עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by The Ball,

ביום שישי בשעות הצהריים שמעתי אחלה שיר ברדיו, רק הבעיה שאני לא מוצא את השם של השיר/להקה. זה היה קול של אישה, והיא אמרה בפיזמון it's so unreal משהו בסגנון. אני גם משום מה זוכר את המילה lay אם זה עוזר בצורה כלשהי... שיר רגוע ושקט יחסית. אם מישהו מכיר את השיר אודה לו מאוד.

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  2. http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=2597 NM65 , עם I אקסטרים 1.3. אני מוסיף שלט בעוד 250 ש"ח. מה דעתכם? שווה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. כמו שהכותרת אומרת חיפשתי בגוגל לא מצאתי כלום מלבד האתר הזה http://www.dubaishops.com/ אבל אני זוכר שגם היה להם אתר אם תמונות של המוצרים ומחירים. אבל לא מצאתי אותו בשום מקום :-[

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  4. Started by x-boy_24,

היי. מתי מחליפים לשעון חורף היום או שבוע הבא ? שאלתי כמה אנשים והרוב בכלל לא יודעים שצריך להחליף . ומחליפים שעה אחת אחורה נכון ? תודה.

• 37 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. Started by 114508534,

מחפש שרתים טובים עם הורדות חוקיות למירק

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by Lanzar,

לא מצאתי שם יותר מתאים לנושא, מנהלים אתם יכולים לשנות את השם לשם מתאים יותר... http://www.impotentgod.com/help.php תצביעו ותעזרו ! תודה. :-\

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  7. אני מת מפחד מרופא שינים... מקדחה ...הררררררררררר מחטים ..........איאיאיאי האור ............אאאאאאאאאאאא ביי לכולם אם אני לא חוזר .... (נ.ב- אם יקרה משהו הכלב שלי מקבל הכול ..)

• 40 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. איזה חנויות יש בב"ש מלבד פנדה, KSP, ואייבורי לריכשת רמקולים/מסך/מארזים?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by Guy King,

השאלה מיועדת לבעלי ידע במוזיקה קלאסית: אני יודע שיצירותיו של מוצארט לא ממוספרות לפי אופוסים כמקובל (op), אלא לפי שיטת קכל (K). מהי שיטת קכל ומיהו קכל? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by ToMeRv32,

איך הולך לכם?.. מישהו הצליח את 1 או 2?

• 33 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by viper_sb,

ידידה שלי שיצרה חשבון בFACEBOOK.. אני לא מצליח למצוא אותה וגם חברים שלה לא מצליחים למצוא אותה לא לפי הניק ולא לפי המייל יצרתי יוזר חדש.. ועדין לא ניתן למצוא אותה בחיפוש.. מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by Axel Foley,

מישהו מכיר ספריי או חומר ששמים על ספות וכאלה כדי שחתולים לא יתקרבו ויהרסו את הספות? אבא שלי קנה ספות חדשות ואם החתול שלי יהרוס את החדשים כמו שהוא הרס את הישנים הוא יבעט אותו מהבית... תודה לכולם.

• 43 תגובות
    • 6.4k צפיות
  13. אתם יכולים לראות את הסרטון כאן http://www.letlive.org.il/images/dog2.mpg או מי שכבר ראה בטלויזיה יודע על מה אני מדבר. מנהל מקרקעי ישראלי החליט לחסל כלבייה של תנו לחיות לחיות ולמכור את השטח לנדלן. לא יודע מה איתכם לי פשוט נמאסססססססססס מהמדינה המסריחה הזאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת דייייייייי אני הולך עכשיו לתרום, אז מי שיכול כמובן שזה עוזר. מספר הטלפון 057-2224477

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. נולדתי וגרתי בישראל ויש לי אזרחות אמריקאית , אני יכול לעבור לגור שם בלי בעיות עם צה"ל ולא לעשות פה צבא? | | | V רק מי שיודע !

• 89 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. Started by wooper,

הי לא מובן לי כ"כ החוק לגבי הודעה מוקדמת אם אני נמצא בעבודתי יותר משנה. זה אומר שאם אני מעוניין להתפטר אני צריך לחכות חודש עד שיתאפשר לי לעזוב את עבודתי הנוכחית? אז מה קורה אם אני רוצה למצוא עבודה במקביל לזה שאני בעבודתי הנוכחית? הרי אם אני אמצא עבודה והם צריכים במידי, אני אהיה תקוע בעבודה הקודמת עד לסיום זמן הודעה מוקדמת שזה חודש ימים היום המצב במשק לא כ"כ קל ואני לא רוצה לעזוב את מקום העבודה עד שאמצא מקום אחר

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by oren_c,

כל מי שעובד זמן רב ביממה מול מחשב מכיר כמה חשוב שיהיה נוח. מה הקונפיגורציית עבודה שלכם? אצלי: שולחן מחשב בגובה כ-74cm מעל הריצפה, והמקלדת והעכבר על השולחן. יש "פד ארגונומי" לעכבר, אבל עדיין זה מאוד לא נוח. בדרך כלל משתמשים במגש מקלדת נשלף (keyboard pullout tray). יש לכם מגש כזה? איזה אתם ממליצים? יש בארץ מקומות שמוכרים דברים כאלו בניפרד מהשולחן עבודה ?? (כך שנוכל להתקין אחד כזה בשולחן קיים..) סתם שתכירו - כתבה בנושא: http://www.cnet.com/how-to/how-to-set-up-an-ergonomic-workstation/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

