עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

לכל אוהבי האנדרגראונד שביניכם ואוהבי האלקטרונית בכלל... שני סטים מומלצים של החבר'ה DEEP DISH שפשוט מנגנים מוזיקה משובחה (כרגיל!!) Deep Dish - Essential Mix Deep Dish - Live In Moscow Cd 1&2 (סט המחולק לשני דיסקים)* *סט ראשון ובלעדי שלהם ל Global Underground. הם הצליחו להפתיע את החבר'ה שם ובגדול וגם אני חייב לציין שהופתעתי גם כן מהאיכות המדהימה של הסט הזה. שני הסטים ניתנים להורדה ב AudioGalaxy תהנו!!!

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by scorpion,

תגידו זה רק נדמה לי או שאני רואה פה יותר ויותר אנשים פליטי pcpro כל יום???? זה ממש מוזר כמעט כל מי שרשום שם אני מתחיל לראות פה כותב!!!! והרבה!

3. Started by RedHat_Lover,

כאשר קראתי את הגליון של קפטן אינטרנט שבוע שעבר ראיתי אתר נחמד שדווקא מצא חן-בעיני ואולי ימצא או מצא חן-בעינכם, האתר נקרא howstuffworks והוא מסביר איך דברים עובדים במחשב ובעוד כל מיני תחומים. לא קראתי את הכתבות על החומרה אבל קראתי כתבה על איך שפת C עובדת וזה היה מנוסח ומוסבר היטב. תחפשו דברים שמענינים אותכם אני חושב שזה אתר טוב.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by OmerMan,

... האולפן החדש של גיא פינס!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by MishaK,

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by blabla2002,

מה זה lol

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by DJO,

חבר שלי הכין תמונה שיש בה משהו טיפה מוזר. תסתכלו על התמונה טוב טוב ותחפשו דברים מוזרים, תנו לזה איזה 15 שניות. אני עד עכשיו הצלחתי למצוא 2 דברים מוזרים. אמורה להיות מוזיקת רקע אז תגבירו קצת. http://outspired.yo.lv/whatswrong.swf

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אורח ^Rockford

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. קניתי טלוויזיה של PANASONIC מדגם tx-34p300x. הבעיה היא שה- INTERNAL SPEAKERS מכוונים ל-OFF, לא כתוב ב-MANUAL כלום על זה המוכר בחנות לא ידע (אין לי את הדגם הזה מול הפנים, תירוץ עלוב...) ולא מצאתי באינטרנט. אולי מישהו מכיר את הדגם ויכול לעזור לי? או שאולי מישהו מכיר אתר עם MANUALS או אפילו פורום שמתעסק במכשירים מהסוג הזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אורח ^Rockford

לשיפוטכם... אם לא אהבתם אעיף את זה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by com,

היו אצלי. (אחרי המפגש) ;D (לשים תמונות? טוב נו) ***מצטער מאוד האיכות גרועה זוהיא הואאבקאם שלי. יניב

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. הנה קצת מפלצות שאני עובד עליהן לאחרונה... {כל הזכויות שמורות לקובי חסון, והעתקה או שיכפול של השרטוטים הינם עבירה על החוק !!! }

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by KoM,

058424340 מבקש שתשלחו לו הודעה לפלאפון איפה התערוכה חלומות 2002, דחוווווווווווווווווווווף...

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  14. Started by DarK_NaF,

הסתפרתי.... :

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by Ewingum,

http://www.sci-fighter.com/news/newsfeb02/feb21aluminium.php3

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. פרטים סופיים על המפגש: זמן - מחר, יום שני 25/2, בשעה 13:00.. מקום מפגש - קניון עזריאלי בת"א, סניף מקדונלדס (בקומה השניה). מה יהיה ? קודם כל ניפגש.. אח"כ נאכל.. ;D ואז יהיו הפתעות רבות! נעשה הגרלות על מספר גדול של פריטים, כולל מאווררים שקופים לחלוטין של Enermax, ועוד... יהיו גם נציגים של מספר יבואנים בארץ, אשר יתנו לנו ולכם מספר סקופים בלעדיים! חשוב מאוד שהם יראו שקהילת אנשי החומרה בארץ גדולה ומשגשגת, כדי שנוכל סוף סוף להשפיע על היבואנים בארץ! השתתפותכם חשובה! כדי שנוכל להעריך בערך כמה אנשים הולכים להגיע, אנא הצביעו בסקר הבא... תודה, צוות HWzone.

• 107 תגובות
    • 11.1k צפיות
  17. Started by X-_PLOSIVE,

לצערי נאלצתי לעזוב עקב סיבות..... אבל נראה לי שלפחות צילמו אותי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Shmoolik,

איפה IBM ? :lol: :lol: :lol:

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  19. Started by frenzy,

תראו מה אפשר למצוא מרוב שיעמום.. :-/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by KoM,

ה-25\2... שעה 12 ? בעזריאלי ליד המקדונלדס... טעים ?

• 128 תגובות
    • 9.8k צפיות
  21. נו יאללה נסעתי סוף סו :auto: :ylsuper: ף

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  22. Started by iib,

בו תחרות לוגויים? בטח תנצחו אותי אבל מילא:

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. אתם באים עם se7en אם ברכבת?? כי אם ברכבת צרו איתי קשר ASAP !!!

24. Started by tazok,

'אם לא תתחיל לסתום את הפה שלך ולהתייחס יפה לאנשים פה בפורום אני אישית אדאג לזה שיעיפו אותך קיבינימט לשוק בעזה שממנו הגעת לפה בטעות' כמובן הכל בהודעה פרטית אבל אתם לא חושבים שזה קצת חוצפה מצידו?... כאילו מי אתה בכלל.... :lol: אתה תדאג שיעיפו אותי קיבינימט... פחחחחחחח ולמה זה?

25. מבצע לגיוס שירים. אני צריך דיסקים עם שירים שאפשר לרקוד בנושאים הבאים..: אלטרנטיבי טראנסים האוס MTV דאנס רוק והכל בקיצר... כל דבר שאפשר לרקוד.. בתמורה "יחולקו" מאווררים 80 ממ'.. עוד כל מיני צעצועים.. כל נושא יטופל לגופו..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים