עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מנגן לא הרבה זמן במיוחד והייתי מאוד רוצה לדעת איך עושים סט אפ לגיטרה... לא רק כדי לחסוך כסף בעתיד אלא בגלל שאני מאמין שאם אני אכיר את את הכלי יותר טוב.. ההבנה של איך הכלי עובד חשובה לי מאוד... עכשיו יש לי גיטרה עם טרמולו וכבר ראיתי כמה הוראות וכל זה אבל הייתי רוצה לדעת עוד... כמו איך לכוון אקשן ומה יש בתוך הגיטרה ודברים כאלא... אני אשמח אם מישהו מכיר דרך שאוכל ללמוד או שמישהו יוכל לפרט על זה... תודה..

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. למישהו יש\יודע איפה להשיג? האיסי שלי:96761110

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  3. Started by T-Flash,

האם יצא לכם פעם להוציא מוצר מסויים במכירות פומביות באינטרנט במחיר זול יותר ממה שהוא נמכר בצורה רגילה? מכל הפעמים שאני ניסיתי, לא הצלחתי, אך שמעתי דיי הרבה באינטרנט שזה אפשרי. לי נראה שזה סתם רמאות, ובעלי האתר מעלים את המחיר בעצמם. מה אתם חושבים על זה?

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני מאוד אוהב את כל נושא הSTORAGE מישהו יכול להמליץ לי על איזה שהוא קורס או הסמכה כלשהיא בנושא? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by MOFRA,

] [

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  6. ?

• 82 תגובות
    • 5k צפיות
  7. בקיצור , אני עומד לפני קנייה מחו"ל פרטי התשלום והמשלוח הינם פה לפניכם, אני מעוניין לדעת אם באמת זה מבוטח ואני יכול להיות בטוח שברגע שאני מקבל את הפרטים מ UPS זה באמת מבוטח הנה המייל הרשמי: I start the shipping to you using ONLY UPS and I ask UPS to verify the package contents and attest to their authenticity when starting the shipping. I will ship the order first, provide the tracking information, proof of insurance, manifest of package contents and proof of authenticity and you will have to pay from an Western Union office located in your area with cash in hands, but ONLY AFTER you receive the tracking number from UPS. It's a foolproof system that has always worked ve…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by redti,

שלום חבר'ה , ברשותי תוכנת לומדה 2007 ללימודי נהיגה תאורטים , האם היא מספיק מעודכנת בשביל שאוכל לעבור תאוריה בזמן הקרוב ? אנחנו עומדים כמעט במחצית 2008 ואני לא כל כך יודע אם משהו השתנה מאז שהתוכנה יצאה, אני רק יודע שהיא הכי חדשה .

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by Blue Cheese,

אני מחפש בעקרון אתרים טובים שניתן להזמין מהם חולצות טי שירט עם הדפסה צבעונית. מישהו מכיר אתר טוב ואמין שמוכר חולצות עם איכות הדפסה טובה?אני לא רוצה חולצה שתאבד את האיכות שלה ואת הצבעה של ההדפסה אחרי כביסה אחת או שתיים... תודה לעונים.

10. היי אנשים!! ;D היום בכיכר רבין בת"א, הולך להתארגן קרב כריות ענקי ו"ספונטני" ע"י קבוצת Mobile Clubbing. הוא הולך להתחיל בשעה 20:02 כפי שמצויין בכרזה. כולם מוזמנים לבוא, רק תביאו אתכם כרית, רוח טובה, והרבה כיף! לינק לכרזה לשלוח לחברים פוסט סיכום ותמונות משנה שעברה אין כמו להוריד למישהו שלא מכירים כרית בראש.. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. השאלה בכותרת. והאם שווה ללמוד את זה באוניברסיטה הפתוחה?

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. שלום.. קיבלתי צו גיוס ל1 באפריל לאחר שלא עברתי מיונים ואני לא מיועד לקרבי למרות פרופיל 82. הבנתי שהגיוסים ביום זה הם לקרבי,חיל אוויר וכלל צה"לי... עכשיו אין לי שום מושג בעניין לא בראשי תיבות הצהליים ולא בהליכים וכו'... מה זה טירונות כלל צהלי? כמה זמן זה ..איפה? (אם זה ידוע) אשמח לקבל כל מידע שהוא ממי שעבר את זה כבר וממי שפשוט יודע ,כי אני ממש נוב בעניין. וגם מה הסיכויים לקבל דחיה לצו? וכמה דלקת פרקים יכולה להוריד פרופיל? רק לפי איך שכתבתי אתם יכולים לראות כמה אני מבולבל מהעניין תודה רבה מראש לכל תגובה ועזרה.. לילה טוב.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. http://www.southparkstudios.com/

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by INON,

האם ישנם הבדלים משמעותים בין יחידת המחשבים גא"מא(שנמצאת בחיל המודיעין) לבין ממר"ם(שנמצאת בחיל התיקשוב)? ואיזה יחידה יותר מובחרת?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by STRENGTH,

SAMSUNG 640 או LG 810 [או 820] ? כי אני רוצה לקנות פלאפון חדש ולא יודע איזה :-X

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ילדים שלי, בואו!