אני מחפש מועדון צלילה ברמה טובה עם מחירים סבירים\ממוצעים כדי להשלים כוכב ראשון ולעשות כוכב שני. מישהו מכיר מקומות?(עדיפות לאזור הרצליה, גם ת"א אפשרי)

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by maorsh18,

רצי לדעת כמה שווה המפרט הבא: מעבד:amd 3500+ (2000mhz)athlon 64bit לוח אם: msi k9n neo זכרונות: ddr2 1024mb 667mhz לא יודע איזו חברה... כ.מסך: msi nx 6200 le 128mb דיסק קשיח:160gb לא ידוע איזו חברה... כ.קול מובנה: realteck 7.1 hd alc883 כ.אופטי:nec dvd-rw nd3-3550a כמובן שיש מארז ספק מקלדת עכבר מ.רשת יש גם מסך דק שאני לא זוכר את שמו אבל הוא 19" רק מי שיעזור אנא ממך אל תכליל פריטים אלו... המחשב כבן שנה ויד שניה... מה מחירו של מחשב כזה היום בערך? תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by Liran -,

שלום, אני כרגע בכיתה י"ב ולומד במסגרת המגמות 2 מקצועות מוגברים - פיזיקה ומחשבים. בקשר לפיזיקה נכשלתי בבגרות של שנה שעברה (מכניקה), ואני לא יודע אם ממש כדאי לי להמשיך השנה, המורה אמרה לי שזו החלטה שלי ותמיד אפשר לשפר, אבל היא לא רואה את המשך הדרך מיכוון שהנושאים שנלמד השנה הרבה יותר קשים (חשמל וכד'). ופה אני צריך את העזרה שלכם, האם כדאי לי להמשיך ולא לוותר על 5 יחידות ? או שאני יכול להסתפק במקצוע מוגבר אחד של 5 יחידות ? כרגע כולל היחידות בפיזיקה התעודת בגרות שלי עומדת על 31 יח"ל, ואם אני יוותר על פיזיקה התעודת בגרות תהיה 26 יח"ל, האם זה מספיק ?! ??? מהן הדרישות באוניבסיטאות השונות לגבי תעודת בגרות ? אם זה קשור לנושא שאני ירצה ללמוד בהמשך, אז אני מתכוון להמשיך ללמו…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by DrowNz,

אהלן חברים יש לי 2 שאלות עלייכם ואני ישמח אם תעזרו לי אז ככה השאלה הראשונה הולכת ככה: 1. "כיצד צריך להרים גוף כלפיי מעלה מבלי לשנות את אנרגיית התנועה שלו בזמן ההרמה?" זאת שאלה שלא כלכך הבנתי ולכן אני צריך את עזרכתם. 2. "לעגלה אחת מסה m ומהירות v ולעגלה שנייה מסה 3m ומהירות 3v . מהו יחס האנרגיות הקינטיות של שתי העגלות? עכשיו אני לא הבנתי בדיוק מה רוצים ממני כלומר למה מתכוונים שהם אומרים "מהו היחס" אבל לפי חישוב פשוט יוצא לי ש : 3m.9v (ה 9 מהחזקה של ה המהירות - 3 בחזקת 2) ----- 2 = 18.5J - ומכאן נובע שעגלה השנייה מהירותה הקינטית גדולה פי 18.5J ג'אול. אבל כמו שאמרתי לא הבנתי תשאלה ואם אני טועה אני ימשח לקבל תיקון תודה רבה לעוזרים, זה חשוב לי

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by MishaK,

http://files.blobbynet.com/movies/mac.wmv סרטון מומלץ ביותר

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  22. Started by ilay22,

אני שוקל ללמוד את הנ"ל במכללת הייטק, אשמח לשמוע דיעות על ההסמכה, ועל הדרישות שלה בשוק (האלטרנטיבות שאני שוקל הן A+ או mcitp)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by someone,

יש להם אחלה מוזיקה.. מישהו יודע אם מוכרים את הדיסקים שלהם בארץ איפשהו?..

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  24. אחרי חיפושים ארוכים אחרי תיק יעודי ראיתי שכל התיקים ממש גדולים והרוב די מכוערים אם אתה לא ממלא אותם (אני מדבר על תיקי גב). בקיצור החלטתי לקחת תיק גב רגיל נגיד ג'נספורט ולשים בו את המחשב עם כיסוי. אבל הבעיה היא שנראה לי כאילו הכיסויים (הנרתיקים) דקים מדי להגנה על המחשב . חוץ מזה שהם עולים סתם בלי שום הצדקה יותר מהתיק עצמו (גם תיק יעודי). בקיצור אני יתפור רק רציתי המלצות לבדים נגיד קורדורה מבחוץ . אני מחפש משהו רך בפנים ? אשמח להצעות ורעיונות.

• 3 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.