא קבלת תשלום), או שלמרות שהעבודה מהנה, הייתם דורשים תשלום עבור עבודתכם אשר גוזלת לכם את רוב שעות היום ? נ.ב.אני מבקש מכל מי שבוחר "כן", להשאיר הודעה... יש לי כמה עבודות בשבילו..
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לא רק מחשבים אני אוהב, גם ציוד סאונד, ובעיקר לבדוק את המיקסרים והקונסולות החדשות בשוק, כאן אתמול קיבלתי את קונסולת העריכה המעולה ( יחס מחיר איכות מדהים ) של behringer מדגם MX2442A... עולה כמו מחשב ממוצע אם תהיתם...
-
אני בטוחה שלא מפריע לצוות HWZone שאני מרשה לעצמי לפרסם פה... נפתח אתר חומרה חדש בכתובת www.techno.co.il כולכם מוזמנים להציץ. :smoke:
-
- 31 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
סקר קטן שאני עושה. איך הולך אצלכם העניין של כסף, נגיד לבילויים (מועדון, סרט, אוכל מהיר, יציאות וכו`) ולדברים גדולים (תחביבים למי שיש, משחק, הדיסק החדש של.. , מודינג, הופעה של.. וכו`). אתם מקבלים מההורים תקציב שבועי/חודשי, או הכל מחסכונות שצוברים בימי הולדת וכו`, או אולי מבקשים כל פעם מההורים כשצריך, אולי עובדים (ואני לא מדבר רק על החופש)? בקיצור, איך אתם מממנים את חיי הנוער שלכם?
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
-
-
-
בראשית בראשית הייתה מילה. והיו במילה שני בייתים ושום דבר אחר. והפריד אלוהים אחד מאפס וראה כי טוב.אמר אלוהים: ויהיו נתונים והיה כך. ויאמר אלוהים ויתאספו נתונים במקום אחד ויצר הארדים, דיסקטים וסידי. ויאמר אלוהים ויהיו מחשבים כדי לדחוף לשם את כל ההארדים, הדיסקטים הסידי האלה, ויצר את המחשב. סופט עדין לא היה אך אלוהים תיקן מהר את הטעות ויצר תוכנות, קטנות וגדולות, ויאמר פרו ורבו ותמלאו את כל הזכרון. אך נמאס לאלוהים ליצור תוכניות בעצמו ואמר, נעשה תכניתן בצלמנו ובדמותנו וישלוט התכניתן על כל התוכנות, הנתונים והמחשבים. ויצר האלוהים את התכניתן וישכן אותו במשרד שלו ויוביל אותו אל עץ הספריות ויאמר לו- תתקין מכל ספריה שתחפוץ, רק בספריית Windows אל תיגע, פן תמות. ויאמר אלוהים לא טוב תכ…
-
- 31 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
החלטתי לפרסם כמה תמונות מהטיול שלי לרוסיה (2002) אני בטוח שלשחלק מכם שנולד ברוסיה וזוכר משם משהו יתעוררו רגשות נוסטלגיה אחרי התמונות האילה.. לי הן מתעוררות בכל פעם שאני רואה את הסט הזה..אז אני מקווה שתהנו ואני אשמח מאוד לקבל פידבקים. המצלמה בה צולמו התמונות היא A60 אז אל תצפו לחדות\איכות טובה! (; הנה קישור לתמונות: http://www.fresh.co.il/dcforum/AdvancedPhotography/1697.html תהנו!
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מאז ש YES נכנסו לשוק הישראלי אני מכור אליהם ולא מוכן לעבור לכבלים אפילו במבצעים הטובים ביותר אבל היום.. אחרי שנסגר סופית ה yes show + super show והוחלף באיזה מערכת yes box דבילית.. אני שוקל לחזור לכבלים הדיגיטליים במקום שהיו מספר ערוצים שמשדרים כל פעם סרט שונה מתוך 5-10 סרטים שמוקרנים באותו שבוע יש רק ערוץ אחד שמשדר כל 10 דקות סרט אחר, רשימה מצומצמת ודילים ממש גרועים (הדיל שהם הכי מתגאים בו זה 25 סרטים ב300 שקל.. אין לכם בחודש 25 סרטים שונים על מה בדיוק אני ישלם לכם 300 שקל ????) בקיצור לדעתי כל הסיפור הזה על הפנים אני בקושי מבין מה קורה שם וסעמק איתם גם כן למה היו צריכים להחליף.. :-[ :-[ :'( :'( :-\ :-\ :-X :-X : : :( > אז מה דעתכם מנויי יס, השינוי לטובה או לרע…
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אז היום קיבלתי את תאריך הגיוס שלי והתאריך הוא 2005\07\25 ז"א טיפה יותר משנה החל מהיום ... ניסיתי לחפש באינרטנט לאן מתגייסים ביום הזה, אבל לא הצלחתי למצוא... אולי מישהו בכל זאת יודע בערך לאן תקעו אותי? :-\ יש לי תחושה שתקעו אותי למשו קרבי סוף הדרך. :-X
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
היי הים הייתי באלפא קרטינג בהרצליה, וזאת הפעם הראשונה שלי, בקיצור קיבלתי את קרט מיספר 12, והקרט לא זז, היה לא בעיה במנוע והם לא היו מוכנים לבהחליף באמצע המרוץ, אמא שלי דאגה שאני יהיה שם עוד שעה חינם!!! (איזה כיף!) אחרי שהחליפו לי בסוף גמרתי כל פעם מקום 4-5, חבר שלי (דני צלר) היה איתי והוא כבר מומחה בזה כל ארץ שהוא היה (הרבה ארצות) הוא נהג במסלול קרטינג, הוא קרע את כולם בשתיים סיבובים, ובסיבוב הכי טוב הצליח לעשות26 שניות (!!!) עשר שניות מעל האחרים! אז החלטתי להיכנס חזק בתחום הזה אני מיתכוון ללמוד וכל זה, אז אם למישהו יש חוויה מיוחד שקשורה לזה שיספר, ואם מישהו מכיר אתרי קרטינג שיתן לינק,
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
שמעתי על חוק חדש שנכנס מתישהו...יש למישהו מושג על מה מדברים?
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-