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  17. Started by NOVA,

:

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  18. ככה, המתג של הדוד שמש שלנו הלך (נשברה חתיכת פלסטיק בפנים). בכל מקרה קנינו חדש. יש לנו מתג שכולל את המתג עצמו ועוד נורה מעליו (לא על המתג, מעליו). החיבור של החשמל ממש מוזר שם, חיברתי את המתג החדש כמו שהקודם היה וזה עובד (מין הסתם), אבל מישהו מוכן להסביר לי... צירפתי תמונה של החיבורים. מגיע מלמעלה (מהדוד שמש אני מניח) שני כבלים, אחד אדום ואחד שחור. מלמטה (אני מניח שזה מהארון חשמל) מגיע 2 חיבורים לבנים ואחד אדום. החיבורים הולכים כמו שזה מופיע בציור (אפור = לבן) השאלה שלי זה למה יש כל כך הרבה חיבורים? לא אמור להיות שניים של מתח ואחד של הארקה? עריכה: אני רק אסביר את הציור, הריבוע הכחול התחתון זה המתג (שלו יש ארבע חיבורים) הריבוע הכחול העליון זאת הנורה (שני חיבורים) [attachment…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by Chubby,

שלום רציתי לשאול שאלה פירסמתי נושא בפורום "חלקים שונים של מחשב מקלדות מדפסות,סורקים " בקיצור בפורום הזה ואני לא מוצא אותו וחיפשתי בחיפוש לפי שם משתמש CHUBBY לא מצא לי איך אני מוצא נושאים שפירסמתי בעבר גם חשוב לי לדעת בכללי תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  20. Started by HaEsrimVeArba,

http://players.mediazone.co.il/media/authors/34/playlists/182564/182564_static.asx אז מה דעתכם על אותן בחורות שמזמינות בדייט "מים" או מקסימום "דייט קולה"? אני אישית חושב שזה TURNOFF רציני.

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by minor,

כניסה לאתר ynet מקפיצה כמעט מיד חלון אזהרה עם הטקסט: האתר שנמצא בכתובת www.ynet.co.il מכיל אלמנטים מהאתר iandm.1host.co.il שכפי הנראה מארח תוכנה זדונית – תוכנה שעלולה לגרום נזק למחשב או לפעול בו ללא הסכמתך. די בביקור באתר שמכיל תוכנה זדונית כדי שהמחשב שלך יידבק בה. למישהו יש רעיון מה קורה פה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by yoram111,

בעבר נתקלתי פעם באתר שמאפשר לקלוד את כל החלקים לסוגיהם שרוצים להרכיב מהם מחשב, ואתר משיב איזה הספק של ספק נחוץ למחשב. לצערי, הכתובת אבדה לי. האם למישהו יש את כתובת האתר הזה, או לחילופין, נוסחה/שיטה לקבוע את הספק הספק הדרוש למחשב לפי חלקיו?[br]פורסם בתאריך: 21.05.2007 בשעה 20:28:43 לכל המתעניינים...בנתיים מאז ששיגרתי את השאלה קיבלתי תשובה מחבר טלפוני... http://www.journeysystems.com/?powercalc לידיעת חברי הפורום.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  23. עזבו את הכסף והביטוח. תכלס, עד כמה יש הבדל בנסיעה ביניהם?

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. שלום לכולם ! אני מיואש יש לי מדפסת של brother 255CW , הגדרתי אותה כIP STATIC וקבעתי אייפי ואפילו עשיתי DHCP שהוא נותן אייפי אוטומטי . לא משנה אחרי כמה זמן זה יוצא מסינכרון של המדפסת רק כיבוי והדלקה של המדפסת ההדפסה של האלחוטית חוזרת לעבוד . השתגעתי... קניתי מדפסת חדשה של BROTHER וזה עדיין קורה יש לציין שזה עבד תקופה של שנה בלי הבעיה הזאת ! מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.